Flota rusa efectueaza exercitii de amploare in MAREA NEAGRA si Marea Mediterana

2-01-2013 31 secunde Sublinieri

Rusia va efectua la sfârşitul lunii ianuarie ample exerciţii militare care vor implica toate flotele ruse din Marea Neagră, Marea Nordului, Oceanul Pacific şi Marea Baltică, în mările Neagră şi Mediterană, scrie RIA Novosti.

Exercițiile sunt prevăzute în programul de antrenament al Forţelor armate pentru 2013 și vor avea ca misiune “perfecţionarea cooperării între trupe” în larg, a anunţat serviciul de presă al Ministerului Apărării. “În prezent, grupurile operaţionale de nave sunt în drum spre zonele desemnate în vederea manevrelor”, a precizat serviciul de presă.

În desfășurarea lor, exercițiile prevăd simularea unor episoade tactice de îmbarcare a infanteriei Marinei şi a trupelor aeropurtate de pe coasta Caucazului de Nord pe nave amfibie.

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, SUA versus Rusia

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Flota rusa efectueaza exercitii de amploare in MAREA NEAGRA si Marea Mediterana

  1. Le_au dat voie americanii ?…tari rusii astia !

  2. @ c2 !
    Ftratioare esti “naiv”…
    De cand ar avea rusii nevoie de vreo “permisiune” a americanilor…ca sa faca exercitii militare? sau sa-si etaleze forta lor armata?
    Niciodata rusii n-au fost “supusi” americanilor si nici inferiori lor, d.p.d.v. militar. I-au trat pe americani si ii trateaza inca ca “egali”, insa niciodata nu s-au temut rusii de americani.Ba din contra americanii au “tremurat” decenii la rand de “puterea” fostului U.R.S.S.!
    Rusii au fost, sunt si vor fi o mare putere a lumii si SINGURA “superputere” crestina ortodoxa pe care Dumnezeu a lasat-o pe pamant…
    Insasi “lucrarea” de MANTUIRE a omenirii este legata de poporul rus, pana la sfarsitul veacurilor, dupa cum au profetit multi dintre Sfintii Parinti, care au spus ca chiar nelegiuitul de “Antihrist” se va teme mult de acest popor si de conducatorii lui…
    Noi sa-i “pretuim” fiindca sunt fratii nostri de credinta, si impreuna “madulare” cu noi in Trupul Tainic si Mistic al Bisericii celei DreptMaritoare pe pamant…
    Cu ei avem in comun TOTUL, Pe Dumnezeu, Biserica Lui cea Ortodoxa, Adevarul Lui, Mantuirea Lui, si Legatura Harului nevazut, pe cand cu occidentalii nu avem in comun decat lucruri putine si superficiale…

    Dumnezeu sa aiba mila de noi toti!

  3. Anul 2013 va fi un an al schimbărilor geopolitice. Până acum, SUA a avut posibilitatea să-şi bazeze politica externă pe „principiul 3D”(dolari, democraţie, distrugere), dar criza sistemică prin care trece economia americană nu-i mai permite să-şi exercite rolul de hegemon mondial. Ieri, parlamentarii americani au binevoit să facă un pas înapoi de la „prăpastia fiscală”, însă peste 4-6 săptămâni posibilitatea căderii în „prăpastie” va apărea din nou, deoarece niciuna dintre problemele fundamentale ale economiei americane nu pot fi rezolvate fără renunţarea atât la supradimensionarea forţelor armate cât şi demantelarea sistemelor de protecţie socială şi sistemului de pensii.

    ……

    În aceste condiţii, nespus de comic sună ameninţarea consilierului prezidenţial Iulian Chifu care s-a declarat nemulţumit de politica externă a Federaţiei Ruse, menţionând că „acest tip de acţiune începe să coste, iar în anul 2013, dacă nu există o revizuire a acestei atitudini, va costa şi mai mult”. Rămâne de văzut cine şi cât va plăti pentru diverse atitudini în 2013.

    http://romanian.ruvr.ru/2013_01_03/Perspectivele-SUA-in-anul-2013/

  4. Orice tara cu vapoare si petrol ar fi aiurea sa nu faca exercitii militare de amploare. Orice tara cu minime pretentii de actor geopolitic trebuie sa isi incordeze muschii ca sa arate ce are. Evident, show-ul asta propagandistic este copilaresc si nu are nici o relevanta in impresionarea potentialilor concurenti ci poate doar a plebei din ambele taberi.

    Sa nu uitam cat si-au plimbat si americanii barcutele pe langa Golful Persic si nesimtiti aia de iranieni tot ii sfideaza si pregatesc bum-bum-ul.

  5. “Noi sa-i “pretuim” fiindca sunt fratii nostri de credinta,”..corect, Stalin si poporul rus, libertate ne-au adus. Mare binefacere colonialismul rus, fara indoiala.

    Corect, nu SUA este problema Rusiei. China. Competitia acutala este care sa fie partenerul de dialog (de negociere) cu SUA. (pe vremea lui Ciu En Lai, China se plangea conducatorilor comunisti romani ca URSS o izoleaza de la tratativele cu SUA in chestiunea Coreea, desi ei, chinezii duc militar greul)

    Noua, celor mici, ne raman comentariile de pe margine. La care, cum vedeti, ne pricepem absolut toti.

  6. Pingback: Rusia pregateste FORTA DE INTERVENTIE NAVALA in Marea Mediterana - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: Rusia ordona MANEVRE MILITARE SURPRINZATOARE in Marea Neagra la ordinul lui Putin. Cu bataie la Turcia/ Pe Vocea Rusiei se fac SCENARII DE INVADARE A ROMANIEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Pingback: RUSIA SE PREGATESTE DE RAZBOI? Fortele navale rusesti inregistreaza o crestere fara precedent/ Cel mai mare exercitiu naval CHINA-RUSIA din Marea Japoniei - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare