Reactii viscerale ale SISTEMULUI SECURISTO-MEDIATIC din SUA fata de decizia lui TRUMP de a declasifica un memorandum FBI. Documentul atesta originea POLITICA a investigatiei oficiale a implicarii Rusiei in campania prezidentiala

3-02-2018 4 minute Sublinieri

Sursa GIF: Bloomberg

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi congresmeni republicani au publicat vineri seară un memorandum controversat care conţine informaţii clasificate, argumentând că documentul demonstrează că FBI foloseşte în scop politic investigaţia în cazul ingerinţelor Rusiei.

„Memorandumul a fost trimis Congresului, a fost declasificat. Congresul va face orice vrea. Dar este o ruşine ceea ce s-a întâmplat în ţara noastră”, a declarat Donald Trump, citat de site-ul agenţiei Associated Press.

Ulterior, Comisia pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor, condusă de Partidul Republican, a anunţat publicarea documentului, despre care Donald Trump susţine că demonstrează că Biroul Federal pentru Investigaţii foloseşte ancheta în cazul presupuselor ingerinţe ruse pentru a-l discredita pe el.

„Şefii şi anchetatorii FBI şi Departamentului Justiţiei au politizat procesul sacru de investigare, folosindu-l în favoarea democraţilor şi împotriva republicanilor, ceva care ar fi fost de neconceput până în urmă cu puţin timp!”, a acuzat Donald Trump prin Twitter.

FBI şi Departamentul Justiţiei au cerut Casei Albe să nu desecretizeze informaţiile conţinute în acest memorandum, elaborat de membri republicani ai Comisiei pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor.

Leon Panetta: Decizia lui Donald Trump riscă să declanşeze o „criză constituţională” în Statele Unite

Leon Panetta, fost director al Agenţiei Centrale pentru Informaţii (CIA), a atras atenţia că hotărârea lui Donald Trump de a face public un raport elaborat doar de politicieni republicani riscă să genereze o „criză constituţională”.

„Subminarea comunităţii de informaţii şi a altor instituţii poate genera o criză constituţională”, a afirmat Leon Panetta.

Opoziţia democrată din SUA condamnă decizia lui Donald Trump

Liderii Partidului Democrat din Statele Unite au acuzat vineri seară că decizia preşedintelui Donald Trump, un politician republican, de a declasifica un memorandum despre activităţile FBI are rolul discreditării anchetei privind ingerinţele ruse.

Donald Trump i-a trimis „un buchet de flori prietenului său Vladimir Putin”, preşedintele Rusiei, a afirmat Nancy Pelosi, liderul grupului democraţilor din Camera Reprezentanţilor.

Alţi lideri democraţi au afirmat că politicienii republicani sunt complici la obstrucţionarea justiţiei.

Decizia de publicare a memorandumului a fost denunţată şi de procurorul general Jeff Sessions, secretarul american al Justiţiei. El le-a luat apărarea adjuncţilor săi, Rod Rosenstein şi Rachel Brand, criticaţi de preşedintele Donald Trump.

Hillary Clinton fură alegerile interne în Partidul Democrat și îl scoate din cursă pe Bernie Sanders. Apoi, echipa de campanie a lui Hillary plătește 12 milioane de dolari unui spion britanic retras în afaceri pe cont propriu, Christopher Steele, pentru livrarea unui “dosar” de mizerii despre Donald Trump. Steele cumpără din vai! Rusia și vinde democraților lui Clinton o colecție mediocră și falsă de bîrfe. Însuși fostul șef FBI Comey le-a calificat ca atare.

Cu toate astea, deși știau că e comandat și plătit de candidata Hillary, “dosarul” e preluat de șefi din FBI, hateri dovediți ai lui Trump, și “vîndut” unor judecători ca proprie muncă informativă, cerînd și obținînd astfel mandat de ascultare a echipei de campanie a lui Trump. În paralel, susținută de întreaga administrație Obama, Hillary lansează public scenariul implicării rușilor de partea lui Trump pentru cîștigarea Casei Albe. Hrănită cu mizerii de Steele și de FBI, mass-media pro Hillary a întreținut și a inflamat pînă dincolo de limita tratamentului ambulatoriu ura contra lui Trump. Aceeași mare presă americană a ocolit cu furie acră conspirația reală, cea a administratiei Obama în sprijinul lui Hillary Clinton, și continuă să vîndă pînă astăzi scenariul aberant al cîștigării de către ruși a Casei Albe. De fapt, vinde speranța acuzării lui Trump, cu orice preț.

În schimb, Administrația Trump a numit un procuror special, Robert Mueller, care să investigheze imputata conspirație cu rușii. Echipa lui Trump a furnizat comisiei Mueller peste un milion de documente din campania prezidențială. După mai bine de un an, Mueller n-a livrat nici măcar o umbră de dovadă a conspirației. Peștii prinși pînă acum sînt acuzați de orice altceva decît de complot cu rușii în favoarea candidatului Trump. Apropo, a vorbi cu ruși nu e (încă) o infracțiune, deși publicul HotNews-ului american, CNN, e ferm convins de cotrariu, fiindcă își doreste cu sinceritate arestarea lui Trump. DNA să vină să îl ia gen.

A conversa cu ruși nu e, repet, o infractiune. Însă, e un ditai platouașu de infracțiuni cînd, fiind la putere sau susținut de putere, tractezi în competiția politică justiția și cele mai puternice servicii de spionaj din lume ca să cîștigi niște alegeri prezidențiale. Nixon a fost forțat să demisioneze pentru mult mai puțin. Toată mizeria asta n-ar fi ieșit la suprafață dacă Hillary cîștiga în 2016. Susținătorii săi din administrația Obama, FBI și presă au fost extrem de neatenți cu acoperirea propriilor urme, fiind convinși că duduia va cîștiga. Convinși că, după victorie, nu va mai vorbi nimeni nici despre rușii lui Trump, dar nici despre cum a fost duduia absolvită de FBI de cel puțin o punere obligatorie sub acuzare în afacerea e-mail-urilor. Dar n-a fost să fie. Duduia a pierdut alegerile. Ghinion. Acum e inevitabilă numirea unui nou procuror special care să ancheteze implicarea administrației Obama în tentativa de falsificare a alegerilor prezidențiale cu ajutorul rușilor de la care candidata administrației Obama a cumpărat mizeriile despre Trump. Nu neapărat de la aceiași cărora aceeași administrație Obama le-a vîndut 20% din rezervele americane de uraniu în afacerea Uranium One. Semnătura secretarului de stat Hillary Clinton se află pe documentele tranzacției. Iar fundația Clinton e beneficiara unor donații cam de prin vai! Rusia de circa 145 milioane de dolari. Desigur, nu există vreo legătură între donațiile rusești si Uranium One. FactChecku onlain a stabilit demult adevărul și în această chestiune. Deci, și convingerea mea e că magnații ruși au dat 145 de milioane fiind pur și simplu vrăjiți de rezultatele remarcabile ale implicării civice a fundației Clinton în diverse operațiuni caritabile.

În fine, haștagu care în US încă susține cea mai coruptă și mai periculoasă rețea antidemocratică din istorie seamănă mult cu unul de la noi. Seamănă foarte mult. Personal, nu mi-aș dori să fiu în papucii regizorilor acestei gigantice farse la momentul cînd halucinații se vor prinde că au fost mințiți. De altfel, nici nu sînt foarte convins că ar trebui treziți. Par mulțumiți în dosul zăbrelelor diezului.

Preşedintele american Donald Trump a anunţat vineri că a declasificat o notă confidenţială şi controversată elaborată de un ales republican, care critică practicile FBI împotriva Partidului Republican în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2016, deschizând calea publicării sale de către Congres, relatează AFP citată de Agerpres.

‘Nota a fost declasificată, vom vedea ce se va întâmpla’, a afirmat el din Biroul Oval, ignorând avertismentele directorului FBI împotriva unei astfel de iniţiative.

‘Ceea ce se petrece în ţara noastră este o ruşine (…) Mulţi ar trebui să se jeneze de aceasta’, a afirmat Trump, fără a da nume.

Întrebat cu privire la soarta numărului doi al Ministerului Justiţiei, Rod Rosenstein, care are un rol crucial în ancheta rusă, Trump a evitat un răspuns, lucru interpretat de unii ziarişti că ar putea însemna că va cere demisia acestuia.

Autorul notei – preşedintele republican al comisiei pentru informaţii a Camerei reprezentanţilor, Devin Nunes – a redactat acest document în pofida opoziţiei membrilor democraţi ai comisiei, pe baza unor informaţii clasificate. Nota se referă la interceptările de către FBI ale comunicaţiilor unui membru al echipei de campanie a lui Trump din 2016, în cadrul anchetei cu privire la presupusa ingerinţă rusă în alegeri.

AGERPRES/(AS – autor: Violeta Gheorghe, editor: Sorin Popescu, editor online: Ada Vîlceanu)

PS. Unde am mai auzit noi de folosirea Sistemului împotriva adversarilor politici?
Oricum, e prima oară când un Președinte american acuză FBI de implicare politică direct in campania prezidențială, ceea ce ma face sa spun: îmi place Trump!

Ce gluma sinistra a ajuns Mass-media americană. Atâta frasuiala si atâta dat cu fundul de pământ doar ca un document de 4 pagini al FBI sa nu fie făcut public…

De la Watergate la jalnici câini de paza ai serviciilor. Acum e mai clar de unde am preluat noi modelul.


Categorii

1. DIVERSE, America, Stat politienesc

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “Reactii viscerale ale SISTEMULUI SECURISTO-MEDIATIC din SUA fata de decizia lui TRUMP de a declasifica un memorandum FBI. Documentul atesta originea POLITICA a investigatiei oficiale a implicarii Rusiei in campania prezidentiala

 1. “Opoziţia democrată”
  Sub aceasta sintagma impresionanta se ascunde altceva: aflat in minoritate reprezentativa, Partidul “Democrat” din SUA, de fapt un partid al aristocratilor finantisti neo-marxisti.
  Prin urmare este o formulare care disimuleaza perversii in personaje merituoase.
  Atat dovezile (gaptele) cat si mentalitatea/filozofia/doctrina sint retograde prin semitismul si degenerarea morala, pro-GAY-sista pe care le improasca din perspectiva globalist-sionista – esentialmente anti-crestina.

 2. Un pilot rus capturat in Siria a fost ucis
  “Un avion rus Su-25 s-a prăbuşit în timpul unei misiuni deasupra zonei de detensionare din Idleb. Pilotul a apucat să anunţe că se catapultează în zonă, aflată sub controlul luptătorilor din Frontul al-Nosra. Pilotul a fost ucis în luptele împotriva teroriştilor”
  http://jurnalul.ro/stiri/externe/un-pilot-rus-capturat-in-siria-a-fost-ucis-764826.html

 3. https://www.youtube.com/watch?v=zV36nnkMbmU
  CNN Analyst Threatens Trump, Says FBI Will Get Revenge

 4. “De la Watergate la jalnici câini de paza ai serviciilor. Acum e mai clar de unde am preluat noi modelul.”
  Am putea zice ca era clar si pana acum…

 5. Trump este pe cale sa faca o greseala catastrofala, atacand Coreea de Nord in acest context!

  ‘Împăcare’ ISTORICĂ – Coreea de Nord şi Coreea de Sud, sub acelaşi STEAG
  https://www.stiripesurse.ro/impacare-istorica-coreea-de-nord-si-coreea-de-sud-sub-acelasi-steag-cand-si-unde-va-avea-loc-premiera_1246847.html

  Coreea de Nord a folosit ambasada din Berlin ca acoperire pentru achiziţii militare.
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/coreea-de-nord/nord-coreenii-au-pacalit-occidentul-cu-ajutorul-unei-ambasade-872363

  Întreaga lume vede “prevestirea unui nou dezastru” în discursul lui Trump, în care acesta s-a referit la “America pe primul loc” şi “puterea fără egal” a Americii bazată pe armele nucleare
  https://www.antena3.ro/externe/coreea-de-nord-reactioneaza-in-urma-discursului-lui-donald-trump-un-strigat-de-groaza-453573.html

  Henry Kissinger: Administraţia Trump analizează tot mai mult posibilitatea atacării Coreei de Nord
  Henry Kissinger a explicat că regimul din Coreea de Nord, condus de Kim Jong-Un, reprezintă în prezent cea mai mare ameninţare la adresa securităţii mondiale, subliniind că denuclearizarea Peninsulei Coreea trebuie să fie un obiectiv “fundamental” în materie de politică externă.
  http://www.mediafax.ro/externe/henry-kissinger-administratia-trump-analizeaza-tot-mai-mult-posibilitatea-atacarii-coreei-de-nord-16969079

 6. https://www.youtube.com/watch?v=L5gein8ubfg
  5 feb. 2018 NEW Q/NEW MEMO Info/DOW Down -500 [666]

 7. Trump a propulsat America intr-o ambitioasa competitie cu Romania!
  Trump în Starea Națiunii, cu nedisimulată mândrie, a subliniat de mai multe ori “am creat peste 200.000 de noi locuri de muncă”. Tot atâtea a creat și Guvernul Tudose sau Grindeanu în România, dar nu comparăm o țară de 320 de milioane de locuitori cu cel mai mare PIB din lume, cu o țară cu mai puțin de 20 de milioane de locuitori.
  „O creștere anul trecut, subliniată tot de președintele Trump, o creștere a veniturilor salariale de 2,9%, câtă vreme inflația anul trecut în Statele Unite a fost de 1,7%, deci real, în buzunarul americanului a mai rămas un mărunțiș. În România, ne aducem aminte, anul trecut au fost creșteri salariale de 36% în sănătate, 33% în zona de cultură, 25% în administrație. Dacă tot ne raportăm la Statele Unite ca la un model de democrație și economie, astfel de paralelisme își au rostul.”
  https://www.dcnews.ro/economic-romania-fa-a-in-fa-a-cu-sua-denigrarea-lui-trump-efect-distructiv_578965.html

 8. Partidul Democrat a ajuns o anexa a “corectitudinii politice”, adică a noi stângi multiculturaliste, neo-marxiste, asa-zis progresiste. A acelei variante a comunismului american (!) care pana acum vreo 20 de ani ar fi părut o contradicție in termeni.
  Iar, ca si in cazul predecesorilor lor leninisto-trotzkisti (via Școala de la Frankfurt), rezultatele se vad : mint, corup, manipulează, fură, impun tot mai mult societății americane noul limbaj de lemn (orwelian de-a dreptul, la fel ca si cel bolșevic), controlează presa în cvasitotalitatea ei, sunt la fel de infatuați in numele “progresului” ca si predecesorii lor comuniști si sunt la fel de internaționaliști (citește globalism) ca si verișorii lor doctrinari din epoca bolșevismului auroral. Potențialul totalitar al acestei mișcări nici măcar nu mai poate fi conștientizat de către pigmeii politici pe care începe sa-i eclozeze in proporție tot mai neliniștitoare Partidul Democrat. La republicani lucrurile nu au derapat chiar in asemena hal ca la acoliții dinastiei Clinton (Obama n-a fost decât jucăria lor favorita).
  Detest comunismul in toate variantele sale, atât cele “hard” consacrate la Moscova in 1917 (si pe cale sa întrupeze încet-încet si la Washington), cât si în formele sale “soft” gen social-democrația occidentala.
  Deocamdată Trump si neocon-ii americani ne mai dau o gura de oxigen.
  Așadar, “jump, Trump!”,
  Decat bigotism neo-marxist, mai bine scandal (in numele valorilor consacrate de biserica crestina de tradiție si bun simț )

 9. Fostul director al FBI James Comey descrie lumea anticristului: “minciuna generalizată ce serveşte un fel de cod de loialitate care plasează organizaţia deasupra moralei şi a adevărului.”

  Preşedintele american, Donald Trump, este un mincinos inveterat care îşi supune anturajul unui cod de loialitate ce reaminteşte atitudinea unui şef mafiot, afirmă în memoriile sale fostul director al FBI James Comey.
  „Cercul tăcut care încuviinţează. ‘Boss’-ul care face ziua şi noaptea. Jurămintele de fidelitate. Viziunea despre lume potrivit căreia toţi sunt împotriva noastră. Minciuna generalizată, fie mică sau mare, ce serveşte un fel de cod de loialitate care plasează organizaţia deasupra moralei şi a adevărului”.
  https://blacknews.ro/trump-mincinos-inveterat-comportament-mafiot-acuza-fostul-director-fbi/

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare