Inca un “incident” politienesc in SUA (video). BARBAT NEGRU IMPUSCAT NEJUSTIFICAT CAND SE APLECA DUPA PERMISUL DE CONDUCERE

26-09-2014 54 secunde Sublinieri

Un video socant prezinta momentul in care un politist american ii cere unui barbat permisul de conducere, iar cand acest se apleaca sa scoata documentul, ofiterul il impusca. Intr-un caz descris ca fiind “deranjant” de catre politia din Carolina de Sud, ofiterul Sean Groubert, in varsta de 31 de ani, l-a oprit pe Levar Edward Jones la o benzinerie din Columbia pentru ca nu purta centura de siguranta. Imaginile capturate de catre tabloul de bord al unui vehicul il arata pe Groubert cum opreste in fata masinii lui Jones si ii cere permisul de conducere, scrie The Independent.

Cand barbatul, in varsta de 35 de ani, se indreapta catre masina ca sa aduca documentul, politistul strica brusc: “Iesi din masina. La pamant!” in timp ce trage patru focuri de arma spre acesta. Cel putin unul dintre gloante l-a lovit pe Jones, care a avut nevoie de ajutorul unui medic.

Edward Jones cade la pamant si ii spune politistului ca a fost lovit si nu isi poate simti piciorul. “Domnule, de ce am fost impuscat? Tot ce am facut a fost sa imi scot permisul de conducere. Ma intorc de la munca”, a spus Jones.

Groubert a fost concediat si acuzat de agresiune deosebit de grava. Daca va fi condamnat, el risca pana la 20 de ani de inchisoare.  Directorul Politiei din Carolina de Sud, Leroy Smith, a spus ca acesta este un caz izolat, in care Groubert “a reactionat la o presupusa amenintare atunci cand nu exista una”. […]/ integral pe hotnews.ro

Incidentul poate contribui la otravirea si mai intensa a atmosferei sociale din SUA, unde, recent, au existat tulburari starnite de un eveniment similar:

 


Categorii

1. DIVERSE, America, Stat politienesc, Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Inca un “incident” politienesc in SUA (video). BARBAT NEGRU IMPUSCAT NEJUSTIFICAT CAND SE APLECA DUPA PERMISUL DE CONDUCERE

  1. Traind in America de mai multi ani, imi dau seama ca negru putea f. bine sa se uite dupa pistol cind se uita in masina. Daca negru il impusca pe politist nu mai era atita sc andal. Sper din suflet ca politistul sa nu fie condamnat.

  2. @Mariana:

    Pai pe considerente de genul asta, pentru ca suntem romani, am fi mitraliati pe loc peste tot in Occident.

  3. Pingback: VIOLENTE IN ORASUL FERGUSON (SUA) dupa ce politistul care a impuscat un tanar de culoare a fost exonerat de urmarirea penala [VIDEO]. - Recomandari
  4. Pingback: INSURGENTE CIVILE in SUA, dupa ce un afro-american a fost ucis de un politist. Se cauta incitarea unui RAZBOI RASIAL in contextul alegerilor prezidentiale?/ TUCKER CARLSON: MASSMEDIA SUFLA IN JARUL RASIAL (Video)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare