MITROPOLIA ROMÂNĂ A EUROPEI OCCIDENTALE ii sprijina pe Florin Barbu si Claudia Racolța pentru recuperarea copiilor incredintati abuziv unor homosexuali/ ANDREEA SUTTON-BRĂDEANU, o alta româncă din Marea Britanie căreia i-au fost luati cei 3 copii, a fost ARESTATĂ inaintea PROTESTULUI de azi de la BRUXELLES!

9-07-2016 3 minute Sublinieri

protest-barbu-and-others-brussels-bruxelles-9-iulie-2016

 • Facebook:

PROTEST la BRUXELLES 9 IULIE in sustinerea fam. Florin Barbu si alte 10 familii din Anglia, Norvegia si Finlanda…

Rond-point Robert Schuman

Robert Schumanplein, 1000 Regiunea Capitalei Bruxelles

PROTEST in SUSTINEREA FAMIILOR

~Familia BARBU, ANGLIA.
~Familia NAN, NORVEGIA
~Familia AVRAMESCU, NORVEGIA
~Camelia SMICALA, FINLANDA
~Andreea Sutton, ANGLIA.
~Hermina GHEORGHE, DANEMARCA
~Familia RADULESCU, NORVEGIA
~Familia DAVIDESCU, NORVEGIA
~Familia MUNTEANU, NORVEGIA
~DIna Rodica Stelica, NORVEGIA
~EUGENE LUKJANENKO, ANGLIA.

13244210_1246517155388925_1072593799387914138_o-2

Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale şi Meridionale, din a cărei jurisdicţie bisericească fac parte comunităţile ortodoxe române din  Regatul Unit al Marii Britanii, îşi exprimă îngrijorarea şi dezacordul cu privire la decizia autorităţilor britanice în urma căreia cei doi copii naturali ai familiei Florin Barbu şi Claudia Racolta – Andy (5 ani) şi Diana (8 ani) – au fost preluaţi din mediul familiei lor naturale şi încredinţaţi spre adopţie unui cuplu de orientare homosexuală, împotriva voinţei părinţilor, se precizează într-un comunicat emis de Biroul de Presă al Mitropoliei.

În ciuda demersurilor concrete ale instituţiilor statului român (Ministerul Afacerilor Externe, Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului şi Adopţie) de a repatria copiii, care sunt cetăţeni români, dar şi a intenţiei rudelor familiei Florin Barbu-Claudia Racolta – bunicul matern şi sora dlui Florin Barbu – de a-i lua în grijă şi de a-i creşte pe cei doi minori, serviciile sociale din London Borough of Haringey (Social Services Haringey, Central Family Court) au considerat ca nefiind sustenabile argumentele invocate în favoarea întoarcerii copiilor în mediul familiei naturale.

1323827771_DSC_5336

Astfel, în urma deciziei din 20 iunie 2016, cei doi copii au fost încredinţaţi spre adopţie unui cuplu de orientare homosexuală, ignorându-se articolul 2 din Protocolul adiţional al Convenţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului şi a Libertăţilor Fundamentale care stipulează: Statul, în exercitarea funcţiilor pe care le va asuma în domeniul educaţiei şi învăţământului, va respecta dreptul părinţilor de a asigura această educaţie şi acest învăţământ conform convingerilor lor religioase şi filozofice”.

Dată fiind această decizie, Mitropolia Europei Occidentale şi Meridionale reafirmă şi continuă să îşi manifeste solidaritatea faţă de cazul familiei Florin Barbu-Claudia Racolta, prin susţinere spirituală şi materială, concretizată prin implicarea efectivă a  mai multor parohii ortodoxe din Marea Britanie, Franţa, Belgia, Spania, cât şi a tinerilor Asociaţiei Nepsis a Mitropoliei Europei Occidentale şi Meridionale.

***

George Alexander: ANDREEA SUTTON BRĂDEANU, ARESTATĂ!

Vineri, 8 iulie, ora 19.20.

La o masă, într-o cameră din Bruxelles, stau George Alexander, Ștefan Covaci, Daniel Dragoman și Florin Barbu. Se discutä ultimele detalii ale protestului de mâine de la Bruxelles împotriva abuzurilor Protecției Copilului.

Andreea Sutton-Brädeanu confirmä că vine mâine la protestul de la Bruxelles.

Zece minute mai târziu, sună disperată… Patru polițiști sunt la ușa ei și vor să o aresteze!

… Telefonul ei rămâne deschis și toată convorbirea e înregistrată. Sunt scene de groază…

O arestează.

Îi confiscä tot. În această demonstrație de forță, toate drepturile ei sunt încălcate.

De ce au arestat-o?! A omorât pe cineva? Nu! Pur și simplu, un angajat de la Protecția Copilului din Anglia a mințit că Andreea l-a tracasat!… Au verificat supoziția asta?! Nu!

Aveau motive să ARESTEZE un om liber, un cetățean, din cauza unei simple reclamații?! Nu!

Să nu fim naivi. Andreea a fost urmărită, supravegheată, interzisă, poliția știa ca mâine va fi la protestul de la Bruxelles! Iar Andreea trebuia oprită!

Au oprit-o, încălcând flagrant drepturile unui om! Au arestat-o!

Oare, ne vor aresta pe toți?

Astăzi suntem mii. Mâine, însă, vom fi și mai mulți!

Noi, cei care nu credem în coincidențe…

Noi, cei care vom ieși în stradă pentru ideea de Justiție…

Sunt 7 ani de cand aceasta mama a fost despartita in mod mafiot de propriii copii. Cazurile care fac valva in aceste zile sunt numai varful unui aisberg care se vrea implementat si la noi.

13417665_615146255319118_7988471858655854417_n


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, George Alexander, Ierarhi romani, IPS Iosif Pop, PS Ignatie Trif, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “MITROPOLIA ROMÂNĂ A EUROPEI OCCIDENTALE ii sprijina pe Florin Barbu si Claudia Racolța pentru recuperarea copiilor incredintati abuziv unor homosexuali/ ANDREEA SUTTON-BRĂDEANU, o alta româncă din Marea Britanie căreia i-au fost luati cei 3 copii, a fost ARESTATĂ inaintea PROTESTULUI de azi de la BRUXELLES!

 1. Cred ca o usa deschisa si intelegere ar putea gasi la UNICEF
  https://mpnewyork.mae.ro/local-news/740.
  Excelenta sa, doamna Simona Miculescu , prin natura demnitatii diplomatice pe care o detine si a calitatii de mama, ar putea interveni in favoarea copiilor domnului Barbu.
  http://www.unicef.org/french/infobycountry/usa_contact.html
  Scrisoarea catre UNICEF este preferabil sa fie trimisa inainte de declansarea actiunii in justitie.

 2. Pingback: FINLANDA TERORIZEAZĂ ȘI TORTUREAZĂ COPIII ROMÂNI SEPARAȚI ABUZIV DE MAMA LOR?! Camelia Smicală: “Mihai e tot mai distrus. A spus că e amenințat tot timpul, că-i este frică și că vrea acasă. În casele de copii din Finlanda sunt BOXE CA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare