IMMORTALS (TRAILER): film antihristic despre “EROUL TRIMIS DE ZEI SA NE UNEASCA”, lansat in mod special pe 11.11.2011 (video)

14-11-2011 50 secunde Sublinieri

Lungmetrajul SF “Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor/ Immortals”, a cărui acţiune este inspirată din mitologia greacă, a debutat pe prima poziţie în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de societatea Exhibitor Relations, informează AFP. Regizat de Tarsem Singh şi produs de Mark Canton şi Gianni Nunnari, acest lungmetraj a obţinut încasări de 32 de milioane de dolari de vineri până duminică. Din distribuţia acestei producţii fac parte Mickey Rourke, Henry Cavill şi Freida Pinto. (…)

Nota noastra:

Mesajul din trailer este foarte explicit: zeii vor trimite un erou care ne uneasca. Lansarea filmului este legata explicit de data 11.11.2011. Filmul este puternic impregnat de efecte de imagine 3D; de altfel, este singura caracteristica a filmului, care e facut pentru efecte speciale si nu invers.

Il mentionam doar pentru ca e simptomatic pentru genul de cinematografie promovat puternic de Hollywood, cu accente apocaliptic-catastrofice, legate de figura unui erou cu puteri supraomenesti care, de aceasta data, nu mai e un Superman blond si protestant, ci mai degraba un tanar cu tarsaturi orientale.

De notat este si caracterul de vraja al filmului, dat prin efectele speciale, care iti iau respiratia si iti tin pulsul ridicat, precum si recursul spectacular la mitologia pagana anterioara crestinismului

E un altfel de pregatire  a terenului pentru venirea antihristului…


Categorii

1. DIVERSE, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Opinii, analize, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

22 Commentarii la “IMMORTALS (TRAILER): film antihristic despre “EROUL TRIMIS DE ZEI SA NE UNEASCA”, lansat in mod special pe 11.11.2011 (video)

  1. 11 11 11 – m-a dus gândul la codul de bare..

    Doamne, ajută!

  2. hmm o observatie foarte pertinenta… Infricosator!

  3. urat film. scrie in articolul de la gandul ca filmul e ‘SF’.. eu nu vad unde e ‘stiintifico’, filmul e total fantastic. si venind de la producatorii filmului ‘300’, e clar – violenta extrema. americanii astia se uita la toate filmele trase de par, parca sunt pe etnobotanice cu totii, intai ‘avatar’, dupa aceea ‘twilight’, acum asta..

  4. Parerea mea e ca prin astfel de productii se speculeaza nevoia tinerilor, a fiecarui om in general, de modele si repere pozitive, luminoase, intr.o lume tot mai intunecata si decadenta. Dar se deturneaza aceasta sete a sufletului, ca si fascinatia pentru mitologie in directii si cu scopuri… sa zicem, oculte, pagane si rezultatul este o “frumoasa” manipulare, din care unii castiga bani multi, altii castiga un public vast de gura-casca la efecte speciale absolut gratuite ca utilitate in economia narativa a filmului. imaginea este in 3d? pur si simplu oamenii, saracii, platesc pentru a li se biciui inutil creierul cu socuri vizuale si auditive. Nu stiu detalii dar nu cred ca tehnologia 3d poate fi sanatoasa pt om, avand in vedere cat e de socanta. In orice caz, nu e de bine cu toate… facaturile astea care contin orice numai arta nu.

  5. singura chestie care mi se pare de remarcat in filmul asta este ca individu’ numit Theseus vine cu promisiunea nemuririi….asta daca am inteles eu bine.Ori se pare ca asta pare sa fie exact atractia principala dar si promisiunea pe care o vede o anumita etnie (si acolitii ei) la Antihrist. Se spune chestia asta in multe dintre “profetiile” lor demonice si de catre “invatatorii” lor …unii profeti…cica. Nemurirea este cucerirea suprema….dupa ce cuceresc pamintul vor infringe si moartea….adica il vor infringe pe Dumnezeu care a lasat moartea trupeasca ca rezultat al pacatului.

    Ma rog, niste cretini adenoizi! De fapt ceea ce ma uimeste constant la alde astia este ca tot efortul lor de veacuri, tot consumul lor fantastic de energie mai ales mentala, toata inteligenta lor se invirte in jurul celei mai mari prostii pe care a putut s-o gindeasca mintea omeneasca cu mult ajutor de la dracu’ (evident): ca-l pot infringe pe Dumnezeu, pe Mintuitorul Iisus. Ca doar ai lor “invatatori” stiu foarte bine cu cine au de-a face….dar refuza in ciuda tuturor evidentelor….

  6. nu stiu daca ati sesizat, dar in ultima perioada apar o multime de filme cu supereroi / zei, cu efecte speciale din ce in ce mai extraordinare. subscriu parerii anonymei – setea de spiritualitate a omenirii este deturnata catre orice alta directie in afara de cea mantuitoare.

  7. Ce este acest film decât încă unul din seria fără număr a filmelor anticreştine produse de capitala industriei de filme din lume? SF, pronografie, violenţă, blasfemii. Tot tacâmul. Bineînţeles că este încă o “pregătire” pentru ceea ce va urma, pentru că trebuie să “trăim” mai mult în fantastic decât în realitatea de zi cu zi care este tot mai insuportabilă. În curând cerul va deveni o uriaşă hologramă în care se va “viziona” ultimul “film”.

  8. Eu sunt uimita de apetitul publicului pentru povesti cu eroi.
    Ma intreb adesea daca astfel de filme raspund unei cereri reale.. sau tocmai educa gusturile in acest sens?
    In perioada in care nu exista inca televiziune cartile tratau rar aceasta tematica. Cate romane clasice cu super-eroi cunoasteti?
    Cred ca asistam la o re-mitologizare a publicului, familiarizarea cu deitatile (demoni) pagane.

    Am mari probleme sa-mi fac copilul de 7 ani sa inteleaga ca orice super-erou de film este un antihrist. De altfel, limitez vizionarea filmelor la cele e gradinita, pana va putea intelege ca batman nu are intamplator coarne pe cap, orice fuziune om-animal (spiderman, dar chiar si avatar) este de natura demonica, oamenii nu au forte speciale indiferent cat incearca stiinta (evolutionismul, in special) sa credem ca ne-am putea schimba in alta specie (X-men si altele).

    Dar pentru pasionatii de filme, sa intelegi ca majoritatea filmelor exprima in fapt un mesaj clar care nu se adreseaza ratiunii, este chiar o provocare.
    Sunt atatea filme intens promovate dupa care te intrebi “despre ce a fost asta”. De exemplu.. Ce s-a inteles din “The Imaginarium of Dr. Parnassus”? Din “Labirintul lui Pan” sau din “Sucker Punch”? (Sucker Punch este un film despre control mental, la fel ca si “Shutter Island”, “Inception”, “Imaginarium…”). Foarte multe filme din ziua de azi au ca tema controlul mintal (desi pentru ochiul neantrenat este greu de vazut).
    Unele filme sunt interpretate din alta perspectiva pe situl http://vigilantcitizen.com/category/moviesandtv/
    Este interesant.

    In rest, majoritatea filmelor actuale abunda in simboluri oculte (pentagrame, ochi in triunghi, pardoseala masonica, stalpi masonici, sarpe in cerc, soare negru, luna, coarne, tigva de capra, fulger, verde vrajitoresc – verdele din harry potter sau din green lantern- etc…), incat uneori “distractia” mea cand le vizionez este sa fiu atenta la indiciile vizuale.
    Pana si desenele animate au simbolistica pagana.

    Pe scurt, suntem “educati” intr-o noua (pan-)religie, fara ca macar sa ne dam seama de asta.

  9. anonim,

    eu nu cred ca aceste filme raspund unei cereri reale neaparat ci educa, sau cel putin incearca sa orienteze asteptari, prin utilizarea de tehnologii si simboluri de natura de a seduce privirea. Odata asteptarile publicului modelate, asistam la o dependenta in masa de filme precum twilight, ca sa ma limitez la un exemplu banal si stupid; un intreg segment de public este prins in plasa, face din urmarirea serialului un reper al zilei, are pe marginea lui subiect vast de conversatie si exclusivist fata de cei care au ghinionul sa nu fie la curent cu serialele. deci indirect putem spune ca actioneaza si asupra “stimei de sine”, hranind-o prin cat de interesant te poti simti cand povestesti la facultate a doua zi ca ai ajuns la zi cu serialul x si ca esti… cred ca “initiat” este termenul … fata de cei din jur. Brusc iti cresc actiunile de… “popularitate”.

    totusi nu cred putem pune laolalta filme pur fictionale si absurde precum avatar, percy jackson si alte prostii din aceeasi categorie – cu filme precum shutter island sau inception. Mie mi se pare ca acestea din urma sunt dificile, pun probleme, transmit un mesaj, avertizeaza cumva oamenii. Publicul tinta pentru acestea din urma este de alta categorie, mai avizat, mai rational, cu tendinta de a pune si rezolva probleme adanci. Cel putin shutter island, care avertizeaza cu privire la controlul asupra psihicului mie mi se pare destul de reusit: lasa sa se intrevada posibilitati de a fi manipulati de care poate nu ne dam seama. Oricum, sub aparenta de absurd, acestea contin o problematica destul de coerenta pentru cine merge sa vada filmul nu din dorinta de a-si schingiui creierul cu imagini si sunete socante ci pentru a recepta un mesaj.

  10. Cred că problema multor filme “artistice”care se fac de foarte mulţi ani încoace este în primul rând CINE le face: producătorii, regizorii, scenariştii, că de actori au eu grijă să-i aleagă pe cei mai charismatici. Este evidentă dorinţa lor de a „educa” populaţia planetară care pune botul la vizionare spargând box-office-ul cu sume ce explodează. Prin film (ca şi prin televizor) „educaţia” se face cel mai uşor. Nu faci nici un efort. Nu-ţi exersezi discernământul. Primeşti ceea ce ţi se dă. Folosind iternetul tot mai faci un minim efort de căutare, de selectare, şi alegi tu ceea ce vrei, chiar dacă alegerea e greşită. Vor să schimbe structural modul de gândire al oamenilor, şi mai ales al tinerei generaţii, uşor de prins în plasă şi de modelat. Această generaţie devenind matură şi având o minte pervertită va „construi” o lume pe care nu o vom mai recunoaşte, o lume care va accepta ca normale lucruri aberante. „Anonim” a menţionat câteva filme. Se pare că sunt de referinţă în domeniu. Eu n-am auzit de ele, în afară de Harry Potter. Putem alege să nu ne uităm la filme. Nu avem nimic de pierdut. Chiar şi cele care pun probleme pot să ne încurce mai mult decât să ne ajute. Jucăria fraţilor Lumière a încăput pe nişte mâini care au folosit-o ca armă împotriva noastră. A trecut demult epoca marilor capodopere, a marilor ecranizări. Acum se trage tare pe ultima sută de metri pentru coruperea morală şi distrugerea oricărui reper creştin, şi pe trimiterea în fantastic, în lumi ce încearcă să mimeze lumea reală dar în mod negativ şi pe dos, aşa cum va încerca şi antihrist să o facă. Se vrea ca oamenii să fie „bine pregătiţi”.

  11. @Anonyma,
    Nu stiu despre ce e twilight. Intre shutter island si sucker punch nu este nici o diferenta de mesaj.
    Iar mesajul nu este de “avertizare”, ci este “find a happy place”, un loc “somewhere over the rainbow”. Adica singura “libertate” este in imaginatie, este in crearea unei realitati alternative, a unui alter ego.
    Pe piata sunt multe filme care exprima acelasi lucru, de la Alice in Tara Minunilor incoace… foloseste fortele mintale pt a modifica perceptia realitatii, pana cand raul e bine, binele este rau, a fi victima este o fericire, minciuna este placere (vezi mesajele muzicii pop actuale.. Love the way you lie) etc.. Si in general, daca poti sa nu mai faci distinctie intre real si imaginar, inseamna ca realitatea este inexistenta si te poti lobotomiza, la o adica, cum se intampla in shutter island si in sucker punch.

    Filmele in care realitatea este anulata nu pot avea mesaj pozitiv, de avertizare etc. Ci Iti transmit 2 lucruri: nu ai scapare si ace adevarata libertate este in minte (implicit, acceptarea lanturilor).
    Este o schimonosire a credintei crestine ( adevarata libertate este sa faci nu voia ta cazuta, ci voia lui Dumnezeu)… Ei, in aceste filme ti se spune sa accepti ca adevarata libertate vine din acceptarea sclaviei/ abuzului (dupa caz) si evadarea in lumea interioara.

  12. Uimire,

    sunt de acord in principiu cu cele afirmate de dumneavoastra, aceste “produse” sunt o schimonosire a realitatii dar as indrazni sa afirm ca nu au nici in clin si nici in maneca cu credinta crestina. Cred ca nu am fost foarte explicita in mesajul meu anterior.

    cand vorbeam de diferente vorbeam de categorii diferite de filme cu grade diferite de fictiune. Fictiuni precum twilight, alice in tara minunilor, avatar, razboiul stelelor si altele de genul asta sunt total rupte de realitate. Fictiuni precum shutter island te duc cu gandul ca exista posibilitatea ca ceea ce pateste personajul principal sa ti se intample chiar tie. Inception mi s-a parut avertisment asupra posibilitatilor de a fi supusi manipularii mult mai usor decat ni se pare noua. Sunt grile proprii de interpretare acolo unde exista ceva de interpretat. In avatar de ex (exemplu deja notoriu 🙂 ) mi s-a parut ca nu e nimic de interpretat. O intriga simpla si in rest fascinatie. Avatar este un fel de produs care trebuie consumat, nu un film ci un fel de inghetata intr-o zi de vara, tot privesti si nu te mai saturi, exact cum mananci inghetata asteptand sa te racoresti. Ai aceeasi senzatie de placere vizuala/frustrare si la Alice in tara minunilor. Nu ai aceeasi senzatie la categoria de filme din care face parte shutter island pentru ca acesta din urma ridica niste intrebari la nivel intelectual, forteaza interpretarea si cautarea de raspunsuri. [Nu cunosc celalalt film (sucker punch). Twilight e o aberatie cu niste vampiri adolescenti, dar nu am vazut niciun episod, eu refuz din capul locului sa privesc anumite filme rupte total de realitate. Ma multumesc cu niste trailere cel mult].

    Acum cativa ani citeam pe undeva, intr-o carte a unui sociolog francez, imi pare rau ca nu imi mai amintesc numele pentru a va oferi o referinta clara, ca realizarile literare si cinematografice (de fictiune se vorbea acolo dar eu as extinde sfera) au servit de la bun inceput ca vehicul de ideologii. Se facea vorbire acolo la modul critic despre ideea ca mesajele narative din filmele americane sunt menite sa transmita (publicului francez, in speta) ideologia stilului de viata american, idealizat. Daca extrapolam la filme SF, la documentare cu fenomene paranormale sau ufo, la emisiuni radio-tv, la tendinta in muzica – toate sunt “re-formatoare” sau mai bine zis, in context actual, de-formatoare de personalitati prin ideologiile vehiculate in scripturi de filme si texte de melodii.

    Eu nu cred ca este o solutie viabila refuzul “de plano” de a privi (selectiv) anumite filme pentru ca traim intre oameni si cred ca suntem datori sa stim cum sa explicam copiilor ce este constructiv pentru ei sa priveasca si ce nu. Si mai cred ca este bine sa dezvoltam interpretari pozitive atunci cand filme precum shutter island lasa povestea la latitudinea “cititorului”.

    Mai cred ca suntem datori sa adoptam pozitii critice in fata invaziei non-sensului si sa formam la randul nostru persoane si personalitati rationale si cu discernamantul ascutit.

  13. @ Anonyma

    Cred ca tocmai de “interpretari pozitive” trebuie sa ne ferim cand vedem filme ca shutter island, care vad ca a facut impresie puternica.
    Tot ceea ce traieste personajul principal din shutter island este “real”, in sens de adevar istoric. Au existat acele experimente, cu specialisti importati (reciclati) din germania. Cel mai cunoscut program de control mintal (cunoscut pt ca a fost scandal in anii 70) a fost MK-ultra, operat de CIA cu banii guvernului. Exista pana si pagina pe wikipedia despre asta, a curs cerneala multa pe marginea relatarii supravietuitorilor.
    Apoi au urmat altele, mai putin cunoscute.. viata bate orice film.

    Oricum, elementele din aceste cercetari se regasesc in cultura media moderna. Foarte pe scurt, subiectul supus traumelor intense, sub ghidarea unui tortionar (“handler”), reuseste sa-si portioneze psihicul, sa-si creeze alter-egouri (uneori fara sa stie unele de altele) si sub comanda handlerului se poate activa un anumit ego, programat prealabil pt a se comporta in anumit fel. Tortionarul (handler) foloseste in programare o anumita imagistica pt a ghida victima. Cele mai uzuale povesti/mituri/imagerii sunt Alice (din tara minunilor, oglinzilor), Dorothy din vrajitorul din oz (ati auzit vreodata in filme replica “you’re not in Kansas anymore”?), povesti clasice disney, labirintul (.. lui Pan.. daca ati vazut filmul.. si in alte filme, cu acelasi inteles – psihicul uman), dihotomia bine-rau (binele este rau, raul este bine etc…)
    Printre victime celebre se numara Marylin Monroe care a ajuns ea un icon pt alte victime. Dupa un timp victimele “ies din uz”, adica efectele programarii mintale dau rezultate neasteptate dupa o varsta si victima moare mai mult sau mai putin “natural”. Cam asta am citit.
    In ultima vreme simbolistica legata de experimentele de control mintal razbat in foarte multe filme, clipuri muzicale, mesaje publicitare etc.. Eu nu inteleg exact cum functioneaza (nu am gasit materiale clare pe tema aceasta), dar se pare ca rezultatele cercetarilor de mind control pot fi aplicate pe populatia larga.
    Cum cred eu ca merg lucrurile (poate ma insel, sunt idei personale) : creezi trauma la nivel social (razboi/foamete/criza economica/boala etc..). Poate fi si artificiala, adica transmiti un mesaj de panica neconform cu realitatea (media poate face lejer asta). Apoi tot mass-media (si invatamantul?) ofera miturile in baza carora iti este directionat psihicul torturat catre.. ce solutie vor ei sa-ti sugereze, in fapt (moarte asistata, sexualitate exacerbata, evadare din realitate, acceptarea violentei dupa schema binele este rau, durerea e placuta etc.. )

    Eu cred ca este o solutie foarte buna sa fii selectiv cu privitul. Vreau sa spun: foarte selectiv. Eu am sotul pasionat de filme, dar le cumpara cand apar, nu avem televiziune prin cablu. Dar din 20-30 de filme pe care le cumpara, daca sunt vreo 2 pe care le poti privi fara sa simti ca ti se micsoreaza creierul nefolosit in cap. Si alea 2-3 dupa ce le privesti si te minunezi (nu emotie estetica) de efectele speciale, incepi sa te intrebi .. dar despre ce a fost filmul cu adevarat?

    Re Avatar.. Oamenii nu-l interpreteaza, ci adera direct la mesaj. Panteism si vrajitorie. In unele religii pagane se crede ca poarta de intrare in taramul umbrelor este copacul. Se crede ca exista spirite ale copacului care salasuiesc in el, care pot fi invocate etc.. Nu le-am inventat eu, vezi carti de mitologie. Plus ideea periculoasa ca totul are suflet. Si multe altele.. este un film vatamator.
    Razboiul stelelor: “forta” fie cu tine? Cine?
    A propagat ideea aceasta satanica/new ageista a unei forte impresonale care ne sprijina in actiuni. Sau binele si raul sunt fetele inseparabile ale aceleiasi realitati.
    (Apropo, George Lucas este si in spatele filmului Labirinth, film despre control mintal)
    Etc.

  14. Anonim, multumesc din suflet pt precizari! Of, exprimarea mea e foarte greoaie cand trebuie sa exprim mult in timp scurt. Desigur, aveti dreptate cand spuneti ca trebuie sa ne ferim de interpretari pozitive, nici nu ma gandeam sa incep sa vad doar latura roz si sa idealizez supereroii. Ceea ce voiam sa subliniez era tocmai ideea pe care foarte clar o conturati dv, imageriile fac rau spiritului si creierului. Dar cand un film (shutter island, inception) trage un semnal de alarma asupra unei realitati istorice care se poate repeta sau asupra unei forme de control care ne pandeste dupa colt, eu interpretez pozitiv simplul fapt ca iau cunostinta de aceste tipuri de manipulare. In rest, oricum, snt interzise sub o anumita varsta parca. In timp ce la prostiile care afecteaza mintea e liber pt orice varsta. Si cred ca nu intamplator. Cand eram copil imi amintesc cat m.a intrigat povestea lui Alice, nu mi.a placut deloc, imi zdruncina reperele si am avut stari de angoasa. Oz mi.a creat o impresie foarte vie, pana azi imi amintesc fascinatia pe care a exercitat.o asupra mea. Mi.e frica sa ma gandesc la felul cum se va structura personalitatea unui copil bombardat cu imagini de.a gata, in 3d, daca eu doar citind cartile cu ilustratii am fost clar influentata!

  15. Ceea ce este foarte clar este că atât prin vizual (filme, TV, internet), cât şi prin auditiv (muzică rock, metalică, etc.), se încearcă încă de prin anii 50 ai secolului trecut jubjugarea fiecărei generaţii în parte la noile “valori” ale modernismului, consumismuluii şi libertăţilor de tot felul, pervertindu-se firea omului în ceea ce are ea mai bun şi mai sfânt şi pentru a se ajunge la relativizarea valorilor morale ale lumii creştine – pentru că ăsta este de fapt targetul – şi la ideea că totul este posibil.

  16. Sunt o multime de filme, majoritatea covarsitoare sunt proaste.
    Eu cred ca in primul rand, problema este reprezentata de MOTIVUL pentru care te uiti la un film: ca sa castigi ceva, sau ca sa pierzi, pur si simplu, timpul?
    Daca vrei sa castigi ceva, incepi sa ai pretentii si usor usor te vei trezi ca… nu prea ai ce sa alegi… Incepi, astfel, sa cauti mesajul fiecarui film in parte si cu timpul vei incepe sa le descifrezi din ce in ce mai bine.

    Eheei.. dar acum apare problema cea mai mare: CAT DE MULT ITI IUBESTI CREDINTA, CAT DE MULT DORESTI O VIATA IN HRISTOS? Cei caldicei, nu prea sunt interesati daca intre actiunea sau cel mult “mesajul” filmului si credinta exista vreo legatura, daca este vreo contradictie… Si privesc asa, admirativ, tot ce trece prin fatza ochilor, inghitind mental, aproape pe nemestecate, faptele “eroilor”, suferind alaturi de ei, bucurandu-se, plangand etc.

    Insa indicat este sa trecem totul prin filtrul credintei, insemnand in primul rand sa ne cunoastem credinta… Astfel vom constata ca in marea majoritate a filmelor problema nu e ca n-au legatura cu credinta, ci ca SUNT CONTRARE invataturilor Bisericii!
    Legea Talionului, legile noahide in diverse formulari, paganism, pervertire morala, ocultism etc. – toate acestea se gasesc in MAREA majoritate a filmelor. Sunt extrem de putine filme care pot fi privite si din care chiar avem ceva de castigat, mai ales filme “de viata”, si acolo putem vedea de obicei EFECTELE DEPARTARII DE DUMNEZEU, pentru ca marea lor majoritate se termina prost si putem intrezari din ce cauze. As putea spune despre aceste filme ca aduc un oarecare folos, cu conditia sa intelegem ce e folositor pentru viata noastra IN HRISTOS!
    Altfel, ne bucuram de orice gluma, de orice scena, de bataie, de sex etc., “traind clipa” – cum era mesajul unui film pe care l-am vazut recent… Ori, in Ortodoxie nu exista indemnul “traieste clipa” decat daca trairea e in Hristos.

  17. Filme precum IMMORTALS, CLASH OF THE TITANS, CONNAN, TWILIGHT SAGA etc. nici nu merita amintite, sunt filme facute (degeaba!) pentru cei cu creierul netezit, care n-au alta grija decat cum sa-si piarda timpul mai inutil!
    “Daca tie nu-ti plac, nu inseamna ca sunt proaste…” – stiu, am mai auzit (miorlaitul) asta, insa aici nu e vorba de ce-mi place mie sau nu, ci de faptul ca aceste filme sunt nu doar proaste, ci chiar vatamatoare.
    Cand eram copii, citeam/ascultam povesti, acum suntem adulti (?!) si mai cautam inca povesti, problema este ca acestea nu ne mai ajuta creativitatea, imaginatia etc., precum cele ale copilariei, ci din contra, darama si ce mai ramane in picioare dupa asediul zilnic.

  18. Pingback: APOCALIPSA MAYASA: pe 21 decembrie 2012 AR VENI UN ZEU DIN CER, conform ultimelor "descoperiri" arheologice
  19. Pingback: "Modern Warfare 3": ISTERIA unui joc video ce reproduce RAZBOAIE DRAMATICE IN CAPITALELE EUROPENE, cu vanzari RECORD mai mari decat AVATAR [video]
  20. Pingback: Cum va fi 2012? (I) ANUL DECISIV IN VEDEREA ATINGERII PLANURILOR ANTIHRISTICE? - Razboi întru Cuvânt
  21. Ma bucur ca mai exista oameni care vegheaza. Nu doar filmul asta prezinta pe “the one” ci majoritatea filmelor cu supereroi, trimisi de “dincolo” ca sa unifice, sa salveze, etc. Oare intamplator, acesti eroi in mare parte sunt reprezentati ca niste “monstri buni”, care ne-ar salva de la monstri rai? Care ne salveaza de la ce/cine? Foarte interesanta propaganda asta, incepand de la desenele animate pana la ultimele filme de adulti, sau stiri apocaliptice. Terenul se misca. Fiti treji, vegheati si dati mai departe lumina. D-zeu sa va ajute in continuare!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare