DECIZII CONSERVATOARE ALE NOII ADMINISTRATII AMERICANE: sistarea sponsorizarii AVORTULUI la nivel international, numirea unui ambasador la ONU sustinator al valorilor pro-viata/ NOU SEF AL CIA, SUSTINATOR AL CASATORIEI TRADITIONALE

25-01-2017 10 minute Sublinieri

trump

 • Stiripentruviata:

Cele 6 promisiuni ale lui Trump despre avort, căsătorie și libertatea conștiinței

În campania electorală Donald Trump a făcut câteva promisiuni importante pe temele avortului, căsătoriei și libertății de conștiință.

 1. Trump a promis că va numi la Curtea Supremă judecători care să fie pro-viață. În prezent, în urma decesului lui Antonin Scalia, în februarie 2016, este un loc liber de judecător la curtea Supremă.

Când a fost întrebat la ultima dezbatere prezidențială dacă dorește să fie rejudecat de către Curtea Supremă verdictul din decizia Roe v. Wade din 22 ianuarie 1973, prin care a fost legalizat avortul la cerere la nivel federal, Trump a răspuns că aceasta se va întâmpla „automat” pentru că va numi judecători pro-viață. Practic anularea deciziei din 1973 nu interzice avortul, ci lasă fiecare stat să își decidă legislația în privința avortului.

A confirmat această poziție într-un interviu pentru ETWN:

EWTN: „Nu ați fost întotdeauna pro-viață, dar acum sunteți hotărât și decis pro-viață.”
Trump: „Da, sunt pro-viață.”
EWTN: „Susțineți că veți numi judecători care sunt pro-viață.”
Trump: „Exact.”

 1. Trump a promis că va sista finanțarea Planned Parenthood

După ce a fost făcută publică o investigație video amplă în 2015 despre implicarea a Planned Parenthood în vânzarea ilegală a organelor de copii avortați, Trump a promis în mai multe ocazii că, dacă va fi ales, va sista finanțarea lanțului gigantic de clini de avort.

În 14 septembrie 2015, a declarat într-un interviu la emisiunea „O’Reilly Factor” :

Am văzut video-urile. Cred că este dezgustător și răspunsul este că voi vota [pentru sistarea finanțării].

În 18 octombrie 2015, în interviu pentru Fox News Sunday, a declarat: „Planned PArenthood trebuie în mod absolut definanțat. Mă refer la faptul că dacă te uiți și vezi ce se întâmplă acolo – este teribil”.

 1. Trump a promis creștinilor că pot să „aibă încredere” în el că va apăra „căsătoria tradițională”

În 2015, prin decizia în cazul Obergefell vs. Hodges, Curtea Supremă a anulat la nivel federal legislațiile statelor în privința căsătoriei homosexuale, impunând acceptarea ei indiferent de cosntituția și legile statelor.

Când a fost întrebat pe 2 februarie 2016 într-un interviu la CBN despre faptul că a fost numit „cel mai pro-homosexualitate candidat republican”, Trump a replicat: „Cred că pot să aibă încredere în mine [creștinii]. Ei pot să aibă încredere în mine legat de căsătoria tradițională. Sunt foarte mult în favoarea ideii ca decizia să meargă la state și să lăsăm statele să decidă. [Decizia Curții Supreme] a fost o decizie șocantă pentru dumneavoastră și pentru mine și pentru mulți alți oameni”.

 1. Trump a promis respectarea libertății religioase

În Statele Unite există un șir foarte lung de cazuri în care creștini practicând diferite meserii, precum brutari, fotografii la nunți, florari, profesori, consilieri, cadre medicale, personalități media, sportivi, hotelieri, primari, tipografi, politicieni, părinți adoptivi, pompieri, magistrați, polițiști au fost amendați și/sau și-au pierdut serviciul pentru că au refuzat să facă un compromis al credinței lor atunci când au fost provocați de adepți ai ideologiei homosexuale.

Într-un discurs din 9 septembrie 2016 la Value Voters Summit, Trump a promis că va „proteja și apăra” libertatea religioasă.

„Deci spun foarte clar: [Într-o] administrație Trump, moștenirea noastră creștină va fi prețuită, protejată, apărată, așa cum nu ați mai văzut până acum. Credeți-mă. Eu cred asta. Si dumneavoastră credeți asta. Și știți asta. Dumneavoastră știți asta. Aceasta include și libertatea religioasă – țineți minte, țineți minte.”

 1. Trump a promis abrogarea amendamentului Johnson

Amendamentul Johnson din 1954 le interzice asociațiilor și cultelor care beneficiază de reduceri/scutiri ale impozitelor să se implice în „activități politice”.

În 9 septembrie 2016, în discursul de la Value Voters Summit, Trump a declarat: „Primul lucru pe care trebuie să îl facem este să le dăm bisericile noastre vocea înapoi. Le-a fost luată. Acest amendament Johnson a oprit pastori și celelalte persoane de acest fel să își expună opinia de la amvoanele lor. În cazul în care doresc să vorbească despre creștinism, dacă vor să predice, dacă vor să vorbească despre politică, ei nu pot să facă acest lucru. În cazul în care doresc să o facă, ei riscă enorm să piardă statutul de scutire de taxe. Toți liderii religioși ar trebui să fie liberi să își exprime gândurile și sentimentele cu privire la problemele religioase. Și voi abroga amendamentul Johnson ales dacă voi fi ales președintele dumneavoastră, vă promit. Este foarte important.”

 1. Trump a promis abrogarea Obamacare

Reforma în sănătate cunoscută sub numele de Obamacare, după Președintele Obama care a inițiat-o, forțează angajatorii, inclusiv instituții de învățământ și spitale ale cultelor, să acopere cheltuieli pentru contracepția avortivă. Chiar și comunități monahale au fost forțate să ofere contraceptive și avortive personalului angajat, nerespectându-se libertatea conștiinței și libertatea religioasă.

Camera Reprezentanților din SUA votează pentru retragerea permanentă a finanțării publice pentru avort. Planned Parenthood în vizor. Se va pronunța și Senatul

Cu 238 pentru și  183 de voturi contra, Camera Reprezentanților din Congresul SUA a votat luni, 24 ianuarie 2017, pentru retragerea finanțării publice acordate gigantului federal de servicii de avort Planned Parenthood. Avorturile nu vor mai fi decontate din bani publici prin asigurările de sănătate standard oferite de stat pentru cei care nu își permit asigurări private, dar nici pentru anumite categorii de asigurări de sănătate private.

Practic, actul legislativ permanentizează o legislație deja existentă, dar care trebuia reînnoită anual, care își propunea să facă mai transparentă finanțarea serviciilor de avort în SUA, deoarece majoritatea americanilor nu sunt de acord să plătească pentru ele.

Actul legislativ mai trebuie aprobat de Senatul SUA, unde majoritari sunt tot republicanii, a căror viziune pro-viață este binecunoscută.

Dezbaterile din Senat au oferit prilejul unor afirmații memorabile din partea unor reprezentanți republicani.

Astfel, Chris Smith, reprezentantul republican al statului New Jersey, a deplâns faptul că nu se discută deloc despre umanitatea copiilor nenăscuți:

Îi tratăm ca pe niște tumori sau negi ce trebuie excizați.

Martha Roby, reprezentanta statului Alabama, a afirmat:

Singura voce care nu s-a auzit astăzi aici a fost cea a copilului.

Iar reprezentantul de Arizona Trent Franks, cunoscut pentru poziția sa pro-viață, a spus:

Adevărata întrebare care se ridică este dacă avortul ucide un copil. Dacă este așa, atunci este cel mai mare genocid din istoria umanității.

A doua zi după investirea președintelui Trump, pe 21 ianuarie, avuseseră loc mișcări ample de stradă în SUA și în lume, prin care se cereau „drepturi pentru femei”, în primul rând acces liber la avort. Dar aceasta nu l-a împiedicat pe președinte ca, pe 23 ianuarie, să semneze un ordin de sistare a finanțării publice a organizațiilor care promovează avortul în afara granițelor SUA.

Acesta afectează mai ales organizația Planned Parenthood, care promovează în întreaga lume avortul ca metodă contraceptivă și programe de educație sexuală explicită. Ordinul prezidențial a fost salutat de scriitoarea și activista Charmaine Yoest ca sfârșitul epocii în care SUA „a exportat avort”.

Cea mai mare rețea de servicii de avort din SUA, Planned Parenthood, finanțată din bani publici (circa 500 milioane USD anual), a fost implicată recent într-un mare scandal de trafic ilegal cu organe de copii avortați în al doilea și al treilea trimestru de sarcină.

Senatul SUA și Camera Reprezentanților din SUA și-au încheiat de curând anchetele cu privire la această situație, constatând o probabilitate consistentă de încălcare a legii federale prin conspirație criminală, venituri neînregistrate corespunzător, trafic ilegal de organe și presarea sau înșelarea clientelor pentru a-și da consimțământul în acest scop, efectuarea de avorturi ilegale la termene târzii de gestație și chiar uciderea unora din copiii născuți vii în urma acestor proceduri, pentru a nu pierde comenzile de la cumpărătorii de pe piața neagră, cărora firma le dezvăluia în avans date medicale despre pacientele de la care puteau „recolta” copii nenăscuți cu organe cât mai intacte.

Trump sistează finanțarea de către Guvernul SUA a organizațiilor pro-avort din străinătate

Luni, 23 ianuarie 2017, Președintele Donald Trump a sistat finanțarea de către Guvernul SUA a organizațiilor pro-avort din străinătate. Practic, președintele SUA e emis un ordin de reinstituire a legislației cunoscută sub numele de „Mexico City Policy”.

Aceasta a fost inițiată de către Președintele Ronald Reagan în 1984 și prezentată public pentru prima dată la o conferință a ONU care a avut loc la Mexico City. Ea a fost continuată de George Bush, anulată de Bill Clinton, restaurată de George W. Bush și din nou anulată de Barack Obama.

Mexico City Policy cere ca organizațiile din străinătate care primesc fonduri de la Guvernul SUA să nu fie furnizori de servicii de avort la cerere (decât dacă e nevoie să salveze viața mamei și în alte câteva cazuri speciale), să nu promoveze legalizarea avortului la cerere în țările unde acționează și să nu promoveze avortul ca formă de control al nașterilor.

Dacă anularea Mexico City Policy de către Obama a făcut parte din primul set de măsuri ale acestuia în 2009, explicația pentru care Donald Trump dorește să o repună în practică în a treia zi a președinției sale este semnificația zilei de 22 ianuarie.

Pe 22 ianuarie 1973, Curtea Supremă a SUA a legalizat avortul la cerere prin decizia Roe vs. Wade. În aceeași zi, avortul la cerere a fost legalizat în toate cele nouă luni de sarcină, prin decizia Doe vs. Bolton. În urma legalizării, aproape 60 de milioane de copii au fost avortați până în prezent în Statele Unite.

Ambele femei care au câștigat procesele cu statul pentru legalizarea avortului, Norma McCorvey, cu pseudonimul Jane Roe, respectiv Sandra Cano, cu pseudonimul Mary Doe, au declarat după o perioadă că au mințit în procesul Roe vs. Wade, respectiv Doe vs. Bolton, și că doresc anularea rezultatelor și reinstaurarea protecției vieții asupra copiilor nenăscuți.

În campania electorală, Donald Trump nu a promis restaurarea Mexico City Policy, ci alte măsuri pentru protecția vieții copiilor nenăscuți.

Ambasadorul nominalizat al SUA la ONU, Nikki Haley, se opune definirii avortului ca drept al omului, pronunțându-se „puternic pro-viață”

În timpul audierii de confirmare miercuri, ambasadorul nominalizat de Donald Trump la ONU, Nikki Haley, a declarat Comitetului pentru Relații Externe al Senatului că ea se va opune avortului la nivel internațional, pronunțându-se „puternic pro-viață.”

Ambasadorul SUA la ONU este important, deoarece statele pro-avort presează Națiunile Unite să acorde avortului statutul de drept al omului. Anterior, administrația Obama s-a alăturat celorlalte state pro-avort pentru a promova avortul la nivel internațional. În calitate de ambasador al ONU, fost guvernator Nikki Haley ar putea ajuta la stoparea acestei promovări și va putea să contribuie la respectarea drepturilor copiilor nenăscuți în cadrul acestui organism internațional.

Guvernatorul republican din Carolina de Sud va acționa conform poziției ei pro-viață la Organizația Națiunilor Unite:

Sunt puternic pro-viață, astfel încât voi sprijini tot ce putem face pentru a evita avorturile și a ști care sunt alternativele disponibile la avort.

Activiștii pro-avort încercă de zeci de ani să influențeze Comitetul ONU pentru Drepturile omului. În toamna anului trecut, Stefano Gennarini a declarat pentru LifeNews că acest comitet a publicat un proiect de aviz cu privire la „dreptul la viață” în dreptul internațional, care acordă mamelor dreptul de a avorta copiii lor.

Dar la nivel mondial crește nivelul de sprijin pentru protejarea dreptului la viață al copilului nenăscut și a mamei sale de violența avortului. În ciuda presiunilor, statele își apără tot mai mult valorile religioase și culturale, precum și suveranitatea legilor naționale în timpul negocierilor în cadrul ONU. De aceea, organizațiile radicale pro-avort sunt din ce în ce mai frustrate.

Cu toate acestea, ONU a încercat să pedepsească statele pro-viață. După cum a relatat LifeNews.com, Comitetul pentru Drepturile Omului al Organizației Națiunilor Unite a sancționat Peru în decembrie, forțând acest stat să plătească despăgubiri unei femei căreia nu i s-a permis să-și avorteze copilul. Comitetul ONU a declarat avortul un „drept al omului” în acest caz și a declarat că Peru a greșit negând un așa-zis „drept la avort”.

Nikki Haley a sprijinit legislația pro-viață în calitate de guvernator al statului Carolina de Sud. În timpul audierilor pentru numirea sa, ea a declarat:

Cred că fiecare viață are o valoare și este binecuvântată de Dumnezeu. Soțul meu a fost adoptat și de convingerile mele pro-viață provin din faptul că se simt binecuvântările acestei valori în fiecare zi știind cineva a ales viața pentru el. Le văd în fiecare zi în cei doi copii ai mei, uitându-mă la ei cum cresc. Speranța mea este că vom continua să încurajăm și să depunem eforturi în vederea educație despre valoarea vieții.

Atitudinea pro-viață a lui Nikki Haley cât timp a ocupat funcția de guvernator i-a adus sprijinul grupărilor pro-viață din Carolina de Sud. Ea este cea care a dispus o anchetă la clinici de avort din Carolina de Sud ca urmare a scandalului național iscat de vânzarea ilegală de către rețeaua de avort Planned Parenthood de copii avortați și organe ale acestora, oficiali din domeniul sănătății au constatat mai multe încălcări ale legii. Ulterior, Nikki Haley a declarat că ancheta a constatat încălcări ale legilor sau ale regulamentelor de către toate cele trei clinici de avort in stat, inclusiv una operată de Planned Parenthood. Haley a explicat într-o declarație scrisă:

Întreaga țară a fost șocată de videoclipurile care arată disprețul terifiant al angajaților Planned Parenthood pentru viața umană. Aceasta m-a determinat să solicit agenției de resort a statului nostru să investigheze dacă o astfel de ilegalitate a avut loc în statul nostru. Departamentul de Sănătate și Control al Mediului (Department of Health and Environmental Control – DHEC) a finalizat acum investigația și a ajuns la concluzia că toate cele trei clinici de avort din stat încalcă legile sau a regulamentele Carolinei de Sud.

Susțin pe deplin acțiunile DHEC, inclusiv sesizarea chestiunii la departamentul de punere în aplicare a legilor. Carolina de Sud este un stat care are compasiune și un stat de drept. Nu vom tolera o încălcare a legii, de orice fel, și în special care se referă la tratamentul dur al vieții umane.

În 2012, Nikki Haley a semnat două legi pro-viață importante și a fost beneficiat de sprijinul mișcării pro-viață din stat, ai cărei membri au fost entuziasmați de acțiunile ei în vederea protejării copiilor nenăscuți și a stopării avorturilor în Carolina de Sud.

La Centrul pentru sprijinul femeii însărcinate Carolina Pregnancy Center din Spartanburg, într-o ceremonie oficială, ea a semnat Opt Out of Abortion Act, prin care se cerea stoparea finanțării avortului din bani publici în Carolina de Sud, și Born-Alive Infant Protection Act. Born-Alive Infant Act protejează copiii care sunt născuți vii după un avort să nu fie lăsați în mod intenționat să moară după aceea. Legislația definește un copil născut viu ca persoană, chiar dacă copilul supraviețuiește o tentativă de avort, și impune ca acești copii să nu poată fi tratate ca deșeuri medicale pentru nici un mod sau uciși în mod deliberat din cauza faptului că sunt nedoriți.

Nikki Haley a declarat că atitudinea pro-viață „nu este partizană” politic și nu ar trebui să fie o temă politizată.

Haley a criticat mass-media pentru că dă impresia că femeile sunt interesate doar de contracepție.

 • ActiveNews: 

Mike Pompeo, validat de Senat în funcția de director al CIA. El s-a declarat un susținător al familiei tradiționale și împotriva căsătoriilor homosexuale. Cine este noul șef al spionajului american

Senatul american l-a confirmat pe Mike Pompeo în funcția de director al Agenției Centrale de Informații (CIA) pe perioada noii Administrații a lui Donald Trump, informează The Independent.

Acesta a primit 66 de voturi pentru și 32 împotriva.

Numirea sa a fost confirmată în pofida opoziției unor democrați, care au subliniat mai multe puncte de vedere ale republicanului în privința unor subiecte cheie, cum ar fi sistemul de supraveghere, tortura și influența Rusiei în cadrul campaniei prezidențiale din 2016.

În timpul audierii Senatului, Pompeo a refuzat să accepte descoperirile în privința schimbărilor climatice și a afirmat că nu va permite credințelor sale personale față de căsătoriile între persoane de același sex să intervină în noul său rol.

El s-a declarat un apărător al familiei tradiționale, pe care o consideră inima unei națiuni, declarând în mai multe rânduri că este împotriva căsătoriilor între persoane de același sex.

„Nu sunt de acord cu căsătoriile între persoane de același sex”, spunea Pompeo.

Pompeo, în vârstă de 52 de ani, a fost membru al comisiilor de informații, energie și comerț ale Camerei Reprezentanților, cât și în comisia care s-a ocupat cu anchetarea atacului terorist din 2012 ce a vizat misiunea diplomatică americană de la Benghazi, Libia.

La fel ca Donald Trump, congresmanul a criticat Acordul nuclear cu Iranul, iar într-un mesaj postat joi pe Twitter, Pompeo afirma că “abia aștept anularea acestui acord dezastruos cu cel mai mare sponsor statal al terorismului din lume”.

Pompeo este recunoscut pentru că în cursa pentru alegerile primare din Partidul Republican l-a susținut pe Marco Rubio în detrimentul lui Trump, primul semn destul de timid de sprijin pentru candidatul republicanilor venind în luna mai, atunci când un purtător de cuvânt a declarat că congresmanul „va susține nominalizarea Partidului Republican pentru că Hillary Clinton nu poate să fie președintele SUA”.

Ulterior, în urma câștigării alegerilor interne de către magnat, Pomepo a precizat că este de partea sa, pentru că țara are nevoie „de un lider care pune America pe primul loc fără niciun fel de teamă”. Politicianul este o figură destul de controversată, acesta fiind criticat în repetate rânduri pentru argumentele sale privind interzicerea avortului, pentru poziția față de acordul nuclear pe care Obama l-a semnat cu Iranul, dar și pentru unele afirmații făcute de-a lungul timpului, catalogate de mulți drept discriminatorii.

Pompeo este reprezentantul republicanilor pentru Kansas în congresul districtului al patrulea încă din 2011. Congresmanul în vârstă de 52 de ani a fost ales în Camera Reprezentanților în 2010. Absolvent al Academiei Militare West Point și al Facultății de Drept de la Harvard, acesta a făcut parte din Comitetul permanent pentru Intelligence din Cameră și este recunoscut drept un bun colaborator al vicepreședintelui Mike Pence.

Americanii vor să iasă și din ONU. Un proiect de lege al republicanilor propune părăsirea Națiunilor Unite: „Suveranitatea noastră este afectată de statutul de membru în această organizație”

„Să punem punct statului de membru al SUA în Națiunile Unite”. Cam așa s-ar traduce denumirea proiectului de lege depus în Congres de republicanul Mike Rogers și de susținătorii săi din Congres. Proiectul său legislativ propune abrogarea legii din 1945 privind participarea Statelor Unite ca membru al ONU, precum și alte legi corelate.

Unul dintre susținătorii proiectului considera că America trebuie să iasă din ONU pentru că „suveranitatea noastră, ca țară, este afectată de statutul de membru în această organizație”. Mai presus de orice, trebuie să vedem care este relația noastră cu acest organism pentru a ne asigura că dincolo de orice interesele SUA sunt protejate, a mai spus congresmanul republican.

Dacă legea va fi adoptată, Statele Unite s-ar putea retrage din ONU în maximum doi ani. Asta înseamnă că americanii nu vor mai finanța Națiunile Unite, nici pentru cheltuieli militare nici pentru misiunile de pace. Totodată, proiectul prevede ca funcționarii ONU din SUA să nu mai beneficieze de imunitate diplomatică, iar sediul Națiunilor Unite să nu mai fie la New York. Nu în ultimul rând, dacă va trece, legea va obliga SUA să se distanțeze de Organizația Mondială a Sănătății.

Pentru Mike Rogers și republicanii care propun acest proiect legislativ, nu este firesc ca banii contribuabililor americani să fie dațoi unor organizații „care nu sprijină interesele Statelor Unite sau pe cele ale aliatului, său, Israel”. Nu este prima dată când republicanul Mike Rogers are un astfel de demers legislativ. O lege similară, prezentată în 2015, nu a avut succesul dorit, scrie Businessinsider.com.

De data aceasta, însă, Donald Trump, spre deosebire de predecesorii săi, este în stare să facă acest gest, ținând cont că imediat după ce a fost ales declara că „așa cum stau lucrurile acum, Națiunile Unite reprezintă o pierdere de timp și de bani”.

Pentru a intra în vigoare, legea trebuie să fie aprobată de cele două Camere ale Congresului, cu majoritate, iar apoi să fie ratificată de președinte.


Categorii

1. DIVERSE, America, Avort, Homosexualitate

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “DECIZII CONSERVATOARE ALE NOII ADMINISTRATII AMERICANE: sistarea sponsorizarii AVORTULUI la nivel international, numirea unui ambasador la ONU sustinator al valorilor pro-viata/ NOU SEF AL CIA, SUSTINATOR AL CASATORIEI TRADITIONALE

 1. Laudabile actiunile pro-viata. Nu stiu care e mai hotarat, Pence sa dicteze, sau Trump sa semneze. In orice caz, colaborarea pare ca se bazeaza pe o incredere foarte mare. Trump a mers pe o mana buna.

  Sper sa nu dispara ONU si sa apara alta caracatita, cu americanii, britanicii, rusii si evreii la toarta si sa le casuneze pe noi astia mai micii. Imunitate au, ca de obicei, ungurii. Astia iar au stiut sa se orienteze.

 2. Nu-i nimic, altiii vin cu decizii si mai conservatoare. Lindsey Lohan devine musulmanca, dar nu poate sa se bucure in pace ca, hop, sare sa-i fure momentul si baba Madeleine, zisa si Albright. Dupa care toate feministele se vor impinge si ele sa faca acest lucru. Sunt atat de detasate de barbati, incat din cauza unui nene numit D. J. Trump renunta la absolut toate principiile lor feministe pe loc. Nici mie nu-mi vine sa cred cum le-a servit shefu mingea la fileu musulmanilor, care or fi si ei uluiti de cum s-a intors situatia. Dar cel mai mult nu-mi vine sa cred ca cucoanele astea, care majoritatea mint de ingheata apele cand se dau specialiste in sufletul si corpul femeii, de fapt demasca, fara sa-si dea seama macar, valul minciunii si ineptiile pe care le-au promovat atatia ani si pe care voiau sa ni le bage pe gat si noua si la toata planeta.

  http://www.evz.ro/lindsay-lohan-islam.html

  http://www.evz.ro/oficial-de-marca-se-revolta-sunt-pregatita-sa-ma-convertesc-la.html

 3. Nu ai cum sa dai inapoi.Avortul ramane bine intiparit pana la sfarsitul veacurilor.E consecinta bunastarii,a traiului bun.Pana la urma…eugenia a fost la moda in SUA. Nu-i de mirare ca SUA s-a raportat la lume intr-o maniera eugenista.Insasi creatia statului SUA s-a bazat pe selectie.

  “Noi suntem tari si mari.Avem un dumnezeu al nostru-inchipuit.N-avem nevoie de guvern,traditii,monarhie.Suntem masoni get-beget.Credem doar in puterea noastra .We are great !”

  SUA, tara artificiala care nu are binecuvantarea lui Dumnezeu.Oare exista un inger pentru…poporul “american” ?

 4. @Ileana

  “Sper sa nu dispara ONU si sa apara alta caracatita, cu americanii, britanicii, rusii si evreii la toarta si sa le casuneze pe noi astia mai micii. Imunitate au, ca de obicei, ungurii. Astia iar au stiut sa se orienteze.”

  Sper sa dispara toti…sa ne lase in pace.Sa nu se mai implice in politica noastra interna si externa.

 5. Pingback: Contratimp si contrarevolutie. PENTRU PRIMA OARA IN ISTORIE, VICEPRESEDINTELE AMERICII PARTICIPA LA MARSUL PENTRU VIATA (Video, Foto). La noi, agenda globalista anticonservatoare continua neabatut/ Intaistatatorul OCA, MITROPOLITUL TIHON: “Biserica
 6. Pingback: PRIMUL PRESEDINTE AMERICAN LA MARSUL VIETII. Trump: "Protejăm sacralitatea vieții și familia ca fundament al societății" / Noi masuri ale administratiei SUA de RESTRANGERE a AVORTULUI aplicat in stadii avansate ale sarcinii si de protejare
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare