SOROS a dat iar LOVITURA?

9-08-2011 57 secunde Sublinieri

George-Soros

Un investitor misterios a pariat luna trecută 850 de milioane de dolari la o probabilitate de 10 la 1, pe retrogradarea rating-ului AAA al Statelor Unite, relatează Daily Mail. După anunţul Standard and Poor’s, acest investitor este mai bogat cu câteva miliarde de dolari.

Soros, un investitor norocos?

Deşi nu se cunoaşte identitatea persoanei care a pus mâna pe fabulosul câştig, există mai multe zvonuri care spun că George Soros se află în spatele acestei afaceri. Miliardarul american în vârstă de 80 de ani este cunoscut ca bărbatul care a falimentat Banca Angliei” pentru că în 1992 a câştigat un milliard de dolari după ce a pariat pe scăderea lirei sterline.

Însă aceste zvonuri au fost negate de o sursă apropiată omului de afaceri care spune că Soros nu a fost implicat în această schemă. Averea personală a filantropului este de 25 de miliarde de dolari.

George Soros este suspectat de presa britanică datorită legăturilor pe care le are cu administraţia preşedintelui Barack Obama încă din 2008. Jurnaliştii britanici se întreabă dacă investitorul a avut acces la informaţii din interior sau dacă acest câştig a avut într-adevăr loc.

Standard and Poor’s a coborât  în 6 august ratingul suveran al Statelor Unite de la AAA la AA+ pentru prima dată din 1941 până în prezent.


Categorii

1. DIVERSE, Criza mondiala

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “SOROS a dat iar LOVITURA?

  1. Ei na, 🙂 pai cine sa fie 🙂 .Nu oare este Mr. Soros specialistul casei in materie de pariuri? si acum nu demult parca ii trimitea pe investitori de fatada la plimbare. De negat poate sa tot nege, oricum sunt convins ca nu-l crede nimeni, apoi sa te retragi la pensie ditamai maestrul, ca nici peste cinci minute un ucenic sa-si depaseasca maestrul. Cred ca MR. Soros are insomni, asta in cazul in care nu este el artizanul. Dar dupa mine omul doarme linistit semn ca …

  2. O mica observatie: ma uit si la asta si la alde Rockefeller de 93 de ani. Si ce ma uimeste este ca literal moartea-i cauta p-acasa iar ei cu ultimile puteri (care nu par sa fie ultimile, apropo) au o activitate de zici ca mai au in fata inca 100 de ani de trait.La ce-i mai trebuiau lu’ bosoregea banii astia? De ce la o virsta atit de inaintata se zbate mai ceva ca un tinar de 20 de ani sa infiinteze noua ordine mondiala? Si el si fratele Rockefeller? De unde au astia atita energie? Ce-i mina de la spate, cind stiu foarte bine ca mult nu mai au de trait? Adica se lupta sa faca cit mai mult rau pina la ultima suflare. Si uite-i ca traiesc si supravietuiesc mai mult decit amarastenii obisnuiti.

  3. Mda,`ce se stie` lucky bastard-u asta!…Ma-ntreb daca Gutza l-a introdus pin` acu`-n `folclor`.`Am valoare si talent-ca Sorosh in occident!` 😀

  4. Traiesc si supravietuiesc dar viata nu au in ei! Nici pe pamant si, daca nu se pocaiesc pana la ultima suflare , probabil nici dincolo!
    Poate totusi….

  5. Pingback: Nu exista alte iesiri din criza mondiala: INFLATIE SAU RAZBOI! SAU... AMANDOUA LA UN LOC - arata economistii Ilie Serbanescu si Liviu Voinea (VIDEO)
  6. Ma intreb uneori daca banii sunt cu adevarat ai lor? Rockefeller, Soros si chiar Rothschild par a lucra pentru cineva. Sa fie banii comunitatii S’muel in spatele tuturor? ei find doar vectori ascunsi de legitimitate. Asta ar insemna in fapt ca mai există un contract ascuns ce ar permite de fapt controlarea deplina a subiectilor. Astfel se explica de ce acesti “oameni” nu se opresc decat cand nu mai pot. Stapanii lor le cer totul, mai ca iti vine sa-i compatimesti decat sa-i invidiezi pe acesti favorizati ai soartei. Cine stie ce compromisuri a trebuit sa faca in tinerete Mr. Soros ca sa i se dea dreptul de a fi astazi cea ce este.

  7. Pingback: Max Keiser: CRIZA DATORIILOR SUVERANE, O CONSPIRATIE MONDIALA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare