PATRIARHUL DANIEL vizitat de Brad Parscale, directorul digital media al lui TRUMP. Ce a spus patriarhul despre presedintele american

24-03-2019 1 minut Sublinieri

În ziua de 22 martie 2019, la Reședința patriarhală, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a primit în vizită pe domnul Brad Parscale, director digital media al domnului Donald Trump, în timpul campaniei electorale prezidențiale din anul 2016, şi directorul viitoarei campanii prezidenţiale a președintelui Trump din anul 2020.

La întrevedere, au mai participat doamna Candice Blount, soția domnului Brad Parscale, domnul profesor universitar Dan Dungaciu, directorul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române „Ion I.C.Bratianu”, și domnul Adrian Thiess, om de afaceri român.

Domnul Brad Parscale s-a aflat în România pentru a susține, în data de 21 martie 2019, o conferinţă pe tema marketingului politic, în Aula Academiei Române.

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a exprimat aprecierea pentru faptul că domnul președinte Trump este un protector și un promotor al valorilor religioase și morale tradiționale, în special, al valorilor creștine.

De asemenea, Patriarhul României apreciază faptul că președintele Donald Trump este un bun patriot, care își iubește poporul și țara, respectând, în același timp, pe toți cei care apără valorile lor naționale, deodată cu promovarea cooperării internaționale.

Domnul Brad Parscale a mulțumit Patriarhului României pentru primire și a exprimat admirația sa pentru modul deosebit de călduros în care a fost întâmpinat și însoțit pe tot parcursul scurtei sale șederi în România.

Domnul Parscale a subliniat preţuirea pe care domnul președinte Donald Trump o acordă tuturor celor care împărtășesc și promovează valori religioase autentice.

De asemenea, domnul Brad Parscale a evidențiat rolul foarte important pe care îl au strategiile digitale media în pregătirea și desfășurarea unei campanii electorale în epoca actuală, precum cea prezidențială din SUA.

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a menționat faptul că în SUA există o Arhiepiscopie Ortodoxă Română, iar în Canada o Episcopie Ortodoxă Română, care se îngrijesc de viața spirituală a românilor ortodocși stabiliți pe continentul american.

În acest context, Preafericirea Sa a menţionat provocările și dificultățile pe care le întâmpină Biserica Ortodoxă Română în țară, ca urmare a emigrației a patru milioane de români în ultimii 15 ani, exprimând, în același timp, speranța că unii dintre acești români se vor reîntoarce în România.

La finalul vizitei, Patriarhul României a oferit oaspeţilor daruri privind sfințirea Catedralei Naționale din București (25 noiembrie 2018).


Categorii

1. DIVERSE, Patriarhul Daniel

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “PATRIARHUL DANIEL vizitat de Brad Parscale, directorul digital media al lui TRUMP. Ce a spus patriarhul despre presedintele american

  1. Ma asteptam ca la sfarsitul textului sa existe ”nota noastra”.

  2. @andy

    Ni se pare un eveniment pozitiv, dar nu stim sa zicem prea multe in afara de ce vede toata lumea.

  3. Ma hazardez sa fac o presupunere: sa nu fie o tentativa de a ne forta mana vis a vis de autocefalia bisericii din Ucraina. Din cate am inteles Patriarhul Constantinopolului face jocul politic al SUA care nu pierde nici -o ocazie sa slabeasca puterea Rusiei.

  4. Pingback: Samuel Brownback, ambasadorul SUA pentru libertate religioasa, s-a intalnit cu PATRIARHUL DANIEL. Cum a raspuns oficialul american la intrebarile TENDENTIOASE ale Europei Libere si de ce vrea sai aiba in BOR un ALIAT
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare