DEZLANTUIRE SODOMICA LA PARIS. Acum homosexualii vor si copii/ RUSIA adopta legi impotriva PROPAGANDEI GAY si BLASFEMIEI/ Studiu: cum traiesc copiii crescuti de “parinti” homosexuali

1-07-2013 7 minute Sublinieri

lgbt-paris 

Câteva zeci de mii de activişti şi simpatizanţi ai cauzei homosexuale defilau sâmbătă după-amiaza pe străzile Parisului, cu ocazia unui Gay Pride, la exact o lună de la oficierea primei căsătorii între persoane de acelaşi sex în Franţa.

Pe muzică tehno, coloana a pornit la ora locală 14.00 (15.00, ora României) din Piaţa 18 iunie 1940, în apropiere de Gara Montparnasse, şi urma să traverseze centrul Parisului, spre Piaţa Bastilia, pe celălalt mal al Senei, unde urmează să aibă loc un concert.

O serie de personalităţi ale vieţii politice au participat la acest marş, inclusiv primarul socialist al capitalei franceze Bertrand Delanoë şi ministrul ecologist al Locuinţei Cécile Duflot, în deschiderea căruia era purtată o banderolă pe care se putea citi “LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali), să mergem până la capăt în privinţa egalităţii”.

Mulţimea purta steaguri-curcubeu, baloane şi pancarte reclamând “PMA (procereare medicală asistată) pentru toţi” sau “Aceeaşi familie, aceleaşi drepturi”.

O pariziană brunetă, Martine, în vârstă de 63 de ani, a venit cu un grup de prieteni.

“Anul acesta este mai special. Este absolut necesar să fii aici, este necesar să îţi depăşeşti frica”, spune ea, referindu-se la ostilitatea opozanţilor căsătoriei între persoane de lgbt-paris2acelaşi sex şi adoptării de copii de către cuplurile homosexuale, dintre care unii continuă să manifesteze, în pofida intrării în vigoare a legii pe 18 mai.

“Deşi s-a înregistrat un avans major în (domeniul) juridic anul acesta, odată cu adoptarea legii privind căsătoria pentru toţi, unui anumit număr dintre revendicările noastre nu li s-a dat curs”, a declarat Nicolas Gougain, un purtător de cuvânt al Inter-LGBT, într-o conferinţă de presă înainte de manifestaţie.

În opinia sa, acest “avans foarte important este necesar să aducă şi altele”, în privinţa PMA, drepturilor persoanelor transsexuale şi luptei împotriva discriminării în viaţa de zi cu zi.

“Aceasta este o ocazie să arărăm celor care voiau să ne trimită în dulap, în ultimele luni, că existăm”, a adăugat el.

Prima căsătorie a doi bărbaţi a fost oficiată la Montpellier (sud) pe 29 mai. De atunci, câteva zeci de căsătorii gay au fost oficiate în întreaga Franţă.

Primarul din Arcangues, o comună mică situată în sud-vestul ţării, care refuza să căsătorească în localitate un cuplu de bărbaţi, a acceptat, până la urmă, ca unul dintre viceprimari să oficieze căsătoria, după ce a fost ameninţat de o hotărâre judecătorească cu plata unor penalizări în valoare de 1.000 de euro pe zi.

Premierul britanic David Cameron şi-a reafirmat sprijinul pentru căsătoria între persoane de acelaşi sex, într-un mesaj adresat sâmbătă cu prilejul paradei de Pride Day, relatează Associated Press, conform Agerpres.

Cameron a apreciat că proiectul de lege privind legalizarea căsătoriei gay, aflat în dezbatere în Parlament, va trimite un mesaj tinerilor gay că ‘dragostea lor este aceeaşi cu dragostea oricărei alte’ persoane. ‘Cred că acesta îi va face să fie un pic mai mândri, să fie un pic mai încrezători şi sunt mândru de acesta’, a declarat premierul britanic.

Legislaţia privind căsătoria cuplurilor gay este contestată de mulţi dintre membri Partidului Conservator, al premierului Cameron, dar sondajele de opinie arată că majoritatea britanicilor susţin legislaţia.

Cuplurile de acelaşi sex în Marea Britanie pot forma parteneriate civile, care beneficiază de multe dintre drepturile legale şi protecţia pe care o are o căsătorie. Mii de persoane urmează să defileze, sâmbătă, în centrul Londrei în cadrul paradei anuale Gay Pride.

Curtea Supremă a Statelor Unite a invalidat amendamentul la legea care defineşte căsătoria drept uniunea între un bărbat şi o femeie. Hotărârea permite cuplurilor homosexuale căsătorite legal să aibă acces la aceleaşi beneficii federale ca şi cuplurile heterosexuale.

Dealungul întregului weekend, la New York au avut loc diverse manifestații cu privire la recenta decizie, acestea culminând cu Parada Gay de duminică. Aproximativ 50 de care alegorice și 300 de persoane au participat la parada anuală.

Lady Gaga a fost și ea prezentă la parada. Vedeta de 27 de ani a ținut un discurs a cântat imnul naţional şi a fluturat drapelul LGTB. Nici primarul din New York, Michael Bloomberg, nu a lipsit de la manifestații.

Olanda este o ţară extrem de liberală. Are cartiere roşii, localuri unde se pot consuma droguri uşoare, iar căsătoriile între persoane de acelaşi sex sunt legale de aproape 20 de ani. Aşa că nu mai miră că preşedintele federaţiei de fotbal sau selecţionerul vor participa la „Parada Gay“.

Informaţia a apărut în presa olandeză şi a fost confirmată printr-un anunţ postat pe site-ul federaţiei de fotbal. „Antrenorii şi jucătorii au demonstrat că lumea noastră este un climat sigur şi deschis, în care oricine poate fi el însuşi“, a sunat o parte a comunicatului care poartă semnătura lui Michael van Praag, chiar preşedintele federaţiei.

„Parada Gay“ are loc în acest an pe 3 august, la Amsterdam. Spre deosebire de alte oraşe din lume, la Amsterdam, evenimentul se desfăşoară în bărci, pe canalele oraşului. Naţionala Olandei va participa, în premieră, la respectiva paradă, într-o barcă în care şi-au anunţat prezenţa Michael van Praag şi selecţionerul Van Gaal.

Ceilalţi componenţi ai bărcii vor urma să fie anunţaţi în zilele următoare. În comunicatul de pe site-ul federaţiei nu apare, deocamdată, numele niciunui fotbalist.

Olanda este lider în grupa D de la preliminariile CM 2014, grupa României. Batavii au 18 puncte după şase partide, şapte peste Ungaria şi opt peste România.

Doar trei fotbalişti şi-au recunoscut public homosexualitatea

Problema homosexualităţii în fotbalul profesionist este în continuare una delicată. În Germania, preşedintele federaţiei, Wolfgang Niersbach, i-a asigurat pe fotbaliştii gay de sprijinul său. Nu s-a înghesuit însă nimeni să-şi recunoască înclinaţia spre alte orientări sexuale decât cele majoritare.

În luna martie, Robbie Rogers (25 de ani), fost internaţional american şi fost fundaş la Leeds, a anunţat pe o reţea de socializare că este gay, apoi şi-a pus punct carierei sportive.

De-a lungul timpului, singurii fotbalişti care au mai recunoscut public că sunt homosexuali au fost Justin Fashanu, fost component al naţionalei de tineret a Angliei, şi Anton Hysen, fiul fostului jucător al echipei Liverpool Glenn Hysen. Primul s-a sinucis în 1998, la un an după ce şi-a încheiat cariera şi la scurt timp după ce-a fost anchetat în legătură cu o agresiune asupra unui minor de 17 ani. Potrivit biletului de adio, Fashanu se temea că nu va avea parte de un proces corect, din cauza istoricului său sexual.

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat duminica doua legi controversate, denuntate drept discriminatorii de catre aparatorii drepturilor omului. Este vorba de legile prin care se pedepseste orice act de “propaganda” homosexuala in fata unui minor, precum si “ofensele aduse sentimentelor religioase”, transmite AFP.

Potrivit prevederilor primei legi, “propaganda pentru relatiile sexuale netraditionale in fata unui minor” este pasibila de amenzi cuprinse intre 4.000 si 5.000 de ruble (100-125 de euro) in cazul unei persoane fizice. O persoana din cadrul autoritatii publice risca o amenda cuprinsa intre 40.000 si 50.000 de ruble (1.000-1.250 de euro), iar o persoana juridica intre 800.000 si un milion de ruble (19.000-23.500 de euro).

No_GaysSanctiunile sunt si mai severe daca aceasta “propaganda” este facuta pe internet, organizatiile si alte entitati juridice riscand de exemplu in acest caz sa fie inchise pana la 90 de zile. Totodata, strainii risca o amenda ce poate ajunge pana la  100.000 de ruble si ar putea, de asemenea, sa fie detinuti 15 zile si expulzati. Homofobia este larg raspandita in Rusia, unde homosexualitatea a fost considerata o infractiune penala pana in 1993 si o boala mintala pana in 1999.

Potrivit unui sondaj al institutului Vtsiom, ale carui rezultate au fost publicate luna aceasta, 88% dintre rusi sustin interzicerea “propagandei” homosexuale. De asemenea, 54% dintre rusi considera ca homosexualitatea trebuie pedepsita. Recent, o serie de crime comise din cauza orientarii sexuale a victimelor au fost inregistrate in aceasta tara. Presedintele Putin a promulgat de asemenea o lege care interzice “ofensele aduse sentimentelor religioase ale credinciosilor”, pedepsele pentru incalcarea acesteia fiind de pana la trei ani de inchisoare.

Aceasta lege a fost redactata in urma cazului Pussy Riot, grupul contestatar ale carui membre au fost condamnate la inchisoare pentru ca au cantat o rugaciune impotriva lui Vladimir Putin in catedrala din Moscova. Grupul a devenit apoi un simbol al miscarii de protest impotriva regimului lui Putin, revenit la Kremlin in mai 2012 pentru un al treilea mandat de presedinte si acuzat de opozitie de incalcari ale libertatilor civile.

Copiii crescuți de către părinți heterosexuali au calitate a vieții mai ridicată față de copiii crescuți în „familii” homosexuale, arată un studiu din SUA, având la bază indici de bunăstare personală. Cercetarea a fost clasificată de către susținătorii familiei tradiționale ca fiind cel mai științific și credibil studiu disponibil.

Realizat de către Mark Regnerus, profesor de sociologie la Universitatea Texas din Austin, studiul a fost publicat în iulie 2012 în revista Social Science Research și este accesibil aici.

Descoperirile lui Regnerus, bazate pe răspunsuri ale copiilor crescuți de părinții lor biologici și respectiv ale copiilor ai căror părinți sunt homosexuali, sunt șocante.

El a aflat că 12% dintre subiecții care aveau o mamă lesbiană și 24% dintre cei cu un tată homosexual au declarat că au avut gânduri de sinucidere, în timp ce doar 5% dintre copiii crescuți de familia biologică intactă au avut astfel de porniri. Pe de altă parte, 28% dintre cei crescuți de două femei lesbiene și 20% dintre cei crescuți de un tată homosexual erau șomeri la momentul studiului, în schimb, doar 8% din copiii provenind din familii biologice și 13% din copiii crescuți de un singur părinte nu aveau un loc de muncă.

Una dintre cele mai remarcabile descoperiri este aceea că 23% dintre cei care au fost crescuți de o mama lesbiană au fost atinși sexual de un părinte sau un adult, față de doar 2% dintre cei care au avut părinții biologici alături de ei. În ceea ce privește subiecții care au avut „doi tați”, procentul este de 6%, față de 10% pentru cei crescuți de un singur părinte.

O alta concluzie surprinzătoare este subliniată de faptul că 31% dintre cei crescuți de lesbiene și 25% dintre cei crescuți de bărbați homosexuali au fost obligați să întrețină, la un moment dat, relații sexuale împotriva voinței lor, față de doar 8% dintre cei crescuți de familia naturală.

Patruzeci la sută dintre subiecții cu mame mame lesbiene și 25% dintre cei cu tați homosexuali au răspuns că au avut relații extraconjugale în timpul unei căsnicii sau în timp ce erau angajați deja într-o relație, comparat cu procentul de 13% din persoanele crescute de părinții biologici.

Nouăsprezece procente dintre persoanele crescute de un cuplu de lesbiene și 25% dintre cei crescuți de un cuplu de bărbați heterosexuali primesc în prezent sau au primit recent ședințe de psihoterapie, față de doar 8% dintre cei crescuți de părinți heterosexuali.

Procentajul infectării cu cel puțin o boală cu transmitere sexuală este de 20% între tinerii cu „două mame” și de 25% între cei cu „doi tați”, comparat cu 8% din cei care au crescut în familia lor biologică.

Interesant este faptul că doar 61% dintre cei crescuți de mame lesbiene și 71% dintre cei crescuti de un bărbați homosexuali se declară „totalmente heterosexuali”, comparat cu procentul de 90% din persoanele care au fost crescute în familiile naturale.

Descoperirile lui Regnerus intră în conflict cu studiile promovate de activiștii homosexuali care pretindeau că viețile copiilor crescuți de homosexuali sunt la fel de bune sau chiar mai bune decât ale celor crescuți de heterosexuali. Multe dintre acele studii, spune Regnerus, s-au făcut pe eșantioane statistice mici, în care au fost studiate efectele mai degrabă din perspectiva părinților decât a copiilor – și în care s-a putut observa o „amprentă” politică.

Autorul mai observă că, de pilda, o meta-analiză ce sugerează faptul că educarea și creșterea copiilor de către părinți homosexuali are un impact bun asupra copiilor a fost problematică, deoarece participanții la studii au fost aproape mereu un mic grup de voluntari „ale căror afirmații despre succese documentabile în creșterea și educarea copiilor au devenit foarte relevante în recente dezbateri legislative și judiciare asupra unor drepturi și statute legale.”

Problema lipsei de obiectivitate a subiecților a fost, de fapt, persistentă în literatura disponibilă anterior pe acest subiect, conform lui Regnerus.

„Multe dintre studiile privind copii crescuți de către părinți homosexuali au colectat date din eșantioane convenabile sau de tipul ‘bulgăre de zăpadă’”, scrie Regnerus. El mai adaugă: „Un exemplu important ar fi Studiul Național Longitudinal asupra Familiilor de Lesbiene, analiză din care media a preluat cu generozitate în 2011. Acest studiu folosește eșantioane comode, recrutate integral prin auto-selecție la diverse evenimente lesbiene și prin anunțuri în librării de femei și în publicații pentru lesbiene din Boston, San Francisco și Washington”.

Regnerus continuă: „Deși nu vreau să minimizez semnificația unui astfel de studiu longitudinal, această modalitate de eșantionare este o problemă atunci când scopul (sau, în acest caz, rezultatul practic și folosirea convențională a descoperirilor sale) este să generalizezi asupra unei populații. Toate aceste eșantioane au o anume înclinație, uneori într-un mod necunoscut.”

Prin contrast, Mark Regnerus și-a extras datele din „Studii asupra Noilor Structuri ale Familiei”, o colecție de date dintr-un eșantion mare, aleatoriu, de tineri americani adulți. Regnerus a analizat răspunsurile a 3.000 de adulți tineri, din care 175 de au fost crescuți de o mamă lesbiană și 73 de tineri având un tată homosexual. El a comparat răspunsurile pentru a vedea cine a avut o viață mai bună din punct de vedere social, emoțional și relațional conform cu 40 de criterii.

Regnerus mai spune că studiul său este unul din puținele care se bazează pe relatări și răspunsuri ale copiilor crescuți de homosexuali, mai degrabă decât pe afirmații ale părinților homosexuali.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “DEZLANTUIRE SODOMICA LA PARIS. Acum homosexualii vor si copii/ RUSIA adopta legi impotriva PROPAGANDEI GAY si BLASFEMIEI/ Studiu: cum traiesc copiii crescuti de “parinti” homosexuali

  1. Merita semnalat faptul ca, in avizul dat Constitutiei Ungariei de catre Comisia de la Venetia, articolul referitor la definirea casatoriei ca uniunea dintre un barbat si o femeie nu a putut fi criticat decat indirect si colateral; mai mult, acest aviz precizeaza clar ca subiectul definirii casatoriei tine strict de decizia autoritatilor ungare: „According to the case-law of the European Court of Human Rights, the definition of “marriage” as the union of a man and a woman falls within the margin of appreciation of the Hungarian authorities”.
    Avizul se gaseste la adresa: http://www.venice.coe.int/webforms/documents/?pdf=CDL-AD(2013)012-e
    Dispare astfel unul dintre argumentele folosite de sustinatorii homosexualilor in discutia asupra modificarii Constitutiei.

  2. De la cine am asteptat noi sprijin din 1940 incoace… De la cele mai indobitocite guverne de pe planeta. As rade, daca n-ar fi de plans.

    Putin are o oferta mai atractiva azi pentru oameni decat orice alta “putere” lobotomizata. Rau au ajuns.

    Existenta lumii nu mai are niciun motiv natural. E o minune ca nu dispare odata groapa asta de gunoi. Ei nu se-ntreaba cum de-i mai rabda Dumnezeu? De fapt, e inca o dovada pentru ei ca au dreptate, ptr. ei nu exista Dumnezeu, deci e firesc sa nu pateasca nimic.

  3. Un primar francez face apel catre toti primarii din Franta sa se intalneasca pe 7 iulie la Paris, sa manifesteze si sa ceara o intalnire cu François Hollande, pentru a obtine dreptul de a nu oficia “casatorii” intre homosexuali, considerand legea Taubira o ingradire a libertatii constiintei !
    Merita toate felicitarile pentru verticalitatea lui in fata societatii si a familiei !

    “Appel aux Maires de France pour l’objection de conscience
    Madame, Monsieur,

    Votre élection vous a conféré, comme à moi, le titre de premier magistrat de votre commune. Vous détenez à ce titre le pouvoir d’officier d’état civil, que vous partagez avec vos adjoints. L’exercice de ce pouvoir a été modifié par la loi Taubira, sans considération pour le mandat que nous avons reçu de nos concitoyens. Aujourd’hui, le gouvernement prétend obliger les officiers d’état civil à se soumettre à de nouvelles normes sans aucun recours possible. J’estime personnellement devoir rester fidèle au mandat pour lequel j’ai été élu.

    Le Ministre de l’intérieur prétend m’imposer, sous peine de prison, d’appliquer une loi qui heurte ma conscience de citoyen et d’élu. Selon la conception du gouvernement, ma conscience n’est pas cette faculté éminente qui distingue l’homme de l’animal, elle n’est qu’un « sentiment » comme un autre. C’est pourquoi il prétend dissocier en moi l’obéissance et la conscience. En me présentant aux élections municipales, je n’ai jamais eu l’intention de mettre ma fonction au service d’intérêts minoritaires et gravement contraires à la conception de la famille que je voulais servir.

    Je réclame pour moi et mes adjoints le bénéfice du statut d’objecteur de conscience à l’égard de la loi Taubira.

    Le choix de l’objection de conscience représente à la fois la reconnaissance de la légitimité du système républicain et le respect de la liberté de conscience. Refuser à un citoyen la possibilité de faire valoir ce droit civique ultime serait contraire à l’esprit de la démocratie. C’est pourquoi, en tant que citoyen, je réclame le droit de ne pas être obligé d’agir en tant que maire contre ma conscience.

    C’est pour faire valoir cette conviction, si vous la partagez, que je vous invite, avec vos adjoints, à me rejoindre le dimanche 7 juillet à 15 heures, place de la Madeleine à Paris, d’où nous demanderons à être reçus par le Président de la République pour que le droit à l’objection de conscience des maires et des élus soit reconnu.

    Vous pouvez me répondre par mail à l’adresse suivante : mairespourlobjection@gmail.com

    Je vous remercie de votre attention et vous prie de partager avec votre conseil l’expression de mon dévouement au mandat qui nous honore.

    Jean-Yves Clouet,
    Maire de Mésanger”

  4. Pingback: Patriarhul Kirill: CASATORIILE HOMOSEXUALE SUNT UN SEMN AL SFARSITULUI LUMII - Recomandari
  5. Pingback: Catedrala ROCOR din San Francisco, tinta unor PROTESTE ALE HOMOSEXUALILOR - Recomandari
  6. Pingback: Mesajul unei mame crestine din Franta despre scoaterea termenilor “TATA” si “MAMA” din formularele administrative: NU SUNT “PARINTE 2″, CI MAMA COPIILOR MEI! - Recomandari
  7. Pingback: CASATORIILE HOMOSEXUALE LEGALIZATE IN INTREAGA MAREA BRITANIE. Uraciunea sodomica – aprobata de 2/3 din populatie si socotita “moment istoric” de premierul “conservator” Cameron. PRIMELE “CASATORII” GAY DEJA OFICI
  8. Pingback: Brazilia, Sao Paolo: “CEA MAI MARE PARADA GAY DIN LUME”. Participanii vor criminalizarea “HOMOFOBIEI” - Recomandari
  9. Mi se pare o blasfemie ca folosesc steagul in culorile curcubeului.Curcubeul are alta semnificatie, nicidecum desmatul.

  10. Pingback: MANIFESTATII AMPLE IN FRANTA IMPOTRIVA ”FAMILIEI” HOMOSEXUALE. Mama surogat si fertilizarea in vitro – ”FABRICA” de copii pentru cuplurile homosexuale - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare