SCANDALUL FILMULUI GAY BOICOTAT LA MTR IA AMPLOARE. CNCD infiereaza “INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI”, ONG-urile pro-GAY organizeaza conferinta de presa cu “MARTORI”

21-02-2013 10 minute Sublinieri

PROTESTATARII de la MTR: “FUNDAMENTALISTI”, “EXTREMISTI”, “HOMOFOBI”

gay-mtr

Bloggerii ”Adevărul” au reacţionat după evenimentul de aseară, din sala de film a Muzeului Ţăranului Român, unde proiecţia „The Kids are All right”, din cadrul Lunii LGBT , a fost întreruptă de 50 de protestatari. Astăzi, ActiveWatch şi Asociaţia ACCEPT vor ţine o  conferinţă de presă cu martori de la faţa locului.

Tudor Kovacs, managerul programului ”Eu Sunt! Tu?” în cadrul fundaţiei PSI România, care este un program adresat comunităţii LGBT, a scris pe blogul său un text intitulat: Ce ţară vă doriţi pentru copiii voştri?

”Unde se mai crede că a fi gay sau lesbiană e ceva anormal, bolnav, o alegere tâmpită pe care o facem fiecare dintre noi (pentru că toţi suntem fraieri să ne dorim ceva care ne îngreunează vieţile în fiecare zi). Voi sunteţi cei care împroşcaţi cu ură, fără să vă gândiţi că vă aflaţi de partea greşită a istoriei. Tot voi eraţi aceia care, acum 60 de ani, nu acceptau persoane de culoare în acelaşi autobuz cu voi şi nu se gândeau că e posibil ca femeile să poată vota şi credeau că cei cu alte credinţe religioase şi de altă etnie vă răpesc copiii şi îi pun să cersească.” Text integral.

Voi sunteţi aceia de care copiii voştri o să se ruşineze peste 20 de ani, fie ei heterosexuali, gay sau lesbiene. Voi sunteţi cei care pierd. Veţi pierde afecţiunea copiilor voştri, cărora o să le fie teamă de voi. Aşa că da, gândiţi-vă cum ar fi dacă copiii voştri ar fi gay sau lesbiene.

Petre Florin Manole, activist pentru drepturile omului, scrie în textul: ”Fundamentalism religios vs drepturile omului la Muzeul Ţăranului Român” de pe blogul său, despre cei ”50 de fundamentalişti creştini şi naţionalişti ce au oprit un eveniment care se desfăşura legal şi cu aprobare într-o instituţie publică.”

Dar pentru că un protest ca cel de aseară de la MŢR se încadrează în tiparul manifestărilor radicale, ale fundamentalismului religios, ce mă interesează mai mult este ce şi cum vor vorbi despre acest subiect teologii ortodocşi români şi BOR.Text integralAsociaţia ACCEPT şi ActiveWatch au organizat o conferinţă de presă ”Angajaţi ai statului în cârdăşie cu extremiştii, care  va avea loc astăzi, la orele 16.00,  la sediul ActiveWatch din Calea Pleveni. 

La conferinţă vor participa ”martori de la faţa locului care vor povesti ce li s-a întâmplat în seara de 20 februarie, în sala de proiecţii a Muzeului Ţăranului Român, unde au mers să vizioneze filmul “The kids are all right”. Spectatorii au fost agresaţi verbal, iar angajaţi ai muzeului i-au sprijinit pe agresori. Echipajele de poliţie şi jandarmerie nu au intervenit, deşi au existat mai multe sesizări de la participanţi. Proiecţia boicotată ar fi avut loc în cadrul “Lunii istoriei LGBT”, care are loc în România şi în alte 8 ţări europene în luna februarie a fiecărui an,” au anunţat reprezentanţii ActiveWatch pe site-uloficial.

Vlad Andriescu, blogger şi jurnalist ”Adevărul”, a comentat evenimentul într-o postare pe blogul său: ”Actorii şi sălbaticii: când copilul tău va fi gay, să ştii că totul a fost o întâmplare”, amintind că scenele petrecute aseară la MTR seamănă cu cele din filmul românesc ”Actorul şi sălbaticii” din 1975.

Ce crezi că va face Dumnezeu? Va avea Dumnezeu nemernicia de a-l trimite în Iad doar pentru că-i plăcea să iubească bărbaţi? Doar pentru că acel concept fundamental al creştinismului, IUBIREA, a fost aplicat…nu pe o femeie…ci pe un bărbat?

De partea cealaltă, Preotul Marcel Răduţ Selişte a publicat pe blogul său, în data de 10 februarie, textul intitulat ”Homosexualii – aceşti fraţi ai mei rătăciţi în boală, care a iscat numeroase reacţii controversate atât în comentariile de pe adevarul.ro, cât şi pe reţelele de socializare.

Aberanta decizie a efemerei conduceri manageriale a Muzeului Ţăranului Român de a accepta să implice instituţia în organizarea unei grozăvii numită ”Luna istoriei LGBT (lesbian, gay, bisexual, transexual)” a provocat o intensă dezbatere pro şi anti-homosexualitate.

Vom reveni cu amănunte de la Conferinţa susţinută de Asociaţia ACCEPT şi ActiveWatch.

“Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii condamna public manifestarile homofobe care au avut loc miercuri, 20 februarie 2013, la Muzeul Taranului Roman in cadrul evenimentului Luna LGBT”, informeaza CNCD printr-un comunicat remis HotNews.ro. Consiliul “atrage atentia ca astfel de manifestari, pe langa faptul ca incalca, in mod flagrant, drepturile fundamentale ale omului, aduc si un prejudiciu de imagine Romaniei pe plan intern si international”.

Potrivit Consiliului,boicotarea si impiedicarea organizarii unui astfel de eveniment constituie o incalcare a dreptului fundamental la libertatea de constiinta, libertatea de exprimare, dreptul la informatie si libertatea intrunirilor prevazute in Constitutia Romaniei si in tratatele internationale privind protectia drepturilor fundamentale ale omului la care Romania este parte“.

C.N.C.D. atrage atentia ca astfel de manifestari, pe langa faptul ca incalca, in mod flagrant, drepturile fundamentale ale omului, aduc si un prejudiciu de imagine Romaniei pe plan intern si international“, se mai arata in comunicatul de presa, care precizeaza ca “C.N.C.D. solicita institutiilor abilitate sa adopte masurile necesare si legale ca urmare producerii acestui incident“.

Amintim ca proiectia filmului “The kids are all right”, din cadrul evenimentului Luna LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender), de la Muzeul Taranului Roman (MTR) a fost intrerupta miercuri seara de un grup de activisti nationalisti care au intrat in sala unde se difuza filmul, in jurul orei 19:00. Grupul de cateva zeci de persoane a cantat imnul national si apoi cantece bisericesti, insotite de remarci homofobe.

Istoricul Ilarion Țiu, autor al unor cărți despre Mișcarea Legionară și seriale despre creștinismul românesc și-a dat în petec cu ocazia protestului pașnic împotriva propagandei homosexuale ce urma să se petreacă la Muzeul Țăranului Român.

Domnia sa a găsit de cuviință să-și arate pe față simpatiile marxiste, preluând un articol al infamei miliții spirituale despre eveniment. Iată ce-și asumă domnul Țiu, preluând fără rușine articolul “Despre o țară din fundul Europei”.

În poză, scrie “decerebrați ortodocși”(vezi sus)  ceea ce nu l-a deranjat pe istoricul religiilor, Ilarion Țiu( căutați pe blogul lui și vedeți, nu vreau să-i fac trafic). Intre timp, autorul milițian, a schimbat în “decerebrați fundamentaliști”. Asta ca să dea bine la discriminare…

Conform domnului Țiu, care-l preia pe autorul respectiv, Serbia, Bulgaria, Moldova, România, Slovacia, Rusia sau Slovenia sunt “țări cu mentalitate retrogradă”. Suntem curioși ce părere au Ambasadele respectivelor țări despre aceste caracterizări.

tari retrograde

Apoi, domnul Țiu arătându-și imparțialitatea, nu găsește nimic în neregulă cu exprimarea “ortodocși cretini”. După care, după toate aceste cuvinte dulci, autorul ne spune plin de emoție că el face parte din cei care încearcă zilnic “deveni mai buni, mai toleranți, mai europeni, mai normali”.

oile retrograde

Toleranți?!

Apoi, dl Țiu își asumă faptul că în public, “cântecele creștine sună barbar și inchizitorial”, în schimb e ok să prezenți scene homosexuale…

crestinism rau, homo bun

Din nou, dl Țiu își arată nivelul ridicat de toleranță și moralitate, spunând despre oamenii prezenți la protest că sunt “imbecili”, care “practică acasă tarea onanie, cu bale în colțurile gurii, uitându-se pe youjizz sau redtube sau mai știe naiba pe ce la scene fierbinți de sex anal”. Dar măcar recunoaște că “Mișto, toți o facem”.

tiu se uita la filme porno si mirosim urat

După ne acuză la grămadă că ne batem nevestele și ne slugărim copiii. Dar cireașa de pe tort e când spune că oamenii de-aseară puțeau: “Am mai vrea să-i întrebăm pe bieții tineri care veniseră ieri să vadă un film funny-smart cum miroseau acești ortodocși agresivi? Cumva a săpun? Cumva a normalitate? Cumva a Europa? Cumva a curat? A gumă de mestecat? Fiți siguri că cei mai mulți duhneau a transpirație, a lene și a tămâie râncedă... miroseau a Evul Mediu și a prostie în formă pură.”

Frumos domnule Țiu. Ne-am lămurit cum e cu dumneata și cu toleranța.

Un grup de naţionalişti ortodocşi a blocat, miercuri seara, o proiecţie de film pe o temă LGBT (Lesbian-Gay-Bisexual-Trans), la Muzeul Ţăranului Român, intonând imnul naţional şi făcând remarci homofobe, a povestit, pentru România Liberă, una dintre voluntarele şi organizatoarele evenimentului “Luna istoriei LGBT”, Alexandra. Protestul celor aproximatv 50 de persoane a avut loc în sala unde urma să se proiecteze un film despre o familie formată din două lesbiene, “The kids are alright”, în cadrul evenimentului organizat de asociaţia ACCEPT.

UPDATE. Un grup de aproximativ 15 persoane, activişti şi cetăţeni, au protestat, joi seară, în faţa Muzeului Ţăranului Român, în semn de solidaritate cu persoanele agresate aseară de mai mulţi membri ai unor grupări creştine, potrivit unei manifestante.

Ea a povestit, pentru România Liberă, că o parte din protestarii din această seară au fost miercuri la proiecţia filmului “The kids are alright”.

“Protestăm împotriva a ceea ce s-a întâmplat aseară, când proiecţia de film a fost întreruptă de intervenţia persoanelor fasciste, care foloseau saluturi fasciste, şi au săvârşit această agresiune în cârdăşie cu persoane din conducerea MŢR, respectiv a directorului adjunct”, a precizat manifestanta, care a preferat să nu îşi facă publică identitatea, întrucât se teme pentru integritatea corporală.

De asltfel, ea a povestit că, la ora transmiterii acestei ştiri, câţiva din extremiştii de aseară se află la MŢR, unul din ei conversând cu directorul adjunct, Mihai Gheorghiu.

Grupul de protestatari cere demiterea lui Gheorghiu, scuze publice ale reprezentanţilor muzeului pentru incidentul de miercuri, precum şi o luare de poziţie oficială a MŢR faţă de protestul organizaţiilor creştine. 

Manifestanta a mai spus că mai multe persoane din conducerea MŢR i-au sfătuit să plece, iar o parte a personalului de pază a vrut să le oprească să îşi afişeze bannerele, însă, în cele din urmă, directorul general a intervenit şi au putut protesta paşnic.

Protestatarii din această seară au avut bannere inscripţionate cu mesajele: “Muzeul Fascistului Român” şi “Atenţie, pericol de moarte! Lăcaş sfânt infestat de ură!”.

—–

Organizaţia ACCEPT, care a iniţiat proiecţia de film de la Muzeul Ţăranului Român, şi Agenţia de Monitorizare a Presei Active Watch cer Ministerului Culturii demiterea directorului adjunct al MŢR, Mihai Gheorghiu, pentru “neîndeplinirea obligaţiilor care îi revin”, au declarat reprezentanţii celor două ONG-uri, joi, într-o conferinţă de presă. 

Mihai Gheorghiu se afla în sală,miercuri seara, în momentul proiectării filmului şi, conform directorului MŢR, Virgil Niţulescu, el se pronunţase dinainte împotriva evenimentului. De asemenea, Mihai Gheorghiu a fost fotografiat, după incident, într-un restaurant cu o parte din agresori. (Foto ataşată.)

Organizaţiile acuză poliţiştii şi jandarmii prezenţi la eveniment că nu au acţionat pentru a opri scandările şi insultele, iar pe directorul adjunt, că a pactizat cu reprezentanţii organizaţiilor creştine.

Totodată, organizaţiile cer Ministerului de Interne şi Procurorului General investigarea felului în care au intervenit forţele de ordine la MŢR, precum şi Jandarmeriei, anchetarea protestatarilor, sancţionarea lor, precum şi sancţionarea jandarmilor prezenţi la eveniment, care nu au intervenit când proiecţia a fost biocotată.

“ACCEPT făcea o informare (cu evenimentele din “Luna Istoriei LGBT”, n.red.), nu făcea prozeliţi. Nu se fac prozeliţi în această sferă. Când libera exprimare face rău semenilor, nu mai este liberă exprimare. Instigarea la ură nu este liberă exprimare”, a precizat, în cadrul conferinţei de presă, preşedintele Active Watch, Mircea Toma.

Manifestanţii au strigat, printre altele , “Moarte homosexualilor!”, “Spurcăciuni”, “Animale”, “Nu sunteţi români”, a precizat, în cadrul conferinţei, organizatoarea “Lunii Istoriei LGBT”, Daniela Priscăcariu. [?! – asociatiile crestine dezmint orice fel de agresiuni verbale – n.n.]

Totodată, Mircea Toma a mai arătat că, atunci când există o categorie socială discriminată, statul trebuie să intervină şi să reprime incitarea la ură. Atunci când statul nu intervine, a apreciat Mircea Toma, “statul român este un partener neonazist al acestei grupări”. 

Pe de altă parte, avocata Iustina Ionescu, din partea ACCEPT, a declarat că organizaţia va aduna plângerile persoanelor care s-au simţit lezate de scandările extremiştilor şi le va depune la poliţie. Totodată, ea a arătat că protestul reprezintă o încălcare a Legii 60 din 1991, evenimentul de la MŢR  fiind o adunare publică în scop cultural.

“Acei oameni au venit într-un mod organizat. Este foarte îngrijorător că autorităţile publice, mai ales Poliţia şi Jandarmeria, nu au intervenit”, a arătat Iustina Ionescu.

“Este un eveniment dintr-o serie de evenimente în care grupări de extremă dreapta folosesc ameninţări, instigă la ură împotriva minorităţilor sexuale”, a spus şi Mircea Toma, făcând referire la cel mai recent incident de la Colegiul “George Coşbuc”, din Capitală, şi la incidentul de la SNSPA, când mai mulţi studenţi, voluntari la MIliţia Spirituală, au fost agresaţi pe stradă, după ce au prezentat o piesă de teatru despre LGBT.

“Credem că autorităţile trebuie să-şi respecte legislaţia şi să o pună în aplicare”, a subliniat şi  Florin Buhuceanu, membru ACCEPT. 

De asemenea, şi Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) condamnă “public manifestările homofobe” de miercuri seara, se arată într-un comunicat remis redacţiei. 

“Boicotarea şi împiedicarea organizării unui eveniment constituie o încălcare a dreptului fundamental la libertatea de conştiinţă, libertatea de exprimare, dreptul la informaţie şi libertatea întrunirilor prevăzute în Constituţia României şi în tratatele internaţionale privind drepturile fundamentale ale omului, la care România este parte”, a precizat CNCD.

—–

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a precizat, pentru România Liberă, că miercuri seara “nu a fost nici o problemă de natură penală sau contravenţională” la Muzeul Ţăranului Român, de ordinea publică ocupându-se Jandarmeria. De asemenea, contactat de România Liberă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, locotenentul Georgian Enache, a explicat că jandarmii se aflau la MŢR pentru a-i ajuta pe poliţişti.

Locotenentul Enache a mai precizat că manifestanţii din sala de proiecţie au fost legitimaţi de poliţişti, nu de jandarmi. 

—–

Directorul Muzeului Ţăranului Român, Virgil Niţulescu, a precizat, joi, pentru România Liberă, că nu mai era în incinta muzeului la momentul desfăşurării incidentului, însă când a aflat ce s-a întâmplat, a sunat la 112 şi a cerut intervenţia poliţiei.

De asemenea, Virgil Niţulescu a mai declarat că, în afară de proiecţionist, în sală se mai aflau doi angajaţi ai Muzeului: directorul adjunct Mihai Gheorghiu şi Vlad Columbeanu. Întrebat dacă are cunoştinţă de angajaţi nemulţumiţi de proiectarea filmului cu tematică LGBT,  Niţulescu a precizat pentru RL că directorul adjunct, Mihai Gheorghiu, a avut o poziţie extrem de vehementă împotriva proiecţiei, în Colegiul Director.

De asemenea, directorul Muzeului Ţăranului Român a mai spus că a cerut poliţiei un raport u privire la incidentul de miercuri seară.

—–

“Cu jumatate de ora inainte de ora anuntata, in holul dinaintea intrarii in Noul Cinematograf al Regizorului Roman asteptam cu nerabdare proiectionistul sa ii inmanam DVD-ul pentru proiectie pentru a-l verifica. DVD trecut pe la CNC (film nerecomandat copiilor sub 15 ani). Cateva figuri mai putin prietenoase isi fac intrarea in hol si raman pe loc, langa intrare, dupa ce observa prezenta noastra. Dani (o altă voluntară şi organizatoare a Lunii istoriei LGBT, n. red.) semnaleaza ca unul dintre ei parea ca are o bata sub maneca, ne-am uitat mai cu atentie si avea de fapt steagul Romaniei rulat. Ce-i drept senzatia de adrenalina crestea. Cumva era clar pentru noi ce urma sa se intample. Cei de la intrare asteptau ‘intariri’ si scandarile erau de asteptat. Am urcat cu proiectionistul, domnul Neacsu, care imi povesteste ca de trei zile este somat de colegi sa nu faca asta- am aflat ulterior ca printre cei care au scandat se aflau angajati ai MTR-ului care au fost revoltati de dorinta noastra de a proiecta fimul “The Kids are alright” la NCRR. Dupa ce am verificat DVD-ul, un domn care parea ca e de la paza MTR-ului a intrat in sala, unde eram cu domnul Neacsu (sala de deasupra cinematografului unde se afla proiectorul pe pelicula), iar acesta din urma l-a rugat sa stea la intrarea in sala de proiectie si sa nu ii lase sa intre cu steagurile sau alte obiecte care ar putea deveni periculoase.

Dupa cateva drumuri sus-jos si o mica disputa despre faptul ca domnul Neacsu avea trecut in program ca filmul ar trebui sa ruleze de la ora 18:30, iar in programul online era trecut de la ora 18:00.  Eu l-am auzit personal pe directorul adjunct al MTR-ului (care nu era de accord de la inceput cu aceasta proiectie):“Dati mai repede drumul la proiectie, cu cat ii dati mai repede drumul, cu atat terminam mai repede”, fiind inconjurat de oameni pe care i-am vazut ulterior in sala scandand.

Doi barbati, unul imbracat in civil si altul in uniforma de politie au urcat langa usa de deasupra salii si ii spuneau lui Dani ca au informatii cum ca ar avea obiecte care o sa boicoteze proiectia, primul lucru la care m-am gandit la fumigene.

“Noi nu avem nimic cu voi, puteti sa proiectati filmul oriunde, numai la Muzeul Taranului Roman nu. Daca ati cunoaste istoria Romaniei ati intelege de ce nu vrem sa se intample asta aici”. Plecati inapoi la voi in State. La voi la parade oricum vin numai oameni de la ambasade, nu voi. De aia nu merge la mall-uri sa protestam impotriva filmelor, pentru ca mall-urile nu simbolizeaza nimic, MTR da”, sunt cuvintele pe care le-au auzit organizatoarele.

În momentul în care una din reprezentantele Ambasadei Statelor Unite în România a luat cuvântul înainte de proiecţie, mai multe persoane din sală s-au ridicat în picioare şi au început să intoneze imnul României, “Deşteaptă-te, române!”.

O mare parte a publicului s-a ridicat ulterior în picioare, după începerea proiecţiei şi a început să huiduie, strigând “Ruşine!”.

De asemenea, Alexandra a povestit că, deşi autorităţile se aflau la intrarea în sala de cinematograf, nu au intervenit pentru a opri protestul. “Autoritatile nu au intervenit cu nimic, desi Jandarmeria si Politia se aflau la intrare. In sala a fost un ping-pong continuu de discutii, timp de aproximativ doua ore, intre cei care scandau impotriva si cei care au venit sa urmareasca filmul. S-au invocat motive precum religia si altele valorile nationale”.

De altfel, pe blogul naţionalist roncea.ro, autorul menţionează că “protestul împotriva mafiei şi propagandei homosexuale de la Muzeul Ţăranului Român” a fost “reuşit”, el indicând că protestatarii fac parte din rândul celor care au trimis, la sfârşitul lunii ianuarie, o scrisoare conducerii Muzeului Ţăranului Român, cerând să oprească orice proiecţie de film cu tematică gay.

“In aceasta seara (miercuri, 20 februarie a.c.) a avut loc un protest reusit al societatii civile crestine fata de propaganda homosexuala agresiva, anti-crestina si anti-familie, derulata de asociatia homosexualilor Accept si sectia “Culturala” a Ambasadei SUA la Bucuresti si acceptata de conducerea Muzeului Taranului Roman”, a scris Victor Roncea pe blogul său.

În luna februarie, asociaţia ACCEPT, care susţine drepturile minorităţilor sexuale în România, organizează evenimentul “Luna istoriei LGBT”, care cuprinde manifestări culturale, dezbateri şi expoziţii . Luna Istoriei LGBT este organizata cu sprijinul financiar al Ambasadei Olandei la Bucuresti, ERSTE Foundation si Ambasadei S.U.A la Bucuresti.

Amintim că, în urmă cu două săptămâni, un alt scandal a izbucnit la Colegiul “George Coşbuc” din Capitală, după ce o profesoară de limba engleză a anunţat că, în cadrul unui curs opţional, va fi organizată şi o paradă gay. Un părinte a depus o plângere la Inspectoratul Şcolar Bucureşti, care a anchetat liceul şi, deşi ancheta s-a finalizat, concluziile nu au fost făcute publice.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Muzeul Taranului Roman, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

47 Commentarii la “SCANDALUL FILMULUI GAY BOICOTAT LA MTR IA AMPLOARE. CNCD infiereaza “INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI”, ONG-urile pro-GAY organizeaza conferinta de presa cu “MARTORI”

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. Pingback: Iulian Capsali in Familia Ortodoxa si Costion Nicolescu in Ziarul Lumina despre AGRESIUNEA LGBT de la Muzeul Taranului Roman. "ASTAZI ASISTAM LA APOSTAZIA DE BUNAVOIE A OAMENILOR" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  2. Pingback: HOMOCRATIA INVADEAZA ROMANIA?/ "ACCEPT" organizeaza iarasi GAYFEST si MARSUL DIVERSITATII. Sau PARADA UNEI DIVERSIUNI AMERICANE?/ Casatoria homosexuala din UK: LIDERUL ANGLICANILOR considera ca tema nu tine de credinta! - Razboi întru Cuvânt -
  3. Pingback: Update – PRO TV PREGATESTE MARELE SOC CULTURAL? Emisiunea “Patru nunti si-o provocare” ar promova un CUPLU HOMOSEXUAL - Recomandari
  4. Pingback: Derapaj grav al ministrului culturii, Daniel Barbu. “ETICA RESPONSABILITATII”, invocata pentru a SUSTINE DIFUZAREA FILMULUI GAY de la Muzeul Taranului Roman! - Recomandari
  5. Pingback: Razbunarea corectilor politic: CNCD A AMENDAT ASOCIATIA PRO-VITA SI AFR pentru protestele de la MUZEUL TARANULUI ROMÂN - Recomandari
  6. Pingback: Dictatura confuziei: casatoria si adoptiile homosexuale vor duce la INTERZICEREA NORMALITATII | Cuvântul Ortodox
  7. Pingback: De ce Biserica se opune sodomiei?/ EXISTA VINDECARE PENTRU INCLINATIILE NEFIRESTI?/ Puterea propagandei gay, corectarea realitatii si crima de a gandi normal/ CUI II PASA CU ADEVARAT DE HOMOSEXUALI?/ Noua revolutie totalitara | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare