FRANTA: proteste fata de casatoriile homosexuale si INTERDICTIA termenilor “MAMA” si “TATA”/ Organizatii romanesti pro-vita: PE LISTA NEAGRA A EUROPARLAMENTARILOR ABORTIONISTI/ “National Cathedral” din Washington va oficia “CASATORII HOMOSEXUALE/ Cuvintele fatale: “Este fata” – AVORTUL SELECTIV SI GENOCIDUL FETITELOR IN CHINA SI INDIA

11-01-2013 10 minute Sublinieri

  • Cultura Vietii: 

Franța, fără mame și tați, dar cu „Poliția gândirii”

În numele „anti-discriminării”, Franța se pregătește să modifice radical instituția mariajului, pentru a o extinde la persoanele de același sex.

Confruntat cu o scădere acută de popularitate și cu probleme economice tot mai severe, guvernul socialist caută să aducă la realitate măcar acele promisiuni electorale pe care le poate îndeplini. Culmea, tocmai pe cele mai otrăvitoare pentru relațiile sociale. Căsătoria civilă („le mariage republicain”) este o instituție a statului francez creată, la fel ca în orice altă țară, pentru a conferi statut legal legăturii între două persoane de sexe opuse și protecție copiilor acestora și generațiilor viitoare, de care depinde însăși existența societății. Întreaga filosofie a căsătoriei de altfel este întemeiată pe diferența între sexe, așa cum este relevat de multiple articole din Codul Civil francez, articole care vor fi modificate sau abrogate prin noua lege.

Aceasta include și dreptul la adopție – efect pervers al permutației caracterului protectiv al familiei – pentru a crea un drept artificial la filiație pentru cuplurile unisex. De asemenea, va crea un „drept de a avea copii” care, în numele aceleași egalități, va permite o multitudine de forme de procreație asistată.

Poate cel mai mare impact îl va avea, la nivelul relațiilor interumane, interdicția utilizării cuvintelor „mamă” și „tată” în actele civile. În Franța nu vor mai exista, așadar, mame și tați, ci parteneri sau părți – în disprețul evidenței, vechi de când există omenirea, că orice copil se naște dintr-o femeie și un bărbat.

Putem aprecia că efectul adoptării acestei legi va fi enorm asupra societății franceze și, prin ricoșeu, și asupra altor țări europene. Conștienți de pericol, francezii au organizat deja manifestații cu peste 100.000 de participanți și se pregătesc acum pentru o adunare publică națională de mare amploare la Paris, duminică, 13 ianuarie. „La manif pour tous” („manifestația pentru toți”) – nume dat ca aluzie la titlul proiectului de lege, „Le mariage pour tous” („căsătoria pentru toți”) – va lua astfel locul tradiționalului „Marche pour la vie” („Marșul pentru viață”), eveniment prolife ce se ținea la Paris în aceleași zile de ianuarie ale fiecărui an.

Interesant, în comitetul de organizare se regăsesc nu doar organizații catolice și laice tradiționaliste, ci și, în premieră, grupuri de stânga precum „La gauche pour le mariage republicain”, care consideră că regimul lui Hollande a mers prea departe.

Socialistii francezi nu au de gând însă să se oprească aici. În ofensivă dezlănțuită contra religiei, urmașii iacobinilor și ai lui Stalin renunță la aparențe: ministrul de interne Manuel Valls urmărește să introducă un „control” asupra manifestărilor organizațiilor laice apropiate de culte, pentru a le dizolva pe care care „încalcă legea”. Valls a făcut referire expresă la Institutul Civitas, a cărui opoziție la introducerea așa-zisei „căsătorii unisex” este foarte vocală. Ne întrebăm cine va decide după ce standarde vor fi considerate aceste manifestări drept „patologie religioasă”: statul francez socialist, secular și agresiv anticreștin? Dacă da, atunci avem o problemă. Nu e greu să ne imaginăm că și organizațiile prolife vor fi trecute pe lista neagră a lui Valls…

Trei organizații românești pe „lista neagră” a lobby-ului european al avortului

În luna octombrie 2012, Forumul Parlamentar European pentru Populație și Dezvoltare a organizat o reuniune cu titlul „Opoziția anti-alegere în Europa: Tendințe recente în războiul global împotriva femeilor pe frontul european”. Forumul se prezintă ca „o rețea de europarlamentari interesați în protejarea drepturilor reproductive și sexuale ale femeilor prin susținerea Programului de acțiune al Conferinței Internaționale asupra Populației și Dezvoltării”. În timpul reuniunii, o listă a celor mai active 27 de personalități europene „anti-alegere” și a celor mai cunoscute organizații civice pro-life a fost circulat între participanți. Pe aceasta din urmă sunt menționate și trei organizații românești: Darul Vieții (greco-catolici), Asociația Pro-vita pentru Născuți și Nenăscuți (bănuim că în special mulțumită activității specifice duse de filiala noastră, cea din București) și Federația Pro-vita (Ortodoxă).

Listele, care nu erau (evident!) destinate publicului larg, au intrat în posesia noastră prin intermediul unor colegi de la Roma. Le puteți consulta aici:

Printre cele 27 de personalități se numără:

  • europarlamentara slovacă Anna Zaborska;
  • președintele Fundației Jérôme Lejeune, Jean-Marie Le Mané;
  • liderul Asociațiilor europene pentru Tradiții, Familie și Proprietate, Caio Xavier da Silveira;
  • ducele Paul von Oldenburg, reprezentând Federația Pro-Europa Creștină de la Bruxelles;
  • secretarul general al Institutului Civitas, belgianul Alain Escada;
  • europarlamentarul Carlo Casini, președintele Mișcării Italiene pentru Viață;
  • marchizul Luigi Coda Nunziante, președintele Asociației „Familia de Mâine”;
  • prof. Roberto de Mattei, președintele Fundației Lepanto;
  • dr. Massimo Introvigne, vice-președinte al Aliantei Catolice;
  • Luca Volonté, liderul grupului PPE din Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei;
  • Leo van Doesburg, managerul pentru relații externe al European Christian Political Movement, bun prieten al României și cunoscător de limba română, care le și multumeste pe pe blogul său pentru această onoare.

Pro-vita filiala București (și ne simțim îndreptățiți să credem că vorbim și în numele colegilor) este onorată să se afle în selecta companie a celor care stau în gât, precum osul de pește, diriguitorilor acestui cumplit război contra vieții umane. Suntem convinși că, pentru dreptatea pe care și-o cere sângele nevinovat al milioanelor de victime ale avortului, Dumnezeu și istoria vor judeca cu dreptate faptele lor distrugătoare.

Și acum, după ce ne-am ținut cu mâna de nas citind descrierea oficială a Forumului, să vedem cine este cu adevărat acesta. Așadar, European Parliamentary Forum on Population and Development:

  • este afiliat cu Planned Parenthood (cel mai mare business de avort din lume, finanțat 50% din bugetul federal al SUA, mulțumită „generosului” președinte Obama. P.P. a fost fondat în anii ’50 de eugenista Margaret Sanger, al cărei scop era promovarea controlului nașterilor pentru a crea o „rasă pură”. Ramura sa românească este Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală – SECS);
  • programul său este rezumat în „Carta drepturilor sexuale și reproductive” lansată în 1995 de P.P.;
  • este finanțat în mare parte din bugetul unional;
  • are sediul la Bruxelles, fiind esențialmente un organism de lobby;
  • domeniile principale de interes sunt: promovarea „dreptului la avort” și a libertății sexuale totale în toate formele de sex nereproductiv, inclusiv cel homosexual; promovarea secularismului ca antidot pentru religie, principala piedică în calea „progresului” sexual.

Aviz neinițiaților, limbajul utilizat de Forum trebuie și el citit într-o cheie potrivită: adică exact pe dos. Manipularea prin limbaj este o tehnică utilizată adesea de lobby-iștii avortului (pe larg aici).

„Drepturile reproductive” sunt de fapt împotriva reproducerii, forumul și afiliații săi insistând pentru controlul nașterilor. Evident, nu prin constrângere directă (ca în China, unde se practică avortul forțat aproape fără nicio replică de protest din partea „lumii civilizate”) ci prin avansul absolutei libertăți sexuale, al „educației contraceptive” și avortiste și al culturii egoismului și plăcerii, care socotesc copilul ca pe un dușman periculos. Situația demografică dramatică a popoarelor civilizației iudeo-creștine (cu excepția, notabilă, a SUA și a Israelului) stă mărturie pentru „succesul” revoluției sexuale.

Cât privește „alegerea”, să ne amintim împreună de recentul proiect legislativ pentru consilierea femeilor care doresc să avorteze: acesta își propunea în primul rând oferirea unei alternative femeii aflată într-un moment de cumpănă al vieții sale – sprijin moral și material pentru ducerea la final a sarcinii și creșterea copilului. Proiectul a eșuat din cauza slăbiciunii și dezinteresului parlamentarilor inițiatori, puși în fața ofensivei mediatice declanșată de același lobby „pro-alegere”. Cine este, deci, în mod real „împotriva alegerii” – noi sau ei?

Și nu în ultimul rând despre cine duce, cu adevărat, un război contra femeilor: se estimează că 200 de milioane de fete nu s-au mai născut în India și China din cauza politicii avortului selectiv pe criteriu de sex. Dincolo de cauzele ce țin de particularitățile culturale, această tragedie îngrozitoare, principalul război contra femeilor din lumea modernă, este posibilă cu sprijinul necondiționat al unor oameni precum cei din „Forumul” menționat, care avansează dreptul necondiționat de a apela la o practică ce poate aluneca, iată, într-o politică genocidară.

Cuvintele fatale: „Este fată”

Filmul american „It‘s a girl” („Este fată”) este cel mai puternic denunţ al dispariţiei fetiţelor în China şi India.

Regizorul Evan Grae Davis și producătorul Andrew Brown au colaborat la realizarea documentarului cu numeroşi activişti în lupta contra plăgii avortului în general şi a infanticidului în special, între care Reggie Littlejohn, expert în politica „copilului unic” din China.

Filmul are un trailer terifiant (vezi mai jos): „Este simplu. Iau o bucată de stofă și o pun pe fața nou-născutei, ca să nu mai poată respira”. Vorbeşte o femeie indiancă: „Bineînţeles că am ucis fetiţele, am ucis opt. Le-am ştrangulat şi apoi am incendiat corpurile lor”. În film nu se denunţă de fapt doar avorturile selective, ci şi strangulările şi înecurile. Cu sloganul „cele mai fatale trei cuvinte din lume”, filmul analizează „lipsa” a 200.000.000 de femei din India şi China. Documentarul ajunge în Europa în zilele în care Consiliul Drepturilor Omului al Naţiunilor Unite a aprobat o rezoluţie prin care intră în scenă la nivel internaţional un nou „drept la avort”, drept ce nu există de fapt, pentru că nimeni nu are dreptul să omoare. Conform acestui aşa-zis drept, în esenţă, este afirmată obligativitatea statelor membre de a adopta norme care să favorizeze accesul femeilor care cer avortul, – ceea ce nu reprezintă o soluţie – din punctul nostru de vedere.

Filmul american sfărâmă mitul conform căruia cele care plătesc sunt fetele din familiile sărace şi analfabete, acelea despre care se spune „creşterea lor este ca udatul grădinii vecinului”. În aceste state, clasa de mijloc urbană şi bogaţii îşi permit să folosească instrumente de analiză prenatale, au acces la clinici şi-şi pot permite avorturile, în cazul în care descoperă că copilul aşteptat este de sex „greşit”.

Cu cât sunt mai emancipate femeile în aceste state, cu atât mai mult utilizează avortul selectiv. Şi dacă în China ideologia monstruoasă vrea copii „unici, sănătoşi și băieţi”, în India, ţară pionieră a capitalismului democratic, genocidul este, în general, lăsat la latitudinea familiei, cu complicitatea autorităţilor şi corporaţiilor care furnizează instrumentele pentru avortul selectiv.

Filmul a fost realizat într-un moment dramatic, privind ce se întâmplă în Asia. În India, conform recensământului din 2011, raportul între numărul bărbaţilor şi al femeilor este de 1000 la 914 (în 1981 fetele erau 962, în 1991 au scăzut la 945 şi în 2001 la 927). Media mondială este de 103-106 de bărbaţi la fiecare 100 femei. India a devenit naţiunea din lume cu cel mai mic procent de femei.

În 1985, cercetătoarea americană Mary Anne Warren a fost prima care a întrevăzut riscurile exterminării voluntare funcţie de genul copilului. Astăzi avortul selectiv goleşte Asia, cu China şi India în frunte, de fetele sale. Fenomenul este dramatic şi de proporţii epidemice şi ameninţă echilibrul demografic mondial. Ne întrebăm, după decenii de avortare selectivă a fetelor, este populaţia chineză mai puţin numeroasă? Nu. Din această cauză o agenţie guvernamentală din Beijing, China Development Research Foundation, a cerut guvernului să revizuiască politica copilului unic.

La finalul prezentării filmului în parlamentul britanic, Lordul David Alton a declarat: „Naţiunile Unite estimează că exterminarea în funcţie de gen a provocat moarte a două sute de milioane de copii în treizeci de ani de politică antinatalistă a Chinei. Această politica a copilului unic cauzează mai multă violenţă asupra femeilor decât orice altceva pe pământ. Nu vă înşelaţi: acesta este un război”.

De aceea filmul merită să fie tradus şi vizionat şi în România. (Asociaţia Familia şi Viaţa)

Asociația PRO VITA – Filiala București este în tratative cu producătorii pentru a obține dreptul de a proiecta filmul și în România. Vă ținem la curent.

Catedrala naţională de la Washington, de tradiţie episcopală, a anunţat miercuri că va celebra de-acum înainte căsătorii între persoane de acelaşi sex, relatează AFP, potrivit Mediafax. Un oficial de rang înalt din cadrul acestei biserici apropiate anglicanilor a anunţat, într-un comunicat, că va căsători cupluri de homosexuali potrivit unei adaptări a ritualului tradiţional pentru căsătorie.

“Afirmăm cu entuziasm că fiecare persoană este un copil iubit al Domnului. Hotărând astfel, integrăm deplin gay-i şi lesbienele în viaţa acestei case spirituale dedicate naţiunii”, a declarat el. Curtea Supremă americană se va întruni în martie pentru a examina problema sensibilă a căsătoriei între persoane de acelaşi sex, care este interzisă la nivel federal dar legală în nouă dintre cele 50 de state americane şi capitala Washington.

Barack Obama, primul preşedinte american care a susţinut în mod deschis căsătoria între persoane de acelaşi sex, va asista la o celebrare în această catedrală, pe 22 decembrie, la o zi după ce va fi învestit pentru un nou mandat.

O lege care interzice finanțarea de la bugetul public a organizațiilor care oferă sau promovează avortul a intrat în vigoare la 1 ianuarie în statul american Texas, informează National Catholic Register. Măsura afectează în primul rând business-ul de avorturi și „planificare familială” Planned Parenthood (PP). Legea a fost adoptată după o dispută cu administrația Obama, care a blocat milioane de dolari din fonduri federale pentru un program de sănătate a femeilor texane.

Pe 31 decembrie, un judecător districtual a respins cererea PP pentru un moratoriu temporar asupra legii, adoptată de parlamentul statal încă în 2011. Guvernatorul Rick Perry a promulgat legea și a salutat-o, afirmând că aceasta clarifică modul în care femeile cu venituri reduse pot accesa serviciile de sănătate, respectând în același timp legile și valorile statului Texas, unul dintre cele mai conservatoare din Uniune. „Îi felicit pe toți aceia care sunt gata să ajute aceste femei să trăiască în sănătate, fără a mai trimite bani din taxe către avorționiști și afiliații acestora.”

Programul de Sănătate pentru Femeile din Texas, definit prin noua lege, deservește femei cu venituri scăzute, care anterior erau eligibile în Medicaid (programul federal de sănătate pentru persoane cu venituri reduse). Programul urmărește să ofere unui număr de circa 110.000 femei între 18 și 44 de ani consultații, examinări, tratament pentru unele boli cu transmitere sexuală și anumite forme de planificare familială, conform Texas Tribune.

Oficialii Planned Parenthood protestează, afirmând că 48.000 de femei care beneficiau anterior de servicii de sănătate din partea organizației vor trebui să-și găsească alte clinici, lucru dificil mai ales în mediul rural, unde PP este unicul sau principalul furnizor de astfel de servicii. Comisia pentru Sănătate și Servicii a statului Texas contrazice însă afirmațiile Planned Parenthood, arătând că pentru fiecare clinică ce nu mai poate primi finanțare publică există 5 alte clinici și circa 70 de cabinete medicale individuale. Programul are, sub noua lege, o capacitate de deservire mai mare decât atunci când era finanțat prin Medicaid.

Guvernul federal oprise finanțarea Medicaid pentru statul Texas anul trecut, motivând că noua lege încalcă legea federală care permite pacienților să opteze liber pentru clinica cu care doresc să colaboreze. Filiala Texas a Planned Parenthood se confruntă cu acuzații de fraudă cu bani publici, totalizând peste 6 milioane de dolari care ar fi fost încasați fără drept. Acuzația a fost depusă de fostul oficial PP Abby Johnson.

Administrația Obama este în mod deschis susținătoare a avortului ca „drept” și a finanțării acestuia din fonduri publice. În timpul „crizei bugetului” din 2011, când guvernul a fost la un pas de a nu mai putea funcționa, Obama a refuzat orice compromis, riscând colapsul instituțiilor centrale, până ce nu a obținut continuarea la același nivel a finanțării Planned Parenthood (circa 400 de milioane de dolari/an). Planned Parenthood, cel mai mare business de avort din lume, a fost fondat în anii ’50 de eugenista Margaret Sanger, al cărei scop era promovarea controlului nașterilor pentru a crea o „rasă pură”.

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania/ Nr. 221, 8 ian 2013

SUA – Dupa patruzeci de ani. Luna aceasta se implinesc 40 de ani de cand Curtea Suprema a dezincriminat avortul in SUA. Analistii se intreaba, cu aceasta ocazie, daca nu cumva avortistii au pierdut batalia avortului in America. Tendintele actuale indica ca o majoritate crescanda a americanilor se identifica ca fiind pro-vita, iar legile care restrictioneaza avortul sunt tot mai numeroase. Publicatia americana Time a publicat saptamana trecuta un material pe tema aceasta (articol).

Chile –Avortul interzis. Chile e una din cele mai conservatoare si traditionale societati din America de Sud. Avortul e interzis, dar cu toate acestea mortalitatea in randul femeilor insarcinate este foarte scazuta. New York Times a publicat un articol informativ privind avortul in Chile (articol).

Candva Marea Britanie – Crestini fara drepturi. Au crestinii dreptul de a refuza sa lucreze duminica pe motive de convingere religioasa? Curtea Suprema a spus NU intr-o decizie emisa saptamana trecuta. Crestinii nu pot refuza sa lucreze duminica, chiar daca convingerile lor religioase le dicteaza contrariul (articol).

Relatii de familie. Wall Street Journal a publicat in decembrie rezultatele unui studiu privind relatiile de familie. Surprinzator, studiul arata ca daca relatiile intre socru si ginere sunt bune, si relatiile dintre ceilalti membri ai familiei sunt bune. Dinamica ginere-socru catalizeaza relatii bune de familie (articol).

Tata sau donator? Vreme de mai multi ani, barbatilor donatori de material genetic cuplurilor lesbiene li se parea ca ce fac este „cool”. Isi vindeau sperma fara a-si asuma obligatii parentale. Un caz diferit, insa, se afla pe rol in Kansas City, SUA, unde un judecator l-a declarat pe un donator de sperma tata al copilului si l-a obligat sa plateasca pentru intretinerea lui (articol).

Islamizarea Germaniei. Articolul alaturat detaliaza islamizarea Germaniei. Germania e tara mama a 4,5 milioane de musulmani, iar numarul lor creste. Prezenta si influenta islamica se extinde si pare ireversibila (articol).

Decrestinarea Orientului Mijlociu. In contrast, crestinii Orientului Mijlociu se imputineaza. Islamistii si „primavara araba” ii forteaza sa emigreze. Crestinismul Orientului Mijlociu e aproape disparut (articol).

“Minoritatea sexuala” a pedofililor. Noi “minoritati sexuale”: pedofilii. Inca un articol care promoveaza pedofilia ca “orientare sexuala”. Pedofilii din Olanda au chiar si o revista, Paidika, prin care cer aceeasi recunoastere pe care o au homosexualii. Urmeaza zoofilii si necrofilii. Sau e mai corect sa spunem “pedosexual”? (articol)

“Minoritatea sexuala” a zoofililor. O noua „minoritate sexuala” intra in scena: zoofilii. Eseul alaturat se pronunta in favoarea lor (articol).

Relatii de familie – China. Recent, China a adoptat noi legi privind relatiile de familie. Printre altele parintilor li se acorda dreptul de a-si da copiii in judecata daca copiii ii neglijeaza. Dupa cum parintii pot fi trasi la raspundere daca nu isi ingrijesc copiii, parintilor li se se acorda dreptul de a trage la raspundere penal proprii copii daca-i neglijeaza (articol).

Suedia – Drepturi parentale. In ultimii ani am scris des despre cazul Johannsen din Suedia, unde parintii unui copil au fost arestati si separati de copilul lor dupa ce au incercat sa-l duca in India pentru a-l educa la domiciliu. Luna trecuta, un tribunal suedez a desfiintat drepturile parintilor legate de copil. Copilul apartine acum statului suedez! (articol)

Yemen – Crestinism. Recent, publicatia germana Spiegel a publicat un articol foarte interesant despre crestinismul vechi din partea Peninsulei Arabiei care astazi e Yemen. Inainte de civilizatia musulmana, in Yemen exista o bogata civilizatie crestina. Arheologii scot la lumina contururile fascinante ale acestei civilizatii, incluziv ipoteza ca in Mecca ar fi existat, de fapt, o biserica inainte de instaurarea religiei musulmane (articol).

Pornografie si casatorii homosexuale. Sociologul Mark Regnerus de la Universitatea Texas afirma existenta unei legaturi intre pornografie si promiscuitatea sexuala, care la randul ei faciliteaza legalizarea casatoriilor homosexuale (articol).

Bizar si greu de inteles. Statul Massachusetts a refuzat cererea unui ucigas incarcerat de a-i plati interventiile chirurgicale de schimbare a sexului din barbat in femeie. Ucigasul a dat statul in judecata si a castigat. Judecatorul a acordat avocatilor ucigasului un onorariu de $700.000 pentru ca l-au reprezentat in instanta (articol).

Procreare fara sex. O aparitie editoriala in Candva Marea Britanie, la sfarsitul anului trecut, descrie viitorul probabil al omenirii – unul in care perpetuarea speciei umane se va face, daca inca se va mai face, fara relatii intime. Asa dupa cum contraceptivele au facilitat sexul fara procreare, tehnologia contemporana faciliteaza procrearea fara relatii intre barbat si femeie. Deja 1% dintre nou-nascutii Americii si 2% dintre cei ai Australiei se nasc fara relatii sexuale directe intre barbat si femeie. Autoarea numeste aceasta tendinta un lucru bun, care “elibereaza” fiinta umana de functiile ei procreative traditionale. Ca si cum acestea ar fi o povara (articol).

Declinul familiei in America. Spre deosebire de multe tari, in SUA studiile privind evolutia familiei ca institutie sociala sunt frecvente. In decembrie, fundatia Institute for American Values (New York) a emis un studiu care confirma ceea ce o multime de alte studii deja indicau – institutia familiei in America cunoaste un declin aparent ireversibil si ingrijorator. Conform ultimelor statistici, doar 60% dintre tinerii americani cu studii liceale se casatoresc. Procentul acesta e mai scazut la persoanele cu educatie mai ridicata (articol).

Marea Britanie – Avort obligatoriu? Un parlamentar britanic a lansat recent o idee alarmanta – adoptarea unei legi care sa oblige avortarea copiilor nenascuti suferinzi de sindromul Down. Motivul: acesti copii sunt o povara financiara pentru statul socialist, o povara pentru parintii lor si pentru ei insisi (articol).


Categorii

Avort, China, Cultura desfraului, Homosexualitate, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

21 Commentarii la “FRANTA: proteste fata de casatoriile homosexuale si INTERDICTIA termenilor “MAMA” si “TATA”/ Organizatii romanesti pro-vita: PE LISTA NEAGRA A EUROPARLAMENTARILOR ABORTIONISTI/ “National Cathedral” din Washington va oficia “CASATORII HOMOSEXUALE/ Cuvintele fatale: “Este fata” – AVORTUL SELECTIV SI GENOCIDUL FETITELOR IN CHINA SI INDIA

  1. Oamenii care sustin asemenea idei cred ca sunt sub o forma sau alta de posesie demonica.

    Altfel nu se explica nici logica lor si nici inversunarea cu care incearca sa si-o impuna.

    Vai de noi si mai ales de copiii sau viitorii nostri nepoti … in ce lume vor ajunge sa traiasca …

  2. Pana unde pot merge drepturile? Lumea de astazi ne arata ca se vor drepturi pentru a avorta, drepturi pentru a ucide, drepturi pentru homosexuali, si tot felul de alte drepturi fara morala, fara bun simt, fara omenie, fara rusine, fara a tine cont de Dumnezeu. Ne merg drepturile inainte dar in urma ramane moartea.

  3. Meritul pe care si-l revendica distinsul domn Bogdan Stanciu (care vorbeste si in numele celorlalti colegi) suna arogant a slava desarta si lauda gratuita…

    Banuiesc (ca tot vorbim de banuieli) ca face parte din duhul modernist al afirmarii, atunci cand n-are cine te lauda, lauda-te singur!!! (sic!)

    Daca s-ar gandi putin si-ar da singur seama ce ar inseamna Pro-vita fara parintele Nicolae Tanase, un om de nota zece si in acelasi timp un preot si un duhovnic respomsabil si cu experienta care pentru Pro-Vita inseamna, fara nici un fel de exagerare, mai mult decat toata filiala Bucuresti la un loc…

    Cu sigranta si la nivelul celorlalte filiale Pro-vita din provincie sunt colegi care fara sa trambiteze in stanga si-n dreapta s-au implicat si se implica in spijinul organizatiei Pro-vita dupa posibilitati, ci asta nu multumita “in special” filialei Bucuresti.

    A-ti autoproclama un merit special la nivel de filiala este ceva care jeneaza; “in special mulțumită activității specifice duse de filiala noastră, cea din București”, am dres, am realizat, ce sa mai, am ajuns pe culmi inalte…onorata ca a ajuns pe lista, in cazul de fata,

    Jenant, foarte jenant, stil tipic dambovitean !!

  4. @IL:

    Totusi se ”lauda” doar cu faptul ca au fost luati in vizor de organizatii europene, lucru care e firesc, daca ne gandim ca Asociatia din Bucuresti este cea mai vizibila si prezenta ”mediatic” sau in evenimente institutionale care pot intra sub vizorul unor astfel de abortionisti (ca proiectul de lege cu consultarea psihologica).

  5. Prietene I.L. (?!), te repezi degeaba la mine – nu că ai fi singurul. Ți-aș fi răspuns cu o clarificare, dacă administratorii paginii n-ar fi făcut-o deja. Da, activitatea pentru care lobbyiștii avortului au întocmit respectiva listă (influențarea deciziilor) este desfășurată aproape exclusiv de filiala noastră. N-are nimic a face cu munca bunului nostru părinte Nicolae (cui i-ar trece prin cap să o nege sau minimalizeze?!)

    Și nu e vorba de nicio slavă deșartă. Pe noi este destulă presiune, crede-mă, și sunt destule încercări de a ne sabota munca, urmare a acestei vizibilități. Noi n-avem privilegiul tău, să îi criticăm pe alții de după niște inițiale.

  6. Pana nu ne repezim noi unul la celalalt,asa romaneste cum stim noi ,nu ne lasam.. asta ca sa nu dezmintim ceea ce spuneau unii despre noi,ca ne mancam intre noi ,in timp ce ne milogim la straini.

  7. National Cathedral, prima biserica oficiala a lui antihrist.
    Nu credeam ca ajung sa traiesc astfel de vremuri…

    @ Lucian, felul in care progreseaza astazi (in rau) lucrurile, cu o viteaza uimitoare (nici nu apuci sa reflectezi la ceva, ca altceva apare, aproape ca te zapacesti) nu stiu daca vom mai apuca sa ne vedem nepotii, cel putin unii din noi care suntem inca la prima tinerete.
    Spunea pr. Arsenie Boca: “imi pare rau ca voi sunteti cei de pa urma”

  8. Hristos are “turma” Lui de mioare, si anti-hristul are turma lui…de capre.

    Domnul sa ne ajute sa fim numarati cu oile Mantuitorului !

  9. Apropo de mitingul de astazi, mentionat si aici ca urmand sa se intample, prin presa se vehiculeaza numarul halucinant de 800.000 de participanti !

    OPT SUTE DE MII !!!

    Poate n-or fi fost atatia. Hai sa zicem rotund, 500.000. Si cu biserica catolica locala langa ei ! (http://www.gandul.info/international/protest-de-amploare-la-paris-fata-de-casatoriile-gay-foto-10459613) -> (“Arhiepiscopul Parisului, monseniorul André Vingt-Trois, s-a alăturat marşului pentru a-şi manifesta susţinerea sa faţă de organizatorii manifestaţiei, pe care i-a încurajat.”)

    CINSTE LOR !

    Desigur, vorbim acum de “ereticii”, “secularizatii”, “papistasii” si “umanistii masoni” de occidentali care, desigur, au iadul rezervat, spre deosbire de noi, cei “drept” credinciosi, care nu putem sa ne rupem din timpul nostru de rugaciune si isihie pentru a protesta, ca vorba aia, noi traim in alt “duh”, inalt.

    Noi stam si aruncam cu venin, gen “HA, cutare n-a facut nu stiu ce pretinde ca a facut dar de fapt chiar si ce-a facut n-ar fi facut singur, ci cu ajutor, ajutor pe care nu spune el pe fatza ca-l desconsidera dar stim noi ca-l desconsidera impreuna si cu cel care i l-a oferit si de care urmeaza sa se dezica”.

    RUSINE !

  10. Pingback: FRANTA: manifestatie URIASA de protest fata de CASATORIILE HOMOSEXUALE [video]. Organizatorii anunta cifra de 1 milion participanti - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  11. @Lucian:

    drept grait-ai.

    pai daca s-ar aduna si la noi asemenea multime in centrul Bucurestilor, orice politician, de la Base la al mai minuscul, ar face realmente pe el de frica. Orice lege s-ar schimba in 24 de ore. Pensiile s-ar mari peste noapte, spitalele s-ar redeschide, Vodafone nu si-ar mai trage in teapa clientii, facturile la gaz s-ar ieftini, interlopii s-ar ascunde in gaura de sarpe, cred ca pana si batranul invederat in rele, Ilici, s-ar converti instant…

    Dar, deh, noi levitam cuprinsi de isihie desi pana si levitatul asta nu ne tine decat pana la propria usa, dupa aia se termina bateriile si ne descoperim, dintr-o data, neputintzili.

    Si cand te gandesti ca frantzujii traiesc intr-o republica demult secularizata…sau seculaire, cum s-o zice pre limba aia rrita.

  12. DECLARAŢIA POLITICÃ A SENATORULUI ION MOISIN
    DIN SENAT ÎN 2 FEBRUARIE 1998, CU PRIVIRE LA PRINCIPIILE
    PROIECTULUI LEGII ANTIAVORT (PE CARE L-A DEPUS).
    „Domnule preşedinte,
    Doamnelor şi domnilor,
    Această declaraţie o fac în nume personal.
    Întrucât la discutarea prealabilă a proiectului de lege antiavort în comisia de specialitate a Senatului României şi în materialele din mass-media apărute pe această temă s-au manifestat puncte de vedere opuse, unele vădind ignoranţa, socotesc necesară expunerea în faţa Senatului şi, totodată, a opiniei publice a principiilor pe care se bazează proiectul legii antiavort, aşa cum se desprind ele din poziţia întregii Biserici creştine şi, în special, a Bisericii Ortodoxe Române şi a cercetărilor medicale actuale cu privire la fătul uman imediat după concepere.
    1. Medicina modernă afirmă că omul este om din clipa concepţiei.
    2. Teologia afirmă că fătul primeşte suflet creat de Dumnezeu din momentul conceperii.
    3. Avortul este o crimă trupească, deoarece ia viaţa trupească a unui om.
    4. Avortul este o crimă sufletească, deoarece fătul nu mai poate fi botezat după ce este ucis şi astfel sufletul său este lipsit pentru veşnicie de viaţa supranaturală cerească, adică de fericirea supranaturală eternă.
    5. Un medic ginecolog care face avorturi, femeile care fac avort, personalul medical auxiliar care cooperează la actul avortului săvârşesc la fiecare avort o dublă crimă: una trupească şi una sufletească – păcat de moarte.
    6. Legislatorii care votează legi de liberalizare a avortului, politicienii care susţin asemenea legi, soţul femeii care se învoieşte la avort, ziariştii care apără avortul şi toţi susţinătorii din rândul publicului ai avortului se fac responsabili în conştiinţă, în faţa lui Dumnezeu, de favorizarea unui
    păcat grav.
    7. Atât teologia, cât ăi medicina actuală susţin că fătul, din momentul conceperii, este o persoană umană, deosebită de persoana mamei, deci mama nu are drept de decizie asupra vieţii fătului, pentru că nimeni nu are drept de decizie asupra vieţii altuia şi nici chiar asupra propriei vieţi,
    decât Creatorul, adică Dumnezeu.
    8. Avortul încalcă atât art. 22 din Constituţia României, care garantează dreptul la viaţă al persoanei umane, cât şi convenţiile internaţionale privitoare la drepturile copilului care prevăd expres dreptul său la viaţă.
    9. Expunerea de motive la proiectul de lege antiavort subliniază datoria statului de a susţine mamele pentru încurajarea naşterilor, cu un concediu de naştere extins la 3 ani pentru fiecare copil, în cadrul căruia salariul să se acorde integral, cu un salariu matern pentru femei acordat până când ultimul copil ajunge la vârsta de 18 ani, într-un cuantum proporţional cu numărul de copii născuţi şi crescuţi, urmat apoi de o pensie maternă pentru restul vieţii mamei, proporţional cu numărul de copii născuţi şi crescuţi.
    10. Statul are datoria de a educa populaţia nu în spiritul evitării naşterilor, ci în spiritul încurajării naşterilor.
    Problema de bază a poporului român este evitarea dispariţiei biologice, care în ultimii ani a devenit deja o realitate incipientă, pentru că, deja, mor mai mulţi decât se nasc. În caz contrar, un asemenea stat şi un asemenea regim, care promovează avortul în locul întăririi familiei prin naşterea de copii lucrează direct împotriva interesului fundamental al poporului român, abdicând de la misiunea asumată în cel mai înalt aspect al ei.
    Într-o pastorala specială, către clerul şi credincioşii din Patriarhia Română, citită în toate bisericile ortodoxe din România, datată iunie 1997 şi semnată de Prea Fericitul Patriarh Teoctist, Sfântul Sinod atenţionează forurile legiuitoare, cerându-le să stopeze aceste crime la scară naţională, prin revizuirea reglementărilor care au liberalizat avortul.
    Vă mulţumesc. (Aplauze).”
    (Declaraţie reprodusă după documentul original. Tipărită în „Monitorul Oficial al României”,
    anul IX, nr. 10, partea a II-a, Joi, 19 februarie 1998, p. 13-14).

  13. Material extras din „Expunerea de motive” la Proiectul de „Lege pentru interzicerea avortului” (depus de Sen. Ioan Moisin la Senat, cu numărul L.646/18.XII.1997 – XXXV/959/18.12.97).

    Dr. Mircea Homescu, medic primar, se pronunţă categoric împotriva avortului. Poziţia sa este demnă de semnalat, deoarece vine din partea unui medic care a efectuat avorturi, până când a înţeles grozăvia acestei crime. Chiar aşa se confesează: «Semnatarul acestor opinii mărturiseşte – din capul locului – că a efectuat, în viaţa profesională, mii de avorturi, motiv pentru care azi, încărcat de regrete, încerca să-i ferească, măcar pe alţii – de acest tip de crimă, săvârşit aparent în condiţii «legale» (s.n.) (24)
    Iată principalele idei dezvoltate de autorul respectiv:
    1 Părinţii nu au voie să hotărască asupra dreptului la viaţă al copilului, ci numai
    Dumnezeu.
    a) «Se amestecă azi – cu scop justificativ – problema avortului cu drepturile omului – ale femeii, sau ale cuplului parental – de a decide când şi dacă doresc să procreeze copii. Este un mod fals de a pune problema. Drepturile omului nu depind de oameni, ci aparţin fiinţei umane, decurgând din însuşi actul creator al acestei fiinţe, din însăşi originea ei» (s.n.) (25)
    b) «Nici măcar noi, medicii, care facem cu miile – şi milioanele – acest gest ucigaş de fiinţe umane, nu avem legitimitatea de a ne aroga asumarea avortului în cadrul profesiei. Ucigând astfel, fiinţe omeneşti, nu doar că ne arogăm o autoritate construită artificial – autoritatea de a ucide – ci comitem ceva ce doar Dumnezeu poate să hotărască: hotărâm viaţa sau moartea cuiva. În plus, trădăm şi jurământul lui Hipocrate… pe care unele şcoli medicale din lume dar şi de la noi nici nu-l mai practică» (s.n.) (26)
    c) «Mişcările contemporane feministe revendică, pentru femei, dreptul la avort, pe baza ideii de emancipare a acestora…cum că ele ar fi stăpânele propriului lor trup. Aşa este în mare măsură, doar că viaţa altei fiinţe care «creşte», la un moment dat, în trupul lor, nu le aparţine». (27)
    2: Copilul este un om din momentul conceperii: «Copilul dobândeşte «statutul» de fiinţă umană, chiar din clipa conceperii…» (28)
    3. Avortul nu poate fi justificat. «Nici-o circumstanţă socială, medicală sau etică, nu justifică avortul». (29)
    4. Avortul este semnul decadenţei unei societăţi: «avortul este expresia cea mai evidentă a prăbuşirii morale a societăţilor care-l acceptă şi practică». (30)
    5. Avortul este o situare din partea diavolului, contra lui Dumnezeu: «Eu cred că şi în domeniul avortului se continuă «lupta» dintre Dumnezeu şi diavol. Acesta din urmă, neputându-l atinge pe Dumnezeu, îl atacă pe cel ce poartă chipul lui Dumnezeu, omul, respectiv pe copil, pentru că nimic nu e mai curat şi mai iubit de Dumnezeu decât copilul». (31)
    6. Este inacceptabilă legislaţia care permite avortul până la trei luni, el nefiind admisibil la nici-o vârstă a fătului: «Cine dă oare voie legislaţiilor… să susţină că omul este om doar după trei luni de viaţă uterină…? (…) Fiinţa umană este şi rămâne o unitate din clipa conceperii şi până la moartea naturală, din vremea bătrâneţii» (32) Acestea sunt convingerile la care a ajuns un specialist care spune despre sine că este «unul care a făcut avorturi…dar care nu ar mai face pentru nimic în lume». (33)
    În concluzie, cercetările medicale recente dovedesc că omul este om din clipa conceperii sale, reacţionând la avort ca orice om adult pe cale de a fi ucis. S-a ajuns chiar la posibilitatea filmării acestei tragedii şi cei care au văzut filmul s-au îngrozit. Medicii conştienţi de adevărurile acestea refuză practicarea avortului. Medicina confirmă ceea ce afirmă teologia: AVORTUL ESTE UCIDEREA UNUI OM.

    (24)-(33) citate din Dr. Mircea Homescu, medic primar, Adevărul despre avort, în «Învierea». Foaie religioasă editată de Arhiepiscopia Timişoarei, anul VIII, nr. 21 (183), sâmbătă, 1 noiembrie 1997, p. 3 .

  14. Pingback: FRANTA: Adunarea Nationala a decis instituirea CASATORIILOR HOMOSEXUALE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: "Revolutia" lui Hollande merge mai departe: DEPUTATII FRANCEZI AU VOTAT CASATORIILE HOMOSEXUALE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: DESPRE HOMOSEXUALITATE CA PACAT SI BOALA cu Parintele Pantelimon Șușnea si Staretul Iustin Miron de la Oașa (si AUDIO) -
  17. Pingback: Parlamentul European a adoptat RAPORTUL LUNACEK: ”Nu mai trebuie să toleram homofobia in Europa!”/ Un cunoscut publicist ortodox candideaza la europarlamentare - Recomandari
  18. Pingback: Parlamentul European a adoptat RAPORTUL LUNACEK: ”Nu mai trebuie sa toleram homofobia in Europa!”/ Un cunoscut PUBLICIST ORTODOX doreste sa candideze la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE - Recomandari
  19. Pingback: Raportul Lunacek: FOAIE DE PARCURS PENTRU HOMOSEXUALIZAREA EUROPEI/ Cu pasi repezi catre HETEROFOBIE si CRESTINOFOBIE: “BIG BROTHER bate iarasi la usa istoriei”/ Cernea revine cu parteneriatele civile in Parlament - Recomandari
  20. Pingback: “Reforme istorice” sau PR chinezesc? CHINA “ABOLESTE” TABERELE DE REEDUCARE SI “RELAXEAZA” POLITICA GENOCIDALA A COPILULUI UNIC | Cuvântul Ortodox
  21. Pingback: Corectitudinea politică atinge noi culmi demonice prin crearea "NOII LIMBI INCLUZIVE" de către Parlamentul European. GHIDUL LINGVISTIC PUR ORWELLIAN elaborat de P.E. exclude termenii de „mamă”, „tată”, „sex biologic”, iar „căs
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare