In aceasta noapte DAM CEASURILE CU O ORA INAINTE. Se trece la ORA DE VARA

29-03-2014 10 secunde Sublinieri

trecerea-la-ora-de-vara-2014-sambata-noapte-romanii-dorm-mai-putin-253647

In noaptea de sambata spre duminica (29-30 martie), romanii trec la ora de vara. Astfel, ora 3:00 va deveni ora 4:00, ceea ce inseamna ca vor dormi mai putin cu o ora.

Ziua de duminica, 30 martie 2013, va fi cea mai scurta din an, cu numai 23 de ore. 


Categorii

1. DIVERSE

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “In aceasta noapte DAM CEASURILE CU O ORA INAINTE. Se trece la ORA DE VARA

 1. Asta cu “dormim mai putin” e veche, la fel dormim in fiecare an – intr-o zi cu o ora in minus, apoi, dupa 6 luni, recuperam ora de somn.
  Dar in seara asta a fost Ora Pamantului – ati stins luminile, ca sa trageti un semnal de alarma impotriva incalzirii globale? Pai ne mananca incalzirea, care era legatura cu “trezirea”? Sau chiar asta era substratul, in stirea de mai sus? 🙂

 2. @ Florin M:

  Ce e cu duhul asta banuitor si la tine? Ce legatura are una cu alta? Am dat asta, fiindca stim ca sunt destui care nu afla la timp ca se schimba ora si din cauza asta rateaza duminica slujba.

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/2010/03/27/ora-pamantului-cand-ideologii-noii-religii-seculare-ne-sting-luminile-sau-despre-sarbatorile-noii-ere/

 3. Ora asta în plus, respectiv în minus (la fiecare 6 luni) e suficientă cât să perturbe ritmul de viață al omului, pentru cel puțin o săptămână după schimbare…

 4. @admin
  Cunosc punctul vostru de vedere in privinta asta, te asigur ca nu era nici un duh banuitor, ci doar o gluma – poate nu f reusita. Si intrebarea din final am adresat-o, intr-adevar, pt ca n-am inteles de ce ati postat o stire despre modificarea orei (in lipsa oricarei alte mentiuni – dar pe care nu era chiar necesar s-o faceti). Iertare!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare