Ungaria intrerupe STUDIILE DE GEN, programe bazate pe IDEOLOGIA GENULUI, din universitatile de stat

13-08-2018 56 secunde Sublinieri

Furnik Razvan

în sfârșit, începutul sfârșitului ideologiei marxiste deghizate în știință.

Ungaria scoate această ideologie toxică prezentată ca progres din învățământul de stat, cum e și firesc.

într-un stat secular liberal democratic o ideologie nu poate fi predată ca ”știință oficială”, de stat, aceasta făcând obiectul predării în instituții private și la istoria ideologiilor, la politologie, la filozofie.

să sperăm că întreaga Europă centrală și de est va constitui o barieră în fața avântului socialismului occidental, ca și a celui oriental și că va păstra adevăratul spirit european, științific și rațional în academii și statul secular liberal democratic ca formă de organizare statală, nu statul ideologizat, totalitar, socialist sau fascist, care tinde să se impună azi în lume.

[Bence Rétvári, secretarul de stat al Ministerului Resurselor Umane din Ungaria, a declarat, cf Breitbart News:]

“Guvernul maghiar întrerupe programele de studii de gen la universitățile de stat, după ce a stabilit că programele nu au un scop identificabil și se bazează pe ideologie mai degrabă decât pe știință.

Diplomele universitare trebuie să aibă o bază științifică, în timp ce studiile de gen, precum cele marxist-leniniste, sunt mai degrabă ideologie decât știință și sunt nepotrivite ca materie pentru învățământul universitar.

Programele cu un număr atât de scăzut de elevi nu sunt sustenabile și iau resurse valoroase de la alte programe, degradând stabilitatea economică a universităților.

Universitățile de stat trebuie să ia în considerare acești factori deoarece scopul acestor instituții de învățământ superior este de a satisface nevoile reale sociale și de pe piața forței de muncă.

Trebuie să conștientizăm faptul că aceste programe nu fac nimic pentru a ne ridica națiunea. 
De fapt, acestea distrug modul de gândire centrat pe valori, care este încă prezent în țările Europei Centrale”


Categorii

1. DIVERSE, Ideologia genului, Ungaria

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Ungaria intrerupe STUDIILE DE GEN, programe bazate pe IDEOLOGIA GENULUI, din universitatile de stat

  1. Admir batosenia ungurilor.Un stat mic ,dar hotarat.Asa au fost in toata istoria lor.Lucru ,ce noua ne-a lipsit.Teoria “cu capul plecat sabia nu-l taie” e valabila doar in anumite situatii ,si ncidecum atunci cand ti se inpune ceva ce este inpotriva convingerilor tale.DOAMNE AJUTA!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare