Psihoterapeutul JORDAN PETERSON avertizeaza parintii: OAMENI PERICULOSI INCEARCA SA VA INDOCTRINEZE COPIII (Video)

2-08-2018 35 secunde Sublinieri

Psihoterapeutul JORDAN PETERSON avertizeaza parintii:
OAMENI PERICULOSI INCEARCA SA VA INDOCTRINEZE COPIII (Video)

Profesorul canadian Jordan Peterson a avertizat, marti, asupra expansiunii disciplinelor umane din facultati, cu precadere in institutiile liberale (in sensul american al termenului, adica mai degraba de stanga – n.n.) “radicale”. 

Peterson a avertizat parintii asupra trimiterii copiiilor la facultatile liberale, spunand ca procedand astfel, ei ar sprijini ideologii care pretind ca orice adevar este subiectiv si ca diferenta dintre sexe este construita social.”

“Daca esti platitor de taxe sau daca platesti pentru diploma de umanioare a copilului tau, subscrii in favoarea acestei bande de nihilisti. Sprijini ideologi care pretind ca orice adevar e subiectiv, ca diferenta dintre sexe este construita social, si ca imperialismul occidental este unica sursa a problemelor lumii a treia. Sunt postmodernistii care promoveaza activismul progresist in facultatile de langa voi”, a spus Peterson in cadrul unui dialog video al PragerU.

La Fox & Friends, Peterson si-a argumentat remarcile spunand ca la toate nivele de educatie, facultatile sunt populate de oameni radicali. “Ideologii au un mod foarte simplu de a intelege lumea. Reduc totul la cateva principii ca inegalitatea si lipsa de echitate si putere.”


Categorii

1. ȘTIRI, Ideologia genului, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Psihoterapeutul JORDAN PETERSON avertizeaza parintii: OAMENI PERICULOSI INCEARCA SA VA INDOCTRINEZE COPIII (Video)

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Documentare