SEMNUL PREVESTITOR de la schitul Sfanta Ana din MUNTELE ATHOS s-a REPETAT

18-04-2013 1 minut Sublinieri

sf-ana

Minunea care s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute în faţa ochilor călugărilor şi pelerinilor veniţi la Schitul ”Sfânta Ana” din Muntele Athos – când o candelă mare din Biserica principală a schitului a început să se mişte în formă de cruce în dimineaţa zilei de 12 aprilie – s-a repetat. Prima dată, mişcarea candelei, inexplicabilă din punct de vedere al legilor fizicii, a durat timp de 30 de ore, iar a doua oară s-a întâmplat sâmbătă seara /13 aprilie/, timp de două ore, scrie joi agionoros.ru, pe baza informaţiilor obţinute de la monahi ai schitului.

Candela se află în faţa Sfintei Mahrame a Domnului, icoana nefăcută de mână a Sfintei Feţe a lui Hristos /gr. Mandilion/, după cum precizează site-ul în limba rusă cu informaţii din Sfântul Munte. Mai multe mijloace de informare elene au scris anterior că ar exista o tradiţie, potrivit căreia dacă această candelă se mişcă în zile de sărbătoare ea prevesteşte evenimente fericite, iar dacă se mişcă în zile lucrătoare /cum a fost cea de 12 aprilie şi cea de 13 aprilie/ este un semn al venirii unor mari nenorociri şi încercări.

Monahii de la Schitul ”Sfânta Ana” nu consideră însă că trebuie făcute astfel de presupuneri în legătură cu minunea văzută la biserica lor, îndemnând oamenii la rugăciune. ”Numai Dumnezeu ştie ce se va întâmpla. Nu trebuie să facem presupuneri şi să cădem în deznădejde, ci să ne rugăm’‘, a spus unul din călugării schitului, citat de agionoros.ru.

La începutul acestei săptămâni, agionoros.ru scria că Sfânta Chinotită /consiliul de conducere al Sfântului Munte Athos format din toţi reprezentanţii celor 20 de mănăstiri din Sfântul Munte/ ar urma să se întrunească pentru a da o interpretare minunii ce se petrece la Schitul ”Sfânta Ana”. Deocamdată, această întrunire nu a avut loc.

Schitul se află pe teritoriul Mănăstirii Marea Lavră, cea dintâi aşezare chinovială din Athos.AGERPRES


Categorii

1. DIVERSE, Minuni, Sfanta Chinotita (Muntele Athos)

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “SEMNUL PREVESTITOR de la schitul Sfanta Ana din MUNTELE ATHOS s-a REPETAT

 1. Oau!
  S-a leganat in forma Crucii, de 30 de ori?!
  Poate avea o semnificatie nr.30, cine stie…poate e vorba de urmatoarele 30 de zile in care se poate intampla ORICE…

  Dar sa nu fac eu pe baba Omida, sa asteptam interpretarea minunii din Muntele Athos!

 2. @Magda,

  Nu de 30 de ori, ci timp de 30 de ore,deci cu mult mai mult… (plus inca 2 ore ceva mai tarziu)
  http://youtu.be/3bltZR3J8Lo

 3. Exista un studiu de “remote viewing” facut de un grup asa zis stiintific coordonat de un reprezentant al structurilor militare si de informatii americane pe nume ED DAMES – Gasiti pe net informatii si materiale video – In mare , acest “experiment” facut pe mai multi ani si in mai multe locatii a dat rezultate destul de clare despre principalele evenimente catastrofale din ultimii ani – Punctul culminant al acestor previziuni ar fi un eveniment solar – furtuna solara de mari proportii localizata in timp undeva in vara acestui an – Eu inca nu am nici o concluzie…
  http://www.youtube.com/watch?v=_FrwO-mSUl0

 4. Cat de mult ne iubeste Dumnezeu! EL stie ca va incepe lupta cea mare cu dusmanul. Ar putea sa-l invinga singur dintr-o miscare dar vrea sa ne faca si pe noi partasi si impreuna biruitori! Si ca pe niste prunci ne pregateste acum. Precum un parinte bun isi pregateste pruncii pentru a trece peste o mare prapastie. Si le spune: “Nu va fie teama! Tineti-va strans de mine si priviti doar inainte si vom trece.” Asa si pe noi, copiii Sai, ne pregateste acum. Si ne spune sa privim doar inainte la bunatatile pe care ni le-a pregatit in imparatia Sa. Si sa nu ne fie teama ca El va fi cu noi mereu, pana la sfarsit. Cu cata dragoste ne pregateste pe noi cei mai mici copiii ai Sai. Lupta va fi grea si se va da pentru fiecare suflet. Dar cu noi sunt Maica Domnului, ingerii si sfintii si ii avem pe fratii nostrii mai mari, monahii si preotii. Sa ne inarmam cu armele dragostei, rabdarii, smereniei si sa cerem ajutorul celor aflati pe linia intai a luptei. Sa ne rugam si pentru fratii nostri mai mici care poate doar acum in ceasul al 11-lea se trezesc si sa ne purtam unii altora neputintele si vom trece! Cu noi este Dumnezeu!

 5. Pingback: Minunea ICOANEI CE VARSA LACRIMI a Sfantului Arhanghel Mihail din RODOS (VIDEO) - Recomandari
 6. Pingback: MINUNEA ICOANEI MAICII DOMNULUI DIN RODOS [video]. Minuni similare au mai avut loc in aceeasi biserica inaintea primului si celui de-al doilea razboi mondial - Recomandari
 7. Pingback: AJUTOR SUPRAFIRESC, INDULCIRE HARICA SI “SATURARE CEREASCA” IN TIMPUL FOAMETEI SI IN VREMEA OCUPATIEI. Icoana Rastignirii varsand sange – semn al inceputului razboiului. MAICA MACRINA: “Dumnezeu mi-a dat sa inteleg ce anume da El i
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare