Un documentar cutremurator, “GOLGOTA BASARABIEI” (integral)

28-11-2010 12 secunde Sublinieri

Produs de Studioul „Moldova-Film”, la realizarea filmului „Golgota Basarabiei” si-au dat concursul colaboratori ai Serviciul de Informatie si Securitate a Republicii Moldova, ai Ministerului Afacerilor Interne, ai Arhivei Nationale a Republicii Moldova, ai Muzeului National de Arheologie si Istorie a Moldovei, ai Companiei „Teleradio-Moldova” s.a.

Scenariu – Victor Vasilache, Ion Chistruga

Regie – Ion Chistruga, Alina Ciutac


Categorii

Documentare/ Reportaje, Inchisorile comuniste/ Crimele comunismului, Istorie, Parintele Savatie, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Un documentar cutremurator, “GOLGOTA BASARABIEI” (integral)

  1. Emotionant film si induiosator prin numeroasele ocazii in care nu se ezita afirmarea puternica a identitatii romanesti. Pentru o productie la care au participat atatea institutii de stat, intr-un stat inca puternic comunitizat, este impresionant.

  2. link-ul de mai sus, netradus de google translate

    http://freetorrentsmd.org/torrents-details.php?id=186323

  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » 70 DE ANI DE LA MASACRUL DE LA FANTANA ALBA, “KATYN-UL ROMANESC” (VIDEO, “Punctul de intalnire”). Troita ridicata si sfintita astazi la Man. Putna in memoria miilor de romani ucisi de sovietici
  4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » “A FOST ODATA IN TRANSILVANIA”, documentar de Manuela Morar (2007). Cine uita trecutul este condamnat sa-l repete…
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare