MAI RĂU CA ÎN COMUNISM. SUA, Iowa: 16 ani de închisoare pentru un hispanic care a incendiat un steag LGBT!/ Marea Britanie – cazul MAYA FORSTATER, concediată pentru mesaje „ofensatoare” despre TRANSGENDERISM. A considera că sexul ține de biologie este o viziune „incompatibilă cu demnitatea umană și drepturile fundamentale ale celorlalți!”

21-12-2019 2 minute Sublinieri
Statuia lui George Orwell. Sursă foto: https://www.theamericanconservative.com/dreher/maya-forstater-totalitarian-transgenderism/

Un bărbat din Iowa care a incendiat în iunie un steag al homosexualilor arborat la o biserică a fost condamnat miercuri la peste 16 ani de închisoare, informează FoxNews.

Adolfo Martinez, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit vinovat luna trecută pentru infracțiunea de ură, hărțuire de gradul al treilea și utilizarea nechibzuită a focului, a informat Des Moines Register.

Martinez a furat un steag al homosexualilor arborat pe „Biserica Unită a lui Hristos” din Ames, situată la circa 35 de mile nord de Des Moines – și i-a dat foc lângă un club de striptease, pe 11 iunie, conform comunicatului poliției.

Bărbatul a recunoscut în fața anchetatorilor că a furat steagul din biserică și l-a incendiat, pentru că se opune homosexualității.

Martinez a fost arestat în luna iunie și a primit sentința luna trecută. El a primit 15 ani pentru infracțiunea de incendiere (pentru crimă de ură – n.n.), un an pentru folosirea nechibzuită a focului sau a explozibililor și 30 de zile pentru hărțuire. Sentințele urmează a fi executate consecutiv.

Anghel Buturugă

De departe știrea anului 2019 mi se pare cea în care un etnic spaniol a fost condamnat la 16 ani (!!!) de închisoare, în statul Iowa, SUA, pentru că a dat foc unui steag LGBT (luat de la o biserică, din câte înțeleg) în public.

Trebuie să fie foarte clar: așa ceva s-a întâmplat în comunism doar în perioadele de teroare stalinistă.

Vă readuc aminte de Sfântul Gabriel Urgebadze, Mărturisitor și Nebun întru Hristos, care a ars steagul cu Lenin în fața unei parade oficiale comuniste, în 1965. A fost arestat, închis, dus la spitalul psihiatric pentru 7 luni (!).

Noapte bună, lume.

LATER EDIT: un site de factchecking bate obrazul massmediei că nu a redat tot contextul. Omul condamnat ar fi avut la activ și alte infracțiuni, ceea ce ar fi dus la triplarea pedepsei. Așadar, dacă era „curat”, ar fi luat… doar cinci ani! Închisoare cu executare, pentru că a ars un steag LGBT! Sigur, se schimbă acum total perspectiva… sau nu. Mai ales că același site explică doct cum tocmai consideraea actului drept hate crime a agravat caracterul infracțiunilor pentru care a fost condamnat Adolfo.

Nota noastra

Un alt caz de această dată din Marea Britanie ne dă indicii esențiale despre lumea în care vom trăi.

Maya Forstater a fost angajată la o instituție publică, specialistă în taxe, care a fost acuzată că a dat mesaje ofensatoare pe Twitter. În ele, ea critica faptul că guvernul poate permite cuiva să-și asume identitatea de gen opusă sexului său biologic (Equality Act). A fost dată afară pentru aceste mesaje. Dar, mai rău este că tribunalul civil care a judecat speța i-a dat dreptate angajatorului, deoarece mesajele Mayei ar fi „incompatibile cu demnitatea umană și drepturile fundamentale ale celorlalți”.

Suntem în Marea Britanie, unde sistemul de justiție se bazează în special pe jurisprudență. De acum înainte, oricine va avea mesaje pe Twitter, Facebook sau aiurea care vor fi considerate „ofensatoare” față de persoanele trans, va putea fi dat afară pentru acest motiv anume.

Rod Dreher citează din motivarea judecătorului:

„Când a fost interogată, Pârâta a afirmat că bărbații biologici nu pot fi femei. Ea consideră că dacă o femeie trans spune că este o femeie, atunci e fals, chiar dacă ea are Certificatul de Recunoaștere a Genului (eliberat de stat sub Legea Egalității – n.n.). Reiese că Pârâta consideră că există doar două sexe, bărbat și femeie, că nu există vreun spectru în ceea ce privește sexualitatea, și că nu există circumstanțe în urma cărora o persoană își poate schimba sexul sau în urma cărora nu se încadrează în niciunul din sexe. Pârâta ar căuta să fie politicoasă cu persoanele trans și ar căuta să respecte pronumele preferat de aceștia, dar nu s-ar simți obligată. Dacă o persoană ar avea Certificatul de Recunoaștere a Genului, acest fapt nu ar schimba poziția Pârâtei. Pârâta a fost foarte clară când a afirmat că, potrivit vederilor sale, cuvintele bărbat și femeie descriu sexul unei persoane și sunt de neschimbat. O persoană este fie de un sex, fie de altul, nu există nimic între și e imposibilă schimbarea sexului.”

Ne aflăm într-o situație perfect orwelliană, unde a afirma că 2+2=4 este o crimă!

Concluzia Curții a fost că:

„Conchid că, dat fiind totalitatea probelor, Pârâta este absolutistă în viziunea sa despre sex, care constituie nucelul viziunii sale, potrivit căreia se va referi la o persoană conform sexului pe care ea îl consideră adecvat chiar dacă violează demnitatea sau creează un mediu intimidant, ostil, degradant, umilitor sau ofensator. Această abordare nu este demnă de respect într-o societate democractică.”

Pârâta, adică Maya Forstater, a declarat pentru Daily Telegraph:

„Mă lupt să pot exprima șocul și uimirea față de această decizie, pe care cred că le resimt vasta majoritate a celor care cunosc cazul. Această decizie înlătură drepturile femeilor și dreptul la libertatea convingerilor și de exprimare. Deschide calea agresării, intimidării, pedepsirii economice și îndepărtării de pe platformele online a femeilor și bărbaților care vorbesc în numele adevărului obiectiv.”

Așadar, Maya, care este o feministă, pentru că preferă să-și păstreze libertatea de a denumi sau considera persoanele potrivit realității lor biologice, este o nedemnă membră a societății democratice, viziunile sale fiind respingătoare, iar ea vrednică de a fi concediată pentru mesajele „ofensatoare”. Un adevărat dușman al poporului…

În toată această discuție despre cei „30 de ani de la revoluție”, poate realizăm că mergem spre un totalitarism față de care comunismul o să pară o glumă.


Categorii

Corectitudine politica/ Marxism cultural, Homosexualitate, Ideologia genului, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “MAI RĂU CA ÎN COMUNISM. SUA, Iowa: 16 ani de închisoare pentru un hispanic care a incendiat un steag LGBT!/ Marea Britanie – cazul MAYA FORSTATER, concediată pentru mesaje „ofensatoare” despre TRANSGENDERISM. A considera că sexul ține de biologie este o viziune „incompatibilă cu demnitatea umană și drepturile fundamentale ale celorlalți!”

 1. Doamne ajuta!
  Bunul Dumnezeu a pedepsit Sodoma si Gomora cu foc din cer pt asa ceva, deci…..sa asteptam!

 2. @Grigore

  Acelora le va fi mai ușor, ca nu erau societăți crestine. Iar acum e vorba de întreaga lume, nu doar de doua Cetăți…

 3. Nea Adolfo trebuia premiat si asezat langa “eroina” Kim Davis. Cu trecerea timpului, intre cei doi se va infiripa o frumoasa poveste de dragoste, care se va finaliza cu o casatorie. A 5-a pentru doamna Davis. Apoi, vor fi adusi in Romania – doamna Davis pentru a doua oara – si vor fi intampinati de unul tot cu 5 casatorii la activ, domnul Tariceanu (mare sustinator al familiei asa-zis traditionale). Se vor felicita reciproc pentru performanta.
  In alta ordine de idei, cine nu este de acord cu religia – urmand comportamentul acestui habotnic – ce ar trebui sa faca? Sa dea foc bisericilor?
  Faptul ca l-au arestat reprezinta comunism? Ce trebiau sa-i faca, sa-l ridice la rang de erou national?

 4. @FA

  Hai ca nu e asa greu nici macar pt voi.
  Nu a zis nimeni ca acel hispanic a fost un erou. Toata ideea era de gravitatea condamnarii. Un om normal la cap ar fi socat sa auda ca pentru aceste gesturi – arderea unui steag, ORICE steag, cu orice fel de simbol pe el – se ia 5 ani. Cred ca numai la musulmani sunt astfel de pedepse. Ceea ce arata ca da, ne indreptam spre o teocratie, dar nu aia de care va temeti voi, ci aia care e facuta de fratiile atee si elgebetiste.

 5. degeaba polemizeaza omul normal cu diavolul, caci foloseste acelasi limbaj construit de diavol.. sabia cuvantului a ramas blestemul, caci etapa certarii a trecut. Au iesit toti pe pamant. Aici nu mai e vorba de frati rai poate si botezati. Mergeti si scoate demoni, blestematii pe demonii din oameni. fara frica demonul nu fuge di inima, fiul nu isi asculta tatal. Pe vremuri paganii nu aveau curaj sa dea ochii cu slujitorii lui Cristos, daca ii vedeau in fruntea armatei intra spaima in ei. De ce? le era frica de blestem si de pedeapsa lui Cristos. De ce au capatat obraznicie anticristii si inversatii sexuali? pentru ca nu le e frica de Cristos, crestinii au predat arma cuvantului puternic. Numai cu Cuvantul invinge crestinatatea.
  Diavolul a construit o teologie in care ne obliga sa avem mila de inclusiv de el. Ne-am facut prieteni dusmanului lui Cristos si numim asta smerenie.

 6. degeaba polemizeaza omul normal cu diavolul, caci foloseste acelasi limbaj construit de diavol.. sabia cuvantului a ramas blestemul, caci etapa certarii a trecut. Au iesit toti pe pamant. Aici nu mai e vorba de frati rai poate si botezati. Mergeti si scoate demoni, blestematii pe demonii din oameni. fara frica demonul nu fuge di inima, fiul nu isi asculta tatal. Pe vremuri paganii nu aveau curaj sa dea ochii cu slujitorii lui Cristos, daca ii vedeau in fruntea armatei intra spaima in ei. De ce? le era frica de blestem si de pedeapsa lui Cristos. De ce au capatat obraznicie anticristii si inversatii sexuali? pentru ca nu le e frica de Cristos, crestinii au predat arma cuvantului puternic. Numai cu Cuvantul invinge crestinatatea.
  Diavolul a construit o teologie in care ne obliga sa avem mila de inclusiv de el. Ne-am facut prieteni dusmanului lui Cristos si numim asta smerenie.

 7. nu va mirati.astea sunt ordinele pe care le indeplinesc marionetele de judecatori puse de soros si ceilalti executivi ideologici ai cabalei nu uitati ca Soros cu gura lui a spus ca el face istorie si se simte ca un dumnezeu. Puneti pe seama lor si mutatiile de granite ce vor avea loc in anii urmatori si crearea acelor poli de putere ideologici de care se vorbeste de zeci de ani. Dar acesti inversati sexual, care cred ca a venit timpul lor, vor fi ucisi in masa chiar de anticristul pe care il asteapta. Asta e soarta tradatorilor, mereu sunt ucisi de cei care i-au folosit.

 8. De ce ne-am mira atât timp cât sistemul educațional a scos absolvenți care sunt adaptați sistemului global și cerințelor economice ? Pentru marea majoritate dintre ei diversitatea este normală, pentru că așa au fost educați… Poate că o asemenea “Românie normală” și “Românie educată” are în vedere și Iohannis (Doamne ferește !!!)…
  Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 9. Pingback: Elvetienii au adoptat prin referendum o lege „ANTI-HOMOFOBIE” care trezeste temeri privind LIBERTATEA DE EXPRIMARE/ Curtea Constitutionala din Croatia decide ADOPTIA COPIIILOR de catre cuplurile gay/ Ce ne lipsea: Muzeul homosexualității din Români
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare