Experiment “profetic”? CIP IMPLANTAT IN MANA STANGA PE POST DE “PORTOFEL VIRTUAL”/ Programul “CUNOASTERII INFORMATIEI TOTALE”

14-11-2014 2 minute Sublinieri

bitcoin-hollaender_620x349

Un întreprinzător olandez specializat în monede virtuale (bitcoin) a reuşit să le stocheze sub piele cu ajutorul a două cipuri minuscule. Cipurile electronice, protejate de un strat de sticlă ”biocompatibilă” de 12 mm x 2 mm, au fost injectate cu o seringă de un specialist, relatează 20minutes.ch.

Ele funcţionează datorită unui sistem fără fir numit NFC şi pot stoca până la 888 biţi de informaţie fiecare. Martijn Wismeijer şi-a implantat cipurile pe 3 noiembrie împreună cu alte câteva persoane. După ce acţiunea sa a fost mult mediatizată, şi le-a retras, relatează Agerpres.

”Am vrut să facem această experienţă ca să ducem mai departe conceptul de portofel virtual”, arată cofondatorul firmei MrBitcoin, specializată în bancomate de monede virtuale.

Cipurile electronice comunică cu aparate ca smartphone-urile care folosesc sistemul Android. ”Ceea ce se stochează pe cipuri poate fi considerat o economie”, explică el. ”Terminalul de plată rămâne smartphone-ul, dar se pot transfera monede virtuale de pe cipurile electronice”, adaugă Wismeijer.

Cipurile se pot procura pe internet, fiind livrate cu seringi de firma ”Dangerous Things”. Un pachet costă 99 de dolari. ”Se recomandă implantarea lor de către un specialist pentru a evita infecţiile”, arată întreprinzătorul olandez.

În afară de stocarea de monede virtuale, cipurile pot fi programate printr-un smartphone, de exemplu, să deschidă uşi fără chei, să oprească un ceas deşteptător când mâinile sunt ocupate sau să deblocheze anumite aparate electronice.

Oficiul Cunoașterii Informației – IAO este o agenție militară și are misiunea de a colecta orice informație posibilă despre americani și nu numai. Inscripția de pe frontispiciul acestei instituții care funcționează în cadrul Pentagonului este, Scientia Est Potentia, Cunoașterea înseamnă Putere.

Utilizarea cărții de credit, datele medicale, cronologia călătoriilor, facturile telefonice, evenimentele înregistrate ca șofer, toate acestea sunt stocate în baza de date a IAO. Dacă ați făcut așa ceva, Ochiul-Atotvăzător al IAO dorește să știe acest lucru. Oficiul a fost creat la începutul lui 2002, ca parte a unui nou program destinat, oficial, eliminării teroriștilor, după atacurile din 11 septembrie 2001. Programul a fost botezat Cunoașterea Informației Totale, TIA.

Sub oblăduirea acestui oficiu a fost creat un program destinat spionării altor computere, denumit Genoa. Genoa se infiltrează în hard-ul computerelor și, ca un info-vampir, suge informația de aici stocând-o în masiva sa bază de date.

Oficiul se bazează pe o rețea de calculatoare, un sistem internațional secret de tehnică de spionaj, cunoscut în limbajul specialiștilor sub numele de Echelon. Echelon are menirea de a intercepta orice apel telefonic, orice fax, orice e-mail și a le încărca într-o vastă rețea de supercomputere, denumite Dicționare.

Echelon este un acord între SUA și Marea Britanie, mai târziu s-au alăturat Australia, Noua Zeelandă și Canada, principalele state de limba engleză ale lumii, având ca scop top secret de-a asculta ceea ce comunică restul lumii, atât prieteni cât și dușmani.

Aceste ţări au creat un stat virtual care lucrează pe baza unui soft ultrasofisticat unde fiecare partener să aibă acces la informația partenerului și să selecteze ceea ce doresc.

Angela Merkel a fost victimă, telefoanele sale fiind ascultate de către americani. Bill Clinton a folosit serviciile TIA pentru a spiona constructorii de automobile japonezi. Japonezii au și pierdut segmente mari de piață în ceea ce privește vânzarea automobilelor. Bush a apelat și el la TIA pentru ca SUA să câștige un contract uriaș în domeniul construcției de sateliți artificiali.

*


Categorii

1. DIVERSE, Carduri electronice/ cipuri, Panopticon

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Experiment “profetic”? CIP IMPLANTAT IN MANA STANGA PE POST DE “PORTOFEL VIRTUAL”/ Programul “CUNOASTERII INFORMATIEI TOTALE”

  1. Singura tara care lupta din rasputeri pt a bloca instaurarea acestui sistem ocultat si demonic de conducere si control al intregii lumi este Rusia lui Putin,lucru care deranjeaza peste masura oculta mondiala in planurile ei de control total al lumii . De aceea asupra Rusiei s-a abatut un val de atacuri informatice , mass media, speculative asupra rublei si economiei rusesti( vezi scaderea artificial- accelerata a pretului petrolului si gazelor) , sanctiuni economice, embargou.
    Romania, ca tara majoritar ortodoxa ar trebui sa penduleze cu multa atentie intre cele doua directii, tinand cont doar de interesul national si nu sa se arunce cu orice pret in bratele americanilor — asa cum face astazi, acesta mizerabila clasa politica (indiferent de culoarea politica),straina de acest neam si de aceasta tara.

  2. Pingback: O COMPANIE DIN SUA ISI MICROCIPEAZA ANGAJATII. Reprezentantii firmei considera ca va fi o procedura generalizata global
  3. Pingback: CUM SE VOR INGHESUI OAMENII SA FIE MICROCIPATI. - Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare