Psihoterapeutul JORDAN PETERSON avertizeaza parintii: OAMENI PERICULOSI INCEARCA SA VA INDOCTRINEZE COPIII (Video)

2-08-2018 35 secunde Sublinieri

Psihoterapeutul JORDAN PETERSON avertizeaza parintii:
OAMENI PERICULOSI INCEARCA SA VA INDOCTRINEZE COPIII (Video)

Profesorul canadian Jordan Peterson a avertizat, marti, asupra expansiunii disciplinelor umane din facultati, cu precadere in institutiile liberale (in sensul american al termenului, adica mai degraba de stanga – n.n.) “radicale”. 

Peterson a avertizat parintii asupra trimiterii copiiilor la facultatile liberale, spunand ca procedand astfel, ei ar sprijini ideologii care pretind ca orice adevar este subiectiv si ca diferenta dintre sexe este construita social.”

“Daca esti platitor de taxe sau daca platesti pentru diploma de umanioare a copilului tau, subscrii in favoarea acestei bande de nihilisti. Sprijini ideologi care pretind ca orice adevar e subiectiv, ca diferenta dintre sexe este construita social, si ca imperialismul occidental este unica sursa a problemelor lumii a treia. Sunt postmodernistii care promoveaza activismul progresist in facultatile de langa voi”, a spus Peterson in cadrul unui dialog video al PragerU.

La Fox & Friends, Peterson si-a argumentat remarcile spunand ca la toate nivele de educatie, facultatile sunt populate de oameni radicali. “Ideologii au un mod foarte simplu de a intelege lumea. Reduc totul la cateva principii ca inegalitatea si lipsa de echitate si putere.”


Categorii

1. DIVERSE, Ideologia genului, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Psihoterapeutul JORDAN PETERSON avertizeaza parintii: OAMENI PERICULOSI INCEARCA SA VA INDOCTRINEZE COPIII (Video)

 1. Jordan Peterson “intervievat” de o feminista, 30 oct. 2018
  https://www.youtube.com/watch?v=yZYQpge1W5s

  Comentarii

  GamerBody
  Acum o zi
  Wow, Jordan Peterson is excellent. I just found him and I must say his brain is beyond 99% of people I watch. Finally, someone who doesn’t just scream at someone with an opposing view and instead makes sound points and conversations that really make you think. Well said Jordan.

  Slapdash Comix
  Acum o săptămână
  We live in such a patriarchy that one of the most well known men’s magazines pays a feminist to interrogate one of the few people to acknowledge some of the issues men face.

 2. Margot Wallström, ministra de externe a Suediei, l-a insultat pe Jordan Peterson in timpul unui talk-show feminist: “cred ca ar trebui sa se tarasca inapoi sub bolovanul de sub care a iesit”
  https://www.thelocal.se/20181108/crawl-back-under-your-rock-swedish-foreign-minister-tells-canadian-professor-jordan-peterson

  Sweden Foreign Minister INSULTS Jordan Peterson, Watch How he responds
  https://www.youtube.com/watch?v=7dJFa_cgero
  Alan Bernstein: The Swedish Foreign Minister, a leftist, feminist, career politician, has dragged Sweden’s reputation in the world through the mud on several occasions. As a Swede, she is unused to give and take of intellectual debate; if you don’t agree with the politically-correct dogma de jour, you are simply labeled a racist, a Nazi, or an Islamaphobe, so there is really no need to engage in factual discussion. Her silly insult is a reflection of her lack of judgement.

 3. Jordan Peterson despre postmodernism, marxism si ce este la baza acestui razboi nevazut
  https://www.youtube.com/watch?v=7dJFa_cgero

  12:53 “Este un razboi ideologic, un razboi filozofic, chiar mai adanc decat atat, poate fi mai adanc decat un razboi filozofic, ceva gen razboi metafizic sau teologic, totul depinde de cat de adanc privesti”

 4. Interviu cu Jordan Peterson in Suedia
  https://www.youtube.com/watch?v=-of0LhNNijA
  5:12 “daca ar fi sa alegi o regula din cartea ta (12 reguli pentru viata), care ar fi si de ce?”
  “Ar fi probabil spune adevarul, sau cel putin nu minti. Este foarte important sa nu spui lucruri care stii ca sunt false. Asta nu inseamna sa folosesti adevarul ca pe o arma”
  7:08 “unul dintre lucrurule pe care le-am invatat ca psiholog clinician, un lucru ingrozitor chiar si uitandu-ma la propria-mi viata, este ca nu am vazut pe cineva sa scape nepedepsit pentru ceva, niciodata. Orice lucru pe care-l faci stiind ca este rau, se va intoarce in mod sigur asupra ta, de obicei amplificat.”

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare