FRANTA: vaccinul GARDASIL contestat. Plangeri penale pentru boli ca SCLEROZA IN PLACI, HIDROSADENITA, POLIMIOZITA

25-11-2013 1 minut Sublinieri

gardasil-le-vaccin-preventif

O plangere penala contra Gardasil a fost inaintata de o tanara de 18 ani vineri, 22 noiembrie, pentru “atentarea involuntara la integritatea persoanei umane”, si e posibil sa fie doar prima dintr-o serie. Tanara femeie ce a deschis procesul acuza vaccinul contra cancerului de col uterin de grave efecte secundare asupra sistemului nervos central.  

Asociatia “Fetele si Gardasil”, intr-un comunicat publicat de cabinetul de avocati al membrelor, precizeaza ca o alta plangere este in curs de redactare, “atat pentru ranile involuntare cat si pentru infractiunile colaterale (publicitate inselatoare, conflict de interese etc.).” 

Scleroza in placi, hidrosadenita, polimiozita

“Este important sa semnalam ca scleroza in placi nu este singura patologie care poate afecta tinerele femei, exista multe alte efecte potentiale indezirabile”, insista Camille Kouchner, membra a cabinetului de avocati Atticus. Ea va depune plangeri din partea clientelor ce sufera de hidrosadenita, boala de piele ce presupune aparitia de furuncule si care ingreuneaza activitatile cotidene.

Ea a fost contactata, de asemenea, de o tanara suferinda de polimiozita, afectiune caracterizata de o degenerescenta a fibrei musculare. Pana acum, aceasta nu a avut curajul sa deschida un proces, a afirmat Kouchner.

Marie-Océane, tanara in numele careia avocata a depus prima plangere, se sprijina pe o dubla expertiza comandata de Comisia regionala de conciliere si indemnizatie pentru accidentele medicale din Aquintania, ce a concluzionat ca exista o “legatura de cauzalitate” intre injectia cu Gardasil si oreactie inflamatorie acuta a sistemului nervos central”, care, dupa a doua injectie, a produs “o decompensare a procesului imunitar”, conform jurnalului Sud Ouest. Comisia a limitat, totodata, indemnizatia pentru Marie-Océane la 50% din prejudiciu, estimand ca ar fi putut avea un rol si o eventuala vulnerabilitate genetica a acesteia.

Sanofi Pasteur MSD, producator al Gardasil, a confirmat concluzia comisiei, pe care, insa, o contesta. Conform laboratorului, concluzia nu ar face altceva decat sa constate o coincidenta temporala intre simptomele bolii si vaccinare.

traducere razbointrucuvant

 


Categorii

1. DIVERSE, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “FRANTA: vaccinul GARDASIL contestat. Plangeri penale pentru boli ca SCLEROZA IN PLACI, HIDROSADENITA, POLIMIOZITA

  1. HongKong: autoritatile reconsidera un program de vaccinare (bazat pe un cocteil de vaccinuri) dupa decesul a doi copii.

    Vaccine boosters mulled after two children die of bacterial infection

    Authorities are considering booster shots for 300,000 children after recent fatalities caused by pneumococcal bacterial infections

    sursa: http://www.scmp.com/news/hong-kong/article/1364039/vaccine-boosters-mulled-after-two-children-die-bacterial-infection

  2. Pingback: In ciuda controverselor, OMS AR VREA VACCINARE ANTI-HPV OBLIGATORIE/ A fost anuntat si un VACCIN ANTI-EBOLA - Recomandari
  3. Pingback: In atentia (i)responsabililor din Ministerul Sanatatii. Colegiul American de Pediatrie: NOI TEMERI CU PRIVIRE LA VACCINUL HPV, CARE AR PUTEA DUCE LA MENOPAUZA PREMATURA. Pediatrii americani critica LIPSA EVALUARILOR PE TERMEN LUNG in cazul VACCINURILOR GA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare