IPS Andrei Andreicut in campania pentru FAMILIA CRESTINA “Nu divortului!”

14-05-2013 46 secunde Sublinieri

andreicut-600x450

În contextul în care stabilitatea familiilor este tot mai mult amenințată de fenomene negative precum plecarea la muncă în străinătate, abandonul copiilor, proliferarea violenţei domestice, dar și mai nou prin oferte de căsătorii între persoane de același sex, iar divorțul devine un fenomen de amploare în societatea românească, Arhiepiscopia Ortodoxă a Vadului, Feleacului și Clujului sprijină Campania „Nu divorţului!”, organizată de Organizaţia Creştină Agape şi Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca.

Astfel, Miercuri, 15 mai 2013, când se sărbătorește Ziua internaţională a familiei, începând cu orele 18.00, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei va săvârși slujba Vecerniei, în Catedrala mitropolitană din Cluj-Napoca și va rosti o predică despre valorile familiei creștine, arătând totodată pericolul divorţului pentru integritatea vieţii morale a creştinului. Aceasta va fi urmată de o conferinţă în Aula „Nicolae Ivan” a Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, piața Avram Iancu nr. 18, în cadrul căreia Înaltpreasfinția Sa va răspunde întrebărilor celor prezenţi.

În cadrul acestei campanii, marţi, 14 mai 2013, elevii din cadrul Seminarului Teologic vor distribui stradal 25.000 de fluturaşi care promovează mesajul campaniei și valorile familiei creștine.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei

nu divortului


Categorii

1. DIVERSE, IPS Andrei Andreicut, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “IPS Andrei Andreicut in campania pentru FAMILIA CRESTINA “Nu divortului!”

 1. Să trăiască!

 2. Hai sa omoram televizorul si scapam si de divort.
  Televizorul ne inghite pe noi si pe copiii nostri.El ne da frici bolnave pentru ziua de maine si ne face sa ne luam lumea in cap si sa fugim de acasa in vestul minunat. El ne erotizeaza viata si ne strica copiii.
  Sa omoram televizorul!

 3. @ Cosmin S.
  “Sa omoram televizorul”. Bine ar fi, pe fond, sa putem macar diminua , la nivel de mase, forta distructiva a televizorului asupra sufletelor insa, nu se poate, dupa cum bine simtim cu totii.
  Ca sa ne dam seama mai bine de consecintele nefaste , este interesant de reflectat la atitudinea severa ce a avut-o impotriva … radioului Sf Ioan Iacob Hozevitul cu circa (estimez) 60-80 ani in urma.
  Daca citim acum acele cuvinte ale sfantului, cand astazi pe noi ne-a invadat televizorul, calculatorul plus telefonul, intelegem cam cum stam, noi lumea de astazi …

 4. Pingback: (UPDATE VIDEO): Mitropolitul Andrei la Man. Nicula: BISERICA NOASTRA MILITEAZA PENTRU PROTEJAREA FAMILIEI IN CONSTITUTIE - Recomandari
 5. Pingback: MITROPOLITUL ANDREI, la sarbatoarea de la Nicula, despre PLANSUL MAICII DOMNULUI PENTRU TRAGEDIA DISOLUTIEI FAMILIEI CRESTINE SI SUFERINTELE COPIILOR TRAUMATIZATI: “Oamenii divorteaza usor pentru ca nu mai au credinta si viata de rugaciune… Ne
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare