VIDEO – Conferinta de presa despre pericolul vaccinarii cu Silgard (Gardasil)

26-11-2008 Sublinieri

Ieri seară, începînd cu ora 17.00, la biserica Sfânta Treime din incinta Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii „Grigore Alexandrescu”, Asociaţia „Christiana”, Asociaţia „Pro Vita”, Asociaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni” şi Asociaţia „Rost” au organizat o conferinţă de presă cu privire la efectele controversate ale vaccinului „Silgard“:

Claudiu Tarziu:

“Programul de vaccinare a fetiţelor de clasa a IV împotriva virusului HPV prespune vaccinarea unui număr de cca. 110.000 de fete, iar costul total al acestei acţiuni este de 23 milioane euro, plătiţi de la bugetul de stat. Ministerul Sănătăţii derulează acest program în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, fără a-l fi supus dezbaterii publice. Pentru cele două ministere nu a contat opinia părinţilor acelor copile care vor fi supuse unor proceduri dureroase de vaccinare, în condiţiile în care nu se cunosc încă efectele secundare ale vaccinului administrat şi rata de reuşita a acestuia. Firmele producătoare ale vaccinului recunosc că abia în septembrie 2009 vor şti exact ce efecte are vaccinul. Pînă atunci, cei vaccinaţi sînt folosiţi drept cobai pe banii noştri.

Declaraţiile oficialilor români, presărate cu avertismente privind responsabilitatea părinţilor care nu-şi lasă copiii vaccinaţi, dau impresia că acest vaccin este obligatoriu. Statul român nu-şi asumă însă responsabilitatea pentru efectele nocive şi poate chiar letale pe care le-ar putea avea vaccinul (astfel de efecte au fost înregistrate deja în SUA). În plus, Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă a prezentat rezultatele unor studii americane care spun că nu se poate proba o legătură de cauzalitate între virusul HPV şi cancerul de col uterin. Atunci, de ce să admitem administrarea vaccinului?

Avînd in vedere toate acestea, Asociaţiile amintite mai sus cer stoparea imediată a campaniei de vaccinare, pînă la data cînd rezultatele testelor asupra afectelor vaccinului vor demonstra că sănătatea fetelor vaccinate nu poate fi pusă în pericol“.

gardasil_mortal.jpg


Categorii

Gripa porcina / Vaccinuri, Portile Iadului, VIDEO

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

23 Commentarii la “VIDEO – Conferinta de presa despre pericolul vaccinarii cu Silgard (Gardasil)

  1. Avand in vedere insistenta brutala cu care se vrea vaccinarea,eu cred ca la mijloc sunt multi bani primiti pentru a fi testat vaccinul, pentru ca el este inca in perioada de testare. Cum in America si Canada a fost scandal si actiunea de testare a fost stopata, trebuia sa se gaseasca cumva o posibilitate de a scapa de acest produs cumva. Cum? Gasind niste iubitori de arginti,cu putere de decizie fireste, care pentru o suma frumusica din partea firmei producatoare, si pe banii celor care i-au ales ca sa-i conduca spre mai bine, aduc otrava in tara si o dau cu de-a sila poporului prost si ascultator.Ca la noi merge.Iar daca nu vrei si te razvratesti, gasim noi ac de cojocul tau.Si apoi vin alegerile, se mai schimba ceva sigur si tu cum iti mai faci targhetul? Trebuie sa te grabesti casa nu pierzi cumva ceva din punga. nu conteaza ce se intampla cu acesti copii nevinovatii. Importanta este punga ta.

  2. analizati si:

    1. http://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/09/03/fabrica-de-sclavi-episodul-2-continuare/
    Vaccinarea Masiva din Brazilia suspectata de a fi un Program de Sterilizare sub acoperire.(Massive Brazilian Vaccination Raises Suspicions of Covert Sterilization Program)
    http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/aug/08081407.htmlautor: Matthew Cullinan Hoffman
    August 14, 2008 (LifeSiteNews.com)

    2. Sunt noile vaccinuri amestecate cu medicamente care induc sterilitatea ?
    http://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/09/03/fabrica-de-sclavi-episodul-2/
    “Scuzele OMS si ale Departamentul de Sanatate din Filipine”

  3. Nu am inteles nimic, sunt o gramada de semne de intrebare: de ce se vaccineaza numai fetitele de 9 ani, cand cica da protectie pt 6 ani? Cum se transmite virusul, pe cale sexuala? Daca da, ce cauta cu vaccinarea la fetitele de clasa a 4-a si nu se duc la liceu? De ce se fac vaccinari cu 2 feluri de vaccinuri in mod aleator? De ce nu se face campania de informare publica ci numai in cerc restrans, la scoli, cu parintii numai ai fetitelor respective? Daca vaccinul nu e periculos, de ce se cere acordul scris al parintilor? Cat timp dureaza imunitatea? O aiureala de la cap la coada. Normal ca lumea devine suspicioasa. Eu de pilda nu pun temei pe zvonuri (ba ca ar fi zis un duhovnic ca fetitele vaccinate vor muri, ba ca ar fi substante care provoaca sterilitatea puse in vaccin…) dar prea mulele semne de intrebare imi dau de gandit.

    Am citit acum pe situl ministerului si am cateva raspunsuri: banii pt campanie au fost dati de producatorul vaccinului, asa ca sunt limitati. De aceea se face o campanie strict localizata pe target: parintii fetitelor respective. Din considerente de eficienta comerciala se ignora faptul ca parintii fetitelor se vor consulta cu alte persoane si vor refuza vaccinarea.

  4. Sunt cu mult mai multe semnele de intrebare… S-a scris destul si aici. Iar pe duhovnicul respectiv il puteti intreba si va poate confirma ca este total impotriva vaccinului (ca sa nu zic ca este suspicios si Sfintia sa cu TOATE vaccinurile).

  5. Toate vaccinurile sunt daunatoare? Inclusiv antirabic, antitetanic si antipolio? Va ganditi la motive strict medicale, sau sunt si ratiuni duhovnicesti? Stiti ca vaccinurile de sus sunt eficiente si au salvat milioane de vieti de cand se aplica.

  6. Infectia cu Human Papilloma Virus (HPV) este cea mai cunoscuta infectie virala cu transmitere sexuala. Dobandirea infectiei cu HPV este strans legata de comportamentul sexual. Frecventa HPV creste odata cu numarul de parteneri .
    Aceasta se alatura deci celorlalte cumplite boli cu transmitere exclusiv sau preponderent pe cale sexuala . Ele reprezinta o groaznica plata a comportamentului libertin ce a devenit o „ normalitate „ a societatii moderne indepartata de Dumnezeu si de legile Sale . Iar acest comportament este consecinta directa a „ REVOLUTIEI SEXUALE „

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-29/608672/Human-Papilloma-Virus-%28-HPV-%29-si-REVOLUTIA-SEXUALA.html

    In ansamblu vorbind , lupta asta impotriva vaccinarii in general este extrem de grea , dat fiind cei care au sustinut-o si o sustin in continuare . Dintre acestia se detaseaza clar colosul Rockefeller Foundation .

    In afara de a sustine campanii de vaccinare , a suportat multe programe ale Natiunilor Unite , intre care si First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999 . A creat modele pentru World Health Organization , National Science Foundation , National Institute of Health .

    De asemenea a declansat si finantat Green Revolution , reforme in agricultura pe plan mondial , introducandu-se noi tehnologii pentru cresterea productivitatii , hibridizari , modificari genetice . A cooptat in actiune si Bill & Melinda Gates Foundation.

    Dar sa aruncam o privire asupra istoricului sau :

    A fost creata in 1913 de John D. Rockefeller (“Senior”) , si este una din cele mai influente fundatii private mondiale . In 1917 chairman devine John D. Rockefeller, Jr. , alti membri marcanti fiind C. Douglas Dillon si Henry Kissinger . Actuala presedinta a fundatiei este Judith Rodin , director Citigroup .

    S-a implicat in timpul primului razboi mondial , mai ales prin omul lor , canadianul William Lyon Mackenzie King in relatiile industriale .

    In anii 1930 incepe o masiva aducere a evreilor bine pregatiti sau cadre universitare din Europa . Desi aveau mijloace financiare sa scoata toti evreii , n-au facut-o insa …

    A finantat si Peking Union Medical College , a carui denumire a fost schimbata in timpul revolutiei culturale in “Capital University of Medical Sciences” dar care a revenit la vechiul nume in 1979 .

    Mii de oameni de stiinta din intreaga lume au lucrat pentru ei in vaste si foarte importante programe :

    Council on Foreign Relations (CFR) , notabil War and Peace Studies ( 1939 – 1945 ) care a sfatuit US State Department si guvernul in planurile strategice si de perspectiva .
    Royal Institute of International Affairs (RIIA) din Londra .
    Carnegie Endowment for International Peace , diplomatic training program .
    Brookings Institution
    World Bank , finantarea training-ul oficialilor straini in cadrul Economic Development Institute .
    Harvard University , Center for International Affairs
    Yale University , Institute of International Studies
    Princeton University , Office of Population Research;
    Columbia University , Russia Institute;
    University of the Philippines, Los Baños , College of Agriculture si construirea unui centru pentru studentii straini
    Library of Congress
    Bodleian Library , Oxford University
    Population Council
    Social Science Research Council
    National Bureau of Economic Research.
    Kokuritsu Kōshū Eisei-in in Tokyo (1938);
    Group of Thirty

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-10-13/550819/Familia-ROCKEFELLER-si-NOUA-ORDINE-MONDIA—.html

  7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Wikileaks: MADELEINE ALBRIGHT, platita de Merck pentru a promova in Romania VACCINAREA ANTI-HPV
  8. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Esec in campania asa-zisei vaccinari impotriva cancerului de col uterin.
  9. Pingback: Razboi întru Cuvânt » GARDASIL: EFECTE SECUNDARE GRAVE, CAMPANII DE PROMOVARE INSISTENTE, IN CIUDA RETICENTEI PUBLICE
  10. Pingback: ACUM VOR SA VACCINEZE DE HPV SI BAIETII, dupa ce au incercat sa impuna nocivul vaccin Gardasil/Silgard pentru fete
  11. Pingback: Transformata in leguma in urma administrarii VACCINULUI IMPOTRIVA CANCERULUI DE COL UTERIN (Marea Britanie)
  12. Pingback: Esec in campania iresponsabila de vaccinare impotriva cancerului de col uterin. AUTORITATILE SCRASNESC DIN DINTI FATA DE SURSELE DE INFORMARE ALTERNATIVE
  13. Pingback: Mihaela Geoana promoveaza VACCINAREA ANTI-HPV si acuza ”LIPSA DE EDUCATIE SI IGIENA CRASA” A ROMANILOR
  14. Pingback: Atentie, parinti: Ministerul Sanatatii ar putea relua VACCINARILE anti-HPV - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: Autoritatile reiau si extind CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: CORPORATIILE VACCINURILOR nu se lasa: Ministerul Sanatatii vrea sa reia CAMPANIA HPV/ Raport oficial: vaccinurile impotriva GRIPEI PORCINE sunt asociate cu NARCOLEPSIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  17. Pingback: Vaccinul anti-hpv RESPINS de tot mai multi americani - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  18. Pingback: JAPONIA OPRESTE CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV. De ce se oculteaza in Romania GRAVELE EFECTE NEGATIVE ale vaccinului Gardasil/Cervarix (inclusiv DECESUL si SECHELE IREVERSIBILE)? - Război întru Cuvânt
  19. Pingback: Cercetatorul principal al vaccinurilor ANTI-HPV “rupe tacerea”: GARDASIL SI CERVARIX NU FUNCTIONEAZA, SUNT PERICULOASE SI NU AU FOST TESTATE/ “Descoperitorul” bolii ADHD marturiseste: ADHD ESTE O BOALA FICTIVA - Recomandari
  20. Pingback: Ministerul Sanatatii vrea sa reia VACCINAREA ANTI-HPV din OCTOMBRIE. Parintii, somati sa se prezinte la MEDIC cu FETITELE intre 11-14 ani - Recomandari
  21. Pingback: FRANTA: vaccinul GARDASIL contestat. Plangeri penale pentru boli ca SCLEROZA IN PLACI, HIDROSADENITA, POLIMIOZITA - Recomandari
  22. Pingback: VACCINUL ANTI-HPV: EFECTE SECUNDARE GRAVE manifestate la tinerele vaccinate in Columbia - Recomandari
  23. Pingback: In ciuda controverselor, OMS AR VREA VACCINARE ANTI-HPV OBLIGATORIE/ A fost anuntat si un VACCIN ANTI-EBOLA - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate