Fosti angajati si astronauti de la NASA contesta minciuna INCALZIRII GLOBALE

12-04-2012 51 secunde Sublinieri

Foştii astronauţi şi oameni de ştiinţă s-au săturat de activismul pe care îl practică Agenţia Spaţială Americană în chestiunea încălzirii globale. 

49 de foşti angajaţi NASA, printre care şapte astronauţi Apollo şi doi foşti directori ai Centrului Spaţial Johnson din Huston, au redactat o scrisoare în care denunţă atitudinea tendenţioasă a Agenţiei Spaţiale Americane în chestiunea încălzirii globale. 

În scrisoare este criticat cu precădere Institutul Goddard pentru studii spaţiale, pentru că directorul Jim Hansen şi climatologul Gavin Schmidt au fost foarte vocali cu avertismentele legate de cauzele schimbărilor climatice, scrie businessinsider.com.

Cei 49 de foşti angajaţi susţin că NASA se foloseşte prea mult de modele climatologice complexe care s-au dovedit a fi ineficiente în prezicerea evoluţiilor climaterice pentru următorul deceniu sau două, darămite perioade mai lungi. 

Ei susţin că NASA are o atitudine activistă într-o chestiune care n-a fost încă dovedită ştiinţific.“Dacă se va dovedi că dioxidul de carbon nu influenţează semnificativ schimbările climatice, reputaţia NASA ar putea fi pusă în pericol”, a eclarat H. Leighton Steward, preşedintele ONG-ului “Plants Need CO2”, care priveşte încălzirea globală cu scepticism.


Categorii

1. DIVERSE, Ecologism/ Mitologia schimbarilor climatice, apocalipsa incalzirii globale

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Fosti angajati si astronauti de la NASA contesta minciuna INCALZIRII GLOBALE

 1. sunt si unii de la NASA, care dupa ce au intrat atei, crescuti in doctrina teoriei evolutiei si a multor milioane de ani, au devenit crestini, indemnati de dovezi fizice sa creada intr-un sistem solar foarte tanar, de mii de ani vechime:

  http://www.creationastronomy.com/preview/
  ( puteti vedea acolo 3 bucatele din DVD, calitate buna, pe undeva pe Youtube cred ca este tot. Jupiter, Saturn sunt printre cele mai interesante bucati… )

  bineinteles ca asta nu transpira si la populatie prin mass-media…

 2. Adica… calotele de gheata de la poli, nu si-au redus dimensiunea? Sa le mai masoare de n ori! Si graficul de temperatura globala pe ultimi o suta de ani este o minciuna?

 3. Incalzirea globala este o “gaselnita” scoasa in evidenta de ecologisti (o ramura a socialistilor).
  Trebuia sa sperie si ei cu ceva oamenii, in speranta ca-i vor vota !
  Caci omul speriat, debusolat, este o prada usoara pentru tot felul de alarmisti care urmaresc un interes.
  De cele mai multe ori material !
  Noi sa-L urmarim pe Hristos Dumnezeu, si nimic nu ne va putea atinge !

  Doamne, ajuta-ne !

 4. Eu nu cred ca incalzirea globala este o gaselnita.

  Iar cat ii priveste pe fostii astronauti si oameni de stiinta de la NASA … Sunt unii dintre ei care sunt ferm convinsi de faptul ca pe Luna exista artefacte extraterestre.

  Deci depinde si cine spune ceea ce spune …

  @ silviu

  F. interesant link-ul tau !

 5. Pingback: APOCALIPSA INCALZIRII GLOBALE: reluarea unei TEME FALSE de BANCA MONDIALA si “oamenii de stiinta” [VIDEO] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 6. Pingback: Obama foloseste propaganda INCALZIRII GLOBALE pentru a ajuta INDUSTRIA GAZELOR DE SIST. Presedintele american inaugureaza ERA EMISIILOR CONTROLATE DE CARBON - Recomandari
 7. Pingback: Agenda “SCHIMBARII CLIMATICE” si a “EMISIILOR DE CARBON”: INGINERIE SOCIALA menita remodelarii comportamentului uman - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare