FRANTA lui Hollande se pregateste sa INTERZICA termenii TATA si MAMA

25-09-2012 56 secunde Sublinieri

Franta este pregatita sa interzica, cel putin in documentele oficiale, cuvintele “mama” si “tata”, daca va fi aprobat unul din cele mai controversate proiecte legislative din aceasta tara.

Legea se refera la legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex si a starnit reactii extrem de virulente ale Bisericii Catolice.

Daca proiectul va fi aprobat, va fi utilizat doar cuvantul “parinti” in cazul incheierii unei casatorii intre persoane de acelasi sex, dar si intre heterosexuali.

Proiectul legislativ spune: casatoria este o uniune dintre doua persoane de acelasi sex, sau de sexe diferite. De asemenea, precizeaza ca referirile la “mama si tata” vor fi modificate cu termenul de “parinti”.

Aceasta lege ar oferi drepturi egale cuplurilor homosexuale si heterosexuale in cazul adoptiilor.

Ministrul francez al Justitiei, Christiane Taubira, a declarat pentru ziarul catolic La Croix: “Cine a spus ca un cuplu heterosexual isi poate educa mai bine copilul decat un cuplu homosexual, poate sa garanteze cele mai bune conditii pentru dezvoltarea copilului? Ceea ce este sigur este ca interesul copilului este o preocupare majora a guvernului”.

Seful Bisericii Catolice din Franta, Cardinalul Phillippe Barbarin, a atentionat ca incheierea casatoriilor intre persoane de acelasi sex ar putea duce indirect la legalizarea incestului si poligamiei in societate.

El a declarat pentru Radio RFC: “Casatoriile intre homosexuali anunta o degradare completa a societatii. Ar putea avea numeroase consecinte. Pana la urma, ei vor dori sa-si creeze cupluri cu trei sau patru membri. Si dupa asta, intr-o zi, va aparea si incestul”.

Papa Benedict a invitat in Italia la o intrevedere 30 de episcopi din Franta si le-a spus ca trebuie sa lupte impotriva acestui proiect legislativ.

In acelasi timp, presedintele tarii, Francois Hollande, a pledat pentru legalizarea casatoriilor intre homosexuali. Proiectul de lege va fi prezentat spre aprobare cabinetului sau pe data de 31 octombrie.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “FRANTA lui Hollande se pregateste sa INTERZICA termenii TATA si MAMA

 1. poftim model de tara “civilizata”. ca unora asa le place sa denumeasca tarile din vestul europei, acolo e civilizatia, aici in est e evul mediu. noi toti ne dorim drumul spre vest, spre “civilizatie”. noroc ca suntem condusi de presedintele nostru, care ne “lumineaza” calea spre “civilizatie” cu “flacara demo(no)cratiei”. in fel asta sigur ajungem si noi la nivelul alora de le zicem “civilizati”. va fi o sodoma generalizata pe intreaga planeta, iar bunul Dumnezeu nu ne va mai ingadui prea mult. e prea strigator la cer! Doamne iarta-ne si ne miluieste pe noi pacatosii!

 2. Daca n-as fi convinsa de ceea ce spuneti voi, mai ca n-as mai putea de ras!
  Este incredibil, inimaginabil la cat cretinism s-a ajuns…e clar ca lumea a luat-o la vale si se tot rostogoleste spre Iad!

 3. Dacii și tăranii români, cică nu erau și nu sînt civilizați. Daaa, civilizarea asta nu-i un fel de cretinizare, dementizare etc? Lume de cretini!!!

 4. Nelu.
  Pentru aceasta “lume de cretini” si “adunatura de prosti” Fiul lui Dumnezeu S-a coborat pe pamant si cred ca n-ar pregeta sa mai vina inca o data si de mai multe ori daca aceasta ne-ar fi de folos.

 5. Pingback: NOUA LUME GAY: in scolile din Australia se va invata ca HETEROSEXUALITATEA NU E NORMALA/ Schimbare de sex la PATRU ANI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 6. Pingback: FRANTA LUI HOLLANDE: guvernul francez este DOMINAT complet de FRANCMASONERIE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 7. Pingback: Mesajul unei mame din Franta despre scoaterea termenilor TATA si MAMA din formularele administrative: NU SUNT “PARINTE 2″, CI MAMA COPIILOR MEI! - Recomandari
 8. Pingback: Hollande continua “revolutia” in Franta cu LEGALIZAREA MASCATA A DROGURILOR - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare