MONSTRUOZITATEA IDEOLOGICA A CELUI DE-AL TREILEA SEX SI A TEORIEI “SEXULUI SOCIAL” (GENDER). “In lume e nevoie de mai putini oameni, de placeri sexuale, de incurajarea homosexualitatii si a educatiei sexuale”, conform unei REZOLUTII ONU

27-08-2013 5 minute Sublinieri

Creation of Eve

Hotnews/ Dani Rockhoff: Non-sex sau nonsens. Unde facem cruce in acte: la masculin, feminin, sau neutru?

In Biblie se vorbeste de barbat si femeie, din Paradis au fost izgoniti Adam si Eva. Daca nu pacatuiau omeneste (…), si acum poate ca vietuiau pe sus, linistiti. Asa, barbatul si femeia, urmasii celor doi primordiali, se lupta si se iubesc pe Pamant. Viata nu le e usoara, insa nici unul fara altul fericiti n-ar fi. Ce a fost dat de natura, iata insa ca nu mai satisface unele ideologii, pornite sa uniformizeze si diferenta fundamentala, cand buna, cand rea. Au aparut in dictionare cuvinte ca Intersex si Gender Ideology, intraductibile in multe limbi. Mai mult chiar, politicienii si institutiile incearca sa impuna, de sus in jos, o reglementare care nu exprima democratic necesitatea celor mai multi.

De sex neutru

Nelinistea interioara duce la diverse forme de refuz al realitatii. Una dintre acestea e lupta impotriva naturii, pe care o promoveaza si „ideologia gender“. Realitatea data de natura ce diferentiaza cele doua sexe urmeaza a fi inlocuita cu asa-numitul „sex resimtit“. Din „barbat“ si „femeie“ urmeaza a rezulta o sterila uniformitate de sex. Termenul anglo-american „gender indica sexul social sau psihologic al unei persoane, spre deosebire de „sex“ care e pur biologic. In alte limbi, diferentierea nu exista. In germana, de exemplu, unde „Gechlecht“ indica doar sexul natural. Asa ca promotorii uniformitatii sexuale din diverse tari, printre care si Germania, au preluat cuvantul englezesc, pentru a denumi ideologia care sta la baza unor decizii politice si institutionale suficient de controversate.

Un alt cuvant magic, tot de sorginte anglo-americana, este „intersex“. Ideologia vrea sa invinga natura, si nu oricum, ci trecand-o in mod obligatoriu, in actele de identitate ale tuturor. De la 1 noiembrie, in noile certificate de nastere germane va exista casuta cu „al treilea sex“. Daca un copil va avea sansa, sau mai bine zis nesansa de a proveni din parinti cu idei nonconformiste sau excesiv de „corecte politic“, el s-ar putea trezi, la varsta cand va putea citi si chiar intelege despre ce este vorba, ca e „asexuat“. Altfel spus, „neutru din punct de vedere sexual“. Caci aceasta din urma e propusa ca denumire a casutei in care trebuie sa faca o cruciulita, proaspetii parinti. In germana, „geschlechtsneutral“. Se zice ca, astfel, parintii „gender-corecti“ ar putea impiedica eventuala viitoare discriminare a copilului lor, pe baza de sex. Astfel, copiii nu vor mai fi siliti sa fie de un anume sex, ci vor putea alege liber si constient care sa le fie acesta.

O problema stringenta, s-ar zice. De parca statul si alesii poporului n-ar avea atatea alte probleme de rezolvat. Probleme in care ori se bate pasul pe loc, ori incompetentii politicieni nu gasesc solutii. Criza economica mocneste inca, „monstrul finantelor mondiale“, cum l-a numit fostul presedinte german Horst Köhler, nu e incatusat. Insa politicienii actuali au timp si resurse pentru concretizarea unei „monstruozitati ideologice“, cum poate fi numita si initiativa pe bani publici, de a legitima prin lege, zona gri a sexualitatii umane.

In zona gri

(…)

Daca un copil s-a nascut, printr-o eroare a naturii, cu malformatii sexuale, acestea pot fi operate si rectificate, in cele mai multe dintre cazuri. Intre 300 si 400 de bebelusi se nasc anual, in Germania, fara ca sexul lor sa fie clar definit (de exemplu, cu ovar si testicole, sau cu penis care nu se diferentiaza in mod evident de clitoris). Nu e un procent mare si reprezinta exceptia. Intre 8.000-10.000 de oameni de pe teritoriul federal se descriu ca „intersexuali“.

La o populatie de peste 80 de milioane de oameni, cifra e derizorie. Pana acum, parintii au fost nevoiti sa decida sexul nou-nascutului, care ulterior era operat „intr-un anume sens“. Adica „in baiat“ sau „in fata“. In unele cazuri, in copilarie sau adolescenta, subiectii s-au revoltat, descoperind ca nu se simt bine in pielea roz sau albastra, decisa de parinti. Studiile de specialitate indica circa 60% dintre tinerii intersexuali care au decis sa fie de genul feminin, 20% au optat pentru masculin, in timp ce restul au ramas in continuare indecisi. In cazul in care sexul la nastere nu e clar, conform noii reglementari care ar urma sa intre in vigoare de la 1 noiembrie in Germania, nu doar parintii ar avea un cuvant de spus. E posibil ca sa fie nevoie de o dovada medicala. Astfel, parintii nu vor putea lasa fara cruciulita sexul copilului, in certificatul de nastere, nici nu vor putea opta pentru „neutral“, daca sexul nounascutului este evident.

O lege de sus

Decidentii politici din Germania au de luptat cu un val de proteste crestine, insa si de la cei ce considera introducerea celei de-a treia casute din Gender confusion(2)certificatele de nastere -prezumtiv si in alte acte de identitate- cu inventarea unui „al treilea sex“. Ei insa isi apara cauza administrativa, jongland cu vorbe mestesugite. Secretarul de stat Ole Schröder, (41 ani, CDU), a declarat pentru Bild.de. „Noul regulament pentru copii cu caracteristici de sex neclare nu reprezinta in mod necesar introducerea unui al treilea sex. Pe viitor, in putinele cazuri din acest domeniu, parintii nu vor mai sta sub presiunea oficiilor de stare civila, in ce priveste stabilirea unui sex, care a dus deja la decizii gresite si tragice pentru copiii vizati“.

Desi politicianul crestin-democrat admite ca este vorba de putine cazuri, prin urmare de o exceptie de la regula, noul regulament va privi nu doar majoritatea cetatenilor din stat, ci chiar pe toata lumea. In cazul in care „non-sex-ul“ isi va avea casuta lui de bifat in documentele personale, toate actele de identitate si stare civila ar putea fi modificate in consecinta. Ar fi unul dintre cazurile in care, pentru interesul oricum limitat al unei foarte mici minoritati, majoritatea, ba chiar intreaga populatie ar fi afectata.

In cazul in care va fi asa, este un exemplu dintre acelea, in care legea nu se face in mod firesc democratic, in urma necesitatilor „de jos“, ci ar fi consecinta unei presiuni birocratice pornite „de sus“. Mai precis de la nivel ONU si UE. Germania vrea sa fie, ca intotdeauna, „elevul cel mai silitor“, fiind prima tara din Uniunea Europeana care ar legifera hermafroditismul si „zona gri“ a sexului omenesc, care in natura nu exista decat extrem de rar. In lume, casuta cu „sexul indecis“ e legiferata in India, Brazilia si Kosovo. In Australia „different“, e ca un sex in sine, al treilea sex ce poate fi trecut in buletin.

Desfiintarea diferentelor

Insa pe legiuitori nu-i intereseaza atat natura, cat ideologia. Iar aceasta ideologie au preluat-o de peste mari si tari, cum s-a intamplat cu multe alte aiureli politically brainwashing correct. Ati auzit deja de Gender Mainstreaming? Acest anglicism tinde sa defineasca un fenomen absolut marginal, insa care, se pare prin „indicatii de sus“, a intrat conceptual in recomandarile ONU, in liniile directoare ale UE, in legile unor state. Intr-un document citat de publicatia FreieWelt.de, se fac referiri la rezolutia ONU intitulata „Mainstreaming a gender perspective“ si adoptata in urma Conferintei Mondiale a Femeilor de la Beijing, din 1995. Inca de pe atunci se preconiza inlocuirea din documentele administrative a cuvantului „sex“, care indica cele doua sexe, cu „gender“, care poate indica trei. Sau un gen neutru.

Publicatia germana o citeaza pe jurnalista americana Dale O`Leary, care a luat parte la conferinta si care, in cartea ei „The Gender Agenda“, a scris despre cererile formulate la Beijing, unele adoptate in rezolutia finala, altele nu. Citam cateva dintre aceste „indicatii pretioase“ ce ar face cinste oricarui univers orwell-ian:

„1) In lume e nevoie de mai putini oameni si de mai multe placeri sexuale. E nevoie de desfiintarea diferentelor dintre femei si barbati, ca si a „mamelor pe norma intreaga“.

2) Pentru ca mai multe placeri sexuale pot conduce la mai multi copii, e nevoie de accesul liber la protejarea sexuala si avort, ca si de incurajarea comportamentului homosexual, pentru ca astfel nu are loc conceperea de copii.

3) In lume e nevoie de educatie sexuala a copiilor si tinerilor, care sa-i incurajeze la experimente sexuale, ca si de desfiintarea drepturilor parintilor asupra copiilor lor.

4) Lumea are nevoie de o reglementare de 50/50 procente pentru barbati si femei, in toate domeniile vietii cotidiene si profesionale. Toate femeile trebuie sa poata merge oricand la munca.

5) Religiile care nu incurajeaza aceasta agenda trebuie prezentate ca ridicole“.

In spiritul acestei din urma recomandari, spusele fostului Papa catolic Benedict al XVI-lea ar trebui luate in deradere. Ceea ce nu o facem, cei care gandim ca el. Pentru Benedict XVI, dupa Creatia din Biblie, „faptul ca a fost creat ca barbat si femeie tine de fiinta omului“. Pentru fostul Papa de origine germana, e evident profundul neadevar al teoriei dupa care sexul n-ar mai fi un dat natural, ci un rol social, asupra caruia poti decide singur. Prin filozofia Gender, omul isi contrazice natura. „El nu mai e decat spirit si vointa. Manipularea naturii, pe care o resimtim si in mediul nostru inconjurator, devine aici o decizie fundamentala a oamenilor, raportati la ei insisi“ a spus Benedikt XVI, in predica sa de Craciun intitulata „Nu Ideologiei Gender – E in joc intelegerea a ceea ce inseamna cu adevarat a fi om“ tinuta in 21 decembrie 2012.

Trebuie precizat din capul locului ca Gender Mainstreaming nu propaga „egalitatea sexelor“ in fata legii, fapt care este de mult reglementat, ci „egalitatea sexuala“, care inseamna in mod necesar, nu doar depasirea unor prejudecati legate de orientarea sexuala a cetatenilor, ci si desfiintarea sexelor naturale.„Gender Mainstreaming vrea sa creeze un om nou, care sa-si aleaga singur sexul si orientarea sexuala, adica sa decida aleatoriu, daca vrea sa fie barbat sau femeie, hetero-, homo-, bi-, sau transsexual“ defineste acest curent Hedwig von Beverfoerde, purtatoarea de cuvant a Initiativei pentru Protectia familiei, in prelegerea sa „Gender Mainstreaming – ideologie de stat politico-sexuala care vine tiptil“.

Fara coarne de cerbi, cu toalete unisex

Faptul ca Gender Mainstreaming e o strategie europeana sau chiar globala e confirmat prin atentia care i se da la nivel institutional. Ministerul Federal pentru Familie, Seniori, Femei si Tineret din Germania ii face si site special, care duce dedicat la homepage-ul ministerului.

In institutiile UE se actioneaza si mai larg, la nivel semantic. Acolo depistam Gender Competence Centre si Gender Institutes, in care lucreaza Gender-Post-Gender,-Gender,-Gender-Mainstreaming--Hoodiesspecialisti, care elaboreaza Gender-studii. Sunt trebi si proiecte ample, pe multi bani publici. Caci ideologia „sexului volitiv“ ne costa. 27.000 de euro a costat un studiu referitor la „Dreptatea sexelor in parcul national Eifel“, care se incheia cu recomandarea de indepartare a pozelor de cerbi din prospectele publicitare ale parcului din Germania, pentru ca acestea ar incuraja „roluri sexuale stereotipe“.

„Egalitatea in padure“, un studiu comandat in 2004 de fostul ministru al mediului din landul Nordrhein-Westfalen ar fost si mai scump, ajungand la „sase cifre“, dupa cum scrie presa germana. Cea mai tare discutie deschisa insa anul acesta la tema, in Germania, se refera la toaletele publice unisex. Bild scrie de „Pipi-Emancipare“si de „Aiurita dezbatere despre toaletele unisex“, intrebandu-se, in subtitlu, daca „Nu are Berlinul destule alte probleme?“

Propunerea cu toaletele unisex a venit din partea Partidului Piratilor, care au argumentat ca „toaletele separate pentru barbati si femei ii dezavantajeaza pe oamenii care nu pot sau nu vor sa se includa vreunuia dintre cele doua sexe“. Pentru Pirati, pe langa barbati si femei, mai exista si al treilea sex, supranumit „veverite transsexuale“. Dar nici Die Grüne nu sunt straini de idee, si unii Verzi o promoveaza cu orice pret.

Primarul din Berlin-Neokölln, Heinz Buschowsky (64 de ani, SPD) a ironizat propunerea, spunand: „La noi „se face“ normal. Insa e frumos ca exista un parlament de cartier care se dedica problemelor cu adevarat stringente. Mai sunt si probleme tehnice foarte complicate, cum ar fi: Cum merge cineva la pisoar, daca se simte mai degraba femeie?“ Oliver Igel, (34 de ani, SPD), primar in cartierul Treptow-Köpenick se ingrozeste la gandul milioanelor necesare pentru toalete unisex in 60 de scoli. Iar crestin-democratul Norbert- Schmidt (62 de ani), consilier CDU la primaria din alt cartier berlinez, ii felicita pe cei care n-au alte probleme. „Toaletele unisex nu sunt prioritatea noastra. La noi, stau in fata educatia copiilor si ingrijirea batranilor“, a adaugat el.

Cu toate acestea, Gender-ideologia marsaluieste inainte. La unele universitati de elita din Anglia se poate „face cruciulita“ in formularul de inscriere, ca nu se vrea mentionat sexul. In Germania, lucrurile stau ca mai sus. Unde se va ajunge, nu stim. Cert este ca experimentul John/Joan, pe care sexologul american John Money si-a bazat in anii 60 teoria sexului invatat, a esuat.

gender_role


Categorii

Articolele saptamanii, Corectitudine politica/ Marxism cultural, Cultura desfraului, Dani Rockhoff, Homosexualitate, Ideologia genului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “MONSTRUOZITATEA IDEOLOGICA A CELUI DE-AL TREILEA SEX SI A TEORIEI “SEXULUI SOCIAL” (GENDER). “In lume e nevoie de mai putini oameni, de placeri sexuale, de incurajarea homosexualitatii si a educatiei sexuale”, conform unei REZOLUTII ONU

  1. Este vorba de o ideologie, de o psihologie. De ce sa nu treci pe hartie sexul biologic, ca doar nu te obliga nimeni sa-l accepti sau nu? Dar asa incerci sa spui ca natura, realitatea fizica, nu mai exista deloc si ca trebuie inlocuita cu o realitate pur conceptuala. O mare si periculoasa aberatie.

  2. “va veni o vreme cand oamenii vor innebuni”

  3. Alta monstruozitate chiar aici, sub ochii nostri. Ma intreb de ce au mai pus ipocritii 18+ in paranteza, daca vorbesc”fara dezinhibare”…?: https://www.adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/adevarul-live-nudism-parinti-copii-educatie-sexuala-prejudecati-1_521dab9cc7b855ff561ebb58/index.html

  4. Stati ca inca n-ati auzit-o p-aia cu poliamoru’, ultimul trend…cum ar veni, o “familie extinsa” formata din minim 3 persoane, barbati si femei, si maxim…only the sky is the limit, vorba englezului.

    Welcome to the brave new world!

  5. Se intampla in Romania:

    Căsătorii laice în România, fără preot și biserică

    Practicate de ani buni în Occident, ceremoniile umaniste (numite și laice sau seculare) au apărut și la noi în țară și stârnesc tot mai mult interes. În viitor, o asociație umanistă din România va dezvolta un serviciu prin intermediul căruia cuplurile care nu sunt interesate de o cununie religioasă vor fi unite simbolic de un maestru de ceremonii.

    Ceremonia laică este, precum cea religioasă, una simbolică. Statul nu recunoaște decât căsătoriile încheiate în fața ofițerului de stare civilă. Precum slujba de cununie de la biserică, nici ceremonia seculară nu încearcă să se substituie legilor statului: este doar o completare la căsătoria civilă, pe care o aleg, de regulă, cuplurile non-religioase sau cele în care partenerii au religii diferite.

  6. A ajuns de regretat Benedikt!

  7. Pingback: “Stereotipul de gen” in publicitate – interzis prin lege! - Recomandari
  8. Pingback: Germania a legalizat AL TREILEA SEX - Recomandari
  9. Pingback: De la ONU la GOOGLE si de la OBAMA la scriitorii de Nobel – PROPAGANDA HOMOSEXUALA AGRESIVA si PRESIUNE INFERNALA pe toate fronturile asupra RUSIEI, cu ocazia inceperii OLIMPIADEI de iarna de la SOCI - Recomandari
  10. Pingback: GRADINITA OBLIGATORIE DE LA 3 ANI: o noua-veche idee a ministrului Educatiei, Remus Pricopie. Sau despre cum se pune la cale NATIONALIZAREA COPIILOR - Recomandari
  11. Pingback: Reputat psihiatru american in Wall Street Journal: TRANSSEXUALISMUL ESTE “TULBURARE MENTALA”. TRATAMENTELE HORMONALE ADMINISTRATE COPIIILOR – UN ABUZ ASUPRA MINORILOR, OPERATIA DE SCHIMBARE DE SEX – INCALCARE A DREPTURILOR OMULUI -
  12. Pingback: MAREA BRITANIE INAUGUREAZA ”NOI DRUMURI” ORWELLIENE. Indoctrinare TRANSGENDER in SCOLILE PUBLICE si instituirea DELICTULUI de ”URA TRANSSEXUALA”. Ne așteaptă la orizont: opresiune, disfuncționalitate socială produsă artificial și pierderea l
  13. Pingback: INTERSECTIA DINTRE TEORIA GENULUI, FASCISM SI CAPITALISM sau NOUA ORDINE MONDIALA. Interviu cu psihologul Yann Carriere (Video). Despre impunerea prin metode totalitare a OMULUI NOU, “eliberat” de separarea sexelor, CONTROLUL SOCIAL prin HAOS
  14. Pingback: Predică importantă a PR. FLORIN STAN (Târgu Lăpuș) despre “LUPTA DE GEN”, RĂZBOIUL SECOLULUI XXI și modelul de sacrificiu al SFINȚILOR ÎNCHISORILOR. Îmbogățirea în Dumnezeu și renunțarea la ”averile” noastre pentru Hristos.
  15. Pingback: NEBUNIA PROPAGANDEI SCHIMBĂRII GENULUI, catastrofa pretextelor și FORMELE DIABOLICE DE REFUZ AL LUI DUMNEZEU de către SOCIETATEA OCCIDENTALĂ (FOST) CREȘTINĂ. Predica părintelui Florin Stan la Pilda celor chemați la cină (AUDIO): “Ca să fac
  16. Pingback: ESENȚIAL DE VĂZUT: Ana Săcrieru și Vasile Bănescu la Trinitas TV despre RECONSTRUIREA IDEOLOGICĂ A OMULUI prin instrumentul otrăvit al EGALITĂȚII DE GEN - normativizarea juridică a enormităților prin CONVENȚIA DE LA ISTANBUL (video)/ "Ca
  17. Pingback: Predica importanta a PR. FLORIN STAN (Targu Lapus) despre “LUPTA DE GEN”, RAZBOIUL SECOLULUI XXI si modelul de sacrificiu al SFINTILOR INCHISORILOR. Imbogatirea in Dumnezeu si renuntarea la “averile” noastre pentru Hristos. TALCUIR
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare