(FOTO): Imagini de la intrunirea Bilderberg, chipurile “cel mai putin mediatizat summit international”!

16-06-2011 2 minute Sublinieri

… Cum spuneam si in materialele anterioare, cu siguranta summitul Bilderberg de acest an a fost cel mai mediatizat cu putinta!

The Guardian publică o galerie foto inedită de la reuniunea Bilderberg, una dintre cele mai exclusiviste organizaţii ale lumii, din care fac parte importanţi lideri politici şi oameni de afaceri. Publicaţia engleză o cataloghează drept “cel mai important şi cel mai puţin mediatizat summit internaţional”. Membrii Bilderberg s-au reunit timp de patru zile, între 9 – 15 iunie, la Hotelul Suvretta House din St. Moritz. La întrunirea cu uşile închise din staţiunea elveţiană, au participat în jur de 120 de lideri politici şi oameni de afaceri. Lista invitaţilor nu a fost cunoscută în totalitate, dar în Elveţia au fost aşteptaţi, printre alţii, premierul britanic David Cameron, trezorierul englez George Osbourne, dar şi prinţul Charles, Bill Clinton, precum şi directorii unor companii importante din întreaga lume. “Oamenii obişnuiţi pot numai să ghicească ceea ce se întâmplă în cadrul întrunirilor secrete ale Grupului Bilderberg, care reuneşte elita lumii financiare şi politice“, scria zilele trecute BBC. Fotoreporterii britanici au reuşit să surprindă câteva cadre.

Grupul Bilderberg – cea mai exclusivistă şi controversată organizaţie secretă din lume

Josef Ackermann, director (CEO) al Deutsche Bank, la volanul autovehiculului său de lux. Potrivit unor zvonuri preluate de mass-media, bancherul elveţian este pe cale de a prelua conducerea grupului Bilderberg

Comisarul european Neelie Kroes (dreapta) le face o poză preşedintelui Google, Eric Schmidt, şi CEO-ului Telecom Italia, Franco Bernab.

CEO-ul Google, Eric Schmidt, face o pauză şi se relaxează în mijlocul naturii.

Rolf Soiron, şeful Holcim Ltd., al doilea mare producător de ciment şi agregate din lume.

Bancherul miliardar suedez Jacob Wallenberg se plimbă prin împrejurimile staţiunii elveţiene St. Moritz.

Lordul Peter Mandelson, fostul comisar european pentru comerţ şi actualul ministru britanic al Economiei, împreună cu o suită alcătuită dintr-un poliţist, un medic care are asupra sa un echipament de prim-ajutor şi un agent secret care-i monitorizează demnitarului orice mişcare.

Un poliţist ţinând tortul aniversar al lui David Rockefeller (96 de ani), unul dintre fondatorii Grupului Bilderberg.

Politicianul elveţian Rolf Swcheiger, în timpul unei pauze de ţigară

Un delegat Bilderberg salută jurnaliştii şi activiştii grupului care nu au avut acces la întrunirile din incinta Hotelului Suvretta House.

Două protestatare care militează împotriva globalizării. Una ţine un steag, iar cealaltă e venită împreună cu bebeluşul ei

Un fotograf renunţă pentru o clipă să-i vâneze pe membrii Bilderberg şi pozează o floare

Un bărbat venit să observe de pe margine activitatea membrilorBilderberg. Pare a avea multe nedumeriri

André Kudelski, directorul Nestlé şi CEO al grupului Kudelski, verifică orarul de zbor

Jorma Ollila, preşedintele Royal Dutch Shell(al doilea din stânga), împreună cu câţiva colegi de-ai săi.

Un activist Bilderberg se formează încă din faşă. În imagine, un bebeluş care doarme în cărucior. Pe post de plăpumioară, acesta este acoperit cu un tricou inscripţionat cu “Am mers la întrunirea Bilderberg 2011, dar tot ce am primit a fost această nouă ordine mondială jalnică”.

Un microbuz cu număr de înmatriculare britanic, în staţiunea elveţiană

Câţiva membri Bilderberg, încadraţi de agenţi de securitate. Ei se pregătesc să plece din Elveţia cu elicopterul.

Un bărbat mascat protestează în mod inedit. Deghizat precum personajul thrillerului “V de la Vendetta”, acesta ţine o pancardă pe care e scris: “Nimeni nu respectă întâlnirile Bilderberg”

Prima întâlnire Bilderberg a avut loc în 1954, când liderii din SUA şi Europa s-au întâlnit pentru a combate sentimentul antiamerican de pe bătrânul continent, apărut după cel de-al Doilea Război Mondial. De fapt, reţeaua îşi trage numele de la hotelul din Oosterbeek (Olanda), unde a avut loc întâlnirea din 1954. Discreţia care a înconjurat dintotdeauna conferinţele nu a făcut decât să întreţină teoriile conspiraţiei referitoare la grupul Bilderberg.


Categorii

1. DIVERSE, Masonerie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare