MOSCOVA NU CREDE IN BASME: Presedintele Medvedev are dubii cu privire la varianta oficiala a SUA a uciderii lui Osama bin Laden. In plus, liderul rus se opune unei interventii in forta in Siria

19-05-2011 1 minut Sublinieri

  • Antena3:

Medvedev despre moartea lui bin Laden: Americanii au de ce să nu ofere explicaţii

Preşedintele rus, Dmitri Medvedev a părut sceptic în legătură cu versiunea oficială despre moartea liderului Al-Qaida, Osama bin Laden, conform AFP. Mai exact, Medvedev s-a adresat unui jurnalist al postului public de televiziune şi l-a întrebat dacă interviul prezentat marţi este real: “Am văzut pe internet o parte a interviului dumneavoastră cu o persoană care avea o poveste foarte interesantă despre bin Laden. Este adevărată sau nu?”

Medvedev s-a referit la interviul jurnalistului cu un turc de origine cecenă care a declarat că Osama bin Laden ar fi murit în anul 2006 şi că forţele americane nu au făcut nimic decât să îi descopere cadavrul recent. Preşedintele rus nu a vorbit foarte mult pe această temă, dar a subliniat: “În acest caz, amercianii au de ce să nu ofere explicaţii”. Medvedev a făcut aceste declaraţii într-o conferinţă de presă de amploare, transmisă de televiziunile ruseşti şi organizată la Centrul de inovare Skolkovo, de la periferia Moscovei. Peste 800 de jurnalişti acreditaţi din Rusia şi din alte ţări au participat la conferinţa de presă a preşedintelui rus.

Medvedev este împotriva unei rezoluţii ONU care să permită recursul la forţă în Siria

Preşedintele Rusiei, Dimitri Medvedev, a afirmat miercuri că se opune adoptării unei rezoluţii ONU care să permită recursul la forţă în Siria, relatează Mediafax. Medvedev este de părere că în Libia coaliţia occidentală nu respectă deciziile Consiliului de Securitate.

Nu voi susţine o astfel de rezoluţie, chiar dacã prietenii mei îmi vor cere acest lucru”, a declarat preşedintele, adăugând că rezoluţia care autorizează recursul la forţă împotriva lui Gaddafi este “în blocaj”, la fel ca şi cea dinaintea ei, care condamna reprimarea din Libia.


Categorii

1. DIVERSE, Osama bin Laden, Siria, SUA versus Rusia

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “MOSCOVA NU CREDE IN BASME: Presedintele Medvedev are dubii cu privire la varianta oficiala a SUA a uciderii lui Osama bin Laden. In plus, liderul rus se opune unei interventii in forta in Siria

  1. Ha! Ha! Ha!

    Iar misiunea comandoului american a constat in saparea cu harletele la mormantul lui Bin Laden, inhatarea descompusului sau cadavru si parasirea teritoriului? Asa da! Iar motivul aruncarii in mare? E de inteles acum. Era plin de viermi, mirosea prea tare si arata prea rau. Batea hidosenia tuturor mastilor de haloween care impanzesc anual America, cum sa-l pui in ziare? Sigur ca da.
    In sfarsit…Subiectul trebuie exploatat de toata lumea, nu-i asa?. Este a nu stiu cata varianta a acestei povesti. Cu teatrul lor au ajuns, toti, de rasul lumii! In felul asta tot felul de ciudati apar pe la televizor, mai inventeaza cate o varianta a mortii lui BL si devin si ei faimosi, dar in acelasi timp nimeni nu mai stie care-i adevarul in hatisul atator minciuni. Si cred ca nimeni nici nu are interesul sa se stie. S-ar ridica prea multe semne de intrebare care i-ar deranja pe toti.

  2. Pingback: REVOLUTIE SI IN INDIA: gurul carismatic Baba Ramdev lupta impotriva coruptiei. IN SIRIA, AUTORITATILE TAIE INTERNETUL si conexiunile pentru telefonia mobila, provocand protestele SUA
  3. Pingback: SIRIA, INTRE DEZINFORMAREA OCCIDENTALA SI REALITATILE LOCALE: marturia parintelui Patrick Henry Reardon (Biserica Antiohiana din SUA)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare