Brazilia, Sao Paolo: “CEA MAI MARE PARADA GAY DIN LUME”. Participantii vor criminalizarea “HOMOFOBIEI” (video)

6-05-2014 42 secunde Sublinieri

parada-gay-sao-paolo

Sute de mii de oameni au mărşăluit pe străzile oraşului brazilian Sao Paulo, la cea mai mare paradă gay din lume. Evenimentul a fost unul plin de culoare, muzică şi dans.

Organizatorii spun că la impresionanta paradă au luat parte peste două milioane de oameni. Anul acesta, tema evenimentului a fost legată de crimele motivate de homofobie în Brazilia. Participanţii vor pedepse mai aspre pentru astfel de crime, potrivit The Guardian.

Trăim într-o lume unde au loc în mod frecvent crime violente provocate de homofobie. Dar astăzi, Dumnezeu ne-a dăruit pe neaşteptate această zi minunată să arătăm că ar trebui să fim fericiţi, pentru că am reuşit să organizăm acest eveniment cu bucurie şi fericire, au declarat organizatorii.





Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “Brazilia, Sao Paolo: “CEA MAI MARE PARADA GAY DIN LUME”. Participantii vor criminalizarea “HOMOFOBIEI” (video)

  1. Asta e nebunie colectiva apocaliptica. In Pateric profetia e foarte clara, “va veni vremea cand oamenii vor innebuni, si vor spune celor care nu vor innebuni ca sunt nebuni fiindca nu sunt ca toti ceilalti”
    Sa ne asteptam ca aceasta dementa pe care o vedem in aceasta poza infricosatoare, sa o vedem extinsa peste tot in lume

  2. O imagine apocaliptica, din pacate este cat se poate de reala, chiar din zilele noastre! Foc a venit peste cetatile Sodoma si Gomora, la ce ne putem astepta noi, cand vedem MILIOANE laolalta, manifestand in favoarea pacatului?

    De ce se cere criminalizarea homofobiei, cumva pentru ca glasul constiintei mai urla, inca, si il vor stins de tot? Intrucat crimele comise impotriva homosexualilor se pedepsesc ca orice crima, intelegem ca de fapt se vrea nu asta, ci limitarea libertatii de gandire si de exprimare, inclusiv a Bisericii. Asta pentru ca exista niste nebuni care-si justifica crimele prin “credinta”. La fel cum ei isi justifica patimile prin… credinta:

    “Dumnezeu ne-a dăruit pe neaşteptate această zi minunată să arătăm că ar trebui să fim fericiţi, pentru că am reuşit să organizăm acest eveniment”

    Mai degraba, Dumnezeu v-a daruit acea zi ca sa va reveniti…
    Din pacate, asa ratati sansa si voi si multi, multi altii. In loc sa se foloseasca timpul DARUIT, spre pocainta, este folosit pentru a satisface si a justifica patimile, pentru a le face si reclama…

    Imi cer iertare, dar nu ma pot abtine sa nu ma intreb: oare cum isi “petrec” acestia, mortii lor? 🙁

  3. Nu Dumnezeu, ci “dracul” le-a ajutat sa aiba o astfel de “zi”…
    O va lua la vale si Brazilia si toata America de Sud…
    Singurele tari normale care par ca mai raman in picioare in privinta condamanrii sau macar a “neincurajarii” homosexualitatii si “homokratiei” in societatile lor sunt UNELE (evident ca nu toate…) tari asiatice!
    Nu stiu sa fi auzit de reglementarea prin lege a “libertatii” practicarii homosexualitatii in China sau Korea de Sud si nici in India!
    Occidentul va APUNE in curand!
    Steaua “west-ului” SE VA STINGE!
    Se va dovedi ca acel “cantec” al formatiei Depeche Mode, intitulat “GO WEST”! va ramane fara sens…
    Calea si RIDICAREA Imparatilor si Imparatiilor Rasaritului ESTE PREGATITA si se va instaura in curand asa cum spune si Sf. Scriptura (cf. Cartea Apocalipsei, cap.16, vers.12)
    Si asa cum spunea in trecut un analist si specialist Occidental (i-am uitat numele)in curand CENTRUL si POLUL DE PUTERE (sub toate aspectele, fie ca ne referim la puteresi dominatie economica, fie culturala, fie militara sau politica…) SE VA MUTA (dar nu provizoriu si temporar, ci pentru totdeauna…) din Occident in Orient!
    Viitorul si STAPANIREA Lumii NU va ma fi a Apusului ci VA FI A RASARITULUI!
    Pacat ca noi romanii am intrat in sfera de influenta a Occidentului!
    Daca am pastra si am spori si FRFUCTIFICA macar “declarata” si “meditizata” RELATIE de prietenie pe care o avem cu CHINA, ce bine ar fi de noi…!
    Dumnezeu sa aiba mila de noi toti!

  4. Dumnezeu daruieste zile minunate si pt. cei buni si peste cei rai din mila si iubire nemarginita.Am impresia ca se asteptau sa coboare foc di cer ca pe Sodoma.INCA N-A VENIT TIMPUL,probabil mai lipseau catva.DOAMNE AJUTA!

  5. @Vela Gheorghe,

    “Go West” apartine trupei Pet Shop Boys, nu lui Depeche Mode. Culmea este ca cei doi cantareti s-ar fi declarat gay, si mai mult, denumirea respectivei trupe reprezinta un argou american pt. termenul de homosexuali. Deci, in acord cu titlul melodiei, propaganda gay s-a tot dus intr-adevar spre vest, iar acum se indreapta tot mai mult spre est…

  6. E pe marginea subiectului ceea ce vreau sa va spun dar o legatura este. In SUA deja manifestarile crestine sunt considerate impotriva legii, guvernul miscandu-se cu o repeziciune uimitoare in privinta asta, adoptand legi care ingradesc orice manifestare crestina. Mi se pare ca se apropie totusi vremea sa dam marturie ca suntem intradevar crestini si sa-L rugam pe Dumnezeu sa ne invredniceasca pentru asta. Sa nu ne temem de astfel de vremuri caci si ele sunt ingaduite de Dumnezeu tocmai pentru a ne pune la incercare credinta. Sa nadajduim in ajutorul Domnului Iisus Hristos si sa dam marturie de credinta pana la sfarsitul vietii.DOAMNE AJUTA!

  7. Cum sa nu vina sfarsitul?!Nu credeam ca voi trai aceste vremuri.

  8. Ce oribil este homosexualul ala care vorbeste de Dumnezeu!Doamne fereste de asa ceva.Sa speram ca la noi nu se vor legaliza aceste casatorii gay.Nu vreau ca baietelul meu sa traiasca intr-o astfel de societate.

  9. aceasta tumora sa raspindit dea lungul si dea latul planetei, iar sodoma si gomora sunt o nimica toata fata de zilele noastre, iar omenirea va pieri pe nepusa masa precum sodoma si gomora

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare