Reactia ASOCIATIILOR CRESTINE implicate in PROTESTUL PASNIC de la MTR

21-02-2013 3 minute Sublinieri

Crucea-si-Bisericuta-de-la-Muzeul-Taranului-Roman

Am primit pe mail:

În ceea ce privește evenimentele petrecute miercuri, 20 februarie, la Muzeul Țăranului Român, dorim să facem următoarele precizări:

Reprezentanții mai multor ONG-uri românești și alți oameni neafiliați au fost prezenți, în jurul orelor 18:00, la Muzeul Tăranului Român, pentru a protesta pașnic față de asocierea instituției cu propaganda homosexuală, prin proiectarea unui film în Studioul “Horia Bernea”. Am considerat și considerăm că memoria și identitatea țăranului român, prezente în MȚR – datorită autenticității prezentării,  muzeul a fost premiat ca Muzeul European al Anului, acordat de Forumul Muzeului European –, nu au nimic în comun cu homosexualitatea.

Prin proiecția unui astfel de film se  încălca statutul Muzeului Național al Țăranului Român, care la Art. 5 specifică: „Muzeul este organizat astfel încât să armonizeze activităţile unei instituţii muzeale cu acelea ale unui centru de cercetare etnologică”, iar la Art. 6, obiectul de activitate cuprinde: „cercetarea, prin metodele etnologiei, a culturii ţărăneşti trecute şi recente, protejarea patrimoniului muzeal; expunerea şi prezentarea, în expoziţia permanentă şi în expoziţii temporare, a patrimoniului pe care îl deţine” și alte activități ce țin de patrimoniul cultural național românesc.

Promovarea de către Muzeu a unor evenimente de țin de Mișcarea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali) conduce la încălcarea flagrantă a statutului, cu grave consecințe pentru imaginea instituției, repetam, incompatibilă funciar cu astfel de evenimente. O instituție publică ce depozitează ethosul țăranului român nu poate să fie folosită discreționar în propaganda homosexuală și nici nu i se poate da o altă direcție, improprie, care ține de corectitudinea politică. Dacă globalismul se sprijină pe astfel de valori, noi avem dreptul de a ne apăra identitatea națională. În această cheie trebuie văzut protestul nostru de ieri. Filmul în cauză putea fi proiectat în alt loc, fără să nască discuții.

Faptul că s-a dorit să fie proiectat NEAPĂRAT în Studioul „Horia Bernea” arată dorința de a uzurpa valorile la care facem referire și premeditarea provocării de catre cei în cauză, cu complicitatea directorului Virgil S. Nițulescu.

Altă neregulă constatată este aceea că la film intrarea era liberă, deși rating-ul filmului este de +16 ani (în alte țări, acest film poate fi văzut doar de cei care au împlinit 18 ani) – este clasat la categoria „R for strong sexual content” -, fapt care ar trebui să aibă consecințe asupra organizatorilor, care puteau expune copiii unor imagini ce puteau provoca tare psihologice. Credem că în SUA, țara a cărei ambasadă a sprijinit acest proiect, acest fapt ar fi avut consecințe penale. În același timp, filmul, care prezenta viața a două lesbiene care creșteau copii, contravine chiar Codului Civil al României, în care, la articolul 258, paragraful 1, se stipulează:

„Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora, precum și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea și educarea copiilor lor”;

la paragraful 4:

În sensul prezentului cod, prin soți se înțelege bărbatul și femeia uniți prin căsătorie.”

Cele aproximativ 50 de persoane venite la acest protest s-au comportat într-o manieră absolut civilizată, fără a “da buzna” în incintă, așa cum pretind unii din promotorii homosexualității în țara noastră. Toate tribulațiile activiștilor pro-homosexualitate, care, prin strategia lor deja cunoscută, își doresc victimizarea și imaginau bâte și alte obiecte contondente, sunt contrazise chiar de oamenii legii prezenți în sala și de imaginile deja făcute publice. Steagul național, chipurile țăranilor lipite pe cartoane și prezența unui fluier sunt departe de imaginea belicoasă pe care o acreditează activiștii în cauză. De altfel, acest comportament non-violent poate fi certificat atât de reprezentanții presei aflați la fața locului, cât și de forțele de ordine. Singurul incident a fost atunci când o activistă arunca cu un pahar spre un protestatar, fapt care poate fi vazut și în imagini.

În încheiere, dorim să menționăm că acest demers a fost continuarea firească a scrisorii deschise din data de 31 ianuarie a.c., prin care peste 40 de ONG-uri cereau retragerea Muzeului din acest parteneriat nefast. Din păcate, dl Virgil Nițulescu a ales să se folosească de subterfugii pentru a-și pune în aplicare agenda, pe bani publici și întinând memoria intemeietorului MȚR, al carui nume il portă studioul, Horia Bernea precum și a țăranului român.

În consecință, cerem, în mod public, ca Directorul Virgil S. Nitulescu să fie demis din funcția în care s-a arătat incompatibil, etnologia fiind, în cazul acestuia, o știință pe care nu o întelege și nu o respectă.

Organizațiile semnatare sprijină persoanele care au fost prezente la protestul de la proiecția filmului în studioul „Horia Bernea”.

Semnează

Alianţa pentru Demnitate Naţională – Preşedinte Iulian Capsali

Asociația Basarabii – Preşedinte Eduard Dumitrache

Alianța Familiilor din România – Director Bogdan Mateciuc

Asociaţia  Pro-Vita București – Preşedinte Bogdan Stanciu

Liga Studenților de la Universitatea Bucureşti

Alianţa Familiilor din România – Director Bogdan Mateciuc

Liga de Utilitate Publică – Preşedinte Rafael Udriște

Asociația Civică a Tinerilor Creştin Ortodocşi Români – Președinte Bogdan Ivan

Asociația Tinerii Creștin Ortodocși – Președinte Grama Horia

Asociaţia HRISDORIA – Preşedinte Augustin Câmpean Dorin

Asociația Tinerilor Ortodocși “Orthograffiti”- Președinte Miruna Ionescu

Revista”Orthograffiti”

Asociația Rost

Asociația Predania – Președinte Ion Gurgu

Asociația Artă și Tradiții Meșteșugărești din județul Alba – Preşedinte Petruța Pop

Asociaţia  Meșterilor Populari din Moldova, Iaşi – Preşedinte Marcel Lutic

”Asociația pentru apărarea familiei și copilului”

Asociația ”Familia ortodoxă”

Asociația dascalilor din România

Asociația “Bucovina Profundă” – Suceava

Fundatia „Sfintii Martiri Brancoveni” – Suceava

Liga Distributistă Română “Ion Mihalache” – Preşedinte Ovidiu Hurduzeu

Asociația “Ortodoxia Tinerilor” – Preşedinte Claudiu Bălan

Fundația “Sfânta Irina”

Asociația “Prietenii de Familie”

Grupul Ioan Alexandru

Asociația ”Casa Gratis Pro Deo”

Asociatia pentru Cultura și Educație “Sfantul Daniil Sihastrul” – Președinte Lucian Cornianu

Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca

Cercul studențesc “Floarea de Foc”

Revista “Foaie Națională”

Asociația “Copil dorit” – Președinte Simona Verman

Asociația “Triada”

Asociaţia Iniţiativa Creştin-Ecologistă – Preşedinte Ing. Gheorghe Cionoiu

Asociația ”Prietenii Sf. Efrem cel Nou” – Preşedinte Pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Iulian Capsali, Muzeul Taranului Roman, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

39 Commentarii la “Reactia ASOCIATIILOR CRESTINE implicate in PROTESTUL PASNIC de la MTR

 1. Multe asociatii putini oameni. Sa ne fie rusine! Sa le fie rusine Bucurestenilor!

 2. Bravo celor care au particpat .
  Imi pare rau ca nu m-am informat din timp pentru a participa si eu .

 3. “În consecință, cerem, în mod public, ca Directorul Virgil S. Nitulescu să fie demis din funcția în care s-a arătat incompatibil, etnologia fiind, în cazul acestuia, o știință pe care nu o întelege și nu o respectă.”

  Asta este!

 4. Pingback: SCANDALUL FILMULUI GAY BOICOTAT LA MTR IA AMPLOARE. CNCD infiereaza "INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI", ONG-urile pro-GAY organizeaza conferinta de presa cu "MARTORI" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 5. @MSD

  Protestul nu a fost anuntat public, de-aceea nu au fost mai mult de 50 de persoane.

 6. Acum cateva zile, in Porto Rico, peste 200.000 de oameni au manifestat impotriva casatoriilor homosexualilor si in sprijinul familiei traditionale:

  http://www.russiatoday.com/usa/gay-rights-puerto-rico-167/

  http://www.youtube.com/watch?v=m5RxrZN2ZB4

 7. Din punctul meu de vedere domnul Nitulescu a gresit. Am citit si declaratia sa despre „culturile autentice”, in care incerca „sa se scoata”, dar orice ar spune, cultura lgbt nu e cultura specifica taranului roman, deci filmul – ca produs cultural, poate fi proiectat, dar nu promovat de muzeu, caci se indeparteaza de specificul sau. E firesc sa ceri explicatii de la conducerea muzeului si sa protestezi fata de eveniment prin neparticipare, dar nu e normal sa le boicotezi evenimentul. Daca insa unora li se pare o atitudine normala, atunci nu ma mai mir ca in tara asta s-a produs rocada intre normal si anormal.

 8. @MSD

  ba TIE sa iti fie rusine! Cum iti permiti tu sa jignesti atatatia oameni?! sunt mii de moduri de a protesta: unii fac reportaje, unii strang semnaturi, trimit memorii, altii scriu pe bloguri, fac biblioteci virtuale, etc. Si care e faza cu bucurestenii? daca distanta te impiedica sa iei atitudine, atunci afla ca drumul spre mantuire e “ceva” mai greu si nu e cu trenul. Iarta-ma, dar ai vorbit prost.

 9. Completare la ce am scris mai sus :

  Desi sunt membru al unei asociatii mentionate mai sus si as fi putut merge , nu am aflat de deplasarea pentru protest la MTR .
  Nu fac prin asta un repros cuiva , este vina mea ca nu m-am informat , ca nu am cercetat suficient etc. Trist , dar adevarat .
  PE DE ALTA PARTE , cred ca nu numai eu evit sa ma inregimentez/sa particip trup si suflet intr-o asociatie sau mai multe . In dese cazuri , obiectivele statutare ale asociatiilor , ale fondatorilor , nu sunt sau nu pot fi identice cu cele ale membrilor .
  Ori , eu sunt deja “membru” in singura “asociatie” care conteaza cu adevarat si cu care doresc sa ma identific – comunitatea crestin-ortodoxa , Biserica luptatoare , in care se gaseste Calea , Adevarul si Viata .
  Dar , nici de aici nu am aflat despre deplasarea la MTR .
  Si stau si ma gandesc cam cat de “luptatoare” este Biserica de aci din Bucuresti avand in vedere numarul participantilor .

 10. @MTR

  De acord. Un grup de oameni care striga “hai, Romania” nu este mai impresionant decat incercarea LGBT de a compromite muzeul si valorile pe care le reprezinta.

  Insa eu am o atitudine care poate fi considerata neortodoxa. Imi dau seama ca nu mai e ca in Vechiul Testament, ca traiesc sub legea noua, a iubirii nemasurate si a ingaduintei aproapelui. Dar, aceasta iubire nemasurata aduce multa libertate in duh. Mie nu imi mai e frica de lumea aceasta pentru ca il am pe Dumnezeu si Imparatia Lui. Iar tu nu mai dreptul sa ma pui pe mine sub legea veche invocand legea noua. Nu, nu, nu, si tu esti dator la fel. Asta este legea iubirii. Daca eu te las pe tine, ma lasi si tu pe mine. Tu zici ca e bine ca tine, eu zic ca e bine ca mine. Doar zicem, nu altceva. De ce sa nu facem ce crede fiecare ca ii este lui bine. Eu cred ca Dumnezeu este binele, tu poate crezi invers. Nu iti fac nimic, dar eu fac ce vreau si tu nu poti sa zici ca nu te iubesc daca nu fac ca tine. Nu, pentru ca nu iti fac tie nimic; dar asta nu inseamna ca eu insumi nu mai fac nimic pentru mine si cei care ma accepta. Eu sunt eu si tu esti tu. Deci, muzeul este al poporului si se pare ca poporul il si revendica. Tu ai venit sa pui film, eu am venit sa strig “hai, Romania”. What’s the problem? Toti am vorbit pe limba noatra. Total freedom under God!

  Asta e legea iubirii, sa fii si liber, inteligent si matur, ca altfel ramanem tot ca in VT. Dumnezeu nu da socoteala la nimeni, dar nici nu se bate cu nimeni. Incearca tu sa ii spui lui Dumnezeu ce sa faca si vezi daca ajungi undeva. Dar nici nu poti sa il acuzi ca ti-a facut ceva. Get it?

  Deci, din partea mea, felicitari celor care si-au expus si ei punctul de vedere la MTR, alaturi de LGBT. De acord cu voi, muzeul este al taranului roman si al valorilor nationale. Cui nu-i place, nu imi pasa, sa incerce sa schimbe MTR-ul. Eu voi incerca sa-l mentin la fel.

  Momentan, sa aflam daca era legal sa puna filmul acolo, ca altfel ajungem ca in discutia daca e normal sa impuste politistul pe hot, sau sa te lupti impotriva lui Hitler.

 11. @ stelian // Calm frate! Nu te tura! Se pare ca nu ai priceput semantica.
  Singurul, dar absolut singurul fapt eficient de care le e frica guvernantilor din toate locurile si toate timpurile este unirea poporului contra lor prin iesirea in strada. Ca dovada ca le este frica au contraatacat cu etichetari care sa delegitimeze protestul, de genul ”ultraortodocsi”.
  Cu cit demonstreaza mai multi impotriva impunerii imoralitatii, cu atit este mai eficient. Cu cit sunt mai putini, acesti nesimtiti, neinteresati de adevar si dreptate, vor spune ca poporul vrea si accepta antihristianismul lor.
  In alta ordine de idei, masonii cind au facut revolutiile s-au prins ca daca actiunea nu are loc in capitala nu genereaza teama si efect pozitiv scopurilor lor. De aceea, orice actiune de acest gen (cum s-a facut la Muzeul Taranului Roman) trebuie sprijinita masiv si intens de bucuresteni. Doar asa o sa le fie frica de explozia sociala si vor lua piciorul de pe pedala de acceleratie.
  Ca si argument iti aduc situatia din 1989. Timisoara ar fi fost invinsa daca Bucurestiul nu se ridica.
  Cit despre rusine…cind am zis sa ne fie rusine m-am referit si la mine (chiar daca nici eu nu stau cu miinile in sin si contrapostez comentarii la articolele anticrestine de pe siturile Realitatea si Antena3 – iar acolo sunt cam singur).

 12. @IoanC: daca unii critica gestul de boicot, maniera in care s-a facut, nu inseamna ca ei nu sunt crestini-ortodocsi. Spui “tu ai venit sa pui film, eu am venit sa strig Hai Romania What’s the problem? Toti am vorbit pe limba noastra. Total freedom under God!”. Mergand pe principiul asta, atunci ar fi normal sa intre oricine in biserica, doar e lacas public si sa strige orice, in timp ce tu urmaresti liturghia, nu? Mai spui “eu fac ce vreau, cui nu-i place, nu imi pasa”, insa nu te astepta ca si altii care militeaza pentru aceeasi cauza sa faca ca si tine, nu te plange ulterior de nesustinere.

 13. Este o nebunie ce se intampla,ce vremuri traim….ar trebui sa discutam dspre asta pe un post tv,sa iesim in strada in fata guvernului,sa facem dezbatere publica….timpul trece in defavoarea noastra,a celor care ne-am trezit si a copiiilor nostri.Daca vorbim si ne aratam indignarea doar pe bloguri,cu asta ramanem.Noi ne indignam si cam atat, ei isi vad de treaba lor-ei sunt multi si stiti voi:DRUMUL SPRE IAD ESTE PAVAT CU BUNE INTENTII.

 14. Ma innebunesc astia cu “incalcarea dreptulrilor omului ” ! Nu le spune nimeni homosexualilor ca nu trebuie sa beneficieze de drepturile fiecarui CETATEAN intr-un stat, din cauza ca sunt perversi (sexual). Doar ca la ora actuala, ceea ce vor ei numai tine de respectarea drepturilor omului, ci clar de dictatura unei minoritati si de lupta contra naturii umane !
  Numai spun dupa Evanghelie, dar pur si simplu dupa fire omul este heterosexual, si de altfel orice fiinta (animale, plante), ceea ce a permis de altfel existenta si evolutia umanitatii.
  Deci nefirescul nu poate fi acceptat ca firesc, este o contradictie in termeni si o pervertire a legilor naturale, lasate de Dumnezeu, ale acestei lumi…

 15. @MTR

  Nu e ok sa intre (nici) in Biserica, de aceea as avea aceeasi reactie ca si la MTR: “Acesta este lacasul lui Dumnezeu!” Sa nu uitam ca LGBT au profanat si nu protestatarii care, de fapt, reprezinta MTR-ul.

  Si, sa nu incurcam faptul ca LGBT ar fi venit acolo doar sa vizioneze un film, la modul naiv, cu un gest urat si serios de profanare pe care l-au facut, de fapt. In opinia mea, asta atrage altfel de consecinte decat o simpla trecere cu vederea. Un protest (nevinovat de altfel), nu mi se pare o reactie dura.

  Altfel, are si ingaduinta un sens. Ingadui pe cineva pe care il vezi ca e nestiutor si slab si ca face greseli din asta. Nu pe cineva care se comporta in mod viclean: vine sa profaneze cu scop bine stabilit si daca ii atragi atentia se da drept “victima”.

  Iar cu notiunea de bine si rau sa nu ne jucam niciodata. Ca la spovedanie: primesti iertare pentru orice si oricat de la Dumnezeu, dar tot trebuie sa raspunzi de fapta ta in lume. Daca lasam raul sa prolifereze, indiferent in ce chip si masura, intotdeauna va fi rau. Iar in cazul de fata este chiar mare miza.

 16. Pingback: AMBASADA SUA se implica in SCANDALUL FILMULUI GAY de la Muzeul Taranului Roman SANTAJAND subtil cu Raportul Derpartamentului de Stat - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 17. Pentru toti secularistii din Romania le recomand sa se informeze despre cine conduce un stat puternic european: Germania. Angelea Merkel e fiica de preot, iar presedintele Republicii, Joachim Gauck este preot( pastor luteran). Ce ar spune aprigii luptatori anticrestini romani despre asta si mai mult daca presedintele Romaniei ar fi un preot si primul ministru – fiica sau fiul unui preot (nu ginerele unui fost preot – a se vedea Ponta, cu un consilier ateu prohomo, facut si parlamentar – Remus Cernea care nu a lucrat niciodata nimic, in afara de a ataca Biserica orotdoxa). La noi ar fi imposibil asa ceva, ar comenta si injura toti, sa ajunga cumva un preot presedinte! E timpul ca vocea autentica ortodoxa sa iasa la lupta pe toate fronturile pentru a promova crestini autentici, practicanti, inclusiv in politica, pentru a nu mai accepta provocarile desantate ale homosexualilor, atelior samd intr-o tara crestina care se lasa condusa de minoritati nationale, sexuale samd…

 18. Pingback: Sculptorul Silvia Radu despre cazul PROPAGANDEI GAY de la MTR: "Cred ca ar trebui sa iesim cu totii in strada si sa facem o demonstratie nationala" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 19. Pingback: Blogul ActiveWatch reactioneaza la apelul lui Sorin Dumitrescu si fata de siteul razbointrucuvant: VREM RAZBOI, FARA SCRUPULE, FARA MILA. Revista Kamikaze: SOLUTIA CU CRESTINII HOMOFOBI: VIOLENTA, NU ARGUMENTE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 20. Pingback: Despre discriminare şi libertatea conştiinţei, în România anului 2013 | N-am cuvinte...
 21. Dumnezeu sa va rasplateasca osteneala, fratilor, si noi, care nu am participat, suntem in asentimentul vostru.

 22. Pingback: Paul Curca (doxologia.ro) pe marginea FILMULUI LESBIAN si a SCANDALULUI de la MTR: "Incidentele servesc pentru infierarea ortodocsilor" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 23. Conferinţă de presă “România în derivă” despre incidentele de la Muzeul Ţăranului Român:
  http://www.privesc.eu/Arhiva/15122/Conferinta-de-presa-cu-tema–Romania-in-deriva

 24. Pingback: Conferinta de presa a ASOCIATIILOR CRESTINE care au PROTESTAT la Muzeul Taranului Roman [VIDEO INTEGRAL]/ Dir. adj. al MTR reactioneaza si el: "ASTEPT SCUZE DE LA AMBASADA SUA" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 25. Pingback: "PERVERSII". Reactii editoriale fata de AGRESIUNEA LOBBY-ului HOMOSEXUAL/ "Parteneriatul strategic" cu SUA&UE = AGENDA GAY si JAFUL NATIONAL - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 26. Pingback: Reteaua Nationala a Muzeelor IL SUSTINE PE DIRECTORUL MTR PRO-GAY NITULESCU. Angajatii Muzeului Taranului Roman, obligati LA DELATIUNI! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 27. Pingback: "MAI SUNTEM VREDNICI DE UN MUZEU NATIONAL?" Reactie a oamenilor de cultura fata de "totalitarismul ideologic" al propagandei homosexuale de la MUZEUL TARANULUI ROMAN - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 28. Pingback: TERORISMUL INTELECTUAL, batalia cuvintelor si STRATEGIA STIGMATIZARII oponentilor prozelitismului homosexual: ”Homofobul este fascistul de azi” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 29. Pingback: Iulian Capsali in Familia Ortodoxa si Costion Nicolescu in Ziarul Lumina despre AGRESIUNEA LGBT de la Muzeul Taranului Roman. "ASTAZI ASISTAM LA APOSTAZIA DE BUNAVOIE A OAMENILOR" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 30. Pingback: Derapaj grav al ministrului culturii Daniel Barbu. "ETICA RESPONSABILITATII", invocata pentru a SUSTINE DIFUZAREA FILMULUI GAY de la Muzeul Taranului Roman! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 31. Pingback: De ce Biserica se opune sodomiei?/ EXISTA VINDECARE PENTRU INCLINATIILE NEFIRESTI?/ Puterea propagandei gay, corectarea realitatii si crima de a gandi normal/ CUI II PASA CU ADEVARAT DE HOMOSEXUALI?/ Noua revolutie totalitara - Război întru Cuvânt
 32. Pingback: Update – PRO TV PREGATESTE MAREA REEDUCARE PRIN DIVERTISMENT: Emisiunea “Patru nunti si-o provocare” va promova un CUPLU HOMOSEXUAL, care va fi “CUNUNAT” de o “preoteasa” protestanta! - Recomandari
 33. Pingback: Razbunare corect-politica. CNCD A AMENDAT ASOCIATIA PRO-VITA SI AFR-UL PENTRU PROTESTELE DE LA Muzeul Taranului Roman - Recomandari
 34. Pingback: PRO-VITA si AFR amendate de CNCD pentru un TRUCAJ FOTOGRAFIC la reclamatia Active Watch! Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii – in razboi cu crestinii (COMUNICAT) - Recomandari
 35. Pingback: Costion Nicolescu: PROPAGANDA LGBT DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN, UN ACT DE PROVOCARE SI DE SFIDARE/ Dictatura confuziei: casatoria si adoptiile homosexuale vor duce la INTERZICEREA NORMALITATII - Recomandari
 36. Pingback: Articolele saptamanii: O PALMA SI UN SCUIPAT PE OBRAZUL ROMANIEI DIN PARTEA AMBASADEI SUA PRIN “ÎNTINAREA MUZEULUI ŢĂRANULUI ROMÂN” - Recomandari
 37. Pingback: RADACINILE FASCISTE ale organizatiilor PRO-GAY si ANTI-CRESTINE. Hitler: Casatoria traditionala este impotriva naturii - Recomandari
 38. Pingback: ATITUDINEA BISERICII FATA DE HOMOSEXUALITATE si PROPAGANDA PACATELOR IMPOTRIVA FIRII. Pr. Vasile Gordon: “Da, familiei după randuiala. Nu, familiei lgbt!” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare