Presedintele de onoare al Curtii Supreme din ITALIA acuza GRUPUL MASONIC BILDERBERG si NATO de ACTIUNI TERORISTE

9-05-2013 2 minute Sublinieri

Marturii despre “STRATEGIA TENSIUNILOR”, un plan secret al NATO de a organiza ATENTATE TERORISTE pentru a determina opinia publica sa ceara MAI MULTA SECURITATE

GladioDocCol

Un respectat magistrat italian are dovezi că exclusivista organizație a orchestrat atentate în Peninsulă, în urmă cu 40 de ani • Cu ajutorul unei organizații de dreapta – „Ordine Nuovo”, „bilderbergii” au pus la cale o serie de atacuri care au însângerat Italia

Grupul Bilderberg este unul dintre artizanii strategiilor tensiunilor, inclusiv al atacurilor teroriste. Afirmația nu aparține unui adept al teoriilor conspirațiilor, ci unuia dintre cei mai respectați oameni ai Italiei.Președintele de onoare al Curții Supreme, Ferdinando Imposimato (foto), care s-a ocupat de lupta împotriva mafiei și a judecat cazul tentativei de asasinare a Papei Ioan Paul al-II-lea, a acuzat direct cel mai exclusivist și secret club din lume că ar fi în spatele unor atentate comise în Peninsulă, în urmă cu patru decenii. Magistratul italian are ca dovadă un document pe care l-a obținut de la un fost membru al grupării teroriste „Ordine Nuovo”, participant la atacurile comise în Italia între 1969 și 1974.

Documentul invocat de magistratul italian aduce probe despre implicarea Grupului Bilderberg – organizație care include lideri politici, reprezentanți ai Caselor Regale, oameni de afaceri, academicieni și ziariști, despre care se spune că decide soarta planetei -, alături de organizația de extremă dreapta „Ordine Nuovo”, în comiterea unor atentate teroriste. Când vine vorba de masacre, poți vorbi de Grupul Bilderberg. Am făcut teste și pot spune că, în spatele strategiei tensiunii și a masacrelor se află și Grupul Bilderberg, un fel de Big Brother, manevrând, folosind teroriști și masoni”, spune magistratul, care a judecat inclusiv procesul privind răpirea și asasinarea fostului premier Aldo Moro, în 1978.

Atentatele care au zguduit Italia

Concluzia lui Ferdinando Imposimato are la bază probe pe care le-a primit de la un fost terorist al grupării „Ordine Nouvo”, unul dintre cei care au participat la atacul cu bombă de la Banca Națională Agrară, din 1969, de la Piazza Fontana (17 morți și 88 de răniți), la cel din 1970 – asupra trenului Roma-Messina, la atentatul cu bombă din 1974, de la Piazza della Loggia din Brescia (în care au murit opt persoane) și la atentatul asupra trenului Italicus Express, din 1974, soldat cu 12 morți.

Operațiunea „Gladio”

Documentul, datând din 1969, indică implicarea Grupului Bilderberg în aceste acțiuni și a fost publicat de Imposimato în cartea „Republica tragediilor nepedepsite”, care face o radiografie a „strategiei tensiunilor”. Mai exact, a așa-numitei Operațiuni „Gladio”, un proiect secret al NATO, din timpul Războiului Rece, prin care se încerca obținerea unui climat politic favorabil în Europa, prin comiterea de atentate teroriste. Atentate care, apoi, erau puse pe seama diverselor grupări de extremă dreapta sau stânga. Aceste atacuri, care au zguduit Peninsula, erau atribuite grupării teroriste „Brigăzile Roșii”. Existența acestei structuri a fost dezvăluită abia la începutul anilor ’90 de fostul premier italian Giulio Andreotti. Presa l-a numit drept „cel mai bine ținut și cel mai dăunător secret politic și militar, după cel de-Al Doilea Război Mondial”.

„Gladio” avea ca scop discreditarea opoziției politice și forțarea opiniei publice să se întoarcă la stat și să ceară mai multă securitate. Tot despre Operațiunea „Gladio” și implicarea unor „structuri străine”, legate de serviciile de informații ale SUA sau de controversatul Grup, în atentatele de la gara din Bologna, din 1980, soldate cu 90 de morți, a vorbit și raportul unei comisii parlamentare de anchetă.

Premierii Bilderberg

După fostul premier tehnocrat Mario Monti, care nu a ascuns că este un participant al reuniunilor Grupului Bilderberg, Italia are, începând de luna trecută, un alt șef de Guvern al cărui nume se leagă de „bilderbergi”. Enrico Letta, învestit de președintele Napolitano în funcția de prim-ministru, a decis să curme speculațiile, recunoscând, pe Facebook, că a fost prezent la reuniunile Bilderberg.

Obiectivele Bilderberg

Din cauza caracterului secret al întâlnirilor Grupului Bilderberg, care se țin anual în diverse orașe ale lumii, și a refuzului de a face publice informații legate de agenda întrunirilor, această organizație este acuzată de comploturi la nivel mondial. De numele Clubului Bilderberg, supranumit și „Guvernul Mondial Nevăzut”, sunt legate cele trei obiective majore:

• Crearea unui Guvern Mondial;
• Globalizarea economică mondială;
• Crearea unei forțe armate globale, putere capabilă să reducă rapid la tăcere orice formă de opoziție identificată oriunde pe planet.

Luciana Pop

imp


Categorii

1. DIVERSE, Masonerie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Teroarea "terorismului"

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “Presedintele de onoare al Curtii Supreme din ITALIA acuza GRUPUL MASONIC BILDERBERG si NATO de ACTIUNI TERORISTE

 1. Uite ca mai sunt VOCI care vorbesc sa se auda…nu numai in propria baie sau in sine, pentru sine…daca toti i-am demasca pe nenorocitii astia si am refuza batjocura si manipularea lor, i-am forta sa CADA in fund, pe asfalt… de pe scaunurile lor, confiscandu-le averea si dezbracandu-i de toate onorurile si functiile ”de stat” care fac obiectul ”statului in stat”’

  -iar ei, decojiti de atata materie, de averi…fie ar ridica sabia venind peste noi, fie ar lucra numai ”la intuneric”, ca niste sobolani de subsol ce sunt!

  Iar de frica bataii multimii satule de ei, si de planurile lor satanice, ar ramane fapturi de canal, respirand aerul fetid si hranindu-se din anii amintirilor lor, de glorie !

  P.S. Pentru a fi recunoscuti, le-as face un benghi mare in frunte – asa cum erau insemnate prostituatele in Ev Mediu, cu un crin pe umar…

 2. Bravo lui,putin cunosc si multi habar nu au ce se intampla in spatele sistemului.

 3. Este un indiciu important ce confirma existenta si “lucrarea plina de mandrie” (ca sa nu-i zic altfel) a structurilor supranationale secrete.

 4. @Magda

  Nu nu nu! Astea sunt solutii lumesti – ii ‘demascam’ pe astia dar prin ‘subsoluri’ alti mizerabili se vor pregati sa le ia locul pt. ca problema de fond ramane.

  De cate ori raul triumfa e din vina celor buni care nu au facut ceva. De cate ori mai aud de o mizerie din asta ca se intampla in lume ma doare sufletul caci ma simt si eu vinovata si consider ca fiecare dintre noi o avem. Daca fiecare am reusi sa fim noi insine buni si perfecti inca cativa din jur s-ar molipsi de la noi si ar face binele – “Sfinteste-te tu si o mie in jurul tau se vor sfinti” – iar astfel de oameni nu ar urca in nici un caz in functii de conducere.

 5. Bun si perfect 100% nu e nimeni – decat Unul Dumnezeu!

  Dar i-a gandeste-te: tocmai lumesc trebuie sa actionezi, atunci cand raul incepe sa triumfe!

  Martirii ce-au fost/sunt?!….cei care s-au opus raului!

  Unii au pus mana pe sabie, altii – au pus mana pe pana de scris, condamnand raul PE FATA, aratandu-i fata hidoasa si morbul pe care-l aduce in lume, altii – au suportat cu stoicims din partea raului prin puscarii, pustietati…DAR toti, au luat POZITIE!

  N-au stat cu cartea de rugaciuni pe genunchi, crezand ca se REZOLVA!

 6. Sa il ajute Dumnezeu sa mai faca asemenea dezvaluiri curajoase.

 7. http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

  ….

  James Bamford wrote on Northwoods:

  Operation Northwoods, which had the written approval of the Chairman and every member of the Joint Chiefs of Staff, called for innocent people to be shot on American streets; for boats carrying refugees fleeing Cuba to be sunk on the high seas; for a wave of violent terrorism to be launched in Washington, D.C., Miami, and elsewhere. People would be framed for bombings they did not commit; planes would be hijacked. Using phony evidence, all of it would be blamed on Castro, thus giving Lemnitzer and his cabal the excuse, as well as the public and international backing, they needed to launch their war.[18]

  Operatiunea Northwoods,care a avut aprobarea scrisa a presedintelui si a fiecarui membru al Marelui Stat Major al Armatei,presupunea ca oameni nevinovati sa fie impuscati pe strazile din America ( preambul la Boston si altele,nota mea ),barcile transportind refugiati cubanezi sa fie scufundate,valuri de atentate teroriste sa fie declansate in orasele Washington D.C,Miami sau in altele.Oameni nevinovati ar fi fost acuzati de acte teroriste pe care nu le-ar fi comis,avioane ar fi fost deturnate ( preambul la 9/11 ).Folosind dovezi false,toate acestea ar fi acuzat pe Castro ( presedintele Cubei ),dind astfel lui Lemnitzer si cabalei lui scuzele dar si sprijinul international de care aveau nevoie pentru a declansa razboiul impotriva Cubei ( preambul la interminabilele razboaie de distrugere americane din Irak,Afganistan,Siria,……)

  Dar mai bine cititi si va luati cu miinile de cap de ce ar putea unii planui ( unii considerati campioni ai libertatii si apararii drepturilor omului,ptiu…..!)

 8. @Magda
  Am inteles. Ideea e ca multe persoane considera ca doar deconspirarea acestor persoane ar rezolva problema … sunt de acord ca trebuie sa fie marturisire cand avem ocazia impotriva acestora insa sa nu devina o preocupare care sa devina un scop in sine, inaintea mantuirii personale.

 9. Pingback: update - Reuniunea BILDEBERG 2013 are loc in Marea Britanie. "BINE ATI VENIT IN 1984"/ Printre participanti: Mugur Isarescy, seful Comisiei Europene, presedinta FMI, ministri de finante si sefi de banci nationale - Razboi întru Cuvânt - Recoma
 10. Pingback: Fost ministru de externe francez: Israel ar fi planificat RAZBOIUL CIVIL DIN SIRIA inca din 2009. Primavara araba: STRATEGIA "BALCANIZARII" ADVERSARILOR STATALI AI ISRAELULUI SI MIZA "LEVIATHANULUI: hegemonia globala - Război întru Cuvân
 11. Pingback: Se pregateste ceva? ALERTA GLOBALA: RISC DE ATENTATE TERORISTE. SUA, Franta, Germania si Marea Britanie isi inchid AMBASADELE din tarile musulmane. Alerta a fost declarata si pe TERITORIUL SUA - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare