FBI se concentreaza asupra EXTREMISTILOR AMERICANI. Adica a celor care CONTESTA autoritatea GUVERNULUI FEDERAL!

7-02-2012 1 minut Sublinieri

TeaParty-Terrorists

Poliţia federală americană a anunţat luni că vrea “să se concentreze pe ameninţarea” tot mai mare pentru Statele Unite reprezentată de extremiştii americani care resping autoritatea administraţiei centrale, în scopul de a “împiedica” un alt atentat ca cel din Oklahoma City din 1995.

Aceşti extremişti resping autoritatea administraţiei şi legile federale şi locale. Ei refuză să plătească impozitele, nu recunosc moneda americană şi recurg adeseori la violenţă şi acte ilegale, potrivit FBI.

Ca şi în cazul atentatului din Oklahoma City, “pot fi lupi singuratici atât de furioşi (…) încât să se lanseze într-o violenţă devastatoare”, a declarat Stuart McArthur, director adjunct al departamentului de combatere a terorismului din cadrul FBI. “O parte din misiunea noastră constă în detectarea şi împiedicarea (acestui tip de ameninţare) înainte ca ea să ia acest drum”.

Atentatul din Oklahoma City a provocat moartea a 168 de persoane la 19 aprilie 1995. Autorul său principal, Timothy McVeigh, condamnat la moarte şi executat în 2001, a fost interceptat deoarece conducea o maşină fără plăcuţe de înmatriculare.

Nota noastra:

Este firesc ca serviciile sa impiedice sceleratii de la crime. Este, insa, total nefiresc sa foloseasca definitii vagi ale “extremistilor” prin care aria suspectilor devine foarte larga si prin care preventia devine supraveghere orwelliana a intregii societati.

Sunt foarte multi americani care, discursiv, nu se sfiesc sa critice guvernul federal si impozitele. Nu cumva vor intra si ei in atentia FBI? Mai ales ca a nu plati taxe in SUA este cam imposibil, avand in vedere ca de la americani avem zicala: de fisc si de moarte nu scapa nimeni. Deci deranjeaza mai mult o atitudine, decat niste actiuni izolate. De asemenea, cei care se opun avorturilor ar intra si ei in aceasta categorie, mai ales ca sunt foarte implicati din punct de vedere militant.

Nu ar trebui sa il salte FBI-ul chiar si pe Ron Paul (candidat republican prezidential), pe baza acestui profil? Mai ales ca e cam lup singuratic printre politicienii americani… Ca si intreaga miscare Tea Party, de altfel.


Categorii

1. DIVERSE, Era Big Brother, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Opinii, analize, Stat politienesc, Teroarea "terorismului"

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “FBI se concentreaza asupra EXTREMISTILOR AMERICANI. Adica a celor care CONTESTA autoritatea GUVERNULUI FEDERAL!

  1. Pingback: SUA construieste cel mai mare centru de SPIONAJ, stocare si analiza a INFORMATIILOR: ”FIECARE OM VA REPREZENTA O POTENTIALA TINTA” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  2. Pingback: Adrian Salbuchi: RAZBOIUL TOTAL AL SUA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  3. Pingback: Acuzatii ale Human Rights Watch: FBI A INCURAJAT, INCITAT SI PLATIT MUSULMANI AMERICANI PENTRU A DEVENI TERORISTI SI A COMITE ATENTATE - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare