LEACUL PENTRU CANCER, INTERZIS DE MAFIA INDUSTRIEI “BIG PHARMA”? De unde ne putem lua VITAMINA B17 (Amigdalina)?

21-05-2013 3 minute Sublinieri

Anti-Cancer Vitamin Vitamin B17

Autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ascunsă cu grijă de marele public, scrie Cancure.

Este un fapt demonstrat că proprietăţile curative ale vitaminei B17, numită şi laetril sau amigdalina, sunt soluția împotriva cancerului.

Griffin susţine că vitamina B17 nu este utilizată în medicina convenţională nu din raţiuni de ordin ştiinţific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare şi tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe producţia armatei de substanţe chimice destinate să lupte împotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră.

Vitamina B17 o putem lua cel mai simplu din sâmburii de caise

Amigdalina se găseşte în sâmburii de caise, migdale, vişine, piersici, prune şi mere, precum şi în seminţele de mere, sorg, mei, seminţe de in, linte, unele soiuri de fasole şi struguri. De asemenea, în unele plante şi multe alte produse pe care omul modern nu le utilizează în mod curent în alimentaţie.

Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar dacă numeroşi savanţi susţineau că, dacă o persoană ar consuma zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta cancer, susţine autorul volumului menţionat. Potrivit acestuia, giganţii farmaceutici, precum şi Ministerul Sănătăţii al SUA au exercitat presiuni uriaşe asupra Direcţiei de control pentru calitatea alimentelor şi medicamentelor, care a declarat drept ilegală comercializarea vitaminei B17, împreună cu informaţiile ataşate despre efectele sale terapeutice împotriva cancerului.

  • Income Magazine:

Vitamina care ucide cancerul: Descoperire ascunsa de companiile farmaceutice

In volumul său ‘World Without Cancer’, autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ascunsă cu grijă de marele public, şi anume proprietăţile curative ale vitaminei B17, numită şi laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter.

Este un fapt demonstrat: această substanţă distruge repede celulele canceroase. Autorul oferă mai multe informaţii despre vindecarea bolnavilor de cancer graţie B17, precum şi explicaţiile ştiinţifice ale acţiunilor sale şi ridică întrebarea ‘De ce medicina convenţională nu recurge la aceasta pe scară largă împotriva bolii înşelătoare?’.

Griffin susţine că vitamina B17 nu este utilizată în medicina convenţională nu din raţiuni de ordin ştiinţific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare şi tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe producţia armatei de substanţe chimice destinate să lupte împotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră, scrie Agerpres in pagina electronica.

Vitamina B17, care ucide cancerul, este conţinută în special în sâmburii de caise. Aceştia au fost declaraţi oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer încă acum 35 de ani. După cel de-al Doilea Război Mondial, dr. Max Gerson şi-a tratat cu succes pacienţii cu acest remediu şi l-a inclus în metoda sa de combatere a cancerului.

Amigdalina se găseşte în sâmburii de caise, migdale, vişine, piersici, prune şi mere, precum şi în seminţele de mere, sorg, mei, seminţe de in, linte, unele soiuri de fasole şi struguri. De asemenea, în unele plante şi multe alte produse pe care omul modern nu le utilizează în mod curent în alimentaţie.

Modul actual de viaţă ne face să consumăm produse din făină rafinată, mult zahăr, ulei de gătit şi alte produse industriale şi procesate, în timp ce alimentele organice naturale au fost mult timp absente din meniul nostru. Bunicii noştri au mâncat alimente naturale nerafinate, iar cancerul pe vremea lor era un eveniment rar. Ei consumau fructe uscate, pâine din făină brută şi chiar pâine din mei. Astfel, ei aveau acces, fără să ştie, la vitaminele necesare pentru o viaţă sănătoasă, ferită de boli, inclusiv amigdalina (B17).

Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar dacă numeroşi savanţi susţineau că, dacă o persoană ar consuma zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta cancer, susţine autorul volumului menţionat. Potrivit acestuia, giganţii farmaceutici, precum şi Ministerul Sănătăţii al SUA au exercitat presiuni uriaşe asupra Direcţiei de control pentru calitatea alimentelor şi medicamentelor, care a declarat drept ilegală comercializarea vitaminei B17, împreună cu informaţiile ataşate despre efectele sale terapeutice împotriva cancerului, precum şi vânzarea unor categorii de fructe proaspete şi sâmburi de caise.

Tactica mai includea răspândirea de zvonuri că sâmburii de caise şi de migdale conţin cianură şi că aceasta i-ar putea otrăvi pe cei care le mănâncă. Dar adevărul este că nimeni nu s-a otrăvit din această cauză până în zilele noastre, chiar dacă a consumat în cantităţi mari sâmburi de caise sau migdale, scrie Edward Griffin în volumul său.

Băutura care poate invinge cancerul

Caduceus-Death-Head-Pharma-Radiation

Legaturi:

***


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

63 Commentarii la “LEACUL PENTRU CANCER, INTERZIS DE MAFIA INDUSTRIEI “BIG PHARMA”? De unde ne putem lua VITAMINA B17 (Amigdalina)?

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. @ L.D. Stefan Ai testat vreodata una din terapiile “naturiste” ? Nu cred. Asa ca nu vad cum poti fi atat de ipocrit sa le combati…
    P.S. Chiar daca ai facut studii in Romania, 100% din cunostintele tale vin din publicatii si jurnale din Vest, asa ca sa nu crezi ca tu esti cumva fert de manipulare.

  2. Pentru a va lamurii putin mai in detaliu asupro “toxicitatii” vitaminei B17 CONTINUT DE ALIMENTE SI MAI ALES DE SAMBURII DE CAISE, va rog sa urmariti cu atentie documentarul; Cancerul_invins-Povestea_vitaminei_B17_Documentar.Se afla inca, sper, pe Youtube SUBLINIEZ CU ATENTIE DEOARECE AVETI EXPLICATIA STIINTIFICA DE CE NU SE INTAMPLA OTRAVIRE IN CAZUL CONSUMULUI DE SAMBURI
    vA DORESC SANATATE MAXIMA

  3. De curand am tot auzit despre acesta vitamina B17 si samburii de caisa si vad ca in unele articole nu se recomanda mancarea de mai multi de 2-3 samburi la copii. Sa va spun ce faceam eu cand eram mic si stateam pe la tara (vorbesc de varsta 6-10 ani). Am 40 de ani acum. Bunicii mei aveau foarte multi caisi in curtea mare, faceau si caise mici si caise mari, clar erau tot felul de soiuri. Productia de gemuri, compoturi, rachiu de caise, etc era de baza acolo. Si acum imi aduc aminte cum desfaceam caisele in jumatati si le puneam fara samburi la ce se facea acolo. Bine-nteles ca in fiecare an ramaneau galeti intregi de samburi cel putin 2-3 galeti. Copii fiind ne placeau foarte mult miezul samburelui si dupa ce-i uscam la soare stateam ore intregi in gasca la spart cu piatra si mancat nonstop. Mancam zeci, sute poate, cel putin cate 1-2 pungi de 100 de grame facand acum comparatie cu o punga de alune. Si asta o faceam toti copiii de pe ulita, nu doar eu. Eram cel mai tare cand ieseam pe ulita cu o punga mare de samburi. Niciodata nu am auzit pe cineva intoxicat sau sa-i fie rau. Nu ma ocup nici de medicamente , nici de naturiste , nu sunt nici bolnav, pur si simplu constat ca ceva e putred in toata chestia asta, cum ca ar fi toxici.

  4. Biserica Ortodoxa poate şi trebuie să promoveze numai medicina ştiinţifică. Asta e politica ei reafirmată la toate sinoadele. Altfel, ar risca să se transforme într-o sectă, care ar susţine pseudoştiinţa.

  5. Am observat ca medicamentele foarte bune care devin renumite dupa putina vreme dispar de pe piata pentru ca salveaza vietile oamenilor.De ce sa nu se faca transplanturi foarte costisitoare si aducatoare de bani la P.I.B.

  6. Si totusi eu de ce sfat ar trebui sa tin cont avand tatal intr-o situatie de genul acesta? in urma cu 6 luni a fost diagnosticat cu cancer pulmonar si metastaze osoase, care ar fi oare cel mai bun remediu ca tatal meu sa traiasca, asta dupa ce a urmat 3 serii de chimioterapie si 1 de radioterapie? ulterior a trebuit sa ramanem in spital, de la 1 aprilie este internat si a incetat chimioterapia…. fapt pentru care ma gandesc ca Dumnezeu exista si ne ajuta la intreruperea tratamentelor chimice care duc sigur la deces.

    oare cui ar trebuii sa-i mai cer ajutor? si oare cine ne va da un leac pentru aceasta boala cumplita?

    asa suflet sa avem incat sa nu ne pese chiar deloc de suferinta altora, care de altfel oricare din noi poate sa treaca printr-un astfel de moment?

    Sper din suflet ca cineva sa aiba macar bunavointa de a-mi spune orice, caci caut raspunsuri cu disperare si nimeni nu-mi raspunde !

    Imi cer scuze daca apar greseli in cele scrise de mine mai sus, dar sentimentul de disperare este mai puternic decat concentrarea efectiva a unei expresii corecte atat din p.d.v gramatical cat si expresiv.

    Va multumesc
    O seara buna si multa sanatate.

    Dumnezeu sa va lumineze calea!

  7. @ICst,

    – Cel mai bun lucru sunt rugaciunile catre Sfantul Nectarie, daca aveti ocazia, sa treceti pe la biserica Sfantului, in Bucuresti se afla racla cu parte din moastele sale la manastirea Radu Voda (de langa pasajul Marasesti-Unirii), sa va rugati acolo, cu toata puterea si sa citit acatistul Sfanului de mai multe ori. Este grabnic ajutator si vindecator, mai ales in cazuri de cancer. Multi au dat marturie despre vindecarile minunate care au avut loc in cazul celor aflati in aceasta situatie foarte grea.

    http://www.apaceavie.ro/sfantul-nectarie-de-eghina-9-nov-vindecatorul-de-cancer/

    – de citit (tot asa, rugandu-va inima) Acatisul PANTANASSA, catre Maica Domnului, e special boli, mai ales pt. cei bolnavi de cancer.

    – Spovedanie si Impartasanie urgenta a tatalui (Impartasanie vindeca sufleteste dar si trupeste), si sa il dati spre pomenire la slujba de Sfantul Maslu (care are rolul de a vindeca trupeste si sufleteste). Daca puteti sa faceti slujbe de Maslu speciale pentru dansul, un preot care sa vina acasa la dvs. a fi si mai bine. In orice caz sa se unga zilnic pe frunte si pe dosul palmelo cu ulei sfintit la Sfantul Maslu si cu ulei de la candela..

    – Incercati zilnic, sa dati tatalui dvs. o bautura (cunoscuta ca “bautura miraculoasa”) care este o bomba de vitamine si intareste mult sistemul imunitar, cineva s-a vindecat de cancer la plamani, dupa ce a baut zilnic timp de luna sucul rezultat din combinatia dintre un mar, un morcov si o sfecla rosie (depinde de marimea ei, daca e mai mare, atunci jumate de sfecla)

    http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/bautura-distruge-cancerul-31661.html#top

    – De asemenea, sa bea ceai de sanziene, de oua ori pe zi. Or sa apara in curand florile in luna iunie, se vor gasi la piata, si atunci e si ma bun ceaiul din flori proaspete, mai eficient.

    Multa sanatate si Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute!

  8. @Mirela

    Iti multumesc din suflet pentru simplul fapt ca ai alocat putin timp pentru a raspunde mesajului meu.

    Asta am sa fac, la fel si el se roaga zilnic la Dumnezeu pentru sanatatea sa.

    A baut de doua ori aceasta combinatie dintre un mar, un morcov si o sfecla rosie. Nu mai are pofta de mancare, de 6 luni el nu mai consuma nici carne, este foarte slabit, dar am sa fac tot ce pot in a-l convinge sa bea zilnic acest amestec.

    Singura lui speranta si credinta este Dumnezeu.

    Iar eu de cateva saptamani am tot spus ca voi merge la Biserica Sf Nectarie, si nu am ajuns, dar am sa merg pana acolo si in genunchi.

    Feriti-va cat puteti de tot ceea ce este nociv sanatatii voastre, si bucurati-va de tot ceea ce primiti pentru ca atat alimentatia cat si stresul zilnic datorat societatii in care traim face din ce in ce mai multe victime.

    Inca odata iti multumesc, multa sanatate tuturor.

    Dumnezeu sa va lumineze calea spre liniste si pace interioara, spre bucurie si iubire !

    O seara frumoasa.
    Iulia

  9. Mirela,

    Am incercat si noi cu asa zisa “ciuperca lui Dumnezeu”, am luat timp de 2 luni de 3ori/zi cate 2 capsule, insa nu am constatat nici un rezultat .

    Am facut pana acum ce mi-ai spus tu, merg la Sf. Nectarie, il dau zilnic pe tatal meu cu mir pe tot corpul, deoarece are si metastaze osoase.

    Citeste acatistul Sf. Nectarie si crede foarte mult in Dumnezeu, fapt care se vede ca facem progrese, a inceput sa se ridice din pat, se chinuie sa manance, si are o foarte mare ambitie si vointa de a lupta impotriva bolii.

    Ne rugam in continuare, si ne dam cu mir zilnic, simt cum Dumnezeu face minuni si este alaturi de noi. Doar cu ajutorul Lui si al Sfintilor Lui vom reusi sa trecem peste!

    Iti multumesc mult pentru sfaturi.
    Dumnezeu sa te ajute !

    O seara frumoasa.
    Iulia

  10. Dar de ce este atat de greu sa incepem sa urmam caile Domnului? Chiar credeti ca acestea au fost dezvaluite la voia intamplarii, sa le urmam doar asa ca sa fie? Eu nu cred, haideti sa tinem cateva posturi, nu pe toate, pe cele mai importante, haideti sa incercam sa nu mai facem excese in nimic, sa facem totul cu masura, pana la urma majoritatea ne vom intoarce la El, dar asta abia atunci cand vom da de greu. Haideti sa nu mai alergam atat dupa placerile materiale, haideti sa nu ne mai enervam degeaba, haideti sa ne rugam mai mult, haideti sa intelegem ca televizorul nu face nimic altceva decat sa ne transforme in roboti si sa ne indoctrineze cu frica!Restul depinde si de intelepciunea fiecaruia!Cauta un echilibru in toate si viata s-ar putea sa fie mai usoara!

    Dumnezeu sa ne ajute!

  11. Vă invit să citiți o carte născută din experiența luptei cu cancerul în România: ”Mama e iubire, de ce-mi vorbiți de cancer?”
    Detalii pe http://www.iubirenucancer.ro

  12. Oameni buni, pe scurt, cancerul NU este o boala, nici un simptom, nici un virus, ci o grupa de boli, precum gripa. Pana in moment sunt 140 de forme de cancer cunoscute, si multe dintre ele sunt curabile. A astepta un remediu care sa vindece TOATE formele de cancer e ca si cum ai astepta sa castigi la loto 6/1.000.000.
    Si acum sa detaliez putin.
    Celulele canceroase sunt acele celule care au o crestere sau grad de diviziune necontrolata. Chestii de genul asta pot afecta serios functionarea normala a organului. In mod normal, celulele albe distrug destul de repede asemenea celule, insa sunt situatii in care exista un complex de malformatii ale celuleor, deci mai multe forme cancerigene prezente pe aceeasi structura biologica.
    Formele curante pana in acest moment implica fie chimioterapia, fie expunerea la radiatii, fie extirparea chirurgicala. Expunerea la radiatii e impropriu-spusa asa, pentru ca nu este expunere la radiatii emise de elemente gen uraniu imbogatit, ci radiatii slabe, dar indeajuns de puternice sa distruga tesutul canceros. Uneori se mai si greseste, putand a se distuge si tesut sanatos, sau a nu se distruge in totalitate tesutul cancerigen. Tocmai de aceea expnerea la radiatii este mult prea putin utilizata.
    Al doilea tratament implica interventia chirurgicala, adica extirparea tesutului afectat. Exista sanse totusi ca cancerul sa recidiveze. A treia varianta, chimioterapia, implica introducerea unui cocktail de chimicale care inhiba inmultirea celulelor, insa acesta afecteaza tot corpul, tocmai de aceea celor tratati le va cadea parul, vor avea probleme cu vindecarea ranilior, hipersensibilitate stomacala, etc. Orice alt tratament este ineficient, pt ca altfel ar fi fost utilizat.
    revenind totusi, dupa cum spuneam, de cele mai multe ori, nu exista doar o forma de cancer, ci mai multe, tocmai de aceea un trataemnt universal nu este recomandat, ci se recomanda investigatii personalizate inainte de tratament.

    In concluzie, cancerul e o boala tare grea. Te macina la propriu si necrozeaza tesuturile afectate, distrug pacientul pe zi ce trece. Daca chiar credeti ca exista vre-un leac universal, sau ca cineva il are si nu il ofera publicului, va inselati amarnic. Nimeni nu ar face asa ceva, stiind ca si ei pot fi afectati sau ca exista sansa sa ramana falimentari doar pentru a cumpara un tratament inaccesibil populatiei, produs pe ascuns la pret mult prea mare. Daca doriti sa credeti ca rugaciunea sau puterea mintii va poate vindeca, o puteti face cat doriti, insa v-as recomanda a cauta prima data exemple de indivizi care au mai facut asa ceva. Majoritatea au murit in chinuri groaznice datorita faptului ca au ignorat tratamentele medicinei clasice. Daca credeti ca puteti fi mai presus de medicina sa natura, va recomand sa reveniti cu picioarele pe pamant. Suntem simplii muritori.

  13. Si totusi, dragi cititori ai acestui site, cancerul se poate vindeca natural. Va spune cineva care s-a vindecat gratie tratamentelor de la Favisan. Sa te vindeci de cancer e greu, dar si mai greu e sa ramai sanatos. Foarte putini oameni mai traiesc bine dupa ce au avut aceasta boala. Doamna Virginia Faur reda speranta acolo unde doctorii dau doar verdicte negre. Niciodata in cazul cancerului nu este suficient tratamentul clasic sau alternativ. E necesara o schimbare totala a existentei. Ce as recomanda eu unui bolnav de cancer? In primul rand, sa renunte total la zahar sub orice forma deoarece tumorile se hranesc cu glucoza. 2 Renuntarea la mezeluri, paine alba, carne rosie. 3 Consumul a cat mai multor legume. 4 Rugaciune multa (mai ales la Sfantul Nectarie pe care eu il consider medicul sufletului meu). 5 Iertare.
    Domnul sa ne ajute pe toti!

  14. Si eu fac parte dintre cei care cred ca exista o legatura importanta intre cancer si ideea de iertare. Am observat ca cei care au cancer, de regula, sunt oameni care au o suparare f profunda in suflet – nu neaparat pe altul (desi si asta se intampla f frevent), dar chiar pe ei insisi, pe soarta…sau ceva de genul. Nu reusesc sa depaseasca un moment, un esec, un afront, o deviatie de la planurile lor etc.. Si eu cred ca primul lucru care se impune este o revizuire serioasa a vietii si identificarea problemei – ceea ce nici asta nu e atat de usor, tiparul gresit fiind format de ani de zile. Spovedania si ajutorul iscusit al duhovnicului sunt esentiale, lucrurile astea se fac pas cu pas.

    Sau sunt cazuri in care suflete curate preiau problemele altora (ale familiei) si mai usureaza din povara neamului sau a altora care nu o pot duce.

    Bine, asta nu inseamna excluderea tratamentelor, dar cred ca „buba„ aici sta.

    Tatal meu, Dumnezeu sa-l odihneasca!, a avut o tumoare la creier. Tatat intr-adevar avea o mare suparare, de-aia pe mine, desi la momentul respectiv eram foarte tanara, nu prea credincioasa si devastata de diagnostic, nu pot sa spun ca m-a mirat prea tare diagnosticul. Medicii i-au dat max. 2 luni si ne-au explicat ca in cazul lui nici tratamentul medical nu e probabil sa dea roade, cel mult sa ii prelungeasca 1 an viata, dar cu toate chinurile de rigoare. Deci, nu am mai facut operatie, chimioterapie si alte cele, pt ca riscurile erau prea mari in raport cu miza (de exemplu, ne-au spus ca operatia are sanse 30% sa reuseasca, dupa care ar urma tratamentele si max 1 an de viata in plus; 60% era riscul de a muri pe masa de operatie sau de a ramane paralizat, tumoarea fiind f prost plasata).

    Ce pot sa spun este ca desi ei au zis max. 2 luni, cu tratament naturist tata a mai trait 6 luni. S-a spovedit si impartasit, dar nu-mi dau seama daca la Spovedanie el a reusit sa identifice cauzele profunde ale supararii sale si sa le spuna. Pe vremea aia eu nici macar nu credeam in Sfintele Taine, asa ca, din pacate, nu l-am putut ajuta cu nimic in acest sens. Asta e…

  15. In primul rand as dori sa va spun ca sunt alaturi de toti cei care trebuie sa treaca prin aceasta boala cumplita. Am avut un caz similiar in familie, mai exact bunica mea a fost diagnosticata cu cancer neomamar metastaza gradul 4.

    A fost o perioada cumplita in familie, am apelat la toate resursele pe care le-am gasit dar fara nici un rezultat concret. Am fost pe la diverse clinici din tara si chiar si din afara, cu speranta ca vom gasi o solutie. Vreau sa va spun ca la toate clinicile unde am apelat, tratamentele sunt asemanatoare. Mai exact constau in mare parte in chimoterapie. Ceea ce sunt convins ca toti stiti cu siguranta in ce consta.

    Am vazut cu ochii mei cum bunicii mele ii cadea parul, vomita, statea la pat si eram complet neputincios. Dar din fericire am facut mai multe cautari, si intr-un final am dat peste un tratament alternativ pe baza naturista injectabil care consta in vitamina C, glutation, neoplaston,vitamina B17, etc.

    Am cautat mai multe informatii despre acest tratament si foarte multi oameni au confirmat cu succes ca a dat rezultate. Vreau sa va spun faptul ca bunica mea inainte sa fie diagnosticata era o femeie masiva si in urma citostaticelor de la 90 de kg a ajuns la 60 in 5 saptamani. Intrebarea mea este in felul urmator: cum poate un tratament de la care iti cade parul, iti pierzi jumatate din kilograme si esti complet neputincios; sa fie la final benefic pentru sanatatea ta?

    De aceea am fost surprins de acest tratament alternativ pe care l-am gasit deoarece a dat roadele chiar de la primele doze. Nu mi-a venit sa cred cat de rapid s-a pus bunica mea pe picioare. Ramasesem pur si simplu fara nici o speranta. Si vreau sa va spun ca a fost diagnosticata in 2004 si a decedat in 2013 din alte cauze.

    Mai multe detalii pentru persoanele care sunt interesate de acest tratament, puteti gasi pe aceasta pagina de facebok:
    https://www.facebook.com/alternative.cancer.treatment.oradea/?fref=ts

    Va doresc tuturor o insanatosire grabnica, si sunt alaturi de toti cei care trebuie sa treaca prin aceasta boala cumplita. Sper ca cu putinele informatii pot sa ajut persoanele care sunt in nevoie.

  16. Nu pricep cum samburii de caise pot fi toxici cand spargeam zeci-sute de samburi si-i mancam copil fiind. E absurd, daca ar fi fost atat de toxici banalii samburi de caise ar fi fost ”bozul mare” pe mine pana acum. Mai ales ca pe vremea lui ”Ceasca” nu avea nici dracu informatii despre toxicitatea samburilor de caise iar noi copii fiind nici nu ne gandeam ca ne-am fi putut intoxica. Garantat faza cu toxicitatea samburilor de caise trebuie sa fie o minciuna sfruntata pentru ca mancam zeci si nu aveam nici pe dracu, ba din contra ne simteam perfect. Chiar am pofta sa fac ce faceam copil fiind si anume sa mananc samburi de caise, nu sunt bolnava dar chiar o sa incerc…Daca nu s-au modificat genetic fructele intre timp sigur n-o sa crap acum, daca n-am murit copil fiind :))))

  17. Eu am copilarit la casa,curte.Aveam tot felul de pomi fructiferi in gradina.Am spart ,si mincat nu stiu citi simburi de prune,piersici,caise,zarzare,si am crescut cu o sanatate de fier.Niciodata nu m-am simtit rau de la ei.Ca fac bine contra cancerului,nu stiu ce sa zic,dar ca nu sint otravitori,asta va garantez.Daca credeti ca va face bine,consumatii cu incredere,bine inteles,acele din gradini proprii,nu otravurile din super mercati.

  18. Este vorba de samburi amari, atat de amari ca nu se pot manca ! Exista si la noi B17 capsule la pret de aprox 300-350 lei sau injectabila la 600 lei.

    Au aparut recent si capsule mai ieftine la 150 lei care pretind ca ar fi B17, dar in realitate este doar sambure macinat cu continut aproape nul in B17 deci nu sunt eficiente in tratamentul cancerului.

  19. “Adriana
    05-05-2017 12:00

    Este vorba de samburi amari, atat de amari ca nu se pot manca ! Exista si la noi B17 capsule la pret de aprox 300-350 lei sau injectabila la 600 lei.

    Au aparut recent si capsule mai ieftine la 150 lei care pretind ca ar fi B17, dar in realitate este doar sambure macinat cu continut aproape nul in B17 deci nu sunt eficiente in tratamentul cancerului.”
    De câte ori apare un medicament revolutionar, OBLIGATORIU se vinde prin poștă și OBLIGATORIU costă foarte mult desi e făcut din substanțe simple.
    După ce că omul este necăjit din cauza bolii, mai vine și un producător oarecare, și-i vâră sub nas, medicamentul minune la un preț insuportabil de mare și mai ales, necompensat de nimeni. Omul se află într-o mare dilemă: dacă îl cumpăr, am dat pe el pensia și poate mă vindec. Dacă nu-l cumpăr, s-ar putea să “plec” mai repede și voi regreta așa că, vând vaca și iau medicamentul. În cazul că e frecție la picior de lemn șiboala îsi face datoria “până la capăt” nu mai are cine reproșa producătorului medicamentului.
    Eu dacă aș produce un medicament l-aș vinde la un preț ridicol de mic, cu rugămintea ca după ce se va face sănătos, omul să mă recompenseze ca să pot produce medicamentu și pentru alii.

  20. Vitamina b17 este probabil cel mai bun tratament dar trebuie sa fie concentrata adica sa contina 98% amigdalina, altfel nu este eficienta

  21. Ginkgo Biloba – Arborele vietii

    Seminţele acestui arbore care se consideră ca a supraveţuit de la ultima glaciaţiune până în prezent sunt utilizate în Orientul îndepărtat în tratamentul a numeroase afecţiuni, între care şi în boala canceroasă.

    Ginkgo biloba este un arbore cu o origine foarte veche, fiind unicul reprezentant al unui mare număr de specii de arbori dispăruţi, care au trăit odinioară, în mezozoic. El a supravieţuit de-a lungul perioadelor geologice, înfruntând vreo 350.000.000 de ani (prin datarea cu C14, s-a determinat vechimea unor frunze fosilizate de Gingko 250.000.000).

    Fitocomplexul frunzelor de Ginkgo se ridică, în urma ultimilor cercetări, la caa. 200 substanţe în extract şi peste 2000 în frunzele întregi. Pulberea de frunze de gingko are o putere curativă mult mai mare decât orice extract farmaceutic realizat din frunze. Este important să ştim că acest lucru este intenţionat ocolit să fie spus. Astfel încât legea ignoranţei care caracterizează cei mai mulţi oameni le răpeşte dreptul de a se salva (consumând direct frunze de ginkgo) de la îmbătrânire şi bolile ei devastatoare într-un mod foarte eftin şi eficient. Dacă ne gândim că extractele din frunze de ginkgo se întrebuinţează cu succes în Europa şi Asia fiind unul din cele mai prescrise medicamente; numai în Europa, vânzările acestui extract totalizează 500 milioane dolari pe an; vânzările pe reţetă în Franţa reprezintă 1,5% din toate reţetele prescrise pe an, iar pe plan mondial, în 1989 au fost scrise 10 milioane de reţete pentru extractul de ginkgo, atunci vom înţelege de ce nimeni nu are interesul să ne îndrume să consumăm direct frunze proaspete sau pulbere din frunze uscate de ginkgo.
    http://www.ecolife.ro/articole/sanatate/106-ginkgo-biloba-arborele-vietii.html

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare