Fundatia SOROS: “evenimente” PRO-LGBT si IMPOTRIVA STATULUI NATIONAL (!) in fata Bisericii cu mormintele Sfintilor Brancoveni, dar si la PUNGESTI si ROSIA MONTANA. Iata unde tinteau “nobilele” proteste ecologiste sorosiene…/ Minciuna activistilor casatoriei homosexuale: SCOPUL REAL ESTE DISTRUGEREA CASATORIEI. S-a ajuns sa se ceara LEGALIZAREA POLIGAMIEI!

15-04-2014 5 minute Sublinieri

gaymafia

Miliardarul George Soros acţionează făţiş la nivel transnaţional, pentru slăbirea statului naţional, după cum o arată un anunţ postat pe siteul Fundaţiei pentru o societate deschisă, structură înfiinţată de magnatul american de origine maghiară, la începutul anilor ’90.

Pe siteul Fundaţiei este promovat “Manifestul Cetăţenilor”, un document realizat de organizaţia European Alternatives, ONG care, prin misiunea sa, îşi asumă făţiş dispariţia statelor naţionale. Conform declaraţiei de misiune postată pe siteul său, European Alternatives afirmă că: 

“Statul naţional nu mai este forma potrivită în care să fie definit procesul democratic de luare al deciziilor şi cetăţenia activă, egalitatea între oameni, respectul şi extinderea drepturilor. Statul naţional nu este potrivit pentru a promova politici responsabile de mediu, asigurarea controlului politic asupra economiei şi nici pentru distribuirea echitabilă a bogăţiei şi nici pentru promovarea păcii între popoare”.

În acest context, pe perioada alegerilor europarlamentare, Fundaţia lui Soros organizează şase caravane Transeuropa, prin care vrea să capitalizeze diferitele proteste care au avut lo c în diferite oraşe de pe bătrânul Continent. În România, caravana se va opri în patru oraşe: Cluj Napoca, Roşia Montană, Pungeşti şi Bucureşti.

Cele peste 30 de comunități vizitate au în comun faptul că în ultimul an au participat într-un fel sau altul la manifestații sau proteste prin care să semnaleze nemulțumirea cetățenilor în legătură cu starea de fapt din țările Uniunii. Una din cele șase caravane are ca punct de plecare orașul Cluj-Napoca și va avea patru opriri în România,” se arată pe siteul alegeri2014.fundatia.ro.

La Bucureşti, în mod cu totul deosebit faţă de celelalte oraşe din ţară, acţiunea se va desfăşura în semn de  ”solidaritate cu comunitatea LGBT”. Evenimentul va avea loc în piaţa Sfântul Gheorghe, chiar în faţa bisericii unde se găsesc moaştelui Sf. Constantin Brâncoveanu, de la al cărui martiriu se împlinesc în acest an, 300 de aniDe altfel, anul 2014 a fost declarat anul Brâncoveanu de către Guvernul României.

Casatoria homosexuala nu va fi niciodata larg acceptata in America dintr-un simplu motiv: este bazata pe o minciuna. Dar nu ma credeti pe cuvant – faptul este recunoscut chiar de carturarii si activistii LGBT.

S-o luam de exemplu pe Masha Gessen, autoare recunoscuta si fosta directoare a postului de radio rusesc Libertatea. “Lupta pentru casatoria intre persoane de acelasi sex implica in general minciuna cu privire la ce vom face odata ce am obtinut-o – pentru ca mintim atunci cand sustinem ca institutia casatoriei nu se va schimba”, a afirmat Gessen anul trecut.

Luna trecuta, am luat parte la o dezbatere in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din New York, unde Judith Stacey, profesoara de sociologie a declarat: “Copiii cu siguranta nu au nevoie si de mama, si de tata.”

Stacey a continuat cu ideea ca trei parinti ar putea fi mai buni decat doi. De fapt, in timp ce marturisea ca sustine casatoria intre persoane de acelasi sex din motive de “egalitate in fata justitiei”, ea mai recunostea si ca nu este o admiratoare a casatoriei in general: “De ce trebuie neaparat sa existe casatoria?”, se intreba aceasta.

Am atras atentia ca mariajul exista, iar guvernul este interesat de casatorie datorita faptului ca unirea sexuala dintre un barbat si o femeie produce copii – iar copiii au nevoie atat de mama, cat si de tata.

Am citat un punct de vedere similar al presedintelui Obama:

“Cunoastem statisticile – copiii care cresc fara tata au de 5 ori mai multe sanse sa traiasca in saracie si sa devina infractori; de 9 ori mai multe sanse sa renunte la scoala si de 20 de ori mai multe sanse sa ajunga in inchisoare. Sunt mai susceptibili problemelor comportamentale, au mai multe sanse sa fuga de acasa sau sa devina parinti in adolescenta. Iar fundamentele comunitatii noastre sunt slabite de acest fapt.”

Raspunsul lui Stacey? Presedintele Obama “este indus in eoare”. Intr-adevar, “Obama se inseala amarnic”.

Insa majoritatea americanilor stiu ca in privinta acestui punct, Obama are dreptate. Copiilor le este mai bine cu amandoi parintii – si mama si tata. Iar casatoria este institutia care uneste un barbat si o femeie ca sot si sotie cu scopul de fi tata si mama copiilor rezultati din aceasta uniune.

Obama se inseala, totusi, in aceasta gandire “evoluata” ca putem redefini casatoria pentru a-i face pe tati optionali in timp ce insistam ca sunt esentiali. Contradictia inerenta le da putere celor care doresc slabirea fundamentelor familiei.

S-o luam pe Stacey, de exemplu. In marturia depusa in fata Congresului impotriva Legii de Aparare a Casatoriei, si-a exprimat speranta ca redefinirea mariajului ii va da acestuia “contururi variate, creative si adaptabile”, putand include “casatorii in grup”.

Stacey face parte din cei mai mult de 300 de intelectuali si sustinatori care au semnat “Dincolo de casatorie”, un document ce doreste recunoasterea relatiilor sexuale ce implica mai mult de doi parteneri. In timpul dezbaterii de la Universitatea din New York, aceasta a pretins ca statul nu are niciun interes in monogamie.

Chiar in aceeasi zi, revista Slate a publicat un articol intitulat “Legalizati poligamia!”. Autoarea, Jillian Keenan, sustine:

“La fel cum casatoria heterosexuala nu este in niciun fel mai buna sau mai rea decat cea homosexuala, mariajul consimtit intre doi adulti nu este in mod inerent mai mult sau mai putin ‘corect’ decat mariajul intre trei (sau patru, sau sase) adulti”, concluzionand: “Legalizarea poligamiei in Statele Unite este alegerea constitutionala, feminista si pozitiva sexual”.

Si acesta este motivul pentru care sustinatorii redefinirii mariajului n-au sanse de reusita: redefinirea nu are niciun final logic. Logica sa conduce catre eliminarea efectiva a casatoriei ca institutie legala. Aceasta va rani femeile, copiii si societatea in intregul ei.

Daca redefinim casatoria pentru a exclude norma ca barbatul si femeia sunt complementari intr-o legatura familiala (ideal) pe durata intregii vieti, Gessen recunoaste ca “institutia casatoriei se va schimba, si trebuie sa se schimbe… nici nu cred ca ar trebui sa existe”.

Ce afirmatie uimitoare! Sustinatorii radicali ai casatoriei intre persoane de acelasi sex cred ca mariajul nici nu ar trebui sa existe, cel putin nu sub forma unei institutii sponsorizate de catre stat. Ei cred ca mariajul reprezinta doar o uniune intens emotionala – orice fel de relatie interpersonala inchipuita prin consimtirea a doi adulti.

Victoria acestora ar lasa casatoria fara nicio trasatura esentiala, fara un nucleu fix ca realitate sociala. Iar daca aceasta nu are nicio forma si nu deserveste niciunui scop esential, cum va proteja societatea nevoile copiilor – principalele victime ale culturii noastre sexuale non-maritale – fara ca guernul sa devina si mai intruziv si mai scump?

Casatoria homosexuala respinge adevarul antropologic al diferentei si complementaritatii dintre barbat si femeie, faptul biologic ca reproducerea depinde de contributia ambelor sexe si realitatea sociala a necesitatii existentei ambilor parinti in viata copiilor.

In final, adevarul despre casatorie va castiga.

traducere pentru razbointrucuvant de B.D.

Statul american California a socat mereu. Revolutia sexuala a inceput acolo, miscarea anti-establishment moderna a fost lansata acolo, deconstructia sociala din secolul XX a prins radacini acolo, iar intoleranta… e si ea made in California. Universitatile liberale din acest stat sunt focare ideologice care transmit ideologii bizare in restul Americii, de unde apoi ajung, treptat, in toata lumea. Sprijinite cu sume nelimitate, universitatile si think-tankurile californiene sunt imprastie decadenta in toata lumea.

Ultima manifestare de acest tip a fost simtita saptamina trecuta. Este vorba despre ridicarea intolerantei la rang de politica corporatista. Banuim ca pina acuma fiecare roman care citeste presa a aflat ca Brendan Eich, CEO al corporatiei Mozilla, a fost fortat sa-si dea demisia pentru singurul motiv ca a indraznit sa afirme ca familia naturala si traditionala barbat-femeie e preferabila „casatoriilor” intre persoane de acelasi sex. Ba mai mult, in 2008 a donat 1000 de dolari campaniei cetatenesti californiene de interzicere a casatoriilor homosexuale in California.

Probabil ca nu ati fost surprinsi de aceasta ultima stire, fie ea cit de socanta. Am atras atentia vreme de citiva ani ca „minoritatile sexuale” constituie cel mai intolerant segment al populatiei. Ataca biserici, intrerup in mod agresiv slujbe religioase, dau in judecata traducatori ai Bibliei pentru ca pastreaza in Biblie versetele Scripturii care condamna homosexualitatea, dau in judecata oameni de buna credinta care nu vor sa participe la ceremonii care celebreaza homosexualitatea, indoctrineaza tanara generatie cu libertinaj sexual, si alte lucruri ca acestea.

Unii comentatori au etichetat miscarea homosexuala care se comporta in acest fel ca un fel de „gaystapo”, o aluzie la infama politie secreta nazista a anilor 30, ori „the gay mafia”, cum spunea recent Bill Maher, un comedian american cu vederi pro-homosexuale. Ori „the gay mob” cum spunea intr-un comentariu recent Pat Buchanan, candidat la alegerile prezidentiale americane din 1992. Chiar si activistii homosexuali sunt socati de astfel de evenimente. Unii dintre ei incep sa regrete ca au promovat casatoriile homosexuale si cer reintoarcerea la familia traditionala. Andrew Sullivan e unul dintre ei.

Intoleranta e „made in California”. De citiva ani, lobby-ul homosexual este lansat intr-o campanie de denigrare si penalizare a personalitatilor americane care de-a lungul anilor au promovat politici ori pozitii pro-familie si pro-casatoria naturala. Brendan Eich e ultima victima a acestei vanatori crunte.

Intoleranta aceasta e irationala. E de necrezut ca in 2014 o fiinta umana sa fie penalizata pentru ca afirma in public valoarea celei mai vechi institutii si practici sociale din istoria omenirii – casatoria naturala intre un barbat si o femeie. Totusi, 50% dintre americani inca resping casatoriile homosexuale. (Rezultatele unui sondaj de opinie din martie anul acesta pot fi citite aici.) Sunt ei oare niste bigoti? Ori noi, romanii?

Incidentul Eich dovedeste ca societatea occidentala, pe care Romania si-o doreste ca model, e intoleranta. Vreme de multi ani guvernele occidentale ne-au etichetat pe noi ca fiind intoleranti, cind de fapt ei nu practica ceea ce propovaduiesc. Eich a devenit un dizident, asa cum sunt multi altii care gandesc ca el si au curajul sa spuna ce gandesc. Societatea occidentala a dovedit inca odata saptamina trecuta ca nu tolereaza dizidenta in gandire ori exprimare, ci impune conformitate, uniformitate si disciplina.

Noi romanii traim intr-o Uniune Europeana care reglementeaza totul, de la jucariile pentru copii la ce semanam in gradina. Prin intoleranta ei, Uniunea Europeana cauta sa ne reglementeze si gandirea si sufletul. Este ceva ce noi respingem si dezaprobam.

Uniunea Europeana isi are institutiile ei care linseaza organizatii ori indivizi care dezaproba casatoriile homosexuale. Va reamintim ca in 2010 Agentia Europeana pentru Drepturi Fundamentale (Fundamental Rights Agency) a refuzat sa admita Aliant Familiilor din Romania printre organizatiile afliate, pe simplul motiv ca am afirmat, si inca afirmam, ca in opinia noastra „casatoriile homosexuale reflecta degenerarea societatii”. Penalizarea AFR-ului pentru acest simplu motiv continua pina astazi.

Linsajul lui Eich de catre minoritatile sexuale din Silicon Valley trebuie sa fie un semnal de alarma pentru cei care inca cred povestea „tolerantei” practicata in California, la Bruxelles, Stockholm ori Amsterdam. O „toleranta” care pedepseste oamenii de buna credinta, morali, aduc copii pe lume, ii educa, ii cresc, si ii ofera apoi – cadou pretios – societatii pentru bunastarea ei colectiva.

Ca sa vedeti ca nu suntem singurii care gandim asa, va recomandam doua comentarii pe acelasi subiect, „The Rise of the Same-Sex Marriage Dissent” (scris de Mollie Hemingway) si „Brendan Eich: First on the New Blacklist” (scris de Patrick Buchanan).


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, PUNGESTI, ROSIA MONTANA, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Fundatia SOROS: “evenimente” PRO-LGBT si IMPOTRIVA STATULUI NATIONAL (!) in fata Bisericii cu mormintele Sfintilor Brancoveni, dar si la PUNGESTI si ROSIA MONTANA. Iata unde tinteau “nobilele” proteste ecologiste sorosiene…/ Minciuna activistilor casatoriei homosexuale: SCOPUL REAL ESTE DISTRUGEREA CASATORIEI. S-a ajuns sa se ceara LEGALIZAREA POLIGAMIEI!

  1. Aveţi grijă cu manifestaţia gay din Piaţa Sfântul Gheorghe, organizată de Soros în actualul context în care politrucii locali au început să tune şi să fulgere cu privire la “pericolul fascismului” (arătând cu degetul către Iulian Capsali). Este foarte posibil să avem de-a face cu o provocare foarte bine pusă la punct, menită să scoată în evidenţă tocmai pornirile extremiste ale “comunităţii ortodoxe”. Iar dacă nu le iese la Bucureşti, poate le iese la Pungeşti, dacă se duc cu gayi după ei.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare