Oribilul “guru” BIVOLARU pregateste program de “VINDECARI MIRACULOASE” la urmatoarea “spirala” a MISA

21-10-2014 2 minute Sublinieri

eliberare-gregorian-bivolaru-640w5061

Gregorian “Guru” Bivolaru, urmărit internaţional după ce a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, anunţă, printr-un mesaj postat pe internet, că anul viitor, la Costineşti, va avea loc o acţiune “ce va face cu putinţă felurite vindecări miraculoase”.

Potrivit site-ului Mişcării Spirituale de Integrare în Absolut (MISA), fondatorul acesteia, Gregorian Bivolaru, face acest anunţ în urma unui “mesaj spontan” provenit “de la Dumnezeu Tatăl” în noaptea de 6 spre 7 septembrie.

“Ţinem să vă anunţăm, cu o imensă bucurie şi cu o profundă recunoştinţă faţă de BUNUL DUMNEZEU, că în urma unui mesaj spontan, ce provine de la DUMNEZEU TATĂL şi care a apărut în noaptea de 6 spre 7 septembrie 2014, am fost anunţaţi că a venit momentul să se organizeze de către noi, în condiţii speciale, o acţiune ce va fi în mod dumnezeiesc integrată şi ce va face cu putinţă felurite vindecări miraculoase, unele transformări spirituale excepţionale, precum şi revărsări ale graţiei dumnezeieşti, asupra tuturor acelora pe care DUMNEZEU TATĂL, împreună cu îngerii Săi, împreună cu arhanghelii Săi, împreună cu serafimii Săi şi împreună cu heruvimii Săi, îi va alege spre a beneficia de dumnezeieştile haruri şi daruri pe care DUMNEZEU TATĂL le va revărsa din preaplinul Său infinit asupra noastră cu acea ocazie”, scrie “Guru” Bivolaru.

În acelaşi mesaj, fondatorul MISA precizează că acţiunea va avea loc la 6 septembrie 2015, între orele 17.00 şi 18.15, iar participarea celor care vor “să se vindece sau să-şi amelioreze starea de sănătate” este posibilă în limita locurilor disponibile.

Participanţii vor trebui să aducă la acţiune copii ale actelor ce atestă bolile de care suferă.

“Vă anunţăm – cu anticipaţie – că validarea vindecărilor miraculoase ce se vor înfăptui cu ajutorul lui DUMNEZEU se va face atât imediat, în finalul respectivei acţiuni (pentru cele care vor fi rapide şi extraordinare), pentru unele fiinţe umane ce se vor vindeca în mod miraculos, dar şi pe o perioadă de 49 de zile ce va curge după data acestei acţiuni. Considerăm că va fi necesar ca să se facă, atât pe parcursul acestei acţiuni divin integrate, cât şi în finalul ei, înregistrări video-audio”, mai spune Bivolaru.

În acelaşi mesaj se precizează că o astfel de acţiune “divin integrată” se va organiza “de acum înainte o dată pe an, în luna septembrie, la Costineşti”.

“Acest mesaj ce ne-a fost transmis de DUMNEZEU TATĂL este un prilej de mare bucurie spirituală pentru noi toţi, cei care suntem integraţi în cadrul Mişcării Charismatice Teofanice”, spune, în încheiere, “Guru” Bivolaru.

Mişcarea Charismatică Teofanică se autodefineşte drept “o comunitate spirituală inspirată de bunul Dumnezeu ce a fost fondată de către profesorul de yoga Gregorian Bivolaru în România, în cadrul Şcolii de yoga MISA”. Surse apropiate MISA au declarat, pentru MEDIAFAX, că aceasta a fost constituită în perioada în care Bivolaru a reintrat, în anii 2000, în vizorul autorităţilor. Atunci, el ar fi pus bazele unei noi mişcări, aceasta dorindu-se, la momentul respectiv, să fie secretă. În acest scop, primii membri au fost aleşi exclusiv din rândul oamenilor de încredere ai lui “Guru”. Bivolaru le-ar fi spus acestora că Mişcarea Charismatică Teofanică i-a fost inspirată de Dumnezeu şi că aceasta ar putea deveni o nouă religie, care să funcţioneze fără preoţi, susţin aceleaşi surse.

În condiţiile în care se numără printre românii “most wanted” (pe site-ul Poliţiei Române), Bivolaru, azilant politic în Suedia, nu poate veni în România, însă obişnuieşte să le vorbească yoghinilor prin intermediul unui post TV online. Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitiv de instanţa supremă, în 14 iunie 2013, la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, după ce fusese achitat de două instanţe inferioare.

După emiterea mandatului de executare, Bivolaru a fost căutat de poliţişti, fără succes, la adresa din România şi la ashramurile MISA. Cel poreclit “Guru” s-ar afla în Suedia, unde a obţinut statutul de azilant politic, astfel că el nu poate fi reţinut şi trimis în România decât dacă părăseşte ţara care i-a acordat protecţie. Începând din 23 mai 2013, instanţa l-a citat pe Gregorian Bivolaru, la termenele procesului, şi cu noul său nume, Magnus Aurolsson.


Categorii

1. DIVERSE, Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri...

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Oribilul “guru” BIVOLARU pregateste program de “VINDECARI MIRACULOASE” la urmatoarea “spirala” a MISA

 1. Gandul il promoveaza si voi, de asemeni. felicitari

 2. @AL:

  Noi credeam ca e bine sa fie oamenii avertizati ca lupii rapitori au sesizat curentul “minunist” din societate si se adapteaza pentru a prinde in plasa lor tot mai multe victime. Acum, mai stii, poate gresim noi si daca ignoram, problema nu exista?

 3. ce grotesc este acest lup…

 4. de ”serviciile ” acestui individ au beneficiat persoane de la nivel inalt, dovada o reprezinta faptul cum acesta a fost facut scapat si cum zburda nestingherit

 5. Daca tot l-ati adus in discutie pe un site de analiza ortodoxa, trebuie sa luati in calcul ca anumiti cititori ai acestui site sau rude de-ale lor, ispititi de disperarea unei boli si lipsuri financiare pt tratament sau chiar de curiozitate vor merge la aceasta spirala.
  Ca atare sunteti de acum “condamnati” la cel putin un articol de analiza in care sa disecati capcanele intinse prin aceasta spirala si de ce un ortodox nu are ce cauta acolo.
  Cred ca un subtitlu potrivit era si Bivolaru incearca sa puna bazele unei miscari new age zise”teofanice” prin recursul la vindecari miraculoase.

  Ideea nu e ceva nou si cred ca e copiata dupa fenomenul Vladimiresti sau Petrache Lupu si adaptat pentru a servi scopului yoghin-prozelit.

 6. Pingback: GUVERNUL DACIAN… SOROS? Senatorul Daniel Savu, fost ofiter de contraspionaj, despre legaturile premierului CIOLOŞ cu secta yoghina MISA a odiosului GREGORIAN BIVOLARU si despre RETEAUA DE INFLUENTA A FORTELOR EXTERNE. Cine este in spatele Cristinei
 7. Pingback: GREGORIAN BIVOLARU prins in Franta, in timp ce isi procura materiale pornografice, dupa ani de zile de PROTECTIE si dupa ce fusese facut scapat. CUM A INTERVENIT “MAMA ANTICORUPTIEI”, MONICA MACOVEI IN FAVOAREA LIDERULUI SECTEI MISA, AUTOR DE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare