TESTUL SOCIAL AL “CASTRAVETILOR” A MERS STRUNA SI PE ROMANI! Tone de castraveti de pe piata romaneasca vor ajunge la gunoi!

6-06-2011 1 minut Sublinieri

… pentru ca populatia formatata de TEMBELIZOR s-a lasat si de aceasta data isterizata de o alarma dovedita acum falsa!

  • Antena3:

Tone de castraveţi aruncaţi la gunoi, din cauza fricii de E-coli. Comercianţii sunt disperaţi

Mii de tone de castraveţi vor ajunge la groapa de gunoi zilele următoare. Nimeni nu-i vrea, nici gratis, se plâng producătorii, care au vrut să-i dea de pomană. Degeaba. N-au avut cui. În pieţe şi hipermarketuri e aceeaşi dramă. Comerciaţii au tăiat drastic preţurile, dar tot nu sunt încântaţi de vânzări.

De o săptămână şi jumătate, de când au apărut primele cazuri de îmbolnăviri cu E-coli, standurile cu castraveţi din magazine rămân pline de dimineaţă pînă seara. Prea puţini se încumetă să cumpere. Comercianţii din pieţe sunt disperaţi. Degeaba reduc preţul, tot mai puţini cumpără. În depozitele producătorilor, castraveţii zac în mormane uriaşe. Mii de tone vor fi curând încărcate şi duse la groapa de gunoi.

Majoritatea ţărilor afectate cer despăgubiri. Între timp, cercetătorii încearcă să descopere de unde a pornit totul. Deocamdată nu există nici un indiciu clar. 19 persoane au murit până acum în Europa. E-coli nu a ajuns în România, iar autorităţile de la noi dau asigurări că legumele noastre nu reprezintă nici un pericol, câtă vreme sunt respectate toate condiţiile de igienă.

Epidemia cauzată de bacteria E-coli ar putea proveni de la nişte seminţe din Saxonia Inferioară

Ministrul Agriculturii din Saxonia Inferioară (land al Germaniei), Gert Lindemann, a declarat duminica aceasta că epidemia cauzată de bacteria E-coli ar fi putut izbucni de la nişte seminţe germinate din Saxonia Inferioară, relatează AFP. Ipoteza nu este confirmată încă, întrucât rezultatele de la laborator vor fi disponibile abia luni, dar Ministerul Agriculturii a declarat că suspectează un producător din regiunea Uelzen, care vinde seminţe germinate în Germania şi colaborează şi cu alte ţări europene sau Extremul Orient. “Indiciile sunt suficient de puternice pentru a le recomanda consumatorilor sã renunţe pentru moment la consumul acestora”, a precizat Lindemann. Bilanţul persoanelor decedate din cauza bacteriei E-coli a ajuns la 22.

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “TESTUL SOCIAL AL “CASTRAVETILOR” A MERS STRUNA SI PE ROMANI! Tone de castraveti de pe piata romaneasca vor ajunge la gunoi!

  1. Si prostia este un pacat, fratilor!

  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » DUPA CASTRAVETI, VOM FI CONVINSI SA ARUNCAM FASOLEA, MAZAREA, LINTEA, SOIA? Isteria bacteriei E.coli se extinde la toata agricultura ecologica? ASA ESTE CONVINSA POPULATIA SA CONSIMTA LA CODEX ALIMENTARIUS?
  3. “Nimeni nu-i vrea, nici gratis, se plâng producătorii, care au vrut să-i dea de pomană” – nu inteleg; i-au dat de pomana si nu au fost primiti, sau cum?

    E limpede ca suntem intentionat “plimbati” stanga-dreapta cu toate stirile astea, cu toate pandemiile si epidemiile, cu revolutiile si problemele care, parca, NU AU SFARSIT.
    Stresul si lipsa de credinta sunt bolile care ne macina. Din cauza lor suntem ca frunzele in vant, usor de plimbat de colo-colo, aflandu-ne fara suport in cele mai multe situatii, cand, de fapt, Domnul STA la usa si bate. Lipsa de credinta ne astupa urechile si ne acopera ochii, incat nu vedem si nu auzim altceva decat zarva, zarva si agitatie, peste tot, greutati si situatii fara iesire, de cele mai multe ori acolo unde chiar nu e cazul.

  4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » MANIPULAREA E.COLI: In ciuda tuturor evidentelor si dezmintirilor, ISTERIA ANTI-LEGUME ESTE INTRETINUTA MASIV, IN MOD OFICIAL, DE GERMANIA. Originea bacteriei nu sunt nici semintele germinate. Cu cat mai multa confuzie, cu at
  5. Pingback: SCANDALURI ALIMENTARE in serie cu produsele romanesti din EUROPA. RAZBOI COMERCIAL IMPOTRIVA INDUSTRIEI ALIMENTARE NATIONALE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare