SCOTT ATLAS, consilierul Casei Albe pe Covid-19, despre susținătorii lockdown-urilor: AU UCIS OAMENI PRIN LIPSA LOR DE ÎNȚELEGERE. „Blocările prelungite sunt un dezastru complet”/ TWITTER cenzurează o postare a dr. Atlas în care punea la îndoială EFICIENȚA MĂȘTILOR/ Tucker Carlson: Masca obligatorie afară – „o insultă la adresa științei și a bunului simț”, un EXERCIȚIU DE DRESAJ (Video)

19-10-2020 4 minute Sublinieri

Newsletter TOM WOODS:

Din când în când, ceva de pe Twitter mă ​​face să vreau să mă ridic în picioare și să aplaud, spre deosebire de a face un gest cumplit.

Un exemplu de ieri:

Cineva a share-uit un videoclip al doctorului Scott Atlas, consilier al Casei Albe pe problematica COVID-19, în emisiunea Laurei Ingraham.

Oh, a fost bun.

A început cu Ingraham întrebând dacă Atlas crede că Biden va bloca din nou America în situaţia în care „cazurile” vor începe să crească în ianuarie.

Atlas a răspuns:

„Oricine vorbește despre un alt lockdown nu a acordat atenție lucrurilor din ultimele șapte luni și este pur și simplu deconectat de americanii obișnuiți. Blocările prelungite sunt un dezastru complet. Sunt un dezastru complet pentru că există lipsuri în îngrijirea medicală; sunt un dezastru complet pentru familiile muncitoare din clasa de mijloc și în special pentru oamenii care sunt din clasa muncitoare și au si venituri mici.

Oamenii au fost omorâți de oameni care au vrut să aibă blocaje prelungite. Și când spun “omorâți”, mă uit la date.Și asta înseamnă, de exemplu: săptămâna aceasta s-a arătat că patruzeci și șase la sută dintre cele mai frecvente tipuri de cancer nu au fost diagnosticate în timpul lockdown-ului. Acele tipuri de cancer nu au dispărut. Sunt acolo. Oamenii se vor prezenta cu o boală mult mai avansată, mai răspândită.”

Aproximativ 650.000 de americani au ratat un tratament important împotriva cancerului, a adăugat Atlas, din cauza „fricii insuflate de așa-zișii noștri experți în sănătate publică. Ați putea s-o tot țineți așa: 40% dintre persoanele cu AVC-uri acute”.

După ce am menționat statisticile pe care vi le-am împărtășit, cum că un uimitor procent de 25,5 la sută dintre persoanele între 18 și 24 de ani s-a gândit la sinucidere numai în luna iunie, Atlas a concluzionat: „Lucrurile au luat-o razna complet.”.

“Și este mult mai rău – nu pentru elitele care sorb latte lucrand pentru o companie de tehnologie din Silicon Valley, zona in care si eu locuiesc – ci pentru oamenii care sunt americani obișnuiți, din clasa muncitoare, care sunt distruși de lockdown-uri prelungite”.

Și apoi, ca răspuns direct la o întrebare despre Dr. Fauci:

„Istoria va păstra fețele expertilor în sănătate publică ca fiind unele dintre cele mai păcătoase, flagrante, eșecuri epice din istoria politicilor publice. Au ucis oameni cu lipsa lor de înțelegere și cu lipsa lor de grijă nu doar cu privire la impactul cazurilor de COVID-19, un virus cu care majoritatea covârșitoare a oamenilor se descurcă bine. Nu le-a păsat niciodată să ia în calcul impactul politicii în sine, iar politica în sine a fost un eșec de proporții și, sincer, unii oameni consideră o crimă împotriva umanității – acești oameni ar trebui să fie răspunzători pentru ceea ce au făcut.”

Foarte adevarat.

Între timp:

Săptămâna aceasta am fost să văd o piesă, la Garden Theatre din Winter Garden, Florida.

Chiar așa e: în mijlocul tuturor acestor lucruri, erau oameni care repetau o piesă.

Suntem încă unii dintre noi care intenționează să trăiască.

Una ar fi dacă autoritățile nu ar mișca în mod constant porțile pe teren. Dar nu putem obține răspunsuri directe din partea lor, iar diverse locuri continuă să fie blocate din cauza „cazurilor” fără importanță.

Cu astfel de oameni, de unde știm dacă putem mai trăi vreodată cu adevărat?

De ce am sta și aștepta, când oamenii din pozițiile de responsabilitate s-au arătat în repetate rânduri ca fiind șarlatani – și chiar dintre cei mortali, pe deasupra?

Așa că da, unii dintre noi or s-o joace altfel.

Dacă acest lucru sună atrăgător pentru tine, ești foarte potrivit pentru Tom Woods Show Elite, unde se adună voci disidente inteligente.

Cine știe câte zeci sau chiar sute de milioane de oameni tulburați la cap sunt pe afara.

Tom Woods

R3Media:

Twitter a șters un mesaj în care un medic, consilier al Președintelui Trump, susţinea că acoperirea feţei cu mască nu este eficientă pentru a opri răspândirea coronavirusului

Twitter a şters un mesaj în care un consilier al Președintelui Donald Trump spunea că măştile nu sunt eficiente împotriva COVID-19.

Gigantul media a eliminat un tweet în care Dr. Scott Atlas, consilierul lui Trump pe probleme legate de noul coronavirus, susţinea că acoperirea feţei cu mască nu este eficientă pentru a opri răspândirea coronavirusului.

Medicul, care s-a alăturat grupului operativ coronavirus în august, a scris pe Twitter sâmbătă: „Măştile funcţionează? NU”, alături de un link către un articol care susţine că acoperirea feţei nu este eficientă.

Atlas a declarat pentru Newsweek că a contestat decizia, adăugând: „Twitter pare să cenzureze știința dacă merge împotriva propriilor lor obiective de îndoctrinare publică”.

Platforma de socializare și-a înăsprit care pun sub semnul întrebării un anumit discurs, numindu-le „dezinformare”. Conservatorii acuză Twitter, ca și alte companii media, de dublu-standard. Ultima ocazie a fost articolul din New York Post referitor la afacerile fiului lui Joe Biden în Ucraina, cenzurat atât pe Twitter cât și pe Facebook.

Mai multe postări au fost etichetate ca fiind posibile dezinformări şi recent au fost blocate mai multe conturi, inclusiv al președintelui Donald Trump.

Nu același lucru se întâmplă, conform acuzațiilor, când este vorba despre materiale împotriva președintelui Trump sau a altor politicieni de dreapta.

Un purtător de cuvânt al companiei a transmis că Dr. Atlas a încălcat politica Twitter prin postarea sa.

Omenirea la răscruce | Ce alegem? Libertate sau carantină, independență sau izolare? | Fox News

Un sondaj recent din SUA arată că, din cei 14% dintre alegătorii care nu au un candidat preferat, 24% sunt în favoarea carantinării din nou, dar 70% spun că este timpul să trecem mai departe și să ne adaptăm.

Americanii își doresc să găsească modalități. Sunt frustrați de ordinul de purtarea măștii. Sunt frustrați de carantina excesivă. Vreau totuși să procedăm cu un anumit grad de precauție. În cea mai mare parte, ceea ce doresc oamenii este să aibă mai multă autoritate în luarea propriilor decizii

Ce alegem? Libertate sau carantină, independență sau izolare?

Tucker Carlson – NU trebuie să ignorăm virusul și să fim inconștienți dar NU lăsați ca teama să vă domine și să vă controleze viața – Fox News

“Nu trebuie să ignorăm virusul și să fim inconștienți, dar nu trebuie să trăim într-o continuă stare de teroare. „Nu-l lăsați să vă controleze viața” a spus Trump. E un sfat pe care-l putem da și copiilor. Dar, pentru cei care ne conduc prin frică, un asemenea mesaj e o amenințare. Pentru ei e importat ca noi să ne temem fără încetare, altfel nu mai suntem obedienți.

Să încurajezi oamenii să aibă speranță e „fără inimă”, iar veselia e o insultă pentru noi, ceilalți. Liderii noștri au obligația să ne întrețină temerile, iar asta e adevărata compasiune. Ăsta e mesajul lor pentru noi. Paralizează economia prin carantină, pe copii prin școlile închise și aduc țara în pragul nebuniei cu actuala isterie motivată politic. Dar, dacă îndrăznești să spui ceva sau să te plângi, tu ești monstrul. Un ucigaș.

Măștile sunt bune, își au rolul lor, iar medicii le poartă în sălile de operație. Oamenii poartă mască în locurile aglomerate și foarte bine fac. Probabil că le e de folos. De șase luni tot spunem asta, înainte să ne-o spună însuși chirurgul general al SUA. Nu suntem împotriva măștii și nu vom fi niciodată. Dar să porți mască pe bicicletă, când alergi, când ești singur în mașină, prin pădure, la plajă?! E o aiureală. E o insultă la adresa științei și a bunului simț. Asemenea reguli îi fac pe oameni cinici. Dacă îi forțezi să facă lucruri ilogice, nu vor mai avea încredere în tine. Asemenea reguli nu ajută pe nimeni. Și totuși sunt prezente peste tot. În orașele conduse de democrați, masca este obligatorie afară. Aceste reguli n-au de-a face cu sănătatea publică, ci sunt un exercițiu de dresaj. Încearcă să vadă până unde pot merge. Se pare că ne pot determina să facem cam multe. De cele mai multe ori, facem ce ni se spune, fără să comentăm.”

Martin Kulldorff, epidemiolog la Harvard și co-inițiator al Declarației de la Barrington: LOCKDOWNUL ESTE UN EXPERIMENT ÎNSPĂIMÂNTĂTOR. Actualele politici de blocare PRELUNGESC, de fapt, epidemia, și îi lovesc pe cei săraci

LOCKDOWNISMUL, NOUL TOTALITARISM. „Nu este vorba de a face oamenii bine. Este vorba despre controlul întregii vieți”

DECLARAȚIA DE LA BARRINGTON capătă amploare. Mii de cercetători, medici și experți în sănătate, sute de mii de „laici” semnează APELUL ANTI-LOCKDOWN/ Declarația, cenzurată de REDDIT

Lockdown-urile „pot UCIDE MAI MULT decât o face strategia de imunitate de turmă”. Studiu important al Universității din Edinburgh, care constată că și ÎNCHIDEREA ȘCOLILOR „duce la mai multe decese totale din cauza Covid-19” decât dacă ar fi lăsate deschise

Voci critice față de autoritarismul sanitar. Franța: 250 de medici și cercetători acuză – „AL DOILEA VAL, O ABERAȚIE EPIDEMIOLOGICĂ. Este urgent să oprim escaladarea”/ Cercetători afiliați Oxford critică DOCILITATEA lui Boris Johnson față de massmedia și strategia Marii Britanii față de Covid-19/ VALUL TULBURĂRILOR PSIHICE – consecința izolării sociale

Voci critice față de autoritarismul sanitar (2). Mihaela Firsirotu despre CIUDATUL VAL DOI/ Experți de la Oxford, Harvard și Stanford: „Actualele politici de carantinare produc EFECTE DEVASTATOARE asupra sănătății publice”/ Epidemiologul Marcel Tanner din Elveția, șeful comisiei anti-Covid: UN NOU LOCKDOWN TREBUIE OCOLIT CU ORICE PREȚ/ Mitul „controlării virusului”

SEMNE CĂ NE ÎNDREPTĂM SPRE VALUL DOI… AL CARANTINELOR TOTALE. Experți și epidemiologi care promovează LOCKDOWN-UL EXTREM, promovați de mass-media/ ISRAEL, prima țară care reintroduce carantina, MADRIDUL cheamă ARMATA pentru impunerea închiderii în unele cartiere, MAREA BRITANIE urmează trendul…

Consilier epidemiolog al premierului Marii Britanii: LOCKDOWN-ul, o „GREȘEALĂ MONUMENTALĂ”, o „măsură primitivă”. „Sub nicio formă nu ar trebui să ne întoarcem vreodată într-o situaţie în care copiii NU SE POT JUCA sau merge la școală”

„Dr. Fauci spune clar”. Cum DEZINFORMEAZĂ CNN – dar și „purtătorii de mesaj” autohtoni – cu privire la transmiterea ASIMPTOMATICĂ a SARS-CoV-2. Manufacturarea consensului pentru lockdown, măști obligatorii și alte restricții prin informări false, parțiale sau distorsionate

ANDERS TEGNELL, epidemiologul care a conceput MODELUL SUEDEZ de înfruntare a Covid-19: “Cazurile în scădere rapidă pe care le vedem în Suedia chiar acum sunt un alt indiciu că puteți reduce numărul de cazuri într-o țară fără a avea un BLOCAJ COMPLET”. De ce crede oficialul că boala NU poate fi eradicată și de ce NU recomandă MĂȘTILE?

Studiu THE LANCET: carantina, închiderea granițelor și restricțiile NU SUNT ASOCIATE cu reducerea MORTALITĂȚII sau a cazurilor grave de Covid-19/ Epidemiologi Oxford: STRATEGIA 0 CAZURI NU ESTE VIABILĂ; Nu sunt dovezi că MĂȘTILE ar împiedica circulația virusului/ Mortalitatea generală din mai multe țări europene: NIMIC DEOSEBIT în vremea pandemiei/ The Times: nu e cunoscut NICIUN CAZ de profesor care să se infecteze de la elevi/ Și totuși, MODELUL SUEDEZ pare un succes

MICHAEL LEVITT, profesor de biologie la Stanford și premiat Nobel: Măsurile de izolare socială NEDIFERENȚIATE sunt o GREȘEALĂ IMENSĂ. Răul făcut de închidere va depăși CU MULT orice salvare de vieți (Video)

EXPERT SUEDEZ, consilier al guvernului Suediei și al directorului general al OMS, pentru ”UnHerd”: Strategia privind izolarea totală NU se bazează pe DOVEZI ȘTIINȚIFICE (Video)/ Profesorul suedez polemizează cu „arogantul” NEIL FERGUSON, preconizând o rată a mortalității Covid-19 de doar 0,1%

Opinie a unor prestigioși oameni de știință în HAARETZ: încercările de „reducere” a pandemiei vor provoca numeroase PIERDERI DE VIEȚI OMENEȘTI. „Blocarea și restricțiile pot doar încetini răspândirea („aplatiza curba”), dar nu reduc numărul total de infecții sau mortalitatea generală”/ POATE FI DOBÂNDITĂ IMUNITATEA DE TURMĂ?

*

Tucker Carlson despre IMPUNEREA MĂȘTILOR în SUA: CDC a recunoscut că cercetătorii NU AU DOVEZI că „măștile oferă vreo protecție”/ Cu cât vă este mai FRICĂ, cu atât veți accepta mai multe restricții. Cu cât sunteți mai rupți de familie și prieteni, cu atât mai multă putere au ca să vă CONTROLEZE (Video)

UPDATE: Soluția finală? MASCĂ OBLIGATORIE ȘI ÎN AER LIBER? Iohannis este „de acord”, noul primar al Bucureștiului, Nicușor Dan, o recomandă/ STREINU-CERCEL în plină defulare sociopată: „Nu ar trebui să vedem pe NIMENI PE STRADĂ FĂRĂ MASCĂ”

Un studiu sponsorizat de OMS privind eficiența MĂȘTILOR și a DISTANȚĂRII SOCIALE prezintă DEFECTE FOARTE GRAVE

PURTAREA MĂȘTII. De ce prețul nu este atât de mic pe cât pare?

“MASCAREA LIPSEI DE DOVEZI prin politici” – Doi epidemiologi de la OXFORD prezintă STADIUL (LIPSEI) DOVEZILOR CLINICE privind EFICIENȚA MĂȘTILOR în combaterea pandemiei. De ce nu sunt relevante corelațiile geografice și ce cercetări sunt derulate în prezent?

Olanda a decis să NU recomande sau să impună PURTAREA MĂȘTILOR cu excepția mijloacelor de transport. Oficialii și experții în sănătate olandezi consideră că „EFICIENȚA MĂȘTILOR NU E DOVEDITĂ”. „Nu există niciun beneficiu și chiar ar putea avea un impact negativ”

De ce ar trebui să punem sub semnul întrebării narațiunea măștilor/ STUDIU CDC: majoritatea respondenților infectați cu COVID ar fi purtat întotdeauna MASCA

TRUMP se externează după doar trei zile de Covid-19: NU LĂSAȚI CORONAVIRUSUL SĂ VĂ DOMINE, NU VĂ FIE FRICĂ DE EL/ TUCKER CARLSON despre implicațiile evenimentului: “Ai putea regreta că ai renunțat la drepturile tale constituționale din cauza panicii” (VIDEO)

 


Categorii

Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “SCOTT ATLAS, consilierul Casei Albe pe Covid-19, despre susținătorii lockdown-urilor: AU UCIS OAMENI PRIN LIPSA LOR DE ÎNȚELEGERE. „Blocările prelungite sunt un dezastru complet”/ TWITTER cenzurează o postare a dr. Atlas în care punea la îndoială EFICIENȚA MĂȘTILOR/ Tucker Carlson: Masca obligatorie afară – „o insultă la adresa științei și a bunului simț”, un EXERCIȚIU DE DRESAJ (Video)

  1. in Anglia s-a impus de la centru carantina in 3 etape. Ultima etapa este carantina totala din aprilie. Guvernul UK a decis ca cea mai mare aglomeratie urbana din Marea Britanie dupa Londra, Manchester, sa se inchida total. Guvernul local s-a opus. MOtivul: colaps economic. Ei au cerut un pachet de sustinere de 90 de milioane de lire. Centrul a zis ca da numai 60. Localnicii s-au opus. Atunci centrul a decis ca Manchesterul trebuie sa se inchida si fara nici un ajutor financiar!. https://www.youtube.com/watch?v=-mo_XEz7Rk4

    Asta spune multe! E din ce in ce mai clar ca urletele pro-covidiene ale mass mediei si ale guvernelor obediente incep sa immpresioneze din ce ince mai putin. Psihologic este foarte greu sa tii in tensiune artificial, numai prin propaganda o populatie de citeva miliarde timp indelungat- oboseala, plictiseala si mai ales spectrul din ce in ce mai mare al foamei (adica al lipsei de munca) si al altor probleme vor prevala incetul cu incetul si s-ar putea sa se ajunga la rascoale locale.

    Dar sigur, sigur au prevazut si asta. Oricum vaccinul si robotii care se pare ca sint stilpii planurilor maltusiene de reducere a populatiei vor fi solutii mai rapide decit criza economica.

  2. Pingback: Nu despre LUPTA ÎMPOTRIVA VIRUSULUI e vorba, ci despre PEDEPSIREA inamicilor politici și culturali. LOCKDOWN-urile nu mai sunt folosite ca o metodă profilactică, ci ca VENDETĂ
  3. Pingback: ANTOHONY FAUCI acuzat de finanțarea experimentelor din laboratorul WUHAN care au provocat PANDEMIA DE COVID-19 (Video). Jurnalistul Carlson Tucker: „Fauci pedepsește țara - voi, noi, toată lumea. Întrebarea este: de ce face asta?”
  4. Pingback: „Ne împing spre ceva îngrozitor”. TUCKER CARLSON despre infectarea vaccinaților și noile presiuni pentru lockdown și măști din SUA. „TOT CE NE-AU SPUS DESPRE VACCINUL COVID A FOST GREȘIT”
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare