CINE NE-A SPERIAT SI DE CE? “Pandemia” Gripei Porcine – FALS DOVEDIT, vaccinarea anti-HPV – compromisa! / Complotul ‘climatologic’ de la Copenhaga si controlul nasterilor / S.O. VANTU DESPRE RAZBOI / Duhovnicul care l-a imblanzit pe criminalul Passaris (Noutati 6-9 decembrie 2009)

9-12-2009 11 minute Sublinieri

real pandemicDialogul din caricatura: Se tem toti de noi?! (de “Gripa porcina”) Tipul asta mare e adevarata pandemie. Calaul (tipul asta mare) are o secure pe care scrie SOMAJ

Aşa-numita “gripă nouă” (mexicană sau porcină) va avea o mortalitate mult mai mică decât s-a prevăzut iniţial, probabil la jumătate din cea cauzată de gripa sezonieră, arată cea mai recentă analiză epidemiologică înaintată, luni, Casei Albe. Pandemia va lăsa în urmă incomparabil mai puţine decese decât primele trei cele mai grave pandemii din secolul trecut (1918, 1957 şi 1968) cu care a fost adesea comparată în ultimele luni. “Cred că este foarte probabil ca aceasta să fie cea mai blândă pandemie din istorie”, consideră Marc Lipsitch, profesor de epidemiologie la Facultatea de Sănătate Publică a Universităţii Harvard. El a fost coordonatorului unei ample analize pe care experţi citaţi de cotidianul The Washington Post (WP) au apreciat-o drept “cea mai sofisticată şi cea mai demnă de încredere de până acum”. Studiul a fost efectuat din fonduri publice, puse la dispoziţia cercetătorilor de către reţeaua Centrelor pentru Controlul Bolilor (CDC), instituţia care coordonează planul de imunizare în masă dispus de Casa Albă. Deşi nu recomandă încetarea imunizării, medicii dezmint temerile vehiculate anterior.

Zecile de mii de decese – dezminţite

În loc de infectarea a 30% din populaţie, cel mult 15% din americani vor fi afectaţi de “gripa nouă” în această iarnă, arată studiul care a analizat ritmul îmbolnăvirilor în oraşele New York şi Milwaukee (Wisconsin). Până în primăvară, la nivelul SUA vor exista, totuşi, circa 6.000 de decese puse pe seama AH1N1, respectiv de zece ori mai mult – în cel mai pesimist scenariu. Evoluţia din prezent a pandemiei arată că nu se pot aştepta mai mult de jumătate din numărul total de decese (36.000) pe care le lasă în urmă gripa obişnuită (sau sezonieră). În lipsa unei mutaţii spectaculoase a virusului, nici nu poate fi vorba de până la 90.000 de morţi, aşa cum anticipa, în vară, chiar Marc Lipsitch, care s-a văzut nevoit să-şi modifice previziunea. Convingerea că pandemia va fi “blândă” este împărtăşită şi de Ira M. Longini, biostatistician la Universitatea din Washington (Seattle), care a observat o rată între numărul de îmbolnăviri şi decese mai mică decât la marile pandemii din secolul al XX-lea. De aceeaşi părere este şi Neal M. Ferguson, epidemiolog la Imperial College (Londra): Din ceea ce ştim, se pare că această pandemie este cea mai blândă, comparativ cu cele din 1968, 1957 şi 1918″.

Vaccinări pentru orice eventualitate

Administraţia Obama a alocat 1,5 miliarde dolari pentru vaccinuri contra AH1N1 şi are un plan de urgenţă pentru deblocarea a cinci miliarde, în caz că pandemia se va agrava. Specialiştii care şi-au ajustat previziunile înspăimântătoare de acum câteva luni sunt de acord că vaccinarea tebuie să continue pentru orice eventualitate. “Am fost norocoşi“, declară Lipsitch, “dar dacă nu am fi avut un plan şi ne confruntam cu 60.000-70.000 de morţi, publicul ar fi fost furios, pe bună dreptate”.

Comentariul nostru:

Este surprinzatoare concluzia medicilor care au facut studiul de mai sus. Deci avem de-a face cu o “pandemie” care e cea mai blanda dintre toate si va avea mai putine victime decat o raceala obisnuita, insa, in acelasi timp, vaccinarea trebuie continuata “pentru orice eventualitate”, desi este foarte riscanta, avand in vedere ca este, in mod oficial, pur experimentala! Cata “coerenta”…


O analiză publicată în Jurnalul Medical Britanic- British Medical Journal acuză producătorul medicamentului contra gripei Roche că ascunde probe din timpul testelor.

Roche, producătorul Tamiflu, a făcut practic imposibilă o analiză a eficienţei medicamentului anti-gripă, prin ascunderea informaţiilor din timpul probelor, acuză doctorii.

Analiza care a studiat datele disponibile public susţine că nu există probe că Tamiflu poate preveni ca oameni sănătoşi cu gripă nu vor suferi complicaţii, precum pneumonia.

Tamiflu ar putea scurta durata bolii cu o zi, arată anchetatorii, dar este imposibil a se şti dacă previne o boală gravă deoarece datele publice sunt insuficiente.

“Guvernele mondiale au cheltuit miliarde de euro pe un medicament pe care comunitatea ştiinţifică nu îl poate judeca,” declara Dr Fiona Godlee, editor al British Medical Journal .

Roche a avut doar în acest an vânzări ale Tamiflu de 1,6 miliarde de lire sterline. Autorii studiului au evidenţiat că datele referitoare la Tamiflu sau alte medicamente din clasa sa sunt îndoielnice şi au cerut guvernelor să intensifice monitorizarea medicamentelor.

O a doua analiză a fost efectuată la Universitatea Birmingham de către Nick Freemantle şi Dr Melanie Calvert, care au studiat o serie de date Roche privitoare la persoane care au luat medicamentul, dar efectele nu au fost comparate cu un grup care nu a beneficiat de tratament. Deşi au existat dubii cu privire la date, analiştii au arăta că este posibil ca Tamiflu să reducă riscul pneumoniei, avantajul este minor şi există efecte secundare.

Tamiflu este cel mai frecvent folosit medicament contra gripei porcine, inclusiv în România.

Dintre cele peste 100.000 de fetiţe de clasa a VI-a şi a VII-a, doar 565 au fost vaccinate anti-HPV, potrivit ulti­me­lor raportări oficiale. Nu­mă­rul infim de părinţi convinşi să accepte acest tip de imunizare contrastează flagrant cu rezultatele sondajului comandat de Ministerul Sănătăţii, conform căruia peste 52% din reprezentanţii legali ai copiilor ar fi fost de acord cu vaccinarea. Statul român a risipit 23 de mili­oa­ne de euro pe o campanie de vacci­na­re care nu a avut acordul popu­laţiei. Cu toată promovarea agresivă a eficacităţii miraculoase a vaccinului anti-HPV, care ar preveni în totalitate apa­riţia cancerului de col uterin, ro­mâ­nii nu au acceptat imunizarea propriilor fiice. Astfel, de la demararea cam­paniei, din 23 noiembrie, mai pu­ţin de 0,5% din fetiţele de clasa a VI-a şi a VII-a au fost vaccinate. Potrivit da­telor de la Ministerul Sănătăţii, cele mai multe fete au fost imunizate în Iaşi, 300, iar cele mai puţine în Bucu­reşti, adică doar trei din clasa a VII-a. În judeţul Călăraşi au fost vaccinate 11 eleve, în Neamţ – 24 de fete de cla­sa a VI-a şi 12 fete de clasa a VII-a, în Su­ceava – 17 de clasa a VI-a şi 40 de cla­sa a VII-a, iar în Gorj – 37 de fetiţe(…). Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii susţin că numărul mic de părinţi care au acceptat vaccinarea ar fi cauzat de concediile impuse profesorilor şi că acest lucru ar fi întârziat campania de vac­cinare anti-HPV. „O să mai avem o întâlnire cu cei de la Ministerul Edu­ca­ţiei şi Inspectoratul Şcolar General al Capitalei pentru a discuta despre vac­cinare“, ne-a precizat dr. Amalia Can­ton, director general în Ministerul Să­nătăţii. Autorităţile din Călăraşi ex­pli­că numărul mic de vaccinări tot prin concediile care au închis şcolile. „Am primit 1.330 de doze de la minister şi avem 3.264 de eleve în judeţ. Până acum am trimis la şcoli 735 de doze, dar nu s-au vaccinat decât 11 fete din Olteniţa. În ordinul Mi­nis­te­ru­lui Sănătăţii se precizează că medicul şcolar stabileşte un plan de vaccinare şi înştiinţează părinţii despre momentul imunizării. Dacă părinţii nu sunt de acord, pot comunica verbal, chiar şi prin telefon, că refuză vaccinarea co­piilor“, a afirmat dr. Camelia Trui­că, epidemiolog al ASP Călăraşi. Vac­ci­narea anti-HPV necesită trei doze la dis­tanţă de o lună şi trei luni între imu­nizări. Potrivit calendarului de vac­cinare stabilit de Ministerul Să­nă­tă­ţii, prima doză trebuia administrată în perioada 23 noiembrie-30 noiembrie, a doua doză – în ianuarie 2010 şi a treia – în mai 2010. Fiecare elevă tre­buie supravegheată de medic timp de 15 minute după efectuarea vacci­nului, fiind necesară şi o evaluare a să­nătăţii fiecărei fetiţe înainte de in­jec­tare.

***

gore-hipnoticjpg

  • Capital:

Impactul acordului de la Copenhaga pentru omul de rând

Copenhaga, 12 zile pentru a salva “singura planetă locuibilă”

GORDON BROWN considera ca cei ce se indoiesc ca activitatea umana contribuie la incalzirea globala sunt adepti ai teoriei „PAMANTUL ESTE PLAT”

Oamenii care se indoiesc ca activitatea umana contribuie la incalzirea globala sunt adepti ai teoriei “pamantul este plat” si “impotriva stiintei”, a spus Gordon Brown. Prim ministrul britanic a lansat un atac verbal asupra scepticilor schimbarii vremii in preajma cresterii semnelor de indoiala legate de consensul politic si stiintific legat de mediu. Mr Brown a insistat asupra faptului ca stiinta schimbarilor climatice este asezata pe baze solide si ca cei care pun sub indoiala consensul acesta sunt demodati. El a mai spus: Cu doar cateva zile inainte de Copenhaga nu trebuie sa fim distrasi de oameni de moda veche, anti-stiinta, sceptici ai ideii pamantului plat. Noi stim stiinta. Stim ceea ce trebuie sa facem”.

 

Decizia Agenţiei pentru Protecţia Mediului îi dă mână liberă lui Obama să impună reguli de limitare a emisiilor, chiar şi fără acordul Congresului. Viitoarele măsuri vor lovi cel mai tare statul Texas, fief al republicanilor, cu cele mai multe rafinării şi cu cele mai multe emisii. Pentru prima dată în istorie, SUA îşi schimbă poziţia faţă de fenomenul încălzirii globale. Agenţia pentru Protecţia Mediului din SUA (EPA) a decretat că dioxidul de carbon şi alte cinci gaze de seră reprezintă un pericol pentru sănătate şi pentru calitatea vieţii americanilor[…].

„Regim de comandă şi control”

„Regulile vor fi o povară în plus pentru fabrici, vor costa slujbe şi vor mări costul energiei”, a declarat Keith McCoy, vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Fabricanţilor, un grup reprezentativ pentru industria americană. El spune că, în condiţiile în care şomajul este în jur de 10%, multe companii fac mari eforturi să supravieţuiască.

„Situaţia rezultată din acţiunea EPA ar putea conduce la un regim de comandă şi control, orientat de sus în jos, care va înăbuşi creşterea economică, adăugând noi reguli obligatorii pentru fiecare proiect major de construcţie sau renovare”, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ a SUA, Thomas Donohue, citat de „Wall Street Journal”.

Tarile bogate intentioneaza sa compenseze emisiile de CO2 prin controlul nasterilor.

Planul radical de reducere a emisiilor de CO2 sustine ca plata pentru planificare familiala pentru tarile in curs de dezvoltare este cel mai bun pariu.

John Vidal, ziarist pe teme de mediu

Copii in Dakar, Senegal. Analiza cost-beneficiu comandata de catre trust sustine ca planificarea familiala este cel mai ieftin mod de a reduce emisiile de carbon. Este pe cale sa li se ofere consumatorilor din tarile dezvoltate, o metoda radicala de a compensa emisiile lor de carbon intr-o incercare ambitioasa, de combatere a schimbarilor climatice – prin plata pentru masuri de contraceptie in tarile mai sarace pentru a reduce populatia mondiala ce se afla in crestere rapida. Planul – infiintat de catre o organizatie infiintata de Sir David Attenborough, de Sir Crispin Tickell fost diplomat si de niste verzi (ecologisti), cum ar fi Jonathon Porritt si James Lovelock – sustine ca planificarea familiala este cea mai eficienta cale de a reduce riscul incalzirii globale catastrofale. Trustul pentru populatie optimia (Optimum Population Trust – OPT) subliniaza faptul ca controlul nasterilor va fi furnizat numai pentru cei care nu au acces la el, si numai nasterile nedorite vor fi evitate. OPT estimeaza ca in fiecare an 80 milioane de sarcini sunt sarcini nedorite. Analiza cost-beneficiu comandat de catre trust sustine ca planificarea familiala este cel mai ieftin mod de a reduce emisiile de carbon. Fiecare 4 £ cheltuite pe contraceptie, se spune, economiseste o tona de CO2 care se adauga la incalzirea globala, dar o reducere similara a emisiilor ar necesita o investitie de £ 8 plantarea de copaci, £ 15 in energia eoliana, £ 31 in energie solara si £ 56 in tehnologia vehiculelor hibride. Calculele bazate pe cifrele trustului arata ca 10 tone emise de un zbor de la Londra la Sydney s-ar putea compensa prin evitarea unei nasteri nedorite intr-o tara, cum ar fi Kenya. Se afirma ca astfel de actiuni ar reduce nu numai emisiile, ci si numarul de persoane care vor cadea victime la schimbarile climatice. Sistemul, numit PopOffsets, intelege legatura [intre cresterea populatiei si schimbarile climatice]”, spune Roger Martin directorul trustului. “Acesta ofera un raspuns concret si binevenit”. Pentru prima data persoane fizice, companii si organizatii vor avea posibilitatea de a compensa carbonul lor in mod voluntar prin sprijinirea proiectelor de a asigura servicii de planificare familiala acolo unde cererea nu este inca satisfacuta.” In lucrarile emise odata cu lansarea schemei de compensare, trustul sustine ca reducerea emisiilor de CO 2 de 34 de gigatone ar costa aproximativ $ 220 bilioane cu planificare familiala, dar mai mult de $ 1trilion cu tehnologiile cu emisii de carbon scazute. 34 gigatone este aproximativ ceea ce emite lumea intr-un an, si ar fi realizat prin reducerea populatiei proiectate la nivel mondial in 2050 de 500 de milioane. Populatia lumii, in present 6.8 miliarde, este in crestere cu aproape 84 milioane pe an. Cresterea este echivalenta cu o tara noua de marimea din Germaniei in fiecare an, sau un oras de marimea Birminghamului in fiecare saptamâna. Este de asteptat de catre Natiunile Unite sa se ajunga la un varf de aproximativ 9 milioane de oameni in 2050. Pina atunci, oamenii de stiinta ai Natiunilor Unite spun ca emisiile de carbon la nivel mondial trebuie sa fi reduse cu cel putin 80% pentru a evita cresterea periculoasa de temperatura, ceea ce inseamna ca amprenta de carbon a fiecarui cetatean in 2050 va trebui sa fie foarte scazuta. “Nivelul actual al cresterii populatiei nu este sustinut de catre resurse si pune presiune mare asupra resurselor la nivel mondial. Activitatea umana accentueaza incalzirea globala, si niveluri mai ridicate a populatiei in mod inevitabil, inseamna emisii mai mari si mai multe victime ale schimbarile climatice”, a declarat Martin. Inseamna ca amprentele de carbon gigantice ale tarilor dezvoltate, prin prevenirea nasterilor , vor salva mult mai mult carbon decât tarile in curs de dezvoltare. Cu toate acestea, unele grupuri de dezvoltare s-au opus planului. “Suntem dornici ca orice bani adunati [prin compensari] sa-i ajute pe cei mai saraci, care sunt cei mai vulnerabili la schimbarile climatice. [Dar] ar putea fi inselator, sa fie cheltuiti in acest mod. Ar trebui sa mearga [imediat] catre lucruri ca de exemplu reducerea riscului de dezastre , securitatea alimentara si apa “, a declarat Paul Cook, director al Tearfund, un grup de dezvoltare bazat pe credinta. Controlul populatiei este extrem de contestabil in tarile bogate si cele sarace deopotriva. Unii, cum ar fi Jonathon Porritt, fostul presedinte al Comisiei pentru Dezvoltare Durabila, au firmat ca promovarea sanatatii pe probleme de reproducere este una dintre formele cele mai progresive de interventie. “Daca nu ar fi fost politica in China “un copil pe familie” ar fi fost acum 400 milioane de cetateni chinezi in plus” a spus el.Dar altii, cum ar fi ziaristul de la Guardian, George Monbiot, spun ca cresterea globala a populatiei paleste pina la insignifianta in comparatie cu efectele datorate cresterii consumului si cresterii economice.

Target_Iran

***

Vantu: Intreaga planeta este in pragul unui razboi

DT: Puneti in carca Guvernului vina pentru reducerile de salarii din trustul Realitatea. Dar, dle Vantu, nu v-ati pus problema ca poate, poate aveti manageri prosti, poate va fura proprii angajati, poate dvs va conduceti afacerile gresit?

SOV: E bine ca nu ati continuat cu posibilitatea de a fura eu insumi din trust. Ha, ha, ha. Ma bucur ca v-ati oprit aici. Am niste manageri excelenti. Imi place sa cred ca am unii dintre cei mai buni manageri din piata. Numai ca managementul este obligat, daca se comprima economia acestei tari, sa-si comprime si ei costurile. Nimeni nu este genial in momentul in care intreaga planeta este atinsa de criza. Intreaga planeta este in pragul unui razboi, d-le Tapalaga.

DT: Nu va cred, d-le Vantu. Prin comparatie, nu va cred.

SOV: E problema dvs.

DT: Sorin Ovidiu Vantu castiga bani din presa daca are un stat slab.

SOV: Va repet, haideti sa lasam deoparte acuzatiile de precampanie si campania electorala. S-a depasit momentul. Am mai spus-o. Domnule, Sorin Ovidiu Vantu este un om bogat, al dracului de bogat. Are nevoie de un stat puternic care sa-l protejeze. Eu nu am nevoie de un stat slab. In momentul in care am facut afirmatia intariti-va statul, domnilor, aceasta afirmatie a fost facuta in contextul in care statul roman era prea slab ca sa ma poata proteja.

DT: Sa va protejeze de cine si de ce?

SOV: De eventuale miscari de strada urmare a saraciei. De eventuale abuzuri ale unor functionari…

Preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad susţine că Statele Unite încearcă să zădărnicească revenirea salvatorului omenirii, relata televiziunea Al Arabiya din Dubai. Ahmadinejad pretinde că are dovezi că SUA blochează revenirea lui Mahdi, Imam despre care musulmanii cred că este mântuitorul. Avem dovezi concrete că ei cred că un descendent al profetului islamului se va naşte în aceste părţi şi va seca nedreptatea din lume” susţine Ahmadinejad. “Ei au inventat toate aceste planuri pentru a împiedica venirea Imamului deoarece ştiu că poporul iranian este cel care va pregăti terenul pentru venirea sa şi îi va sprijini domnia”. Ahmadinejad a continuat acuzele, adăugând că au exista comploturi ale Occidentului, dar şi ale Orientului de a şterge Iranul de pe hartă. “Ei au planificat să anihileze Iranul. De aceea toţi analiştii cred că Iran este adevăratul învingător din Orientul Mijlociu, arăta Ahmadinejad, care mai susţine că statele străine doresc să controleze rezervele de resurse naturale iraniene.

Franţa, SUA şi ONU şi-au exprimat îngrijorarea în legătură cu cei mai recenţi paşi nucleari ai Iranului şi au cerut sancţiuni mai dure. Consilierul pentru securitate naţională a SUA declara că uşa rămâne deschisă pentru ca Iran să coopereze cu alte state despre programul său nuclear. Cu toate acestea, James Jones avertiza că “imaginea nu este una bună.” Jones sublinia că ceasul ticăie, odată cu apropierea sfârşitului de an. Acesta este termenul limită stabilit de preşedintele american Barack Obama pentru a se vedea dacă Iran va coopera cu ONU şi SUA pentru a da asigurări că nu încearcă să construiască arma nucleară.

La dineul oficial organizat cu câteva zile în urmă la Bruxelles, europarlamentarul german, creştin-democratul Elmar Brok, s-a pronunţat în discursul său adresat celor 250 de oaspeţi – ambasadori şi politicieni de rang înalt ai UE – în favoarea ameliorării relaţiilor cu Israelul: „Cred că în curând ne vom afla la un nou început în privinţa situaţiei din Orientul Mijlociu. Sunt de părere că toate măsurile menite să consolideze încrederea reciprocă între părţile implicate sunt binevenite, astfel încât partenerii în cauză să poată accepta negocierile de pace şi totodată să se afle în condiţii de siguranţă“. Europarlamentarul german s-a pronunţat în favoarea unei cooperări diplomatice mai intense a UE cu Israelul, precum şi a unei mai bune integrări a Israelului în piaţa unică europeană. După războiul din Gaza, UE a sistat însă aşa-numitul “upgrading”, adică ridicarea relaţiilor bilaterale cu Israelul la un nivel superior, un proces iniţiat în 2008 fiindcă muriseră prea mulţi oameni în Fâşia Gaza.

  • Ziua:

15 milioane de euro pentru dotarea MAI

Ministerul Finantelor a atribuit companiei UTI Systems un contract de aproape 15 milioane euro pentru achizitia de sisteme software, hardware si de securitate pentru imbunatatirea infrastructurii la unele sedii ale MAI.

Cip futurist

Intel a produs un cip fu­turist, care ar putea schimba modul in care sunt construite computerele, precum si felul in care consumatorii interactio­neaza cu PC-urile si dispozitivele lor personale. Acesta contine cele mai multe motoare de calcul ale Arhitecturii Intel (IA) integrate pe un cip de siliciu CPU – 48 core-uri – dar consuma aceeasi cantitate de electricitate ca si doua becuri standard. “Procesoarele ar putea deveni suficient de inteligente pentru a permite PC-urilor sa “vada”, interactionand astfel cu oamenii”, se arata intr-un comunicat al companiei. Intel va integra caracteristici cheie intr-o noua linie de chipuri sub brand-ul Core la inceputul anului viitor si va introduce pe piata pro­cesoarele cu sase si opt core-uri in cursul lui 2010.

Intarziere digitala

UE invadata de medicamente false

ioannis***

I se zice “Fiara”, iar oamenii care au acces la el se pot numără pe degete. Konstantinos Passaris, grecul condamnat la închisoare pe viaţă pentru un dublu asasinat la o casă de schimb valutar din Capitală, îşi ispăşeşte pedeapsa în Penitenciarul Gherla. Unul dintre cei care au acces nu numai la el, dar şi la sufletul şi la gândurile lui este arhimandritul Ghervasios Ioannis Raptopoulos, propovăduitor al Bisericii Ortodoxe a Greciei. Recent, acesta s-a aflat în România pentru a vizita Penitenciarul pentru minori de la Târgu-Ocna, unde a făcut numeroase cadouri cu ocazia Sărbătorilor, în numele fundaţiei pe care o conduce.

Jurnalul Naţional: Cu ce se ocupă fundaţia?

Ghervasios Ioannis Raptopoulos: Fundaţia se numeşte “Înfrăţirea Sfânta Xenia, slujitorii pentru eliberarea deţinuţilor săraci cu pedepse mici”. Din 1978 mergem în toate penitenciarele din Grecia şi din toată lumea. Până în momentul de faţă am mers în 12 penitenciare, între care şi din România. Primul lucru pe care-l facem este o rugăciune pentru toţi deţinuţii.

Consideraţi că cei care comit infracţiuni grave, omoruri, tâlhării, violuri îşi au locul lor în Rai?

Aici e vorba de fiecare în parte. În cazul în care te căieşti şi ţii post şi te mântuieşti, atunci poţi să intri şi în Rai. Să nu uităm că cel care a furat Crucea a fost iertat de Iisus.

Care este primul sfat pe care îl daţi în momentul în care cunoaşteţi un deţinut?

Îi arăt cu cât de multă dragoste şi afecţiune încercăm să îi atingem sufletul şi să-i spunem că există speranţe pentru tot, pentru o zi mai bună, şi, dacă îşi schimbă modul de viaţă, există una mai bună chiar dacă a făcut ce a făcut. Aceste lucruri îl ating. La început, unii sunt puţini speriaţi, dar când ascultă şi înţeleg mesajul pe care îl transmit, feţele lor se luminează deodată. E foarte profundă această legatură pe care o avem cu deţinuţii…

Cum l-aţi cunoscut pe Passaris?

Am auzit de el, am vrut să-l vizitez şi, când am fost aici de Paşte în penitenciarele din România, cu o delegaţie de 70 de persoane, am ajuns şi la Gherla. Ştiam de povestea vieţii lui, dar am aflat că şi el, ca şi mine, a vrut să ne întâlnim. Eu am vrut foarte mult să-l văd, iar el a cerut să mă vadă. Passaris ştie despre mine din ziare.

V-aţi întâlnit de multe ori?

Cam de vreo cinci-şase ori.

Există vreo schimbare în comportamentul său?

A evoluat foarte mult. Într-adevăr s-a schimbat. E mai deschis, comunică mai bine. Şi-a întors faţa şi către Dumnezeu.

Este adevărat ce se spune, că ar vrea să se călugărească?

Da, aşa e. Ar vrea să intre în monahism la Pământul Sfânt.


Categorii

Ecologism/ Mitologia schimbarilor climatice, apocalipsa incalzirii globale, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

28 Commentarii la “CINE NE-A SPERIAT SI DE CE? “Pandemia” Gripei Porcine – FALS DOVEDIT, vaccinarea anti-HPV – compromisa! / Complotul ‘climatologic’ de la Copenhaga si controlul nasterilor / S.O. VANTU DESPRE RAZBOI / Duhovnicul care l-a imblanzit pe criminalul Passaris (Noutati 6-9 decembrie 2009)

  1. Pingback: CALCULE RECI: planificarea familiala este cel mai ieftin mod de a reduce emisiile de carbon « Saccsiv’s Weblog
  2. Stiu ca nu este locul potrivit pentru a posta urmatoarele informatii, prin urmare va rog sa ma scuzati.

    Astazi am incercat sa creez un nou cont pe Gmail, spre surpriza mea m-am trezit ca pentru a putea deschine un cont este necesar sa precizezi numarul de telefon mobil pentru a primi un cod de validare. In acest mod Google se asigura ca noul cont nu este deschis de spam-uri. De parca sistemul capcha nu este suficient pentru a impiedica acest lucru.

  3. Sunt alt Mihai decat cel ce a postat mai sus, insa abatandu-ma de la subiect, vreau si eu sa surprind un eveniment ce s-a intamplat noaptea trecuta in Norvegia si care in ciuda spectaculozitatii sale nu a fost foarte bine inca surprins de mass-media. E un link in limba engleza aici http://www.spaceweather.com/ , nu stim cat va tine postarea pe acest sait, si mai e si un link in limba norvegiana (pe care nu o cunosc) aici http://www.altaposten.no/lokalt/nyheter/article316411.ece .
    Despre ce este vorba, noaptea care a trecut, un fenomen luminos de o complexitate si dimensiune deosebita (a fost vizibil din jumatate de tara) a aparut pe cerul Norvegiei. Culoarea verde a bratulu helicoidal ce se intinde spre pamant denota o ionizare a aerului. De asemenea filmuletele fenomenului arata ca s-a extins cu o viteza destul de mare.
    O teorie care e vehiculata pe saitul in limba engleza speculeaza ca ar fi vorba de o racheta ruseasca lansata de pe un sumbarin, rusii insa dezmint ipoteza.
    Las interpretarile ulterioare la adresa cititorului.

  4. Un dialog elocvent pentru a intelege cum se lucreaza la scara macro:

    În vreme ce romanii sunt hipnotizati de campania electorala, se trag sforile de catre grupurile financiare care se pregatesc sa cumpere activele majore ale tarii, in regim de solduri. O sa va invit sa urmariti o discutie purtata de U.I. cu un bancher, pe tema scenariului pentru 2010, si o sa va las sa trageti concluziile.
    Nu conteaza banca unde lucreaza acest om, ci pur si simplu, strategia ampla, pusa la cale peste capetele noastre, care par sa nu se mai dezlipeasca de manipularile si circul campaniei electorale.

    Un fost sef de la CIA spunea ” daca stii cum si cu ce sa manipulezi atentia cetateanului, si pui in stanga lui un spectacol de circ, nu o sa observe portavionul din dreapta lui”

    UI : Cum priveste banca si grupul financiar din care faceti parte, ce se intampla in Romania , in plan economic si politic ?

    Bancher : Suntem incordati insa extrem de motivati, intrucat asteptam producerea momentului la care lucram de circa 10 luni de zile; Banca noastra si-a redus extrem de mult expunerea in Romania, a inchis robinetul creditarii, si am trimis catre headquarter- ul grupului, cat de multa moneda euro am putut; Repet, asteptam acum producerea rezultatului muncii noastre, in cadrul unui plan la care participa extrem de multe grupuri financiare si bancare externe;

    UI : Adica concret in ce consta acest rezultat pe care il asteptati ? Sperati in revenirea economica a tarii ? Veti relua creditarea ?

    Bancher : Naivitatea este o slabiciune de caracter a romanilor; Ma intrebi daca speram in revenirea economica a tarii ? Pai noi speculam si vom castiga enorm de multi bani, tocmai in momentul in care, economia nationala romaneasca, va atinge fundul cel mai de jos al graficului. Himerele legate de cresterile economice din 2010, sunt lansate concertat de analisti, pentru ca aceasta este parte a strategiei noastre, pentru a ne maximiza profitul pe care il vom face, cand balonul speculativ imobiliar si al cursului valutar, ne va indica faptul ca suntem pe trendul castigului maxim. Ma intrebi daca vom relua creditarea ? Creditarea in Romania, s-a facut cu cap; Este adevarat, ca si guvernarea din 2007-2008 ne-a ajutat enorm, atunci cand, ne-am consolidat si ne-am asigurat prin intermediul creditului de consum, dependenta totala a populatiei active, a fortei de munca romanesti;

    UI : In se sens v-ati asigurat dependenta lor totala ?

    Bancher : Simplu; Populatia Romaniei si romanul in general, are un singur bun de pret, care ne intereseaza pe noi bancherii : activele imobiliare. Mai exista si forta de munca a individului, insa aceasta, dupa ce l-ai prins in mreje, este utila de speculat, pentru ca acel individ va munci perpetuu pentru noi.. Trebuia sa ajungem cumva la aceste active imobiliare ale romanilor; Normele BNR si legile, nu ne permiteau sa putem acorda in masa, credite ipotecare, plus ca aceste credite ipotecare, nu erau 100% avantajoase pentru noi; Asa , ca am profitat de lentoarea in decizie a BNR, si am investit masiv in publicitate pe segmentul creditului de consum. Stiam inca de la bun inceput, faptul ca, cei carora le acordam credite de consum, nu vor avea resurse sa le restituie, astfel, incat, coroborat cu faptul ca, stiam din 2008, ca aceasta criza financiara va lovi si Romania, am calculat totul extrem de bine; Nu trebuia sa fii geniu bancar, ca sa iti dai seama ca intr-o tara precum a voastra, pur si simplu, efectele crizei urmau sa fie devastatoare pentru ca :
    [1] nu mai produceati nimic;
    [2] pietele emergente sunt dominate de multinationale, legate de grupurile financiare si bancare pe care noi le reprezentam; [3] urma sa aveti in 2009 un an electoral in care , pe fondul disputelor politice, era de anticipat ca va veti sapa singuri groapa; La acest din urma punct recunosc ca a trebuit sa ne implicam; si asta pentru ca, daca in 2008, actualul presedinte avea o cota de popularitate de vreo 60 %, noi trebuia sa incingem campania, pentru a impinge politicienii sa ia masurile pe care noi le asteptam.
    UI : Ce masuri asteptati sa ia politicienii ? Spuneti ca ati manipulat partidele ca sa va atingeti scopul economic ?

    Bancher : Iulian, hai sa ne gandim putin. Noi nu a trebuit decat incingem spiritele, si sa creem un cadru in care, oponentul in alegeri al actualului presedinte, sa recupereze handicapul de imagine, astfel incat sa creem romanilor si politicienilor, impresia unei lupte stranse; Iar de aici pana la luptele politice din Parlament, care au intunecat mintile tuturor partidelor a fost doar un pas, insa decisiv a fost momentul in care tara voastra a ramas fara Guvern. Atunci, si acum in acest moment, orice guvern se va forma, este legat ombilical si total la mana noastra, intrucat, are nevoie de banii nostri, pentru a plati salariile, pensiile, etc. Voi v-ati ales cu spectacolul din presa, noi ne alegem cu banii si castigurile. Practic Romania este a noastra, iar dependenta voastra de noi va deveni totala.Actualul presedinte, ne-a pus putin in dificultate, atunci cand a venit cu guvernul PSD-PDL, pentru ca ceea ce noi ne doream era instabilitate economica si politica; a trebuit sa presam extrem de mult pentru ca ruptura la nivel guvernamental sa se produca, sa cada guvernul, sa se amane sosirea transei de bani de la FMI, insa pana la urma, cunoscand mentalitatea colerica romaneasca, am reusit.
    UI : Nu imi vine sa cred; este evident ca suntem naivi si starnim furtuni in paharul cu apa; Hai sa revenim putin la acea legatura intre casele romanilor si creditul de consum.

    Bancher :Iti spuneam ca in 2008, am dat masiv credite de consum; am dat bugetarilor, am dat angajatilor din sectorul privat; Atractia era mare intrucat, nu trebuiau sa prezinte garantii, insa noi stiam ca in 2009, ne vom atinge scopul. Si , in 2009, intr-adevar, pe fondul crizei economice, au explodat restantierii. Asta inseamna ca oamenii nu si-au platit ratele catre banci, iar noi am trecut la executare silita; Aici am avut iar nevoie sa ne concertam eforturile, astfel incat, sa nu existe grupuri financiare romanesti, companii sau persoane private , care sa ne strice planurile, intrucat riscam sa ne trezim ca vin sa cumpere activele imobiliare scoase la vanzare; Asa ca a trebuit sa lovim si mediul de afaceri privat, pentru ca oamenii de afaceri, sa se lupte pentru supravietuire, si sa nu aiba lichiditati pentru a cumpara nimic; A trebuit sa-i facem sa devina preocupati de grija zilei de maine, si sub teama falimentului, ne-am eliminat competitorii. Seful BRD Soc. Gen. spunea intr-un ziar romanesc ca este momentul sa ne eliminam competitorii; Exact asta facem, va eliminam din jocurile economice din propria voastra tara ;
    UI : Ati eliminat concurenta autohtona, blocand creditarea pentru firme si blocand piata executarilor silite ?

    Bancher : Corect. Si nu a fost greu. Pe o piata interna gatuita de blocajul financiar, firmele romanesti au fost sufocate de lipsa lichiditatilor, iar guvernul din 2009 a fost lasat fara nici o posibilitate de a asigura resursele financiare; Daca intr-o tara guvernul nu are bani pe care sa-i injecteze in economia nationala, iar noi bancherii, va blocam accesul la credite, firmele ajung fix ca o gradina de flori, expusa arsitei zilnice, pe care nu o mai uda nimeni, si care pana la urma va muri; De aceea spuneam ca a trebuit sa ne agitam putin pentru a impiedica acest guvern din 2009 sa puna in aplicare masurile economice, si sa abatem atentia asupra luptei din campania electorala. Dupa ce ne-am asigurat ca pur si simplu nu va exista riscul sa apara intrusi care sa cumpere activele imobiliare, case, terenuri, scoase la vanzare de executorii nostri bancari, am inceput sa trimitem pe banda rulanta dosarele celor care au luat credite de consum , catre executori. Nimeni nu a sesizat faptul ca, nu ne interesa de fapt sa le vindem casele, ci sa manipulam piata imobiliara, sa o tragem in jos, asigurandu-ne in acelasi timp, ca la momentul potrivit, cand curba prabusirii imobiliare va atinge cel mai de jos nivel, grupurile financiare din tarile noastre de origine, sa cumpere masiv si la preturi de nimic aceste active; Te asigur Iulian ca in 2010, un apartament cu trei camere care in 2008 era evaluat la 150000 euro, va fi scos la vanzare , la executare silita, la preturi de sub 30000 de euro si nu va veni nimeni sa cumpere, pentru ca in 2010 toti vor fi preocupati sa tina bani deoparte pentru ziua de maine; Va fi momentul perfect sa cumparam totul pe nimic. Romanii vor deveni chiriasi in propriile case, pentru ca acesta a si fost obiectivul nostru primordial, si anume achizitiile la preturi infime. Pentru asta era obligatoriu sa ducem piata imobiliara la un maxim, pentru ca pe fondul prabusirii acesteia, noi sa culegem caimacul. Si la plan se adauga si presiunea pe moneda voastra nationala.
    UI : Ce presiune ? Vad acum ca leul se intareste, desi, intr-o tara care nu produce nimic, aflata in criza politica, lovita de criza financiara, nu imi explic care poate fi suportul de intarire a leului.

    Bancher : Pai este vorba de aceiasi reteta, care se invata la orice curs de MBA. Asa cum piata imobiliara a fost dusa de noi la maximuri ireale, pentru ca trebuia sa va dam credite la valori foarte mari, ca sa aveti pe urmatorii 30-40 de platit rate uriase catre noi, pentru a deveni in acest interval de timp, atat proprietarii caselor voastre, dar si asigurandu-ne ca veti munci voi si familiile voastre pentru noi, pentru a plati aceste rate ireale, tot asa, bula speculativa a monedei nationale, trebuie manipulata , insa in sens invers. In cazul speculatiilor pe moneda nationala, trebuie sa ducem leul la un nivel minim, cat mai mic posibil, lasandu-l apoi sa explodeze, sa urce la valori mari, valori reale, undeva catre peste 5 ron pentru un euro. Adica vom face euro atat de scump incat, sa nu va puteti permite sa cumparati activele imobiliare scoase la executare silita, nici cand ele vor avea valori in euro, relativ mici, dar si pentru ca, micimea salariilor romanilor, salarii platite in lei, sa faca din rata catre banca, un cosmar al vietii de zi cu zi. Totul legal, profitand de naivitatea generala, de ternele lupte politice si de tot acest context romanesc , care din 2006 lucreaza pentru noi si in interesul nostru. Iata ca ieri euro era deja la 4,21 lei.

    UI : Asadar totul este componenta a unui plan; cand va fi detonat ?
    Bancher : In ciuda galopului inregistrat de alte active din aceeasi clasa de risc in ultimele zece luni, leul nu are cum sa participe la aceasta revenire , fiind evident pentru orice incepator, ca este totul o bula speculativa ; ” investitorii urmaresc cu ingrijorare mai intai derularea acordului cu Fondul Monetar International, iar mai apoi turbulentele de pe scena politica”, spune Koon Chow, analist la Barclays Capital, una dintre cele mai mari banci de investitii britanice. El considera ca euro ar putea sa coboare spre 4,1 lei.Balon de sapun, care este un element al sarjei finale de cumparare a Romaniei la OUTLET.Pentru ca defapt, prin incingerea campaniei electorale, noi avem acoperirea perfecta ca nimeni nu mai are timp sa ne strice planurile.

    UI : Ce veti face cu acte active, cu casele romanilor ?
    Bancher : Pai este esential sa controlam aceste active, intrucat, ele sunt o moneda de tranzactionare pe pietele internationale; Uitati-va la Dubai acolo unde expunerile bancilor noastre, se lovesc de nevoia de a acoperi pierderile; Pierderile se acopera prin cresterea ritmului de exploatare a muncii celor care au credite la banci; Ei trebuie constransi sa lucreze mai mult, si sa plateasca rate mai mari catre noi; Avand in mana bunul cel mai de pret al unui om, locuinta, acesta va munci pentru noi; Recreem astfel sistemul sclavagist perfect, in care aparenta de libertate, in care mintea si atentia cetateanului este atrasa de lupta politica, fara ca cineva sa mai aiba timp sa se gandeasca la ce li se intampla cu adevarat. Iar cand se vor trezi va fi de fapt foarte tarziu; Noua ne trebuie sa exploatam forta de munca a voastra , sa va impingem sa munciti mai mult ca sa ne platiti noua mai mult.
    UI : Mai am o singura intrebare; Spuneti ca ati contribuit la incingerea campaniei electorale, pentru ca trebuia sa saditi samanta unei confruntari politice puternice, intrucat instabilitatea politica era necesara; Concret, ati platit politicieni romani sa puna umarul la actuala criza politica ?
    Bancher : In mod evident, in 2007 si 2008 am sprijinit si sustinut politicieni care avea acces la fraiele guvernarii, ca sa fim lasati sa derulam amplul program de acordare masiva a creditelor de consum. In 2009 fiind an electoral, grija noastra a fost sa alimentam puternic aparitia unui contracandidat puternic pentru actualul presedinte, care avea o cota mare de popularitate, si am reusit. Mult mai usor si mai ieftin decat ne imaginam. Sa ne intelegem : noua nu ne pasa cine va iesi presedinte, pentru ca sunteti la mana noastra, in plan guvernamental. A fost mai usor pentru ca, aveti in Romania o pasiune extrem de mare, sa va consumati energiile fix in directiile care nu va aduc avantaje, care va ingroapa sansele la un viitor mai bun. Suntem si noi uimiti de modul in care, marea masa a jurnalistilor, ne-au facut misiunea mult mai usoara, implicandu-se in aceasta campanie electorala emotional, doar pe fondul ideii ca actualul vostru presedinte trebuie dat jos, fara sa aiba nici un fel de viziune economica asupra realitatii. Repet, noi doar am alimentat ascensiunea unui oponent puternic pentru dl. Basescu, si restul l-a facut mass-media, si naivitatea voastra , de la sine. Anul 2010 va aduce si rasplata pentru munca depusa de noi in ultimii 4 ani, pentru ca vom aduce Romania la statutul de tara total si , cel mai important, ireversibil dependenta , de fraiele complicatului sistem financiar-bancar mondial. Nu vreau sa par cinic insa, in 1989, toate activele tarii erau ale clasei proletare, adica de fapt ale nimanui, fiind controlate de o mana de oameni care decideau in aceasta tara si pentru a caror bunastare, muncea intreaga natiune ; La 20 de ani, veti fi ajuns fix in aceeiasi situatie, adica nimic nu va mai fi in proprietatea voastra, si veti munci sa va platiti datoriile. Iar economia nationala va fi dominata de multinationalele controlat indirect tot de noi, in vreme ce falimentele firmelor romanesti, detinute de romani, vor continua si in 2010, intrucat fara finantare , fara credite, si cu un guvern care nu are resurse financiare, nu exista sanse de supravietuire. Astfel incat, tinerii romani vor avea doar doua optiuni : angajati la stat, sau angajati la multinationalele straine; In ambele variante, numai noi castigam.

  5. Vreau sa raspund putin comentariului de mai sus.
    Metoda care e descrisa acolo e corecta, insa daca stai sa te gandesti cum, s-a ajuns ca un stat suveran sa fie supus unei asemenea tactici si sa nu se poata face nimic din interior? La urma urmei, banii trebuie sa fie un instrument care duce spre progres, nu spre delapidare.

    Singura metoda interna de a combate aceasta arsita de lichiditate ar fi sa crestem inflatia, adica ca guvernul sa produca bani reali (nu produsi de banci prin cresterea de leverage). Acesata ar avea 2 consecinte pe piata, pe langa salvarea necesitatii de lichiditate si salvarea firmelor, ar duce la devalorizarea monedei si in acelasi timp moneda proprie ar deveni neconvertibila. Asta ar fi tragic pentru unii la prima vedere, doar nu vrem sa ajungem la aceasi situatie ca pe vremea comunistilor ca moneda noastra sa nu poata fi schimbata pe monede straine, sau ca in China (daca stam totusi sa ne gandim, nu e chiar asa de rau). O a doua consecinta ar fi ca toti sacalii ar sesiza intentia, s-ar retrage de pe piata romaneasca, agentiile de rating care sunt tot ale lor ar da de pamant cu ratingul si am primi avertismente peste avertismente de la Uniunea Europeana care are moneda controlata tot de aceasi sacali. Daca ne pasa de ceea ce zic agentiile de rating sau de la Uniunea Europeana, iar ar fi un lucru rau, insa plecarea multinationalelor din tara ar mai lasa sa respire putin industria locala.

    Acum inainte de a trece la Euro, care e 100% controlat de reprezentantii Scutului Rosu, inca mai avem sansa sa facem asa ceva si cred ca guvernatorul bancii nationale, cat si cei nou alesi vor fi romani si ne vor ajuta.

  6. Pingback: Război întru Cuvânt » Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes) – declaratii bomba: TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE PUS IN SLUJBA BIG PHARMA. “TOTUL ESTE UN JOC ECONOMIC MONDIAL”
  7. Pingback: Război întru Cuvânt » Epidemiologul si deputatul Wolfgang Wodarg denunta CARDASIA DINTRE OMS SI “BIG PHARMA”. Campania de vaccinare, demarata pe baza unei FARSE ISTORICE!
  8. Pingback: Razboi întru Cuvânt » REVINE EPIDEMIA DE MINCIUNA PORCINA?/FMI dauneaza grav Sanatatii/ LA CE TRAGEDII POATE DUCE DEPENDENTA DE FACEBOOK/ Statistici crunte privitoare la avort in New York si… Romania/ ESEU DESPRE DEZUMANIZARE/ Raport despre
  9. Pingback: Revine epidemia de manipulare porcina « Bucovina Profundă
  10. Pingback: Razboi întru Cuvânt » OFICIALII MINISTERULUI AGRICULTURII PROMOVEAZA AGRESIV OMG-URILE, CONSIDERANDU-LE ”VIITORUL OMENIRII”/ Bulgaria le respinge…/ CUM FUNCTIONEAZA IDEOLOGIA PRO-OMG?/ Vaccinul Pandemrix contra gripei porcine, pentru car
  11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Curtea Suprema din SUA decide ca parintii nu mai au dreptul de a da in judecata producatorii de vaccinuri. PRILEJ DE REFLECTIE ASUPRA MEGA-CAPCANEI CARE NI SE INTINDE ASTAZI, PRIN PROVOCAREA DISPERARII SI A REVOLTEI
  12. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Presedintele iranian Mahmud Ahmadinejad il asteapta cu fervoare patologica pe MAHDI (MESIA MUSULMANILOR). AHMADINEJAD A INTRAT IN CONFLICT PANA SI CU AYATOLLAHUL KAMENEI PENTRU ASTEPTAREA SA ”DEVIATIONISTA”
  13. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CARNETELE DE VACCINARE: Copiii care nu au toate vaccinurile vor fi respinsi la inscrierea la gradinita si la scoala?
  14. Pingback: Vaccinul Gardasil: EFECTE SECUNDARE GRAVE, CAMPANII DE PROMOVARE INSISTENTE, IN CIUDA RETICENTEI PUBLICE
  15. Pingback: Wikileaks: MADELEINE ALBRIGHT, platita de Merck pentru a promova in Romania VACCINAREA ANTI-HPV
  16. Pingback: Esec in campania iresponsabila de vaccinare impotriva cancerului de col uterin. AUTORITATILE SCRASNESC DIN DINTI FATA DE SURSELE DE INFORMARE ALTERNATIVE
  17. Pingback: Mihaela Geoana promoveaza VACCINAREA ANTI-HPV si acuza ”LIPSA DE EDUCATIE SI IGIENA CRASA” A ROMANILOR
  18. Pingback: MAREA PACALEALA CU INCALZIREA GLOBALA – articolul saptamanii! Inca un scandal legat de FALSIFICAREA DATELOR PENTRU PROMOVAREA UNEI IDEOLOGII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  19. Pingback: Autoritatile reiau si extind CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  20. Pingback: STARE DE URGENTA LA NEW YORK. Epidemie de…ISTERIE PROGRAMATA pentru VACCINAR IN MASA si profitul BIG PHARMA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  21. Pingback: ISTERIA PANDEMIILOR DE GRIPA si mega-profiturile industriei farmaceutice - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  22. Pingback: Pe langa psihoza gripei obisnuite, la noi se resusciteaza in forta si ISTERIA GRIPEI PORCINE? Cazuri “confirmate” de deces in BULGARIA si ROMANIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  23. Pingback: CORPORATIILE VACCINURILOR nu se lasa: Ministerul Sanatatii vrea sa reia CAMPANIA HPV/ Raport oficial: vaccinurile impotriva GRIPEI PORCINE sunt asociate cu NARCOLEPSIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  24. Pingback: JAPONIA OPRESTE CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV. De ce in Romania se oculteaza GRAVELE EFECTE NEGATIVE ale vaccinului Gardasil/Cervarix (inclusiv DECESUL si sechelele ireversibile)? - Recomandari
  25. Pingback: Cercetatorul principal al vaccinurilor ANTI-HPV “rupe tacerea”: GARDASIL SI CERVARIX NU FUNCTIONEAZA, SUNT PERICULOASE SI NU AU FOST TESTATE/ “Descoperitorul” bolii ADHD marturiseste: ADHD ESTE O BOALA FICTIVA - Recomandari
  26. Pingback: VACCINUL ANTI-HPV: EFECTE SECUNDARE GRAVE manifestate la tinerele vaccinate in Columbia - Recomandari
  27. Pingback: RAZBOIUL IMPOTRIVA EBOLA. Industria farmaceutica pregateste noi VACCINURI EXPERIMENTALE, SUA trimite … TRUPE MILITARE ca sa combata “AMENINTAREA GLOBALA” - Recomandari
  28. Pingback: PANDEMIA viruseaza TEOLOGIA? Jean-Claude LARCHET isi schimba la 180 DE GRADE convingerile legate de IMPARTASANIE si se aliniaza CONFORMIST tezelor oficiale ale IZOLARII, prin care se justifica INCHIDEREA BISERICILOR. Intrebari si reflectii CRITICE la acuz
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare