VACCINUL IMPOTRIVA CANCERULUI DE COL UTERIN A TRANSFORMAT O FATA SANATOASA DE 13 ANI INTR-O LEGUMA (Marea Britanie)

14-11-2011 1 minut Sublinieri

Parintii lui Lucy Hinks, in varsta de 13 ani, au acceptat ca fiica lor sa se vaccineze impotriva cancerului de col uterin, insa efectele secundare aproape ca au transformat-o pe fetita intr-o leguma. Lucy este intr-o permanenta stare de oboseala, abia isi poate tine ochii deschisi si a ajuns sa doarma 23 de ore pe zi.

Fetita a inceput sa aiba simptome de raceala imediat dupa al doilea vaccin, in noiembrie 2010. Iar dupa al treilea, eleva se simtea tot mai epuizata. In urmatoarele saptamani starea ei s-a inrautatit, pana cand a ajuns aproape o leguma. Lucy nu reuseste sa mai mearga sau sa vorbeasca.

Parintii trebuie sa stea in permanenta cu fiica lor si se tem ca starea copilului sa nu fie permanenta. Cuplul din Port Carlisle, Cumbria, Marea Britanie, recomanda acum tuturor parintilor sa se gandeasca bine inainte de-a isi da acordul cu privire la vaccinul impotriva cancerului de col uterin.

Nu imi doresc ca niciun parinte sa mai treaca prin ceea ce trecem noi. Nu am mai vazut culoarea ochilor copilului meu de saptamani bune si nimeni nu poate sa ne spuna cand se va face bine. Le recomand celor care vor sa faca vaccinul fetelor lor sa se gandeasca foarte bine”, a declarat mama lui Lucy.

Fetita a facut primul vaccin impreuna cu toate fetele din clasa, in octombrie 2010. Autoritatile din Cumbria spun ca vaccinul a dat rezultate foarte bune in majoritatea cazurilor si ca 60.000 de fetite au fost vaccinate.

Din nefericire insa, Lucy nu este singurul caz in care efectele secundare au fost devastatoare. Rachel Attridge, in varsta de 17 ani, a fost diagnosticata cu un un sindrom extrem de rar la scurt timp dupa ce a fost vaccinata. In acest al doilea caz medicii au spus ca sunt “99,99% siguri” ca boala a fost declansata de vaccin.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “VACCINUL IMPOTRIVA CANCERULUI DE COL UTERIN A TRANSFORMAT O FATA SANATOASA DE 13 ANI INTR-O LEGUMA (Marea Britanie)

 1. Ce bucatar bun proteveul,stie sa bage si zahar ca sa dreaga gustul otravurilor…

 2. “Autoritatile din Cumbria spun ca vaccinul a dat rezultate foarte bune in majoritatea cazurilor si ca 60.000 de fetite au fost vaccinate.”

  Sigur ca da! Si care au fost rezultatele acelea foarte bune? Oare faptul ca inca nu au patit nimic si sunt pe picioare? Despre ce vorbesc?

 3. Mesajul implicit de un cinism infiorator este: doar doua esecuri la 60.000 reprezinta o rata de succes excelenta din punct de vedere statistic. Eu asa interpretez halul in care a fost prezentata informatia aceasta. Oare persoanele care prezinta astfel de stiri, cele care le redacteaza, cele care le dau liber pe sticla si-ar vaccina fetitele stiind ca exista si riscul de 1 la un miliard sa pateasca ceea ce au patit victimele? Sau sunt lobotomizati toti lucratorii din mass media?

  Oricum mie medicul de familie mi-a spus pe vremea celebrei campanii de vaccinare cu acest vaccin ca a interzis mamelor care ii cereau parerea sa isi vaccineze fetele cu acest produs intrucat da sterilitate si este dovedit in cercurile lor (de medici de familie si nu numai) acest efect. Intamplarea face ca medicul de familie sa imi fie ruda.

  traim intr-o lume tot mai descreierata in care valoarea suprema este banul si in care companiile farmaceutice ar face orice sa il castige. Inclusiv sa faca mortii o reclama irezistibil de ademenitoare si sa o vanture obsesiv pe toate CANALELE (de dez-informare) 🙁

 4. Nu banul este miza jocului. Pentru bogatii lumii (cei adevarati, nu copii de mingi, gen soros si gates), banii nu mai au sens. Miza reala este controlul. Al oamenilor si al resurselor.

 5. Pingback: Esec in campania iresponsabila de vaccinare impotriva cancerului de col uterin. AUTORITATILE SCRASNESC DIN DINTI FATA DE SURSELE DE INFORMARE ALTERNATIVE
 6. Pingback: Mihaela Geoana promoveaza VACCINAREA ANTI-HPV si acuza ”LIPSA DE EDUCATIE SI IGIENA CRASA” A ROMANILOR
 7. Pingback: Marea Britanie: implanturi CONTRACEPTIVE facute PE ASCUNS, fetelor de 13 ani, la scoala! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 8. Pingback: JAPONIA OPRESTE CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV. De ce se oculteaza in Romania GRAVELE EFECTE NEGATIVE ale vaccinului Gardasil/Cervarix (inclusiv DECESUL si SECHELE IREVERSIBILE)? - Război întru Cuvânt
 9. Pingback: Cercetatorul principal al vaccinurilor ANTI-HPV “rupe tacerea”: GARDASIL SI CERVARIX NU FUNCTIONEAZA, SUNT PERICULOASE SI NU AU FOST TESTATE/ “Descoperitorul” bolii ADHD marturiseste: ADHD ESTE O BOALA FICTIVA - Recomandari
 10. Pingback: VACCINUL ANTI-HPV: EFECTE SECUNDARE GRAVE manifestate la tinerele vaccinate in Columbia - Recomandari
 11. Pingback: In atentia (i)responsabililor din Ministerul Sanatatii. Colegiul American de Pediatrie: NOI TEMERI CU PRIVIRE LA VACCINUL HPV, CARE AR PUTEA DUCE LA MENOPAUZA PREMATURA. Pediatrii americani critica LIPSA EVALUARILOR PE TERMEN LUNG in cazul VACCINURILOR GA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare