Inca o proba la DOSARUL MISTIFICARII NUMITE INCALZIREA GLOBALA/ Meteorologii anunta cea mai severa iarna in ultimii 100 ani

21-09-2013 2 minute Sublinieri

newsweek-hoax-global-warming-7113171-1-1-1

  • Realitatea.net:

SCANDAL în lumea științei: Cercetătorilor li s-a cerut să mintă în legătură cu încălzirea globală

Un raport secret al Națiunilor Unite ajuns public arată că temperatura globală nu a crescut în ultimii 15 ani.  Cei mai de seamă cercetători pe tema încălzirii globale au fost îndemnați să ascundă faptul că temperatura globală nu s-a modificat în ultimii 15 ani, scrie Daily Mail.

O copie ajunsă publică a raportului care va fi lansat oficial abia săptămâna viitoare arată că mai mulți politicieni din Belgia, Germania, Ungaria și SUA și-au exprimat neliniștea în legătură cu forma finală a raportului.

Raportul va arăta faptul că 1998 a fost cel mai cald an înregistrat vreodată și că temperaturile nu au trecut de atunci peste acest nivel. Raportul reprezintă munca pe șase ani a unor experți ONU în ceea ce privește schimbările climatice.

Politicienii nu sunt însă deloc mulțumiți de rezultatele studiului. Germania a cerut ca dovezile legate de oprirea procesului de încălzire globală să fie ștearsă, motivând că analiza unui interval de 10-15 ani nu este suficientă și că trebuie realizate pe perioade mai îndelungate.

De asemenea, politicienii ungari și-au exprimat îngrijorarea că raportul le va oferi “”muniție” celor care contestă încălzirea globală.

 Meteorologii europeni CONFIRMĂ: Vom avea CEA MAI GREA IARNĂ din ultimii 100 de ani

Se anunță o iarnă extrem de severă în Europa, conform previziunilor mai multor agenții meteorologice occidentale, care nu exclud ca iarna care vine să fie cea mai grea de la începutul secolului XX, așa cum anunțau joi meteorologii ruși. Aceste informații diferă în mod semnificativ de previziunile privind încălzirea globală, relatează canalul de televiziune Russia Today.

Cunoscutul expert german Dominik Jung a declarat publicației on-line web.de că temperaturile cele mai scăzut se așteaptă în lunile ianuarie și februarie 2014. Această previziune este confirmată de datele Serviciului Național de Meteorologie din Germania. Ciclul de ierni reci, care durează deja de cinci ani, își va atinge apogeul. Mai mult, experții germani previzionează că și luna martie va fi destul de rece. Se va încălzi în Europa nu mai devreme de aprilie.

Expertul Joe Bastardi, de la Serviciul de meteorologie AccuWeather, spune că iarna grea este anunțată și de combinația dintre activitatea solară scăzută și oscilația negativă din nordul Oceanului Atlantic. Un fenomen asemănător s-a înregistrat la începutul anilor 1950, când multe țări europene au scăpat de ger abia pe la mijlocul primăverii.

În partea de nord a Europei, iarna a venit pe neașteptate mai devreme anul acesta. După cum relatează publicația The Local, căderi masive de zăpadă au generat zilele trecute probleme în trafic în Norvegia. 

‘Nu există nicio îndoială că încălzirea pe care am văzut-o în anii 1980 și 1990 a încetat deja’, a declarat în acest sens profesorul Anastasios Tsonis, de la Universitatea din Wisconsin.

Conform oamenilor de știință, grosimea gheții în Antarctica a depășit limita normală în ultimele 23 de luni. În același timp, potrivit Centrului național din Marea Britanie, zona de gheață la Polul Nord a crescut cu 60% în mai puțin de un an. AGERPRES


Categorii

1. DIVERSE, Ecologism/ Mitologia schimbarilor climatice, apocalipsa incalzirii globale

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “Inca o proba la DOSARUL MISTIFICARII NUMITE INCALZIREA GLOBALA/ Meteorologii anunta cea mai severa iarna in ultimii 100 ani

  1. Inca ceva, calota glaciara s-a marit cu 60% anul acesta fata de anul trecut. We are going down (on the thermometer)…

    http://www.dcnews.ro/2013/09/soc-vine-iarna-globala-racirea-atmosferei-a-refacut-calota-polara/

  2. @Admini,

    E adevarata stirea cu iarna cea mai grea din ultimii 100 de ani sau nu? Vad ca ati pus-o la un loc cu cea despre mistificarea numita incalzirea globala. Stirea cu iarna e si ea o mistificare, asta vreti sa spuneti?

    In alta ordine de idei, sa nu uitam de HAARP. Acel dispozitiv care poate controla vremea…

  3. @ George:

    Nu asta vrem sa spunem, insa asteptam sa vedem.

    Suntem rezervati spre sceptici legat de HAARP.

  4. @Admini,

    De ce sunteti rezervati spre sceptici despre HAARP?
    Eu unul nu stiu ce sa mai cred despre HAARP. Si eu eram sceptic la inceput, dar in 2010 cand Rusia a avut calduri toride neobisnuite a acuzat SUA ca au folosit HAARP impotriva ei.
    http://jurnalul.ro/stiri/externe/rusia-acuza-sua-ca-foloseste-arme-spatiale-care-provoaca-seceta-550476.html
    Mai e o informatie pe net cum ca seismul din Haiti a fost provocat tot cu HAARP.

    Cat despre iarna care e pe cale sa vina, cert e ca frigul a venit mai devreme anul asta.

  5. Incalzirea globala vor sa o foloseasca in sprijinul agendei homosexuale si a depopularii planetei,prin interzicerea nasterii de copii sau limitarea lor la unul pe familie,ceva ca in China.De aceea si incearca sa o impuna,pentru salvarea planetei ” mama “.Cuplurile homosexuale si cei fara copii sint cei care iubesc planeta ” mama “,ceilalti sint dusmanii ei.O lupta mascata impotriva vietii,a familiei,a credintei in Dumnezeu.
    Incalzirea globala ar fi varianta mai soft,in comparatie cu razboaiele generalizate,terorismul sau asasinarea prin vaccinare ( prin slabirea sistemului imunologic al omului )…la care ar adera poate si oamenii,prin convingere.

    O posibila discutie:

    – Cum draga,cuplurile homosexuale sint rele,doar asa se poate salva planeta de la incalzire globala si disparitie.Doar crestinii si fanaticii musulmani,indieni si inapoiatii din Africa vor sa o distruga,prin nasteri necontrolate…

    Le-a mai dat Dumnezeu un bobirnac peste nas! Tot mai multi americani din zonele de conducere,incep sa “dezerteze ” de conducatorii lor si au curaj sa marturiseasca adevarul despre ce vraji mai face Samantha ( elitele lor ).

    Cred ca nu le mai ramine ca solutie decit declansarea unui razboi atoatecuprinzator,in care,sub umbrela lui,sa-i asasineze pe toti dizidentii pe care i-au strins pe listele NSA si CIA si FBI,etc.

  6. @George:

    Suntem sceptici pentru ca sunt multe legende si putine lucruri concrete legate de acest HAARP. Si daca ne luam dupa legende, atunci ajungem la aberatii mari, cf. carora exista un soi de contra-dumnezei, de demiurgi mitici (cu accent pe prima silaba) care au la degetul mic clima, cutremurele si catastrofele naturale. Altfel, bineinteles ca exista intentie si actiune si in aceasta zona (mai degraba in cercetare: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/07/24/geoingineria-de-la-schimbarile-climatice-la-manipularea-vremii-cia-finanteaza-studii-despre-controlarea-climei/ ), insa cu mult mai putin control decat am crede noi. Se intampla ca unele exagerari ale teoriilor conspiratiei sa fie puse in circulatie si sustinute tocmai de cercurile oculte globaliste conducatoare pentru a se face mai temute si mai… semi-divine, scopul fiind acela de a-L exclude pe Dumnezeu ca Atotiitor din creatia Sa si a arata ca la carma lumii (deci si a firii, a stihiilor) au intrat mai curand alti… atotputernici, de groaza carora ar trebui sa tremuram cu totii, de vreme ce pot si asa ceva, ceea ce numai Dumnezeu poate, de fapt. Prin urmare ei pot totul. Si de aici… de ce sa ne mai intrebam, precum stramosii nostri, daca e vreo legatura intre pacatele noastre si diversele nenorociri naturale, de vreme ce putem da vina, mai usor, pe “elite” si gata, “ne-am scos”.

    Am discutat asta si cand a fost vorba de cutremurul din Haiti, si de cel din Japonia.

  7. Multumesc admini pentru raspuns. Poate ca intentionat nu se stiu lucruri concrete despre HAARP. Poate ca asta vor: sa nu se stie concret ce poate sa faca.
    Noi sa ne vedem pacatele noastre.

  8. @ George:

    Nu, vor sa murim de frica lor si sa stam ca prostii sa luam de bune toate “dezvaluirile” “strict secrete” pe care tot ei le fac… Si apoi sa devoram cu voluptate toate stirile apocaliptice de tip anti-sistem care trebuie sa ne tina in priza nonstop…

    De ce ne mai citesc unii, chiar nu am inteles. Au atatea bloguri pe pofta lor.

  9. Admini,

    “De ce ne mai citesc unii, chiar nu am inteles. Au atatea bloguri pe pofta lor.”- va referiti cumva la mine? de unde stiti care e “pofta” mea?? Daca vreti sa stiti, urmaresc CU DRAG de foarte mult timp blogul/site-ul acesta fiindca numai aici am gasit raspunsuri la nedumeririle mele sufletesti si numai aici gasesc multe informatii diverse despre viata duhovniceasca.

    Doar mi-am exprimat o parere despre acest HAARP care prea e mediatizat. Asta NU inseamna ca si cred in el si ca devorez cu voluptate toate stirile apocaliptice de tip anti-sistem. E trist ca trageti concluzii pripite si jignitoare :(.
    Daca as fi crezut in el nu v-as fi intrebat nimic; e un ceva de blamat ca am vrut sa stiu care e adevarul?
    Imi cer iertare de deranj.

  10. Nu mai tin minte unde si in ce imprejurari, dar in urma cu vre-o 3 – 4 ani, am citit un articol despre scopul manipularii cu incalzirea globala.

    Era vorba despre un proiect de lege, care urma sa fie dezbatut si aprobat la nivel mondial. In acest proiect de lege, se incerca introducerea unei taxe obligatorii, pe care ar urma sa o plateasca absolut fiecare om de pe planeta. Motivarea acestei taxe era strangerea de fonduri pentru implementarea unor masuri de stopare a incalzirii globale.

    Nu am mai auzit nimic de acest proiect de lege. O fi trecut pe sest si se asteapta o perioada propice pentru mediatizarea lui … sau o fi dosit pe undeva in asteptarea unor “imprejurari favorabile” ? Cine stie!

    Ce ar insemna o asemenea lege?

    Deocamdata, trebuie sa platesti impozite si/sau taxe doar pentru activitati din care castigi bani, sau daca detii anumite bunuri mobile sau imobile (masina, casa, teren, animale …).

    Daca nu ai un venit (salariu, dividente …) si nici nu detii bunuri mobile sau imobile, nu trebuie sa platesti nimic. Ceea ce este foarte normal.

    Dar aceasta “taxa”, care ar urma sa fie introdusa ca o masura necesara de lupta impotriva incalzirii globale, va trebui platita de absolut toti oamenii, indiferent ca desfasori sau nu activitati generatoare de venituri, indiferent ca detii sau nu detii o casa, un teren, o masina, o vaca, zece gaini sau un animal de companie.

    Si dupa mintea mea putina, ma gandesc ca nu obtinerea de bani ar fi scopul unei asemenea legi. Cred ca adevaratul scop este obligativitatea ca fiecare om de pe planeta sa fie “legat” la administratia fiscala, sa fie prins in sistem fara nici-o posibilitate de scapare.

    Si mai trebuie luata in calcul si atitudinea celor spalati pe creier, indoctrinati cu asa zisa dragoste pentru “planeta mama”, dintre care se vor gasi multi care sa te urmareasca si sa te considere drept un dusman al omenirii si al binelui comun, in cazul in care, pur si simplu nu ai cu ce sa platesti.

  11. Emisiile de metan din zona arctica sunt de 200 ori mai mari decat pana acum!
    The Arctic is leaking methane 200 times faster than usual: Massive release of gas is creating giant holes and ‘trembling tundras’
    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3703458/The-Arctic-leaking-methane-200-times-faster-usual-Bizarre-gas-bubbles-create-trembling-tundras-speeding-global-warming.html

  12. La Polul Nord a venit iarna si noaptea polara, dar temperatura a crescut cu 20 grade!

    The North Pole is an insane 36 degrees warmer than normal as winter descends
    Arctic temperatures about 20 degrees Celsius higher than normal above 80 degrees North Latitude.

    “Today’s latest #Arctic mean temperature continues to move the wrong direction . . . up. Quite an anomalous spike!”
    https://www.washingtonpost.com/news/energy-environment/wp/2016/11/17/the-north-pole-is-an-insane-36-degrees-warmer-than-normal-as-winter-descends/

    ‘Climate Emergency’: North Pole Sees Record Temps, Melting Ice Despite Arctic Winter
    “There are some areas in the Arctic Ocean that are as much as 25 degrees Fahrenheit above average now. It’s pretty crazy.”
    Yeah, this isn’t normal.
    Follow @ZLabe @Weather_West @Climatologist49 for more.
    Folks, we’re in a climate emergency. Tell everyone you know. pic.twitter.com/BKuD7H4qfD

    — Eric Holthaus (@EricHolthaus) November 17, 2016

    The temperature at the North Pole as of Thursday was a stunning 36ºF (20°C) above normal.
    http://www.commondreams.org/news/2016/11/18/climate-emergency-north-pole-sees-record-temps-melting-ice-despite-arctic-winter

  13. NASA este contrariata de cresterea intensitatii aurorelor boreale in lipsa petelor solare, deci la un minim de activitate solara, si a lansat mai multe rachete din Alaska pentru cercetarea cauzei aurorelor.
    http://spaceweather.com/
    http://news.spaceweather.com/sunspots-vanish-space-weather-continues/

    NASA a lansat trei rachete în aurora boreală pentru a studia ionosfera Pământului şi modul în care este afectată de vânturile solare.
    Cele trei rachete Black IX au fost lansate într-un interval de două ore de pe platforma din Poker Flat Research Range din Alaska. Acestea au fost ultimele trei rachete lansate din această regiune de către NASA, alte două au fost lansate în ianuarie pentru studierea aurorelor.
    http://www.descopera.ro/stiinta/16184307-nasa-a-lansat-trei-rachete-catre-aurora-boreala-misiunea-ar-putea-oferi-noi-informatii-despre-misterioasele-lumini-nordice

    Cauza pare a fi slabirea de aproape 3 ori a campului magnetic al pamantului si aparitia unor gauri in acesta.

    Hole found in Earth’s magnetic field – humanity at risk of cosmic radiation
    the magnetosphere was forced to shrink from 11 to four times the Earth’s radius.
    http://www.express.co.uk/news/science/728799/Solar-storm-magnetic-shield-WEAKENING-radiation

  14. “Oamenii de stiinta” si “specialistii” recunosc ca nu stiu care este mecanismul perturbarii sistemelor de navigatie GPS de catre aurorele boreale si spun ca asta ar putea duce la gresirea tintelor de catre armele bazate pe GPS.

    The leading hypothesis used to explain why the aurora borealis and its southern hemisphere counterpart, the aurora australis, play havoc with global positioning systems has been knocked into a cocked hat.
    The predicted turbulence doesn’t actually exist, meaning that an as yet unknown driver is causing the problem.
    “The potential impact of inaccurate GNSS signals could be severe,” said Forte. “Whilst outages in mobile phones may not be life threatening, unreliability in satellite navigations systems in autonomous vehicles or drones delivering payloads could result in serious harm to both humans and the environment.”
    https://cosmosmagazine.com/physics/new-mystery-on-northern-lights

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare