TEGNELL, epidemiologul responsabil de strategia Suediei despre riscul de a se infecta de coronavirus: ESTE MAI PERICULOS SĂ TRAVERSEZ O TRECERE DE PIETONI ÎN ORAȘ. Ce crede despre boala Covid: „va rămâne mulți ani”

18-10-2020 1 minut Sublinieri
Sursă foto: https://chef.se/tegnell-man-kan-vara-pa-jobbet-da-och-da/

fplus.se:

Tegnell nu se teme să fie infectat: „Este mai periculos să traversezi o trecere de pietoni”

Este „mult mai periculos să traversezi o trecere de pietoni în oraș” decât să fii infectat de coronavirus, spune epidemiologul de stat Anders Tegnell ziarului Chef.

El mai spune că nu s-a testat pentru Covid-19, pentru că nu a văzut încă nicio nevoie de așa ceva. De asemenea, el spune că nu se teme de infectare.

„Nu, pentru că am fost în locuri mult mai rele, ca în timpul epidemiei Ebola -95. De asemenea, mă bazez foarte mult pe cunoștințele la care avem acces.”

Într-o clarificare a comentariului lui Tegnell, serviciul de presă al Agenției de Sănătate Publică spune ziarului Expressen că ar trebui să se înțeleagă că Tegnell însuși este expus unor riscuri mai mari în trafic întrucât merge cu bicicleta în trafic la oră de vârf și că scopul nu a fost niciodată să compare riscurile tuturor celorlalți participanți la trafic.

chef.se:

(…) Cum vor reuși managerii suedezi, pe termen lung, să mențină motivația în rândul angajaților?

„Cred că trebuie să găsim soluții flexibile”, spune epidemiologul Anders Tegnell. „Trebuie să conștientizăm că lumea poate veni la serviciu din când în când. Cum procedăm la Agenția de Sănătate Publică suedeză, unde avem ture pentru a reduce congestiunea la muncă: unii vin într-o zi, ceilalți în următoarea. Astfel, nu pui presiune nici pe trafic.”

(…) Anders Tegnell este navetist și călătorește câteva zile pe săptămână între casa sa din zona Linköping și locul de muncă la agenția de sănătate publică din Solna. Pentru el, naveta este un mod de a face față stresului și a presiunii mass-media îndreptate către el:

„Merg cu trenul spre casă până la Linköping. Este o pauză clară între muncă și agrement. Un fel de barieră ”, spune Tegnell.

Puteți dormi noaptea chiar și acum în timpul pandemiei?

„Da, dorm bine.”

Viitorul?

„Aceasta este o boală care este imprevizibilă. Este dificil să știi ce este bine sau greșit, deoarece este răspândită atât de inegal. Dar cred în continuare că putem menține infecția la un nivel ușor de gestionat în Suedia. Creșterea pe care o vedem acum este încă moderată, cei afectați au vârste cuprinse între 20 și 40, 50 de ani, oameni care se îmbolnăvesc extrem de rar. Va trebui să trăim la acest nivel câteva luni. Dar covid-19 ca boală va rămâne mulți ani.”


Categorii

1. DIVERSE, Pandemia de coronavirus/ COVID-19

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “TEGNELL, epidemiologul responsabil de strategia Suediei despre riscul de a se infecta de coronavirus: ESTE MAI PERICULOS SĂ TRAVERSEZ O TRECERE DE PIETONI ÎN ORAȘ. Ce crede despre boala Covid: „va rămâne mulți ani”

  1. Ce spun alti medici despre virus, masti si alte ticalosii pandemice:
    https://www.youtube.com/watch?v=6HLcg9n-WPs

  2. https://fee.org/articles/no-sweden-isn-t-abandoning-its-no-lockdown-strategy/

    No, Sweden Isn’t Abandoning Its No-Lockdown Strategy | Jon Miltimore
    Sweden’s top infectious disease expert Anders Tegnell clearly stated “it is not a lockdown.”

  3. Pingback: TEGNELL, epidemiologul responsabil de strategia Suediei despre riscul de a se infecta de coronavirus: ESTE MAI PERICULOS SĂ TRAVERSEZ O TRECERE DE PIETONI ÎN ORAȘ. Ce crede despre boala Covid: „va rămâne mulți ani” – News Xspring
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare