TOLERANTA a fost doar o capcana. Acum trebuie sa inveti SA-L IUBESTI pe BIG BROTHER-ul LGBT

6-07-2019 4 minute Sublinieri

Trebuie sa inveti sa-l iubesti pe Big Brother cel Queer

Rod Dreher, The American Conservative

[„Dacă doriți o viziune a viitorului, imaginați-vă un călcâi al unei “Drag Queen” pe o față umană, pentru totdeauna” (Francesco Carniani).]

Într-un articol al New York Times, intitulat Cum să desființezi Biserica Catolică, Margaret Renkl se plânge de arhiepiscopul catolic din Indianapolis care a concediat un profesor de școală catolică pentru că se afla într-o căsătorie între persoane de același sex. Renkl trasează o linie care vă spune tot ce trebuie să știți despre planurile mișcării LGBT pentru disidenți, inclusiv pentru cei care doresc să-și conducă instituțiile religioase în conformitate cu învățăturile credinței lor:

“Dragostea nu va câștiga cu adevărat până când nu se va ridica toată lumea pentru asta.”

Unde am mai citit ceva de felul acesta? S-a întâmplat chiar ieri:

Făcu o pauză, apoi continuă pe un ton mai domol:

“Ești mai bine. Din punct de vedere intelectual ai puține greseli. Doar emoțional ai eșuat în a realiza un progres. Spune-mi, Winston – și ține minte, fără minciuni; știi că pot detecta întotdeauna o minciună – spune-mi, care sunt sentimentele tale adevărate față de Big Brother.”

“Îl urăsc.”

“Îl urăști. Bine. Atunci a venit timpul să faci ultimul pas. Trebuie să-l iubești pe Big Brother.Nu e destul să i te supui; trebuie să-l iubești. (citatul e din 1984 a lui Orwell – n.n.).

Sunt destul de în vârstă ca să-mi amintesc vremea când “toleranță” era cuvântul pe care îl foloseau să descrie ce doreau. A fost mereu o minciună. Precum O’Brien, membrul Partidului, îi spune captivului Winston Smith, puterea Partidului se bazează pe eterna indentificare a inamicului din mijlocul nostru, “ereticul, inamicul societatii… așa încât să poată fi învins și umilit iar și iar.”

Zice O’Brien:

“Cu cât partidul este mai puternic, cu atât va fi mai puțin tolerant; cu cât opoziția e mai slabă, cu atât mai acut e despotismul.”

Asta va continua până ce fiecare dintre noi, până la ultimul, învață să iubească bizareriile sexuale lui Big Brother. Nu glumesc. Margaret Renkl, The New York Times, vor căuta să afle toți inamicii societății și să-i persecute, până când și aceia vor învăța să-l iubească pe Big Brother-ul “Queer”. Imaginați-vă călcâiul unei “drag queen” [unui travestit] strivindu-vă fața, pentru totdeauna.

Dacă sunteți tipul conservatorului religios sau social care crede că poate exista o relație “trăiește și lasă-mă să trăiesc” cu acești oameni, atunci e timpul să vă despovărați de această amăgire.

În noul său articol, Andrew Sullivan discută despre un nou sondaj care arată că scade numărul membrilor Generației Z care gândesc pozitiv despre LGBT-iști. El crede că intrarea transgenderismului în mișcare este cauza cea mai probabilă. Fragment:

Chiar și GLAAD, poliția culturală a stângii homosexuale, concluzionează că transformarea mișcării pentru drepturile homosexualilor într-o mișcare trans bazată pe teorie de gen critică în ultimii ani reprezintă motivul: “generația mai tânără vine în contact cu mai multe persoane LGBTQ, în special indivizi non-binari și care nu se indentifică pur și simplu ca fiind homosexuali sau lesbiene.”

GLADD dă vina pe Trump, desigur, și pe social media, și jură să-i lovească și mai aspru pe cei care nu sunt cu totul de acord cu agenda lor. Ultimul lucrur pe care GLAAD l-ar face ar fi să se întrebe dacă nu cumva tocmai ei exacerbează problema, și dacă redefinirea sexuală a aproape toată lumea pentru satisfacerea a mai puțin de 1% din populație reprezintă motivul pentru care li se întâmplă apariția opoziției.

Să urmărim clipul video despre un tânăr student din Marea Britanie care refuză să accepte că sunt mai mult de două genuri. A fost dat afară de la curs pentru că și-a exprimat opinia. I se spune că trebuie să-și țină opinia pentru acasă și să se supună politicii autorității școlii. Acum gândiți-vă la cei care sunt de acord cu tânărul că nu există 54 de genuri dar care nu o mărturisesc niciodată. Copiii nu sunt proști. Ei știu că sunt supuși propagandei. Acest sondaj arată că se petrece un recul, și e probabil că va crește.

Se petrece mai ales printre femeile heterosexuale tinere, femei care erau la un moment dat avide suportere ale drepturilor homosexualilor: “La cârma diluării acceptării se află femei tinere al căror nivel de confort a scăzut de la 64% în 2017 la 52% în 2018.” Hmmm. De ce credeți să se întâmplă asta? A realizat Trump asta de unul singur? Poate, doar poate, are o legătură cu prezența crescută a bărbaților biologici în activitățile lor sportive, în toalete, în vestiare și alte spații în mod tradițional exclusiv destinate femeilor. Poate [pentru] că se zice că sexul biologic nu are importantă, că cineva cu penis nu e mai puțin femeie decât care sunteți femei, și că și băieții pot avea perioade de menstruație. Cât despre bărbații tineri, aceștia încep să priceapă cum sunt priviți de către feminismul de stânga.

Citiți în întregime (este al doilea punct în articol). Cred că Sullivan s-a prins care este motivul principal al acestei realități, deși nu aș putea băga mâna în foc că datele nu au fost măsluite pentru a conferi GLAAD un motiv pentru a strânge bani să-i lupte pe “eretici”. Cred însă, că ura împotriva naturii totalitariste a mișcării poate fi răspunzătoare pentru o parte din împotrivire/recul.

Tocmai am trecut prin luna Pride, care din perspectiva propagandei a fost ca 30 de zile consecutive de 1 Mai în Uniunea Sovietică. LGBT a cucerit toate redutele acestei culturi – dar asta nu e de ajuns. “Cu cât partidul este mai puternic, cu atât va fi mai puțin tolerant; cu cât opoziția e mai slabă, cu atât mai strâns e despotismul.” Așa că acum vânează un arhiepiscop catolic din Vest[ul SUA], care are curajul să insiste ca școlile catolice să funcționeze pe principii catolice – asta în pofida faptului că o serie de instituții de educație catolice (cum e Universitatea de Nôtre Dame) sunt la zi cu subiectele LGBT.

Au câștigat! Acum doar curăță ograda. Însă vor curăța-o, pentru că rezistența nu poate fi tolerată. Trebuie să învățați să-l iubiți pe Big Brother-ul Queer! Și asta implică să-i urâți pe toți cei care nu-l iubesc, până vor capitula.

Voi realiza un interviu în care intervievatorul (liberal) mă va întreba de ce conservatorii creștini se simt atât de asediați în această cultură. Contraeditorialul de azi al NYT va fi pentru mine cap de listă. Nici nu l-aș fi amintit dacă Renkl daca doar s-ar fi plâns de ce a făcut arhiepiscopul, în felul acela liberal, mârâit. Dar felul în care și-a formulat obiecția – că până ce nu va susține toată lumea homosexualitatea, dragostea nu va fi izbândit cu adevărat – dă de gol jocul totalitarist.

Înăuntrul politicii bisericești, conservatorii trebuie să realizeze că dacă nu sunt în întregime ortodocși, și ortodocși fără compromisuri, vor fi luați, de stânga pro-LGBT, care nu se va opri. În piața publică, conservatorii religioși trebuie să facă din apărarea libertății religioase scopul lor cel mai important. Republicanii obișnuiți nu-și au rostul. Aceia nu vor să vorbească despre aceste lucruri, pentru că nu vor să supere pătura contributivă și nu vor să fie numiți bigoți în media. Țineți minte relatarea mea despre întâlnirea din 2015 cu creștinii cheie din partidul republican la Casa Albă, unde i-am întrebat după procesul Obergefell vs. Hodges, care sunt planurile partidului pentru protejarea libertății religioase.

Tăcere. Tăcere totală.

Apoi a venit Trump. Da, e cam atât de rău pe cât zic despre el – conservatorii n-ar trebui să se mintă în legătură cu asta – dar știți ce? El și judecătorii pe care îi numește sunt singurii care stau între Ministerul Iubirii și școlile și instituțiile creștine disidente, care vor trebui să îndure tot mai mult aceleași Două Minute de Ură progresiste care au înghițit inocenții școlari catolici de la Covington. Îmi doresc să nu fie adevărat – nici nu vă dați seama cât de mult – dar este adevărat. După cum se va vedea când va apărea următorul președinte democrat (sau republican-șablon), iar despotismul stăpânilor noștri culturali se va înteți.

“Dragostea nu va câștiga cu adevărat pană când nu se va ridica toată lumea pentru asta.”

Asta e Terapie Moralizatoare Orwelliană!

 


Categorii

Articolele saptamanii, Corectitudine politica/ Marxism cultural, Homosexualitate, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Rod Dreher

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “TOLERANTA a fost doar o capcana. Acum trebuie sa inveti SA-L IUBESTI pe BIG BROTHER-ul LGBT

  1. am mai spus-o demult, ei sunt legali din clipa in care s-au scos pedepsele. cam odata cu revolutiile marxiste.
    Din clipa in care s-au introdus legile de convieturire sodomista(si reclama) a inceput obligarea celorlalti sa ii iubeasca si sa se converteasca toti (pentru ca legea zice ca e normal, deci sa intre in normalitate si ceilalti care au fobie, fobia e o boala ce trebuie eradicata nu-i asa?).
    “Cine nu va innebuni ii vor spune nebunu-le!”.

  2. Da, de la inceput a fost o minciuna ! Minciuna este facuta pentru cei care nu sunt cinstiti sufleteste si care au lepadat demult Adevarul din sufletele lor.

  3. Pingback: Adevarata amenintare la adresa crestinilor: CAPITALISMUL REVOLUTIEI CULTURALE LGBT+. Unde gresesc conservatorii „preamaririi lipsite de spirit critic a Occidentului”? / Raspunsul Poloniei dat imperialismului cultural al CORPORATIILOR VIGILENTEI PRIDE.
  4. Pingback: William Barr, procurorul general al SUA: seculariștii și progresiștii au declanșat un ASALT NEÎNTRERUPT asupra religiei și valorilor tradiționale! Șeful Departamentului de Justiție avertizează asupra unei MONSTRUOASE INVADĂRI A LIBERTĂȚII REL
  5. Pingback: Ieri în URSS, astăzi în SUA. Avertismente grave cu privire la TOTALITARISMUL ce se naște în Occident și PERSECUȚIA CREȘTINILOR ce va veni
  6. Pingback: CARTEA SEMNAL a conservatorului american ortodox ROD DREHER tradusă în română: SĂ NU TRĂIM ÎN MINCIUNĂ! Un manual pentru disidenții creștini. Despre volum și despre TOTALITARISMUL SOFT la emisiunea lui Carlson Tucker (Video)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare