DALAI LAMA ne “pregateste”: CONTACTUL CU EXTRATERESTRII SE APROPIE SI VA FI TRAUMATIZANT

7-01-2014 1 minut Sublinieri

DalaiLama

Invitat la Universitatea din Portland, Oregon, sa tina un discurs studentilor despre Univers si integrarea omului in acest spatiu atat de vast, Dalai Lama a abordat subiectul extraterestri. Discursul a fost unul socant, mai ales ca a venit din partea unui lider al omenirii si, dupa cum bine stim, personalitatile de acest calibru evita din diverse motive subiectul.

Liderul spiritual a avut ocazia sa le spuna studentilor si nu numai, ca momentul marii intalniri cu o civilizatie extraterestra nu este deloc departe. Ideile sale au fost de-a dreptul socante pentru ca le-a transmis studentilor ca trebuie sa fie pregatiti pentru clipa in care vor ajunge sa-i cunoasca pe vizitatorii din alte galaxii, potrivit efemeride.ro.

“Pana la urma, vom primi vizitatori din alta galaxie. Aceiasi oameni. Poate putin diferiti ca forma, dar in principiu la fel. Aceleasi fiinte simtitoare. Trebuie sa intelegem ca extraterestrii sunt fiinte care simt lucrurile la fel ca noi, chiar daca au o forma diferita.”, este de parere Dalai Lama.

Discursul, pana la urma, a avut rolul de a sublinia faptul ca indiferent de forma fizica pe care o pot avea extraterestrii, ei sunt fiinte dotate cu simturi ca si noi. Acest fapt indica si atentionarea de a-i trata cu bunatate, chiar daca ei sunt atat de diferiti. Interesant mai este faptul si ca Dalai Lama a subliniat ca acest moment va fi unul socant pentru cei mai multi dintre oameni, pentru ca forma fizica a acestor fiinte inteligente poate fi una traumatizanta.

In acest fel, putem spune ca este pentru prima data cand omenirea este pregatita pentru clipa in care viata i se va schimba din toate perspectivele. O asemenea intalnire presupune responsabilitate si intr-un fel modificarea perspectivelor asupra vietii. Nimeni nu poate preciza cand se va produce aceasta intalnire. Probabil ca atunci cand omenirea va fi pregatita si aceasta pregatire presupune o sumedenie de lucruri.


Categorii

1. DIVERSE, Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri..., Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?)

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

61 Commentarii la “DALAI LAMA ne “pregateste”: CONTACTUL CU EXTRATERESTRII SE APROPIE SI VA FI TRAUMATIZANT

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

 1. bine, bine, ignorati, neignoranti…deci, in concluzie, la final, cum ramane?

 2. @ Alin -7

  Oricit de superdezvoltati ar fi extraterestrii,chiar daca farfuriile lor zburatoare zboara cu viteza luminii,chiar daca ar putea distruge pamintul cu usurinta sau din contra ar dori sa faca un contact de civilizatii si sa colaboreze cu noi spre scopuri nobile…in toate acestea ei nu au inca aprobare de la “sefii” nostri.Si daca nu au aprobare,nici nu pot face nimic din toate acestea.

  Si cum acestea sint de netagaduit ( nu au coborit nici in piata Matache sa cumpere mici si bere,nici la televizor nu apar sa discute despre civilizatia lor,nici nu au distrus pamintul inca de frica pustilor americane ( sau a lui Will Smith )…inseamna ca acesti alieni sint sub controlul si colaboratorii “alesilor” nostri,marca Hollywood.Nici o teama din partea aceasta,totul este sub control si planificat.

  Ca si alienii ii inspira pe sefii nostri ( persecutiile crestinilor,ateismul,paginismul,evolutionismul,terorismul,minoritarii sexuali,razboaiele ) aceasta este o alta discutie.

  Cum ar zice romanii,draci in carne si oase.

  Parca spuneau sfintii nostri ca in zilele din urma or sa vina alienii ( sau antihristul ) si o sa-l iea pe nea Ion sau Gheorghe …si o sa-i duca la cimitir si o sa le invie parintii ( banuiesc ca Ion o sa-i si pipaiasca ca sa se convinga ca nu-i iluzie ) si or sa vorbeasca cu ei,si multe alte semne…dar toate acestea vor fi inselari ( draci in “trupurile” parintilor lor )si sa nu le credem.

 3. Frate Alin, credinţa ta nu te-a mântuit ? Nu ţi-a dat răspuns ? Nu vezi ce este în joc ? . Câteva date, câteva imagini (a căror Adevăr nu stă la vedere şi nu poate fi verificat de oricine) şi câteva mărturii (de la oameni a caror credinţă nu ştim dacă se bazează pe “să nu minţi, să nu furi”… pe frica de Dumnezeu ci de… necunoscut) şi a căror lumină (a minţii) este adusă nu de Iisus ci de educaţia lumii, etc, au reuşit să clatine încrederea în Cuvântul lui Dumnezeu, care (ieşit din context) ne ‘a spus să -l credem pe El, că ştie de unde vine şi unde se duce, iar noi…
  Ortodoxia de două milenii cu mărturii istorice zdrobitoare, cu atâta nor de mărturii se clatină.
  Păi frate Alin răspunsul la întrebare îl ai în tine însuţi.

  Crezi în Iisus şi-n biserca sa? credinţa ta te-a mântuit. (Puneţi ochelari de cal, vâră-ţi capul în nisip şi rămâi pe ideile fixe ale ortodoxiei).
  Te îndoieşti de aşa credinţă… atunci ia’ţi măsuri (???), pentru lupta cu demoni materializaţi (că sunt marturii…), cu nave care deja au lăsat urme vizibile (de ciocniri cu aeronave terestre), de prăbuşiri (prin aria … x care este intetzisă) etc.
  Şi pregnteşte- te petntru acele zile (că unii sunt deja pregătiţi să nu-i ia prin surprindrere).
  Nu te baza strict pe Cuvântul scripturii şi-ţi pune ochelari de cal… ci şi pe mintea ta şi pe… ştiinţa oamenilor (fără Dumnezeu).

  Frate Alin în popor este o vorbă care ne îndeamnă să ne vedem lungu’ nasului.

  Ce pot eu face prin (mine însumi), în faţa unui atac extraterestru (dacă contactul cu ei şi… “negocierile” eşuiază) ? Depind de ce ? de eficacitatea armatelor, armelor, strategiilor…(De om în final). Iar de “negocierile” duc la… înfrăţire atunci depind de… ei.
  Domnul (de credem în El) nu ne ‘ar fi spus despre aşa invazii nimic? Ce’o fi însemnând că “nu vă voi lăsa orfani”? .
  Nu mai continui.
  Dacă vrei ochelari (de cal… ) vezi pe la biserici… (prin sfintele taine)
  Iartă-mi cuvintele acide şi frăţia ta şi toţi cei ce le vor citi.

 4. @parintele Ioan,
  sf. Simeon Stalpnicul a calcat pe o trapta matriala si nu pe o iluzie.
  @admin,
  ai dreptate.Duhurile rele capata consistenta(trup) in anumite circumstante.Iata ca au venit.Sf.parinti si Apocalipsa vorbesc despre o lupta fata catre fata.Ba mai mult unii dintre ei ii si descrie.Cei de la urma,oamenii, vor arata ca dracii, :mici de stat,rotunzi etc.DOAMNE AJUTA.
  P.S.-DACA NOI TRAIM APOCALIPSA ,SI SEMNE SANT DESTULE,ATUNCI TRAIM SI ACEASTA.E greu sa intelegi ca ai de dus o cruce pe care n-a mai dus-o nimeni.

 5. @ Gheorghe
  Frate, să nu ne grăbim a fi procupaţi de cele ce nu le stăpânim şi nu le putem controla noi înşine. Îndrăzesc să spun că nu puţină primejdie este în a vorbi despre cele ce nu le’am îcercat şi trăit noi înşine, ptr. cele ne încercate nu au garanţia Adevărului nici în noi înşine.
  Nu î-ţi fac o mustrare ci mă trag de mânecă şi pe mine însumi. Ce Adevăr spunem dacă nu a ars în noi şi nu ne’a lăsat urma trăirii ?
  Am luat o lecţie de la un părinte (mai tânăr ca mine), care folosind cuvintele.Mântuitorului din timpul când i se aduceau acuzaţii. m’a ruşinat când mi-a zis “de la tine spui acestea sau alţii ţi’au spus” ? ., ptr. că eu susţineam ceva cules din “alte surse”.
  Când spunem de la noi este limpede că spunem ceva încercat, trăit, vazut şi cu ochii trupului dar şi ai sufletului. Alţii ne pot spune multe (chiar în cugetul nostru), şi noi să credem că ar fi de la noi, (dar să nu fie).
  Domnul a zis :”Eu sunt Adevărul, lumina şi viaţa”
  Ori viaţa ne arată că putem da (de la noi), ceia ce este al nostru, muncit şi aparţinător nouă. Ce nu-i astfel e de la alţii.
  Că oamenii vor fi mici şi rotunzi se vede deja că sunt.
  Eu sunt un exemplu. Sunt mic (la suflet şi… rotund). atfel încât nu pot fi răsturnat cu uşurinţă.
  Iar de se întîmplă să fiu rnsturnat revin rapid pe picioare şi mă menţin în ce sunt.
  Când sfinţii au spus că oamenii vor fi ca demomii oare nu cumva asta au spus. Ori crezi că la trup sa-u referit ?
  Mici la suflet şi rotunzi ?
  Oare nu suntem mici (la sufet) ?
  Nu ne rostogolum şi revevenim la ce am fost ?
  Câte exemple poţi aduce ca să dovedeşti că cei pe care Adevărul îi culcă la pământ nu se rostogolesc şi revin la ce au fost ? Câţi rămân îngenuchiaţi în faţa Adevărului, îl recunosc şi msrturisesc că da acela-i Adevărul, că au minţit, că au furat, că au trădat, c’au încălcat, etc, că se recunosc a fi vinovaţi ?
  Iertare. nu mai continuii. că deja trufia m’a facut să fiu vioara I pe.această postare păgubindu-mă şi smintind pe mulţi.

 6. Daca stim din Sfanta Scriptura ca niciun fir de par nu se misca fara voia lui Dumnezeu si credem ca asa este, de ce ne mai facem tot felul de probleme cum ca: ce ni s-ar intampla “daca vin extraterestii”? Raspunsul e unul singur: pentru ca avem putina credinta, caci daca am avea mai multa, pana sa mutam muntii din loc, am ramane neclintiti in ceea ce ne invata Biserica.

  Problema asta cu extraterestrii este, din punctul meu de vedere, o diversiune. Haideti sa o ignoram de-acum, si sa ne preocupam de altele care ne privesc in mod direct.

  Daca, spre exemplu ar fi o intrebare de genul: “cum sa ne rugam?” nu stiu daca ar preocupa atata lume si ar starni atatea comentarii. S-ar presupune ca toata lumea stie sa se roage si probabil ca neincetat…

 7. @nicolaie…..,Corina,
  nu stiu cum sa va spun,dar avati si voi dreptatea voastra.Comentam, nu neaparat ca sa ne aratam inteligenti,cititi etc.Din ceea ce spuneti voi,si altii,o minte isteata poate invata multe,in primul rand smerenia,virtute intrecuta doar de iubire,fiindca fiecare a incercat sa-l inteleaga pe celalalt,atat cat s-a putut.Uneori ma supara aplombul cuiva,dar apoi ma gandes ca nici eu nu-s mai breaz.Corina ai dreptate:-AJUNGE.DOAMNE AJUTA.

  CORINA

 8. Fratilor, lucrurile sunt mai simple decat vrem noi sa le complicam!

  Pacat este tot ceea ce ne desparte de Dumnezeu! Marul i-a despartit pe parintii nostrii de Dumnezeu. Marul otravit pe care ni-l pune acum cel rau pe tava sunt toate aceste minciuni care ne atrag. In “Cuvinte vii” este scris: curiozitatea a nascut ereziile de-a lungul secolelor. Sfintii Parinti se fereau si de gandurile pe care li le punea cel rau in minte.

  Noi toti am scormonit prin toate aceste minciuni care le gasim peste tot. Ele ne plimba mintea peste tot si ratacim departe de Dumnezeu. Cei care au patruns mai mult decat trebuie in aceste zone interzise cu greu s-au vindecat, daca s-au vindecat: Claudiu Raducu, Danion Vasile, Ion Vladuca si lista poate continua.

  Au fost si dintre cei puternici, nu este cazul nostru, cum a fost avva Ghelasie de la Frasinei care au studiat minciunile acestea doar pentru a afla cum insala vrasmasul si in acest fel i-a salvat pe multi din aceasta ispita grea. Dar noi sunt bieti copii, orbi duhovniceste si usor de inselat!

  Parintele Porfirie a avut mintea simpla si ascultatoare. Si a ajuns la harisme greu de inchipuit. I-a descoperit Dumnezeu ceea ce cele mai complicate aparate moderne cu greu afla, daca afla.

  Sa lasam deci tainele sa ramana taine pentru ca daca ne va fi de folos ni le va descoperi Dumnezeu acum sau pe lumea cealalta, daca vom fi vrednici.

  Discutia poate continua la nesfarsit dar nu ne este de folos!

 9. Sincer, noi n-am putut sa mai urmarim toata disputa si nici n-am prea inteles-o. In orice caz, pe subiectul asta nu am miza neaparat sau exclusiv pe Cuv. Porfirie, cat pe Cuv. Serafim Rose, care noua ni se pare riguros ortodox, documentat, echilibrat si deplin lamuritor, ajutandu-ne sa constientizam si sa ne ferim de inselare.

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2010/12/02/exista-extraterestri-raspuns-pentru-bombele-psihologice-ale-nasa-din-partea-cuv-serafim-rose-si-a-invataturii-ortodoxe-ocultismul-din-spatele-literaturii-s-f-natura-demonica-si-antihristica-a/

  Ce e mai mult decat ce invata el, s-ar putea sa nu mai fie de la Dumnezeu.

 10. @admin
  Cartea Sfantului Serafim Rose, cea cu evolutionismul, ma steapta de mult intr-un maldar de alte carti, asa ca nu stiu ce sa va raspund. Poate ma va ajuta Dumnezeu sa-mi fac timp pentru ea, asta daca ma opresc cu comentatul!

 11. @admin
  Am citit insa mai demult “Semnele sfarsitului lumii”. Nu m-a zguduit asa cum m-a zguduit cartea Cuv. Porfirie. Dar probabil este vorba de receptivitatea din momentul in care am citit. Noi suntem intr-o continua devenire asa ca percepem diferit la momente diferite.

 12. Extrasul despre care am vorbit aici este din “ORTODOXIA SI RELIGIA VIITORULUI”.

 13. @admin
  Cate lacrimi a varsat parintele Sofronie pentru ratacirile din anii tineretii! Si cat de simpla a fost calea Sfantului Siluan! Dumnezeu insa i-a slavit pe toti! Acum fiecare cum alege…

 14. @nicolae mirean:

  marturisesc ca m-as bucura sa va citesc mai des si cu comentarii mai acute, mai in vana. Nu ca as desconsidera rima si poesia.

  Altfel, n-aveti de ce sa imi cereti mie iertare pentru ceva de vreme ce fiecare isi poate exprima atat nelamuririle cat si opiniile (cu autocenzura de rigoare, daca e cazul, desigur).

  Insa nelamurirea mea nu era legata de fenomenul OZN, extraterestrii etcetera. Am trecut prin aiastea inca din adolescenta, de la vonDaniken pana la biblioteci intregi de science fiction. Aici lucrurile imi sunt clare de multa vreme in principal datorita Parintelui Serafim Rose pe care l-am intalnit la momentul potrivit.
  Apropo de Parintele Serafim, o lectura scurta: http://www.scribd.com/doc/185432392/Perspectiva-Ortodoxa-Asupra-Lumii-Seraphim-Rose (publicata in “Cuvantul Ortodox, in 1982, insa extrem de actuala).

  Ca sa clarific, intrebarea mea era legata de posibilitatea duhului rau de a influenta materia si de a lua consistenta si aparenta umanoida.
  Cu alte cuvinte, ca sa parafrazez pe domnu’ de Rougemont (in “Partea diavolului”, parca), e posibil ca chiar atunci cand crezi ca ai scapat de vrajmas sa te trezesti cu aista pe fotoliul de alaturi? La propriu.
  Sau, sa zicem, in autobuz, pe scaunul de langa tine, sub chipul unui batranel, povestindu-ti viata sa?

 15. @ Sanziana:

  Pai e trist daca incepem sa-i judecam, comparam si sa ne propunem sa alegem intre sfinti pe cei care nu au trecut prin rataciri in tinerete, iar pe ceilalti sa-i dispretuim sau sa-i minimalizam sau sa ne indoim de ei. Ar fi o mare, mare greseala. Din contra, Pronia a ingaduit anumite experiente pe care sa le depaseasca spre a putea apoi sa-i ajute pe oamenii zilelor noastre care trec prin aceleasi ispite, rataciri etc. Iar Cuviosul Serafim a avut el insusi o viata sfanta, de nevointe si a fost, la randul lui, inzestrat cu multe harisme, fiind cu adevarat un sfant care raspunde problemelor zilelor noastre. Noi vorbeam strict despre abordarea unui subiect anume, fiindca nu toti Parintii s-au indeletnicit la fel de mult cu aceleasi probleme.

  @ Alin:

  Mai dam o data linkul nostru, poate totusi il vedem pana la urma, ca e gata selectat, prelucrat, subliniat, tot ce e nevoie, mura-n gura ;-):

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2010/12/02/exista-extraterestri-raspuns-pentru-bombele-psihologice-ale-nasa-din-partea-cuv-serafim-rose-si-a-invataturii-ortodoxe-ocultismul-din-spatele-literaturii-s-f-natura-demonica-si-antihristica-a/#more-9037

 16. ” Cu alte cuvinte, ca sa parafrazez pe domnu’ de Rougemont (in “Partea diavolului”, parca), e posibil ca chiar atunci cand crezi ca ai scapat de vrajmas sa te trezesti cu aista pe fotoliul de alaturi? La propriu.
  Sau, sa zicem, in autobuz, pe scaunul de langa tine, sub chipul unui batranel, povestindu-ti viata sa? ”

  http://www.crestinortodox.ro/sarbatori/cuviosul-antonie-mare/cuviosul-antonie-mare-72993.html

  ….

  Drept aceea, Cuviosul il vedea pe cel ce venise la dansul curat, ca pe un om, iar nu ca pe un diavol, si i-a zis: ?
  Ce pangi asa, tanguindu-te din inima, omule, sfaramandu-mi inima si sufletul cu lacrimile tale cele multe?? Iar diavolul cel viclean a raspuns:

  Eu, o Sfinte Parinte, nu sunt om ci diavol, pentru multimea faradelegilor mele.? Iar batranul l-a intrebat:

  Si ce voiesti sa-ti fac frate? (Ca socotea Cuviosul, ca pentru multa smerenie se numeste el pe sine diavol, Dumnezeu nearatandu-i lui ceea ce se facea…”

  Daca ajungem si noi ca Sfintul Antonie cel Mare,ar fi posibil…

  Si cu aceasta inchei pe acest subiect.

  PS.Aline,eram convins ca o sa-i arunci ceva petarde lui Nicolae,dar m-am inselat ( pentru a nu stiu cita oara )…brava la tine.

 17. @admin:

  toarshu’, ma stitz, mie imi place sa-mi colorez singur cartile nu sa le primesc gata colorate. Caci unde mai este distractia?

  Intreaga carte “Ortodoxia si religia viitorului” se poate lectura online, fara creioanele colorate ale adminului, aici: http://www.scribd.com/doc/27024183/ORTODOXIA-SI-RELIGIA-VIITORULUI-SERAFIM-ROSE

  (capitolul dedicat OZN-urilor, la pagina 68, pentru conformitate)

 18. @admin
  Departe de mine gandul de a-i judeca. Am spus doar ca Dumnezeu pe toti i-a slavit! Cum as putea sa spun eu ca este rau cel pe care Dumnezeu l-a slavit?

  DAR, si luati-o ca pe o parere personala, am constatat ca atunci cand citesc o carte sau ascult o conferinta, ceva din duhul celui care le rosteste razbate dincolo de cuvinte. Spre exemplu, dupa ce-l ascult pe parintele Rafail Noica raman cu o stare de adanca pace si liniste. Nu acelasi lucru se intampla atunci cand il ascult pe parintele Galeriu. Departe de mine gandul de a spune ceva rau despre parintele Galeriu.

  Cam tot asa s-a intamplat si cand am citit cartea parintelui Porfirie. Am simtit nu doar in minte ci si in suflet o pace adanca, toate s-au lamurit, toate s-au clarificat. Nu la fel am simtit citind din parintele Serafim.

  Dar, repet, este parerea mea si nu vreau s-o impun nimanui!
  Iertare!

 19. @ Sanziana:

  Mai tare ne afundam daca o tinem asa. Ne pare tare rau ca s-a ajuns sa se insinueze lucruri lipsite de cinstire fata de Cuviosul Seraphim. E pacat si cand ne consideram pe noi insine (trairile noastre) un reper absolut. Punem punct aici, cu mare amaraciune, dialogului nostru si comentariilor de la acest articol. Va rugam sa ne iertati!

 20. Pingback: Dalai Lama sustine casatoriile homosexuale - Recomandari
 21. Pingback: Papa Francisc ar vrea sa-i boteze pe… EXTRATERESTRI - Recomandari

Comentariile sunt inchise.

Formular comentarii

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare