AMERICA KGB. O “societate secreta” din FBI ar fi conspirat impotriva lui TRUMP. Miscarea #REZISTANCE si STATUL PARALEL american/ GEORGE SOROS intr-un discurs care acopera perfect definitia LUPULUI IN BLANA DE OAIE: critici dure la adresa GIGANTILOR INTERNETLUI

29-01-2018 12 minute Sublinieri

Un îndelungat schimb de mesaje între doi agenți FBI care a dispărut din baza de date a agenției federale de investigații, dintr-o bizară eroare de configurare de software, este pe cale să stârnească un nou scandal la Washington, mergând până la demisia directorului FBI și decredibilizarea investigațiilor privind legăturile dintre echipa de campanie a lui Donald Trump și oamenii Moscovei.

Comisia pentru supravegherea activității guvernamentale din Camera Reprezentanților a primit din partea Departamentului Justiției transcrierea mesajelor dintre doi agenți FBI, în care se vorbește despre o „societate secretă“ din FBI și Departamentul Justiției, creată imediat după alegerile prezidențiale, cu scopul de a submina președinția Trump, arată congresmanii republicani care au avut acces la aceste informații.

O suspectă eroare tehnică FBI

Agentul FBI de contrainformații Peter Strzok și jurista FBI Lisa Page au schimbat mii de mesaje de pe telefoanele mobile. Însă mesajele din perioada decembrie 2016 – mai 2017, mesaje care trebuiau înregistrate conform legii, au dispărut. Prin urmare, congresmanii nu pot afla ce s-a întâmplat cu acea „societate secretă“ din guvern, menită să saboteze acțiunile președintelui Trump, arată congresmanul Trey Gowdy, președintele amintitei comisii din Camera Reprezentanților.

Încrengăturile din statul profund

Este important de menționat că ambii agenți FBI au lucrat pentru un timp în comisia care investighează implicarea Rusiei în alegerile din SUA, condusă de fostul director FBI, „incoruptibilul“  Robert Mueller. Cei doi se află în subordinea lui Andrew McCabe, adjunctul directorului FBI, aflat în conflict de interese  pentru că soția lui a candidat din partea Partidului Democrat pentru parlamentul statului Virginia și a primit donații electorale din partea aliaților lui Clinton. Totul se întâmpla în mandatul directorului FBI James Comey, demis de administrația Trump. Acum, Comey va obține nici mai mult, nici mai puțin, decât un post de profesor de etică, la o facultate din același stat, Virginia, scrie The Wall Street Journal. Succesorul său la cârma FBI, Christopher Wray, amenință, în schimb, că va demisiona dacă asupra adjunctului McCabe se vor mai face presiuni.

Procurorul General contraatacă

Poziția FBI în acest caz a stârnit mai multă suspiciune. Biroul Federal a anunțat la finalul săptămânii trecute că nu are înregistrările conversațiilor celor doi agenți din perioada cu pricina, din cauza unor erori tehnice. „Este tot mai greu să ne explicăm aceste coincidențe ce vin una după alta“, a spus congresmanul Ratcliffe. Ministrul Justiției, procurorul general Jeff Sessions, el însuși amenințat cu un dosar legat de discuțiile avute în campania elecorală cu ambasadorul Rusiei, a fost foarte limpede: „Nu vom lăsa nicio piatră neîntoarsă pentru a afla de ce aceste mesaje nu sunt disponibile și vom folosi toată tehnologia ce o avem pentru a vedea dacă mesajele pot fi recuperate“. Procurorul General a anunțat că va lua măsuri disciplinare, dacă se constată comiterea unor ilegalități. Congresmanii republicani susțin că o anchetă FBI privind complicitatea Trump-Rusia cu asemenea agenți și cu asemenea încrengături nu este decât o „vânătoare de vrăjitoare“.

„Bârfe de curtea școlii“

America se împarte din nou, așa cum ne-a obișnuit în ultimul an, în două tabere. Pentru The Huffington Post, cei doi agenți FBI sunt absolut nevinovați și „dedicați independenței FBI“, iar informațiile vehiculate de congresmanii republicani sunt „bârfe de curtea școlii“. Cei doi agenți au schimbat opinii îndreptate împotriva politicienilor de toate orientările, nu doar împotriva lui Trump și, cel mai important, nu există dovezi că ar fi sifonat informații anti-Trump către presa democrată, scrie HuffPost.

Politicieni șantajați de servicii

Într-un editorial mai echilibrat, conducerea publicației The Wall Street Journal consideră că sunt tot mai multe motive pentru a pune sub semnul întrebării „manevrele FBI din timpul alegerilor din 2016“. Jurnalistul Paul Craig Roberts, fost asistent al secretarului Trezoreriei în administrația Reagan, este mult mai dur și se concentrează asupra „urechilor“ guvernului SUA – celebra NSA (Agenția Națională de Securitate), acuzată de „pierderea“ înregistrărilor cu pricina. „Principalul rol al NSA este să adune mizerii despre congresmani, echipele lor și judecătorii federali. 95% din informațiile clasificate nu au legătura cu securitatea națională“, scrie Roberts. Aceste informații sunt folosite pentru „a-i șantaja pe congresmanii pentru a se opune dezvăluirii conspirației implicării Rusiei în alegeri, conspirație planificată, organizată și implementată de agențiile de securitate, împotriva președintelui SUA și a democrației americane“. „Singurele informații despre securitate sunt cele despre securitatea lui Comey (fostul director FBI), Brennan (fost director CIA), Clapper (fost șef al comunității de informații), Hillary, Obama, Mueller, Strzok, Page, a partidului Democrat și a presei aservite“. „Nepăsarea americanilor permite agențiilor de securitate și jurnaliștilor aserviți să controleze explicațiile“, încheie Roberts.

 • EVZ: 

„Ce este asta, America sau KGB?”

Un document Top Secret amenință să răstoarne toată situația în scandalul presupusei complicități a lui Donald Trump cu puterea din Rusia.

Mai mulți membri ai Camerei Reprezentanților afirmă că au văzut o notă clasificată care demonstrează abuzuri „șocante” ale Departamentului Justiției și FBI în legătură cu ancheta vizând campania electorală a lui Donald Trump și au cerut declasificarea imediată a documentului.

„Este tulburător. Este șocant”, a spus congresmenul republican Mark Meadows într-o declarație pentru Fox News. „Într-un fel, mi-aș fi dorit să nu fi văzut așa ceva și nu pot să cred că astfel de lucruri se pot petrece în această țară.”
„Faptele conținute în această notă sunt halucinante și necesită o transparență totală. Nu există o prioritate mai mare decât publicarea acestor informații, pentru a salva democrația”, a declarat și congresmenul Matt Gaetz, membru al Comisiei Juridice din camera Reprezentanților, care supraveghează activitatea Departamentului de Justiție și a FBI.

Un alt membru al Comisiei Juridice, Steve King, a numit ceea ce a văzut în respectiva notă „dezgustător” și „mai rău decât Watergate”.
Ron de Santis, un alt membru al Comisiei Juridice, a numit nota „profund tulburătoare”, adăugând că aceasta ridică mari semne de întrebare în legătură cu „Departamentul de Justiție al lui Obama și cu FBI-ul lui Comey”.

„Raportul clasificat compilat de Comisia de Informații a Camerei este profund tulburător și ridică semne de întrebare serioase în legătură cu eșalonul superior al Departamentului de Justiție al lui Obama și al FBI-ului lui Comey legate de așa-zisa complicitate” (a lui Trump cu rușii – n.r.).
La rândul său, congresmenul Scott Perry a declarat uluit la Fox News: „Te face să te întrebi: ‘Asta este America sau este KGB?’ Atât de alarmant este.”

„Este atât de alarmant că poporul american trebuie să vadă asta”, a afirmat și Jim Jordan, important membru al Comisiei Juridice din Cameră.

Vizionarea notei a avut loc după ce toți membrii republicani ai Comisiei de Informații din Camera Reprezentanților, ai căror investigatori au compilat materialul respectiv, au votat joi pentru ca acesta să poată fi consultat de toți membrii Camerei.
Toți democrații din Comisie au votat împotrivă.

Potrivit lui Gaetz, conținutul notei poate duce la concedierea și chiar la condamnarea la închisoare a unor importanți conducători din Departamentul de Justiție și FBI.

Gaetz a adăugat că ceea ce a văzut explică de ce președintele Comisiei Juridice a Senatului, Chuck Grassley, și președintele Subcomisiei Juridice, Lindsey Graham, au deferit justiției penale dosarul realizat de firma Fusion și de fostul spion britanic Christopher Steele. Dosarul conține informații nedovedite despre presupuse orgii ale lui Donald Trump cu prostituate ruse într-un hotel din Moscova. Înregistrări ale orgiei s-ar afla în posesia serviciilor secrete ruse, care astfel îl șantajează pe Trump, se sfirmă în dosarul respectiv.
„Cred că vor fi urmări penale”, a spsu Graetz.

În luna octombrie anul trecut s-a dovedit că dosarul Fusion – Steele a fost finanțat de către Hillary Clinton și Partidul Democrat.

Numeroși membri ai Congresului au cerut declasificarea respectivei note pentru ca ea să poată fi cunoscută de opinia publică.

Congresmenul Ron DeSantis a afirmat că, potrivit regulamentului Camerei, Comisia de Informații va vota cât de curând declasificarea documentului.

„Deși raportul aceste este clasificat Top Secret, sunt convins că Comisia, potrivit regulamentului Camerei, va vota pentru a face acest raport disponibil opiniei publice. Este o chestiune de importanță națională și poporul american trebuie să cunoască adevărul.”

Potrivit regulamentului Camerei Reprezentanților, dacă în Comisia de Informații se votează ca acest raport să fie făcut public, președintele Trump are la dispoziție cinci zile pentru a ridica o eventuală obiecție. Dacă obiectează, chestiunea va fi tranșată printr-un vot în plenul Camerei Reprezentanților.

Adrian Pătruşcă /„Mai GRAV decât Watergate”: Societatea Secretă care îl SABOTEAZĂ pe Trump

Un pumn strâns, de culoare roșie, ridicat în sus. Lângă el, pe fond negru scrie: „Opriți-l pe Trump! Alăturați-vă Rezistenței!”

Ca și acum un an, când a fost organizat a doua zi după învestirea noului președinte, Marșul Femeilor din weekendul trecut s-a transformat – dintr-o manifestație pro-imigrație, pro-minorități, pro-avort –  într-o manifestație anti-Trump. Un bărbat (!) participant la Marș declara: „Anul trecut, a fost ca o zi de doliu; acum este ziua în care începe revoluția!” Declarația bărbatului a fost reluată la nesfârșit de televiziuni, pe picior de egalitate cu discursul înfierbântat, cu pumnii ridicați, al Oprahei.

Ce se întâmplă de un an de zile în America este neverosimil: presa nu ratează nici un prilej de a-l călca în picioare pe Trump; aparatul administrativ și politic (inclusiv federal) boicotează cu promptitudine orice inițiativă legislativă a acestuia (blocarea recentă a bugetului este doar ultimul exemplu); sondajele îl arată pe Trump la un nivel de popularitate minuscul, pe care nici un alt președinte nu l-a mai avut de zeci și zeci de ani; în general, imaginea Americii sub Trump este prezentată ca o catastrofă mondială.

Și, totuși, Trump a marcat într-un an de zile cel puțin două realizări indiscutabile: pe plan intern, reformele sale (în special cea fiscală) au produs un boom economic; pe plan extern, a lichidat ISIS ca putere militară. Prin constrast, când economia americană lâncezea și ISIS zburda, popularitatea lui Obama atingea cote amețitoare. Chiar dacă Trump nu o fi cea mai simpatică figură de pe fața pământului, linșajul mediatic la care este supus nu a fost înregistrat în America nici măcar în timpul războiului rece, împotriva liderilor criminali comuniști.
Chiar așa, ce se întâmplă în America? O serie de dezvăluiri făcute, ironia sorții, ca urmare a anchetei presupuselor relații ale lui Trump cu Rusia, încep să facă lumină.

Vineri, 12 ianuarie, cu o zi înainte de Marșul Femeilor de anul acesta, Departamentul de Justiție a trimis pe adresa a șase comisii din Congres, la solicitarea acestora, 384 de mesaje dintre doi înalți oficiali FBI: Peter Strzok și Lisa Page. Aceștia sunt figuri-cheie în investigațiile vizându-i pe Hillary Clinton și Donald Trump.

AMANȚII PATRIOȚI DIN FBI

Strzok, în calitate de adjunct al Departamentului de Contrainformații al FBI, a supervizat ancheta Trump – Rusia, încă de la deschiderea acesteia, în iulie 2016. Cu doar câteva zile înainte, Peter Strzok făcea ultimele retușuri la  raportul final al anchetei privind-o pe Hillary Clinton și modul în care aceasta, în calitate de Secretar de Stat, a folosit contul personal de e-mail pentru a transmite și primi, neprotejat, mesaje clasificate, unele chiar Top Secret. Strzok a înlocuit în raport expresia „neglijență gravă” (incriminată penal) cu „neatenție mare” (nepedepsită). Tot Strzok este cel care a modificat afirmația din raport potrivit căreia Clinton și-a folosit în mod incorect e-mail-ul pentru a lua legătura cu Obama: numele președintelui a fost șters și înlocuit cu expresia „un alt important oficial din guvern”.

Lisa Page este unul dintre avocații importanți ai FBI. Atât Strzok cât și Page au făcut parte, până în luna iulie 2017, din echipa procurorului special Robert Mueller, care investighează relația Trump – Rusia. Atunci au fost făcute publice primele mesaje schimbate între cei doi, care, pentru mai multă picanterie, aveau și o legătură amoroasă extraconjugală.

Pentru niște înalți oficiali ai FBI, ale căror investigații se presupune că ar trebui să fie obiective, Strzok și Page dovedeau o înverșunată patimă politică… anti-Trump. În mesajele schimbate de cei doi amanți FBI, Trump este făcut „idiot”, iar „F(uck) Trump” devine un fel de formulă de salut.

Mai grav, însă, este că patima lor anti-Trump a mers mai departe de cuvinte. Într-un mesaj din 15 august 2016, șeful contrainformațiilor din FBI îi scria iubitei sale avocate:

„Aș vrea să cred ceea ce ai spus în biroul lui Andy – că nu este nici o șansă ca (Trump) să fie ales –  însă mă tem că nu putem să ne asumăm acest risc. Este ca o poliță de asigurare pentru eventualitatea improbabilă că mori înainte de 40 de ani?”
Despre ce fel de „poliță de asigurare” împotriva  „riscului” ca Trump „să fie ales” vorbește Strzok?

Să notăm că „Andy” din mesaj este nimeni altul decât Andrew McCabe, director adjunct al FBI la acea dată.

Într-un alt schimb de mesaje, tot din august 2016, Lisa Page i-a „forwardat” iubitului ei un articol despre Trump și a adăugat:

„Poate așa a trebuit, ca tu să fii acolo unde ești, pentru că este nevoie de tine să protejezi țara de această amenințare”.

FBI ȘTIE TOT DAR PIERDE MESAJE

Din cele 384 de mesaje dintre cei doi amanți rezultă un alt fapt surprinzător: că procurorul general Loretta Lynch a știut dinainte că directorul FBI, James Comey, va recomanda neînceperea urmăririi penale pentru Hillary Clinton. Pe 6 iulie 2016, când Lynch a anunțat public că acceptă recomandarea FBI de a nu începe urmărirea penală, Strzok îi scria ironic lui Page:

„Ei, da, mare dovadă de curaj; de parcă n-ar fi știut dinainte că nu va fi nici o incriminare.”

Cel mai bizar lucru este că din mesajele schimbate de cei doi amanți-patrioți trimise de Departamentul de Stat comisiilor Congresului lipsește o perioadă de șase luni: 14 decembrie 2016 – 17 mai 2017. FBI a invocat „motive tehnice” care ar fi făcut ca mesajele respective să nu fie stocate.

Perioada cu pricina este una cheie în investigația Trump – Rusia, în acest interval având loc cel puțin trei evenimente cruciale:

1. Pe 10 ianuarie 2017 a fost dat publicității dosarul companiei de investigații politice Fusion GPS realizat de fostul spion britanic Christopher Steele, în care se afirmă, fără vreo dovadă, că Trump ar fi participat la o orgie cu postituate într-un hotel din Moscova, iar serviciile secrete rusești ar deține înregistrări compromițătoare cu care îl șantajează pe președintele american. Dosarul Fusion a fost finanțat de Hillary Clinton și de Partidul Democrat. La Fusion GPS a lucrat Nellie Ohr, soția lui Bruce Ohr, înalt funcționar din Departamentul Justiției.

2. Pe 24 ianuarie 2017, Peter Strzok a participat la audierea lui Michael Flynn, la acea dată consilier pentru securitate națională al lui Donald Trump.

3. Pe 9 mai 2017 James Comey a fost concediat din funcția de director al FBI.

Bomba a explodat însă la începutul acestei săptămâni: doi congresmeni, Trey Gowdy și John Ratcliffe, au făcut la FoxNews declarații absolul senzaționale: anume că în mesajele dintre ei Strzok și Page vorbesc despre existența unei „societăți secrete”, din care ar face parte persoane din interiorul Departamentului de Justiție și al FBI și care a fost „activată” a doua zi după ce Trump a câștigat alegerile. „Acesta este primul mesaj al societății secrete” , spune Gowdy că i-ar fi transmis Strzok lui Page pe 9 noiembrie 2016.

Chiar așa „secret society”.

„CE E ASTA: AMERICA SAU KGB?”

În fine, alți câțiva membri ai Camerei Reprezentanților afirmă că au putut citi o notă clasificată care ar dezvălui abuzuri „șocante” ale Departmentului de Justiție și FBI în ancheta Trump – Rusia.

Este tulburător. Este șocant”, a spus congresmenul Mark Meados la FoxNews.

„Într-un fel, mi-aș fi dorit să nu văd așa ceva, nu pot să cred că asemenea lucruri se pot întâmpla în această țară.” Un alt congresmen care a avut acces la notă a afirmat că ceea ce a văzut este „dezgustător” și „mai grav decât Watergate”.

La rândul său, Ron de Santis, membru în Comisia Juridică a Camerei a declarat: „Raportul clasificat compilat de Comisia de Informații a Camerei este profund tulburător și ridică semne de întrebare serioase în legătură cu eșalonul superior al Departamentului de Justiție al lui Obama și al FBI-ului lui Comey legate de așa-zisa complicitate” (a lui Trump cu rușii – n.r.). Iar congresmenul Scott Perry, care, asemenea colegilor săi a cerut declasificarea imediată a notei, a declarat uluit la același canal TV:

„Te face să te întrebi: ‘Asta este America sau este KGB?’ Atât de alarmant este.”

Trump – VICTIMA lui Big Brother Obama? Documentul care poate arunca în aer America

Democrații fac mari eforturi pentru a bloca publicarea notei clasificate care ar dovedi abuzurile administrației Obama la adresa lui Donald Trump.

Într-o scrisoare trimisă miercuri seara președintelui Comisiei pentru Servicii Secrete din Camera Reprezentanților, Devin Nunes, un oficial de la Departamentul de Justiție, Stephen Boyd, avertizează că ar fi „extraordinar de imprudent” din partea comisiei să dea publicității nota în care sunt dezvăluite mari abuzuri săvârșite de administrația Obama împotriva echipei de campanie electorală a lui Donald Trump.

Boyd afirmă că această măsură „fără precedent” ar reprezenta un risc și ar dăuna investigațiilor viitoare.
Nunes și un alt membru al comisiei, Trey Gowdy, au pus cap la cap documente furnizate de Departamentul de Justiție și de FBI, într-o notă de patru pagini.

Dar fiind că este vorba despre informații confidențiale, toți congresmenii care au văzut documentul au refuzat să ofere amănunte privind conținutul acestuia.

Se pare că informațiile demonstrează faptul că investigatorii federali au săvârșit ilegalități grave în dosarul companiei Fusion, realizat de fostul spion britanic Christopher Steele și au obținut ilegal mandate de supraveghere împotriva consilierului electoral al lui Trump, Carter Page.
Republicanii din Comisia pentru Servicii Secrete au votat în unanimitate săptămâna trecută pentru a permite tuturor membrilor Congresului să vadă nota cu pricina.  Reacțiile unora dintre ei au fost de uluire: „șocant”, „mai grav decât Watergate”, „ce este asta: America sau KGB?”

Vinerea trecută, 65 de congresmeni republicani i-au trimis o scrisoare lui Nunes cerându-i să facă publică nota. Campania s-a intensificat în timpul weekendului, iar Casa Albă a sugerat că nu are nici o obiecție față de publicarea notei.
Pe de altă parte, în scrisoarea sa, Boyd susține că nu are „cunoștință” despre nici un abuz.

Însă purtătorul de cuvânt al lui Devin Nunes a declarat: „Agențiile care se află sub investigația comisiilor Congresului nu au în mod obișnuit acces la documentele privind aceste investigații, așa că nu este nici o surpriză că nu doresc ca aceste abuzuri să fie cunoscute.”

Companiile Facebook şi Google reprezintă o ameninţare la adresa democraţiei, întrucât formează monopoluri şi împiedică inovaţia în domeniul tehnologic, a declarat joi miliardarul ungaro-american George Soros, prezent la Forumul Economic Mondial de la Davos, în Elveţia, relatează site-ul BBC News.

„Facebook şi Google exploatează mediile sociale şi provoacă mai multe probleme. Proprietarii acestor platforme gigant se consideră stăpâni ai universului, dar, de fapt, ei sunt sclavii ideei de a-şi păstra poziţia dominantă. Este doar o chestiune de timp până când dominarea globală a monopolurilor din industria IT americană va fi întreruptă. Davos este un loc bun pentru a anunţa că zilele lor sunt numărate. Reglementarea şi impozitarea le vor duce la pierzanie, iar comisarul UE pentru Concurenţă, [Margrethe] Vestager, va fi Nemesisul lor”, a spus Soros.

Miliardarul în vârstă de 87 de ani consideră că una dintre problemele esenţiale ale acestor medii online este abilitatea de a influenţa modul în care oamenii gândesc şi se comportă, de multe ori fără ca societatea să fie conştientă de acest lucru.

„Companiile de media sociale îi determină pe oameni să renunţe la autonomia lor de gândire. Acest lucru are consecinţe negative de mare anvergură asupra funcţionării democraţiei, în special asupra integrităţii alegerilor. Puterea de a modela atenţia oamenilor este concentrată în mâinile câtorva companii. Este necesar un efort real pentru a evalua şi apăra ceea ce John Stuart Mill numea <<libertatea de gândire>>. Există posibilitatea ca, odată pierdută, oamenii care cresc în era digitală să aibă dificultăţi în recâştigarea acestei libertăţi. Oamenii fără libertate de gândire pot fi uşor manipulaţi. Acest pericol nu este valabil doar pentru viitor; a jucat deja un rol important în alegerile prezidenţiale americane din 2016”, a mai spus Soros, în cadrul discursului de la Davos.

George Soros consideră că reţelele de socializare funcţionează ca nişte cazinouri, exercitând un control prea mare asupra conţinutului şi a publicităţii.

„Profitabilitatea excepţională a acestor companii se bazează în mare măsură pe evitarea responsabilităţii şi a plăţilor pentru conţinutul afişat pe platformele lor. Ei pretind că sunt doar distribuitori de informaţii. Dar faptul că aproape monopolizează o anumită piaţă le acordă utilitate publică şi ar trebui să se supună unor reglementări mai stricte, menite să garanteze concurenţa, inovaţia şi accesul universal echitabil şi deschis. Companiile de media sociale îşi induc în eroare utilizatorii, prin manipularea atenţiei şi direcţionarea acesteia spre propriile scopuri comerciale. EI formează în mod deliberat o dependenţă de serviciile pe care le oferă. Acest lucru poate fi foarte dăunător, în special pentru adolescenţi. Există o asemănare între platformele online şi companiile de jocuri de noroc. Cazinourile au dezvoltat tehnici de a atrage jucători care îşi pierd chiar şi banii pe care nu-i deţin”, a mai declarat omul de afaceri.

George Soros deţine în prezent, prin intermediul unui fond de investiţii, 109.451 de acţiuni ale companiei Facebook. În 2017, Soros a solicitat vinderea a peste 300.000 de acţiuni. Totodată, Soros este unul dintre acţionarii companiei Alphabet, care deţine platforma online Google.

George Soros spune ca presedintele american Donald Trump risca sa determine izbucnirea unui razboi nuclear impotriva Coreei de Nord si ca administratia lui este un pericol pentru intreaga lume, scrie agentia Bloomberg, preluata de news.ro.

“Consider ca administratia Trump reprezinta un pericol pentru intreaga lume”, a spus miliardarul american de origine ungara la un eveniment care a avut loc joi in Davos, Elvetia.

“Insa, consider ca acesta este un fenomen temporar care va disparea in 2020 sau chiar mai devreme”, a adaugat Soros, precizand ca se asteapta la un mare succes al democratilor la alegerile din 2018.

Soros, presedinte al Soros Fund Management, in varsta de 87 de ani, a spus ca Fundatia pentru o Societate Deschisa cheltuieste peste o jumatate din buget “mai aproape de casa” in schimbul lumii in curs de dezvoltare, intr-un efort care are scopul de a proteja democratia.

Desi a spus ca puterea institutiilor il vor impiedica pe Trump sa aiba succes, Soros considera ca razboiul nuclear si schimbarile climatice reprezinta amenintari mai mari la adresa civilizatiei.

“SUA trebuie sa accepte Coreea de Nord drept o putere nucleara si apoi sa coopereze si sa negocieze cu China pentru a stabili o alianta mai bine echipata pentru a confrunta natiunea. Comentariile sale vin in contextul intensificarii tensiunilor comerciale dintre cele doua mari economii ale lumii”, a spus Soros.

Vorbind la Forumul Economic Mondial, Soros s-a referit si la Facebook Inc. si Google, comparandu-le cu companii de jocuri de noroc care incurajeaza dependenta in randul utilizatorilor. El a adaugat ca Facebook va ramane fara oameni pe care sa ii “converteasca” in mai putin de trei ani.

Soros a criticat organizatiile de social media pentru ca exploateaza datele pe care le controleaza si le-a numit “un pericol” pentru societate care necesita o supraveghere mai atenta.

“Faptul ca sunt distribuitori la limita monopolului ii transforma in utilitati publice si ar trebui sa li se impuna reguli mai stricte, cu scopul de a apara competitia, inovarea si accesul universal echitabil si deschis”, a spus George Soros.

In discursul sau, Soros s-a referit si la Bitcoin, numind criptovaluta “o bula” si spunand ca aceasta nu reprezinta un depozit de valoare stabile Insa, nu crede ca aceasta se va prabusi, pentru ca este folosita de regimurile autoritare din lume.

“Conducatorii acelor tari vor apela la Bitcoin pentru a isi construi un cuib in strainatate”, a spus Soros.

George Soros s-a mai referit la cresterea nationalismului, mai ales in cadrul Uniunii Europene, despre care a spus ca trebuie sa fie “reinventata” in mod radical, astfel incat sa redobandeasca sprijin. El a reafirmat ca UE ar trebui sa evite crearea unui nucleu european in jurul liniilor din zona euro si a adaugat ca i-ar placea ca Marea Britanie sa ramana in uniune sau sa se alature din nou.

BILDERBERG VREA SA SALVEZE GLOBALIZAREA DE TRUMP/ Retragerea SUA din Acordul de la Paris privind “INCALZIREA GLOBALA”: controverse, consecinte/ SOROS CONTRATACA “STATUL MAFIOT” AL LUI ORBAN/ S-a rupt lantul de iubire? MERKEL: A TRECUT VREMEA CAND NE PUTEAM BIZUI UNII PE ALTII

NOUA ORDINE MONDIALA IN ERA TRUMP/ PRO-AMERICANISMUL MANUFACTURAT DE CIA-SRI IN CRIZA. Structurile de putere din România, COMPLET DEZORIENTATE in fata agendei de politica externa a noii adminitratii americane? POSIBILITATEA UNEI NOI YALTE SI A DESTRAMARII UE – scenarii extreme sau procese deja declansate?/ DE CE ESTE SOROSISMUL O IDEOLOGIE ANTIDEMOCRATA

“MAIDAN” IN AMERICA. Proteste violente impotriva lui Donald Trump in mai multe orase din SUA. George SOROS – acuzat de finantarea unei “revolutii” pentru delegitimarea presedintelui ales. VIITORUL LUI TRUMP INTRE HAOS CIVIL, ACOMODAREA CU ESTABLISHMENTUL si… ASASINAT!

Injectare de fonduri uriase in NEOBOLSEVISMUL global(ist). GEORGE SOROS a transferat 18 MILIARDE de dolari pentru Fundatiile pentru o Societate Deschisa/ Amintiri de consilier prezidential: SANDRA PRALONG a revenit in România prin SOROS

CONFLICT ACERB IN STRUCTURILE STATULUI PROFUND AL SUA. Scandalul demisiei consilierului pentru securitate nationala Flynn pentru convorbiri cu oficiali rusi/ UN APOCALIPTIC LA CASA ALBA. Despre STEVE BANNON, strategul lui Trump, si AGENDA sa DISRUPTIVA/ O noua si reinnoita alianta SUA – Israel/ SLOGANUL #REZIST – COPIAT DUPA MODELUL GUERILLELOR ANTI-TRUMP DIN SUA


Categorii

1. DIVERSE, America, Facebook, George Soros, Google, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la “AMERICA KGB. O “societate secreta” din FBI ar fi conspirat impotriva lui TRUMP. Miscarea #REZISTANCE si STATUL PARALEL american/ GEORGE SOROS intr-un discurs care acopera perfect definitia LUPULUI IN BLANA DE OAIE: critici dure la adresa GIGANTILOR INTERNETLUI

 1. MIe imi pare ca Soros a inceput sa se grabeasca. Imi aduce aminte de Barbarossa.

 2. Scrieti si despre scandalul de coruptie din Israel!

 3. @emanuel:

  De ce? Nu ca nu ar fi o tema, dar… ce o face sa fie mai importanta decat altele pe care nu am razbit sa le acoperim?

 4. „societate secretă“ din FBI și Departamentul Justiției, creată imediat după alegerile prezidențiale, cu scopul de a submina președinția Trump? O asemenea „societate secretă“ nu poate fi creata peste noapte, iar Trump a reusit de unul singur sa-si indeparteze colaboiratorii cei mai apropiati si sa-si submineze presedentia prin postari ridicole pe tweeter. De exemplu asta este ultima lui postare de astazi: Our economy is better than it has been in many decades. Businesses are coming back to America like never before. Chrysler, as an example, is leaving Mexico and coming back to the USA. Unemployment is nearing record lows. We are on the right track!
  https://mobile.twitter.com/realdonaldtrump

  Un parlamentar englez, mai cu picioarele pe pamant, i-a avertizat pe liderii reuniti la Davos (printre care si Trump) ca pietele de capital sunt manipulate, ca sa para ca iesim din recesiune, si ca ii asteapta mania populatiei de care s-au instrainat!
  John McDonnell, the U.K. opposition Labour Party’s spokesman on finance, came to the World Economic Forum in Davos with an uncomfortable message for the global elite…
  “I just warn the Davos establishment: There’s an anger building out there that you need to recognize and deal with”
  “Out there, beyond the Davos compound, many people — we saw it in the Oxfam report — feel the markets have been rigged against them, not for them,” McDonnell said.
  “When they’re told we’re coming out of that recession, growth is returning and they don’t feel they’re participating in the benefits of that growth, that’s when people become really alienated and angry.”
  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-28/uk-labour-party-official-warns-davos-elites-theres-anger-building-out-there

 5. Statele Unite rămân blocate în mentalitatea „învechită a Războiului Rece” – este reacția Beijingului, după ce preşedintele american Donald Trump a numit China drept „rival”, în Discursul său privind Starea Uniunii
  „Sperăm că Statele Unite vor abandona ideea învechită de gândire de Război Rece şi joc cu sumă nulă”
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/nemultumirea-chinei-dupa-discursul-lui-donald-trump-870216

 6. In 1993 Melania Trump a jucat intr-o reclama din Slovenia rolul primei femei presedinte a SUA!
  https://www.youtube.com/watch?v=SB1avMEhi_s
  Doar o coincidenta?

 7. Dow Jones se prabuseste, America acuza Rusia si China de imperialism!

  Colapsul Dow Jones este doar vârful icebergului?
  „Există prea multă autosuficiență. O mulțime de oameni cred că efectiv pot cumpăra această «scufundare» și că totul va fi bine pentru ei după aceea”
  https://www.digi24.ro/stiri/economie/colapsul-dow-jones-este-doar-varful-icebergului-ce-spun-analistii-americani-873261
  Secretarul american de Stat, Rex Tillerson, a avertizat, joi, că Rusia şi China îşi asumă roluri ”alarmante” în America Latină şi a cerut statelor din regiune să coopereze cu Statele Unite.
  ”America Latină nu are nevoie de noi puteri imperiale care caută beneficii pentru propriul popor”, a declarat Tillerson, în cadrul unui discurs susţinut înaintea unui turneu pe care urmează să-l desfăşoare în America de Sud.
  http://www.mediafax.ro/externe/china-acuza-sua-de-lipsa-de-respect-dupa-avertismentul-lui-tillerson-catre-tarile-latino-americane-16969316

  China a efectuat cu succes testarea unui sistem antirachetă
  http://www.mediafax.ro/externe/ministerul-chinez-al-apararii-china-a-efectuat-cu-succes-testarea-unui-sistem-antiracheta-16972589

 8. Nu mi-ați postat comentariul deși erau lucruri rezonabile spuse acolo. Va deranjează cumva evocarea precedentelor sovietice ale “progresismului”, care începe si in SUA sa facă ravagii prin intermediul neo-marxismului (via școala de la Frankfurt) – neo-marxism care e tot mai recept in mediile academice, in presa mainstream si in interiorul Partidului Democrat?
  Doare cumva pomenirea “Maicii Rusia” in inaugurarea fărădelegilor globale împotriva societăților europene tradiționale!?

 9. @Horatiu

  Comentariul dvs a fost aprobat imediat ce a fost vizualizat/citit.

  Procesele de intentie pe care ni le faceti sunt absurde. Despre Maica Rusie sunt destule postari pe site.

 10. Îmi cer scuze!
  In mod greșit, am verificat apariția postării mele de ieri sub titlul articolului de mai sus. Ori, ea fost dedicata celuilalt articol intitulat “Reacții viscerale ale SISTEMULUI SECURISTO-MEDIATIC din SUA fata de decizia lui TRUMP..”. Asemănarea tematica m-a indus in eroare si negăsind-o – pentru ca am cautat-o unde nu trebuie – am ajuns bănuitor.. (ce sa fie? ce sa fie oare?)
  Încă odată, mea culpa!

 11. @Horatiu

  Doamne, ajuta!

 12. Lucian
  Se complica situația dacă știrile sunt adevărate.
  Din Siria a început ..
  Mila Domnului sa fie cu noi, cu toți .

 13. Amin, frate Petru. Amin.

 14. Pingback: FANTOMELE LUI SOROS IN ROMÂNIA. O analiza a thin-tankului The Capital Research/ George Soros in razboi declarat cu PATRIOTISMUL. Si in lupta pentru legalizarea drogurilor
 15. Ultima gaselnita made in FBI: vor fi adoptati banii digitali pentru ca nu pot fi falsificati
  https://www.ccn.com/blockchain-will-be-adopted-by-every-bank-catch-me-if-you-can-forger-turned-fbi-consultant/

  China va realiza un Comitet pentru Standardizarea Blockchain
  https://www.coindesk.com/china-poised-to-form-blockchain-standards-committee-this-year/

  China Mao impersonator at blockchain conference: “I sincerely hope this forum is a success. I thank you in the name of Mao Zedong!”
  Blockchain is a technology that underpins digital currencies and was the focus of the conference.
  http://www.bbc.com/news/world-asia-china-44282556

 16. O alta gaselnita made in China: introducerea banilor electronici impiedica evaziunea fiscala. Kim nu a stiut asta cand “a facut rost” de bitcoin, dar China stie mai bine …
  China adoptă deja tehnologia blockchain şi cea de inteligenţă artificială în lupta cu evaziunea fiscală
  http://www.zf.ro/business-international/china-adopta-deja-tehnologia-blockchain-si-cea-de-inteligenta-artificiala-in-lupta-cu-evaziunea-fiscala-in-timp-ce-romania-mai-amana-cu-trei-luni-dotarea-magazinelor-cu-case-de-marcat-electronice-17231347

  Bine ca Romania nu inghite aceasta farsa, deocamdata.
  Băncile comerciale din România au închis conturile platformelor de exchange care tranzacţionau din lei în criptomonede.
  http://evz.ro/criza-bitcoin-romania-banci.html

 17. Pingback: Reactii viscerale ale agitpropului DEEP STATE-ului globalizat fata de summitul TRUMP - PUTIN. Isi reseteaza America prioritatile geopolitice?
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare