MANIFESTATII AMPLE IN FRANTA IMPOTRIVA ”FAMILIEI” HOMOSEXUALE. Mama surogat si fertilizarea in vitro – ”FABRICA” de copii pentru cuplurile homosexuale

6-10-2014 1 minut Sublinieri

MPT1

Zeci de mii de manifestanti au defilat la Paris si Bordeaux, duminica, 5 octombrie, impotriva legalizarii sarcinii pentru terti (Gestation pour autrui, GPA) si a fertilizarii in vitro (la procréation médicalement assistée, PMA) care dau posibilitatea cuplurilor de homosexuali sa aiba copii. De asemeni, printre revendicari s-a numarat si scoaterea teoriei genului din scoli, prin care se creaza confuzie in mintea copiilor, retragerea proiectelor anti-familiale, precum si abrogarea legii “mariage pour tous” (casatoria pentru toti), intrata in vigoare in luna mai 2013.

Conform organizatorilor miscarii Manif pour Tous, la Paris au iesit in strada peste 500 000 de manifestanti, in timp ce din sursele politiei au fost anuntati 70 000. De asemeni, la Bordeaux au participat 30 000 de manifestanti, iar politia a anuntat 7500.

Declaratia ferma a premierului Manuel Valls, care a afirmat in jurnalul “La Croix“, cu doua zile inaintea manifestarilor, ca “sarcina pentru terti este o practica intolerabila de comercializare a fiintelor umane si de transformare in marfa a corpului femeii“, a dat noi sperante participantilor, cu toate ca in 2011 el a afirmat contrariul, asa cum se specifica in jurnalul Le Monde. Guvernul nu a contestat in timp util o hotarare a Curtii Europene a Drepturilor Omului care impune Frantei, din iunie 2014, recunoasterea copiilor proveniti din mame surogat din afara tarii. Din cauza acestui motiv, manifestantii spun ca nu sunt de ajuns declaratiile liderilor politici, ci ca este nevoie sa se treaca la fapte.

In paralel cu manifestatia Manif pour Tous, la Paris, in Piata Republicii, asociatia All Out a invitat francezii sa vina sa “sarbatoreasca diveristatea tuturor felurilor de familie“, intentionand sa arate ca “nu exista doar o unica familie, ci ca sunt familii monoparentale, homoparentale, recompuse, ...” a caror valoare fundamentala “este dragostea“.Diversitatea acestor familii constituind“, in opinia organizatorului, “bogatia societatii franceze“. Incercand sa sensibilizeze opinia publica, in ciuda faptului ca au fost prezenti putini participanti, organizatorul s-a plans ca cei care participa la marsul organizat de Manif pour Tous i-ar trata ca “subfamilii” si ca “lasa copiii orfani”.

”Cuvantul Ortodox – C”

Organizația Manif pour Tous, care militează împotriva căsătoriilor între homosexuali și a adopțiilor de către aceștia, a reușit să mobilizeze duminică 500.000 de oameni pe străzile Parisului. 80.000 de protestatari s-au adunat la Bordeaux, dar mitinguri s-au înregistrat în mai multe orașe din Franța.

De data aceasta, protestul a fost organizat împotriva intenției regimului Hollande de a legaliza sarcinile pentru terți (de notat că mamele purtătoare au fost legalizate în România, semn al progresismului regimurilor de la București!). Mamele purtătoare sunt mijlocul prin care cuplurile homosexuale reușesc să „producă” un copil „al lor”, fără a recurge la înfieri.

„Copiii nu sunt marfă”, a fost principala lozincă strigată la Paris, iar manitestanții au venit cu cărucioare de hipermarket cu păpuși în ele.

Jandarmeria a anunțat, însă, că la Paris s-au adunat numai 70.000 de oameni. La alte manifestații asemănătoare, în trecut, s-a dovedit că Ministerul de Interne francez a difuzat cu bună intenție cifre falsificate, pentru a deprecia amploarea protestelor.

MPT4

MPT2

MPT6MPT7MPT5MPT10MPT9


Categorii

1. DIVERSE, Avort, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Transcrieri-Redactari, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “MANIFESTATII AMPLE IN FRANTA IMPOTRIVA ”FAMILIEI” HOMOSEXUALE. Mama surogat si fertilizarea in vitro – ”FABRICA” de copii pentru cuplurile homosexuale

  1. SODOM – Un documentar rusesc (în engleză) despre propaganda homosexuală în lume
    https://www.youtube.com/watch?v=usWLsblbFNU

  2. Decaderea morala a omenirii este fara precedent – Copiii nevinovati rezultati din astfel de mecanisme diabolice sunt asemeni unor cobai – Guvernele occidentale sunt intesate de tot soiul de scrantiti si deviati mintal care nu mai sunt capabili de o evaluare corecta a principiilor de etica – Acestia decid acum si pentru tari ca Romania ce experimente se vor implementa fortat -pe usa din dos in legislatia noastra – ATENTIE la numarul tot mai mare de ONG-uri dubioase aparute ca ciupercile dupa ploaie si hranite cu bani din occident care produc numai scandaluri si isi trimit trepadusii pe la toate institutiile statului!

  3. Pingback: ROMA: 1 milion de persoane au demonstrat impotriva CASATORIILOR HOMOSEXUALE (Video) | Cuvântul Ortodox
  4. Pingback: Franta. Organizatiile LGBT preseaza pentru o adevarata CENZURA a presei in contextul punerii in dezbatere a EXTINDERII REPRODUCERII ASISTATE si la cupluri GAY/ Academia de Medicina arata ca exista riscul unei RUPTURI ANTROPOLOGICE majore
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare