CARTOON NETWORK susține deschis Luna „Mândriei” LGBT. Reacția Asociației Mozaiq: „Acesta este efectiv canalul TV care formează copiii de mici. În curând toată populația lumii va fi queer”/ Campanie pro LGBT cu panouri stradale cu falși bătrâni gay/ REMINDER: oribilele standarde OMS pentru EDUCAȚIA SEXUALĂ

26-06-2020 6 minute Sublinieri

ActiveNews:

Postul de desene animate „Cartoon Network” și-a anunțat susținerea deschisă pentru luna homosexualității. Asociația Mozaiq: Acesta este efectiv canalul TV care formează copiii de mici. În curând toată populația lumii va fi queer

Postul de desene animate, Cartoon Network, și-a asumat mesajul homosexualilor cu ocazia Lunii „Pride” (Mândriei) homosexualilor, schimbându-și logo-ul cu unul care încorporează simbolurile acestei ideologii.

Cunoscutul canal de desene animate a postat noul Logo pe facebook, stârnind numeroase reacții adverse din partea părinților, dar și favorabile din partea homosexualilor și al lobby-ului LGBT.

Astfel, Asociația „Mozaiq” din România, a salutat decizia pe pagina sa de facebook.

„În luna Pride, Cartoon Network și-a schimbat poza de profil cu steagul LGBTQ!

Cartoon Network susține persoanele gay, lesbiene și bisexuale, persoanele trans și persoanele de culoare. Acesta este efectiv canalul TV care formează copiii de mici. În curând toată populația lumii va fi queer”, au scris adepții acestei ideologii.

Cultura Vieții:

Delirul puterii: lobbyul homosexual, de la ‘nu ne mai bateți’ la ‘toată lumea va fi ca noi’.
Orice are un final. Inclusiv puterea politică și ideologică din spatele lor.

István Tárkányi

Istoria unei postări sincere de la MozaiQ

Petre Caluian:

Nu bolile sau epidemiile sunt boala, omul e boala…

Practic nu ințeleg lipsa de reacție fermă, decisivă și foarte contondentă, a parinților ai căror copii sunt vizați direct de ideologia progresistă, ajunsă, fără acceptul populației, politică de stat.

Ce ar trebui să mai facă politicienii, autoritățile, ong-urile și media, care nu că nu s-au opus, dar au contribuit direct la ascensiunea acestor ideologii demente, până când omenirea, atacată la cel mai vulnerabil membru al societății – copiii, intr-un firesc reflex de autoapărare, să răstoarne această dictatură a grotescului?

https://www.facebook.com/CartoonNetwork/videos/561939854472383/  

ActiveNews:

Campanie stradală finanțată de UE cu actori care se dau drept bătrâni bisexuali și homosexuali în București. Jurnalistul Paul Andrei a sesizat autoritățile din Sectorul 6 al Capitalei

O campanie stradală controversată a pornit pe străzile Capitalei României, bucureștenii putând observa panouri în care bătrâni zâmbitori afirmă că sunt „bisexuali” (cazul „Mariei”) sau „gay” (cazul „Lucas”).

Campania se intitulează „Best4OlderLGBTI”, adică „Ce e mai bun pentru LGBTI-iștii mai bătrâni”, fiind și un joc de cuvinte: 4 se citește în engleză „four”, foarte asemănător cu „for” (pentru), iar „Older”(mai bătrâni) este scris cu O mare, din alăturare rezultând „40”. Scopul ei declarat este să lupte „împotriva discriminării bazate pe vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, expresie de gen și caracteristicile sexuale ale oamenilor în vârstă” și să „promoveze drepturile LGBTI-știlor mai bătrâni”. Dacă despre identitatea de gen am mai aflat, este greu de definit „expresia de gen”.

Campania este derulată de o serie de ONG-uri străine și are ca țintă șase țări din Uniunea Europeană: Italia, Olanda, Grecia, Portugalia, Franța și România și este finanțată de Programul „Drepturi, egalitate și cetățenie” al Uniunii Europene.

Din partea României, este creditat ONG-ul „European Association for Social Innovation”(EASI), care nici măcar nu este românesc. EASI este un ONG condus de portughezul Pedro das Neves, un specialist în Siguranță Publică, foarte experimentat în dezvoltarea sistemelor de modernizare a penitenciarelor și a pușcăriilor. Conform descrierii de pe site-ul EASI, respectivul ar fi coordonat „proiecte majore în Portugalia, România, Argentina și Guatemala”.

Singurii români din „Board” sunt Rodica Pană, șefă a ONG-ului „Center for promoting lifelong learning”, din Timișoara. Conform siteului oficial al acestei instituții, „proiectele noastre sunt co-finanțate de Comisia Europeană”. A doua româncă este Elena Bianca Pătlăgică, asistent cercetare și responsabil cu implementarea proiectului Best4OLD LGBTI.

În campaniile stradale apar doi bătrâni. Femeia, despre care ni se spune că o cheamă „Maria” este un model din Ucraina, care apare în diferite ipostaze în portofoliul unui fotograf de la Kiev pe nume Elena Iacobchuk. Pozele ei pot fi cumpărate de pe siteul shutterstock.com.

Mai mult ca sigur că ucraineanca „Maria” nu știe că este distribuită în rol de „bisexuală” pe străzile din București. Încercările noastre de a o contacta pe fotografa ucraineană nu au dat roade, până acum.

„Lucas” este jucat de un bătrânel care pare să fie partenerul de poze al „Mariei” din portofoliul fotografei menționate anterior. În unele poze apar chiar împreună, cu descrierea că sunt „soț și soție”. Oare să fi încurcat activiștii ONG-iști rolurile?

Dintre „rezultatele așteptate” ale proiectului amintim: „schimbarea atitudinilor și a comportamentelor” sau „creșterea conștientizării față de discriminarea bazată pe vârstă și sexualitate a bătrânilor, incluzând LGBTI”. Curios, pe siteul proiectului nu am găsit niciun exemplu de bătrân român LGBTI care să se confrunte cu probleme. De ce oare?

Jurnalistul Paul Andrei a anunțat pe pagina sa de facebook că a decis să depună sesizări către organele abilitate, față de campania stradală din Sectorul 6.

„Când ies cu hamburgerul de fast food în gură copiii o văd pe această frumoasă bătrână care iese din dulap și afirmă că e bisexuală. Îl va măcina curiozitatea? Eu zic că da. De aceea eu cred că oarecum putem încadra fapta la articolul 221. Infracțiuni contra libertății și integrității sexuale – Coruperea sexuală a minorilor –

(3) Actul sexual de orice natură săvârșit de un major în prezența unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(4) Determinarea de către un major a unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani să asiste la comiterea unor acte cu caracter exhibiționist ori la spectacole sau reprezentații în cadrul cărora se comit acte sexuale de orice natură, precum și punerea la dispoziția acestuia de materiale cu caracter pornografic se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Mergem mai departe și pot considera că acest panou încalcă articolul 373. Ultrajul contra bunelor moravuri:

Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Și dacă aceste articole nu sunt convingătoare sau nu se pot aplica în această situație am mai găsit unul. Doamna drăguță din fotografie nu e cine si ce se afirma pe panou si probabil nu e constienta de felul in care ii este folosita imaginea. E o poza luată dintr-o bază de date. Poate că e legal, dar poate că ea nu și-a dat acordul pentru așa ceva și am găsit și asta:

Infracțiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii – Înșelăciunea -Art. 244.

(2) Înșelăciunea săvârșită prin folosirea de nume sau calități mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuși o infracțiune, se aplică regulile privind concursul de infracțiuni.

Inteleg libertatea de expresie, cunosc drepturile minoritatilor insa toleranța nu inseamna promovarea in spatiul public a unor comportamente sexuale, de oricare fel ar fi ele.

Acestea fiind spuse am făcut sesizări în acest sens la Politia Sectorului 6, Politia Capitalei, Primaria Sectorului 6, Primaria Generala, Direcția Generală de Asistență a Copilului Sector 6 și București. Să vedem ce cred aceste instituții despre treaba asta”, a notat el.

Primăria sectorului 6 a dispus îndepărtarea panourilor amplasate ilegal, care făceau reclamă homosexualității pentru vârstnici

Panourile din Capitală care făceau publicitate homosexualității pentru vârstnici, atribuind nume precum „Maria” și „Lucas” unor pretinși homosexuali, au fost îndepărtate de Primăria sectorului 6 în urma reacțiilor contestatare pe care le-au declanșat în societate.

Primarul sectorului 6, intervievat de redacția Europa liberă, a expus motivele pentru care acel gen de afișaj stradal nu era în regulă: panouri amplasate ilegal, mesaj cu subînțeles sexual explicit care încalcă restricțiile privind protecția minorilor, conținut ofensator pentru majoritatea creștină, atât prin felul de valori promovate, cât și prin atribuirea unor nume de sfinți personajelor pretins homosexuale.

Gabriel Mutu spune pentru Europa liberă că scandalul a izbucnit din mai multe motive: pentru că „se folosesc aceste prenume – Maria și Lucas -, care au o încărcătură creștină puternică”, pentru că „transmit un mesaj cu subînțeles sexual clar și nu e posibil să fie în spațiul public așa ceva”. Potrivit primarului sectorului 6, panourile ar fi fost amplasate ilegal, firma de publicitate stradală care, probabil, a avut contract cu asociația de lobby LGBT „nu avea autorizație de construire, nu avea aviz de amplasare, nu avea nimic”.

Principala problemă rămâne faptul că „s-a produs un disconfort foarte mare în comunitate în partea majorității, care sunt creștini și cred într-o altă gândire”, a subliniat edilul.

„Un alt aspect pe care eu îl invoc este că atât timp cât noi avem legea 504/2002, care se referă la modul în care faci publicitatea în audio-vizual, nu poți să promovezi mesaje și imagini cu caracter sexual, indecent, agresiv decât în anumite condiții. Aceste panouri sunt vizibile copiilor non-stop. Deci nu poți să faci o campanie de promovare a acestui concept fără să încalci drepturile celorlalți. Părinții pot considera că este indecent pentru copiii lor”, a explicat Gabriel Mutu pentru pagina web Europa liberă.

Recomandările OMS privind educația sexuală: Copiii trebuie să-și trăiască sexualitatea, să aprecieze homosexualitatea și să critice normele religioase despre sarcină

Standardele pentru educația sexuală în Europa, stabilite în urmă cu 10 ani de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), indică ce ar trebui să cunoască copiii din anumite categorii de vârstă, astfel încât “să-și trăiască sexualitatea într-o manieră împlinită și responsabilă”.

Încă din introducere, în documentul mai sus menționat se precizează că informațiile transmise în mod traditional prin educație sexuală, de tipul boli sau sarcini nedorite, sunt adesea înspăimântătoare pentru copii și nu sunt relevante pentru ei. Astfel încât, menționează OMS, este necesară o abordare holistică, bazată pe înțelegerea sexualității ca pe un domeniu al potențialului uman, care să ajute copiii și tinerii să-și formeze abilități esențiale pentru a-și determina sexualitatea și relațiile la diferite etape de dezvoltare.

„Această abordare îi ajută (pe copii și pe tineri- n.red) să devină mai informați și, astfel, să-și trăiască sexualitatea și parteneriatele de o manieră împlinită și responsabilă. Iar abilitățile respective sunt esențiale pentru autoprotejarea față de potențialele riscuri”, subliniază OMS.

În stabilitarea standardelor pentru diferite categorii de vârstă, OMS pornește de la ipoteza că educația sexuală începe chiar de la naștere. Astfel, OMS consideră că bebelușii învață încă de la naștere valoarea și plăcerea contactului fizic, a căldurii și intimității. La scurt timp după aceasta, bebelușii învață ce este „curat” și ce este „murdar”.

De altfel, OMS precizează că simțurile sexuale apar la copii de la o vârstă foarte fragedă, la 2-3 ani ei începând să-și exploreze propriile corpuri, prin masturbare timpurie, sau pe ale prietenilor, prin jocuri de rol.

„Copiii învață despre mediul în care trăiesc prin experiment, iar sexualitatea nu diferă cu nimic de alte domenii în acest sens. În urma unei cercetări extensive observaționale au fost identificate comportamente sexuale comune la copii, asigurând astfel că acest tip de comportament este considerat normal”, subliniază OMS.

De fapt, insistă OMS, sexualitatea la copii este mult mai pronunțată decât la adulții obișnuiți. Acesta poate fi considerat un aspect al dezvoltării senzualității, care reprezintă o parte a dezvoltării psihologice, sociale și biologice.

În general, grupurile de vârstă sunt 0-4, 4-6, 6-9, 9-12, 12-15, și 15 și peste, au fost selectate în conformitate cu grupurile de vârstă ale OMS, deoarece acestea reflectă etapele de dezvoltare. Însă, scrie OMS, în funcție de dezvoltarea individuală, copiii pot să corespundă mai bine unui alt grup de vârstă decât ar indica vârsta lor calendaristică.

Subiectele abordate la diferite etape de vârstă sunt menite să anticipeze faza de dezvoltare ulterioară sau următoare, astfel încât copiii să fie mai bine pregătiți pentru gestionarea lor.

De exemplu, pentru categoria de vârstă 0-4 ani, copiii trebuie să fie educați să-și formeze respectul pentru egalitatea de gen. Deja, copilul află despre bucuria de a-și atinge propriul corp, prin masturbare, și este sprijinit să-și exprime propriile necesități, dorințe și limite.

Copiii cu vârsta de 4-6 ani sunt învățați despre sentimentele sexuale (apropiere, plăcere, excitare), care ar trebui să fie pozitive și să nu includă constrângerea sau ofensa. De asemenea, copiii pot afla acum despre dragostea față de persoanele de același sex.

Copiii de 6-9 ani discută deja de actul sexual, despre “sexul acceptabil” (acord reciproc și voluntar).

Copiii de 9-12 ani ajung la prima experiență sexuală, sunt învățați despre orientarea sexuală și despre diferența dintre identitatea de gen și sexul biologic.

Începând cu 12 ani, elevii trebuie să afle la școală despre sarcină, chiar și în cazul persoanelor de același sex, despre contracepție și despre avort.

De la 15 ani, adolescenții trebuie să fie învățați să aibă o părere critică față de normele culturale/religioase ce țin de sarcină, calitatea de a fi părinte. Acum, elevii trebuie să fie ajutați să-și schimbe posibilele sentimente negative, dezgust și ură față de homosexualitate la acceptarea și aprecierea diferențelor sexuale. Tot acum, tinerele fete sunt învățate despre dreptul la avort.

În ceea ce privește mediul educational, OMS precizează că acesta ar trebui “să ofere posibilități de învățare copiilor pentru a obține propriile experiențe într-un mediu sigur și stimulator”.


Categorii

1. DIVERSE, Educatia sexuala, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “CARTOON NETWORK susține deschis Luna „Mândriei” LGBT. Reacția Asociației Mozaiq: „Acesta este efectiv canalul TV care formează copiii de mici. În curând toată populația lumii va fi queer”/ Campanie pro LGBT cu panouri stradale cu falși bătrâni gay/ REMINDER: oribilele standarde OMS pentru EDUCAȚIA SEXUALĂ

  1. Păcat!
    Când eram mic, prin 1998-1999, mă uitam pe Cartoon Network la Tom și Jerry și la Road Runner. Acum… vremea copilăriei a trecut. Chiar și pentru copiii de astăzi!
    Otrava ideologică se scurge.
    Și totuși, Domnul ne veghează în continuare!

  2. Pingback: Scandal în Polonia după un reportaj care a dezvăluit că pe forumuri „de sprijin”, activiștilor transsexuali încurajau minori și adolescenți să-și facă SCHIMBARE DE SEX și comercializau ilicit medicație hormonală. La mijloc se află și p
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare