BARNEVERNET IN ROMÂNIA? Scoli de vara cu INSTRUCTORI NORVEGIENI pe tema “Interesului superior al copilului” si zeci de alte proiecte de milioane de euro pentru PREGATIREA MAGISTRATILOR in litera legilor POLITIEI COPILULUI

12-01-2016 4 minute Sublinieri

Propaganda norvegiana pe MILIOANE DE EURO pentru “EXPORTAREA” SISTEMULUI POLITIENESC DE PROTECTIE A COPILULUI in România!

STOP-BARNEVERNET-bodnariu

Nota noastra:

Asa cum s-a remarcat, atitudinea autoritatilor romane in cazul familiei Bodnariu si a celorlalte familii abuzate de Barnevernet este mai mult decat moale. Noncombatul autoritatilor, mai ales atunci cand il comparam cu exemplul Cehiei, poate fi explicat, insa, si prin prezenta MASIVA a Norvegiei in zonele strategice ale sistemului romanesc. O prezenta care consta intr-o propaganda si influentare prin zeci de proiecte in valoare de multe zeci de milioane de euro, care sunt facute in parteneriat fie cu institutii ale statului roman, fie cu ONG-uri.

Dintre aceste zeci de proiecte, o parte consistenta este destinata subiectelor care privesc… copiii. Din totalul granturilor, de pilda, programul intitulat “CHILDREN AND YOUTH AT RISK AND LOCAL AND REGIONAL INITIATIVES TO REDUCE NATIONAL INEQUALITIES AND TO PROMOTE SOCIAL INCLUSION” insumeaza 27 milioane euro in granturi. Este al treilea program ca importanta financiara din toata lista si, de altfel, nu epuizeaza toate proiectele destinate copiiilor. Ce credibilitate si ce interes poate avea o tara ca Norvegia, care a edificat o adevarata politie a copilului experimental-totalitara, sa deruleze astfel de programe? 

Iata, spre exemplu, cazul Scolii de Vara de la Sinaia din iunie 2015, care este doar una din activitatile derulate in cadrul proiectului „Strengthening the capacity of the Romanian judicial system to face new legislative and institutional challenges”; intregul proiect este in valoare de  3,174,262 euro, dupa cum o arata datele oficiale de pe siteul “norway grants“. Scoala de Vara a avut ca tematica The superior interest of the child within the new Civil Code”/ “Interesul superior al copilului in noul Cod Civil” si a constat in dezbaterea regimului custodiei copilului conform noului Cod si in lumina experientei norvegiene, dupa cum se arata in comunicatul oficial

La fel de important este de precizat cine sunt beneficiarii acestui proiect, sau, cu alte cuvinte, “grupul tinta”: VIITORII MAGISTRATI. 25 de studenti de la Institutul National al Magistraturii au participat la Scoala de Vara de la Sinaia. Ei vor fi viitorii procurori si judecatori care vor instrumenta cazuri legate cu spete din domeniu

Este lesne de inteles ca toate proiectele care au ca tematica interesul superior al copilului si altele conexe, fie ca tin de justitie, fie de social, nu sunt altceva decat modalitati de export al sistemului politienesc norvegian. Este la fel de lesne de inteles ca o prezenta atat de consistenta financiara, care implica atatea institutii si organizatii ale “societatii civile”, implica tot atatea interese si complicitati cu autoritatile norvegiene. E foarte posibil ca cel putin o parte din avocatii Barnevernet de la noi sa fi avut parte de ceva portii din placinta otravita din tara scandinava…

***

Medicul de familie Maria Goron a participat la [a scris despre faptul ca s-a organizat] o școală de vară la Sinaia în perioada 23-27 iunie 2015, unde sub conducerea unor instructori norvegieni s-a discutat despre „Interesul superior al copilului” în manieră norvegiană. La această  discuție au participat și 25 de studenți de la Institutul National al Magistraturii din România.

”In Norvegia Barnevernet este un organ independent cu puteri absolute pe care nu îl controlează nimeni. Acest serviciu social a fost cumparat de o firma din Suedia. Guvernul norvegian spune că nu se poate baga peste Barnevernet. Se știe că puterea absolută corupe. Cred ca aceasta lege în care o instituție privată decide in mod absolut ce este mai bine pentru copilul tau ar trebui mai degrabă schimbata în Norvegia. Nu implementata in Romania. Vedem dramele incredibile pe care le produce Norvegia peste tot in Europa”, a spus medicul de familie Maria Goron pe blogul său.

Cazul familiei Ruth și Marius Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de către autoritățile norvegiene prin sistemul „Barnevernet” (Serviciul Social de Protecție a Copilului), nu este un caz unic în Norvegia.

Aceasta a prezentat în continuare faptul că s-a discutat despre preluarea unor aspecte din acest sistem pentru interesul copilului și în viitorul Cod civil, care în acest moment se află în dezbatere.

”Subiectul Școlii de vară a fost interesul superior al copilului în cadrul noului Cod civil. Modalitatea de lucru a fost bazată pe dialog și jocul de rol, cu scopul de a dezbate noul cod referitor la cazurile de custodie a copilului. Sesiuni au fost efectuate de către instructori nationali si internationali. Consilier principal la ANC, doamna Kari L. Bjørsnøs a prezentat acțiuni norvegiene relevante și cadrul de înțelegere. Școala de vară este o activitate în cadrul proiectului. Întărirea capacității sistemului judiciar românesc pentru a face față noilor provocări legislative și instituționale”, a mai scris doamna doctor.

Conform unor statistici neoficiale, anual, 10.000 de copii ar fi luați cu forța de lângă familii, fără nicio anchetă socială sau audiere în fața instanței și fără acte legale.

Anul trecut, televiziunea lituaniană, iDNES[2], a relatat, de asemenea, cum Barnevernet răpește, pur și simplu, copii proveniți din familii străine. Aproximativ 4.000 de foști copii dați în „îngrijirea statului” au cerut despăgubiri pentru suferințele la care au fost supuși în orfelinatele din Norvegia.

hzmh3o_rI-xnEr97NoJPMQJoJu1wjhCmjz8C9N61ohCg

  • Maria Goron:

Şcoala „Barnevernet” de la Sinaia; Un joc de rol despre cum să confişti copii?

Să ne ferească Dumnezeu de modelul norvegian!

Vă recomand să citiți cu răbdare articolele doamnei Marianne Harslev Skanland (și ale altor norvegieni indignați de ce se petrece în țara lor) despre Protectia Copilului din Norvegia. Aici sunt articolele în limba engleză despre Protecția Copilului: http://www.mhskanland.net/page10/page10.html
Dânsa cunoaște din interior sistemul norvegian și scrie frecvent împotriva lui.
De exemplu un articol care arată originile darwiniste ale TEORIEI ATAȘAMENTULUI și a CONTACTULUI VIZUAL este acesta: http://www.mhskanland.net/page62/page286/page286.html

Citite cu răbdare, astfel de articole sunt o sursă bună de argumente extrem de puternice împotriva acestei mașinării de distrus oameni.

Sursa:

https://www.domstol.no/en/News/News_list/Summer-School-in-Romania-for-future-judges-and-prosecutors/

Norvegienilor le este frica de Barnevernet!

barnevernet-in-actiue

Vedeti si:


Categorii

Confiscarea copiilor de catre stat, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Opinii, analize, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “BARNEVERNET IN ROMÂNIA? Scoli de vara cu INSTRUCTORI NORVEGIENI pe tema “Interesului superior al copilului” si zeci de alte proiecte de milioane de euro pentru PREGATIREA MAGISTRATILOR in litera legilor POLITIEI COPILULUI

  1. Sau scoala de vara de la Targoviste COOLPACE, finantata de norvegieni prin O.N.G.-ul A.R.S.B.N. condus de Silviu Miloiu, profesor si la Universitatea Valahia.

  2. O relatare aici despre cum trimit spioni in lacasele de cult unde se aduna romanii la slujbe si la sarbatori :
    “O rudă care lucrează de foarte mult timp în Norvegia, un bărbat cu toți neuronii la loc, foarte bun constructor, ne-a povestit la sfârșitul lunii decembrie următoarele, redau din memorie:
    ”În fiecare adunare românească din Norvegia prin care am fost, vin câțiva norvegieni, doi, trei, ei zic că vin pentru că ”le place”, zâmbesc la toți, salută, cunosc pe unul altul. Nu înțeleg nimic, dar vin la fiecare serviciu, dacă ”le place” la oameni! Eu le-am spus la români: ”măi, voi nu vedeți că ăștia vin aici să scaneze lucrurile?”
    Omul, ruda mea, nu e conspiraționist de formație, nici nu are aplecare pentru scris, e doar un om onest, care pentru că a umblat din loc în loc și a văzut același scenariu, a considerat necesar să povestească ce i s-a părut ciudat.”

    https://vesteabuna.wordpress.com/2016/01/10/zambitorii-din-biserici/

  3. Doamne, cum “se leaga” lucrurile!
    Adica, se ingrijesc sa pregateasca niste “cozi de topor” dupa ce timp de 25 de ani s-au straduit sa faca rost de materie prima pentru masinaria lor de distrus vieti omenesti. Imi amintesc un citat din Al. Soljenitin care spunea ca individul care lucreaza in numele unei ideologii, te distruge cu ochi senini – cam asa va sta treaba si cu acesti VIITORI MAGISTRATI.
    Dupa ce ne-au saracit, ne-au facut sa ne luam lumea in cap, ne-au zapacit, ne-au dezbinat, acum vin sa ne ia copiii pentru ca noi nu stim sau nu avem cu ce sa-i crestem.
    Cati copii romani traiesc in familii sarace (ca cei din Vaslui), cati sunt lasati in grija bunicilor pt ca parintii au plecat la cules de capsuni, cati sunt atinsi la fundulet? Multi, desigur.
    Chestia asta cu Barnevernet in Romania inseamna ca ei deja au pus ochii pe copiii nostri.
    De aceea tac autoritatile. Si de aceea ar trebui sa strigam noi toti catre Dumnezeu sa opreasca nelegiuirea asta.

  4. TEORIA ATAȘAMENTULUI și a CONTACTULUI VIZUAL a fost fundamentata de John Bowlby in 1951 si consider ca avea un rol pozitiv: recomanda ca mamele sa stea acasa cu copii in loc sa-i dea la cresa. Adica John Bowlby era impotriva institutionalizarii copiilor asa cum face Barnevernet!

    In 1949, Bowlby’s earlier work on delinquent and affectionless children and the effects of hospitalised and institutionalised care led to his being commissioned to write the World Health Organization’s report on the mental health of homeless children in post-war Europe. The result was Maternal Care and Mental Health published in 1951.
    The monograph was also used for political purposes to claim any separation from the mother was deleterious to discourage women from working and leaving their children in daycare by governments concerned about maximising employment for returned and returning servicemen.
    https://en.wikipedia.org/wiki/John_Bowlby

  5. @ M:

    Pe toate au reusit sa le rastoarne fix pe dos, sa le perverteasca satanic… E cu adevarat lumea de cosmar orwelliana.

  6. @ admin2: acum este imaginea lumii in oglinda; spunem noi, ortodocsii, ca trebuie sa ne reintoarcem la traditie, la inceput adica si iacata cum lumea din jur se intoarce si ea la inceputul … pagan.

    Lewiss Caroll mai are o carte cu si despre Alice si ale ei calatorii initiatice: Alice in Tara din Oglinda.
    http://www.bookaholic.ro/prin-lumea-din-oglinda-cu-alice.html

  7. Se vede clar ca antrenamentul cu tactica Barnevernet a inceput in forta. Ma refer la familia din Vaslui. Adica, daca sint saraci, nu au dreptul sa-si creasca copiii? Sa aiba copii? In loc sa fie ajutati, sint distrusi. Se intimpla aici, la noi acasa, si nimeni nu sare in apararea semenilor. Nu tu petitie, nu tu protest… Doar o familie necajita si inlacrimata. Ma astept sa vad destul de curind raiduri si rapturi barnevernetiene in rindurile celei mai defavorizate categorii de romani din tara noastra, in aplauzele tinerilor desfigurati la suflet si robi cu totul.

  8. Si ce credeti ca se vor intampla cu acei copii?Va spun eu: vor fi “educati” spre a fi de bun folos Elitelor ,pentru a fi buni cetateni ai Noii Ordini .Unii dintre ei vor servi doar la satisfacerea poftelor satanice ale unora din Elite.

  9. Pingback: PATRIARHIA ROMANA se solidarizeaza cu FAMILIA BODNARIU | Cuvântul Ortodox
  10. “Din faptele lor, îi veti conoaste…”, ne spune Domnul în evanghelii.
    Magistrați instruiți în legile poliției copilului….
    Copii pot chema parinții în instanțe… pentru…

    Totul împotriva scripturii (cine cruța nuiaua nu-şi iubeste copilul…, sau cinsteşte pe tatal tau si pe mama ta), totul împotriva lui Dumnezeu.
    Nu este vorba de nuiaua urii… a rafuielii… a înspaimâmtarii… ci a iubirii.

    Se speculeaza cel mai sublim sentiment, pentru a îndeparta pe parinte de copii sai. Se ivoca nivelul de civilizatie atins, cultura, umanismul şi mai ales…TIMPUL…
    Timpul evangheliei…. a trecut… timpul lui Hristos… a trecut… E TIMPUL LUI ANTICRIST!!!.
    E timpul întunericului… ce se da lumină…
    E timpul când omul se intoarce spre “organele” de jos, (dupa chipul şarpelui ce-şi înghite coada… 666).

    Deci…
    Observati, ca totul este împotriva evangheliei si a lui Iisus.
    Li se iau drepturile parinților… şi se dau copiilor… (nuiele…juridice).
    Copii au libertatea de….
    Care librtate… o folosim, o manipulam si o aplicam cum ne place nouă…(anticristilor…).

    Ce mai… e timpul lui anticrist…
    Totul se rastoarna, se face invers fata de firesc.
    Centrul de conducere a omului… se muta de sus, jos, de la cap la c.r, decide c…l, ce sa facă capul.
    Decide oul… ce sa faca gaina.
    Decide moartea sa însemne viața…
    Decide pacatul… astazi…, viciul, patima…
    Ce om mai poate fi acesta?
    Al cui chip si asemanare…?

    Vitorul… trebuie sa fie fara Hristos, fara sfintenie, fara cap, fara virtuți… fara Dumnezeu.

    Aici stau toate. Fie ca vin prin norvegieni, suedezi,anglo-americani, fie prin vânduții şi obedienții sistemului (lor).

  11. Ce e de facut ca acesti ticalosi sa nu prinda radacini in tara noastra?

  12. Pingback: EPISCOPIA ORTODOXĂ ROMÂNĂ a Europei de Nord: ”Exista o stare de ingrijorare si o atmosfera de SOLIDARITATE cu familiile cu copii si parinti SEPARATI FORTAT” | Cuvântul Ortodox
  13. Pingback: COALITIA PENTRU FAMILIE a strans 825.000 SEMNATURI in doar cateva saptamani! (Video). Conferinta Coalitiei – OCULTATA STRATEGIC de MARILE TRUSTURI MEDIATICE SI TELEVIZIUNI | Cuvântul Ortodox
  14. Pingback: SOIMII PATRIEI S-AU INTORS. Patria te vrea denunţător! Subiect la olimpiada in care se testa CREATIVITATEA printr-un DENUNT FICTIV, poezie despre ROMÂNIA CORUPTA premiata de Ministerul Justitiei si Ambasada SUA | Cuvântul Ortodox
  15. Pingback: SCOALA MICILOR TURNATORI “PATRIOTI” S-A INTORS. Patria te vrea denunţător! Subiect la olimpiada in care se testa CREATIVITATEA printr-un DENUNT FICTIV, poezie despre ROMÂNIA CORUPTA premiata de Ministerul Justitiei si… Ambasada SUA |
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare