GENOCID PENTRU PROFIT. Cum ne otraveste INDUSTRIA ALIMENTARA

8-05-2014 2 minute Sublinieri

food ind

Auzim de tot mai multe cazuri de cancer în jurul nostru, iar bolii acesteia îi cad victime inclusiv oameni care au dus o viaţă cumpătată şi s-au ţinut departe de tutun sau de alcool. Te întrebi de unde. Unul dintre răspunsuri se află în otrava nevăzută care ne este băgată în hrană.

Te fereşti să mănânci carne de porc, pentru că ştii că nu e bună pentru colesterol. Ţi se recomandă puiul, că e mai sănătos. Dar puiul, pentru a creşte pe repede-nainte, să fie bun de sacrificat după 40 de zile (ceea ce în bătătura ţăranului se întâmplă în câteva luni), e îndopat cu hormoni şi cu tot felul de chimicale. Dai copilului să mănânce piept de pui, că e slab şi bun, dar, din cauza hormonilor estrogeni, fetiţelor le apare menstruaţia cu câţiva ani mai devreme şi sunt expuse riscului de cancer uterin, iar băieţii se confruntă cu riscul de cancer mamar.

Te gândeşti că mai sănătoasă e, totuşi, carnea de peşte. Numai că peştii mari (ton, cod) reţin metalele grele (plumb, mercur, cadmiu etc.), provenite de la poluare, iar acestea, ajunse în corpul nostru, se acumulează în rinichi, ficat, oase, creier şi duc la inevitabilul cancer. Peştii din crescătorii sunt şi mai periculoşi. Pangasiusul e considerat o adevărată otravă. Zici că e sănătos să mănânci somon, că are Omega 3? Somonul de crescătorie, cel care se găseşte de obicei în magazin, e chiar boală curată şi medicii sfătuiesc femeile gravide să se ţină departe de aşa ceva, aşa cum le sfătuiesc să nu fumeze. În carnea de somon de crescătorie ai parte de pesticide, de mercur, de dioxină, inclusiv de colorant (căci i se administrează colorant în hrană, să se obţină carnea roz).

Vrei să eviţi aceste pericole şi te gândeşti la o alimentaţie vegetariană? Nu ai rezolvat nimic. În afară de organisme modificate genetic, dai de pesticide sau de îngrăşăminte chimice. Ţi se spune că e bine să mănânci cât mai multă verdeaţă? Tocmai în frunză planta îşi face stocuri din azotaţii, nitraţii sau nitriţii cu care o alimentează agricultorii, pentru produse mari şi arătoase, pentru recolte record.

Prin urmare, oricum ai da-o, nu ai scăpare. Otrava îţi este administrată lent, cu fiecare îmbucătură, şi va exista un moment critic în care corpul tău va ceda. Înainte de termen. Şi nu vorbim de cazuri izolate, ci de un fenomen generalizat. Prin urmare, nu sunt doar crime, ci e de-a dreptul genocid. Şi de ce toate acestea? Pentru ca unii să facă profituri uriaşe. Ne omoară, deci, ca să aibă ei un iaht în plus.

Îi arătăm cu degetul pe cei care pornesc războaie? La fel de vinovaţi sunt cei care ucid omenirea lent. Nimeni nu-i pedepseşte nici pe unii, nici pe alţii, cu toţii sunt consideraţi nişte lideri, nişte învingători.


Categorii

1. DIVERSE, Alimentatia (E-uri aditivi cancerigeni), Razboiul impotriva populatiei

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

26 Commentarii la “GENOCID PENTRU PROFIT. Cum ne otraveste INDUSTRIA ALIMENTARA

  1. Gandul ma duce putin mai departe:

    Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature. ……

  2. lucrez in institutu oncologic fundeni si vreau ca sa va spun ca spitalul cu pricina este arhiplin si pe linga asta si o fabrica a morti

  3. “Prin acest semn veti calca peste serpi si scorpioni” ne asigura Domnul Iisus Hristos. Semnul Crucii facut dupa rugaciunea mesei sau chiar si fara rugaciune, daca e vorba de o mica gustare sau de un simplu pahar cu apa, anuleaza orice otrava din mancare si bautura. Domnul nu S-a referit doar la veninul animalelor, ci la orice otrava.

    Fara rugaciune si Cruce inainte de a pune orice in gura ne mancam si bem moartea, la cata poluare exista si cate chimicale sunt folosite in ziua de azi.

    Doamne, ajuta!

  4. Am un exemplu concret din viata mea la ceea ce afirm mai sus. Am luat masa la restaurant cu o amica neortodoxa si am comandat exact aceeasi mancare (din carne tocata, susceptibila la infectii, mai ales ca era vara). Nedorind sa o intrerup in timp ce imi povestea ceva, nu am facut toata rugaciunea mesei cand ne-a sosit mancarea la amandoi, ci i-am facut o Cruce doar mancarii mele. Ea, in schimb, nu s-a rugat, nici Cruce nu i-a facut mancarii. Mancarea gustoasa, am fost amandoi multumiti de ea. Seara ma suna amica sa ma intrebe daca sunt bine. Ii confirm ca da. Imi spune ca i-a fost rau toata dupa masa si ca a vomitat toata mancarea.

    Doamne, ajuta!

  5. Insecte robotizate. Trebuie sa recunosc ca la asta nu m-as fi gandit niciodata.
    https://www.youtube.com/watch?v=CGTNjPow3LM&feature=share

  6. Se poate trai si fara carne fara nici un fel de probleme. Peste, rar, atunci cand e dezlegare si bineinteles daca ai peste. Sf Apostol Pavel a spus de acum aproape doua mii de ani ca bine este sa nu mancam carne.

  7. @ Emilian:

    Unde a spus Sf Ap Pavel asta?

  8. @admin,
    Romani cap.14,v.21/:bine este sa nu mananci carne,nici sa bei vin,nici sa faci ceva DE CARE FRATELE TAU SE SMINTESTE,SE POTICNESTE SAU SLABESTE(in credinta).Deci NU A ZIS SA NU MANCAM CARNE,ci sa nu smintim.
    -1Corinteni,cap.10,v.25:mancati tot ce se vinde in macelerie……..
    Bine este sa cititi ambele capitole integral, pt.edificare.DOAMNE AJUTA!

  9. @Emilian,
    da, se poate trai FARA CARNE,dar asta o pot face doar cei ce “practica” postul,altfel NU.DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOTI IN SLABICIUNILE NOASTRE.DOAMNE AJUTA!

  10. @ Gheorghe:

    Pai tocmai asta voiam sa aratam si noi, ca e ceva rastalmacit de Emilian, pentru ca scos din context.

  11. Nu am rastalmacit nimic.Nimic nu opreste un crestin sa nu manance deloc carne, asa cum fac calugarii. Cine te opreste sa fii mai ravnitor? Mai ales cand se pune o problema de sanatate acuta cum e in aceste timpuri, avand in vedere ce a ajuns sa fie carnea in prezent. Trebuie un post permanent de carne, iar produse lactate si oua cu mare moderatie si doar cand e dezlegare. Postul dupa cum zic toti parintii filocalici este pentru sanatate asa ca se poate trai foarte bine fara carne, numai cine nu vrea nu poate, dar atunci trebuie sa-si asume si consecintele, respectiv bolile civilizatiei moderne cancerul, diabetul bolile de inima, dar in principal cancerul.

  12. @ Emilian:

    Nimeni nu te opreste, fireste, dar nu asta a spus Sf. Ap. Pavel si, in acelasi timp, nimeni nu te obliga sa postesti precum calugarii. Altceva e daca vrei sa te hranesti sanatos, sa nu le amestecam.

  13. @nevrednic
    Referitor la indemnul folosirii rugaciunii si a semnului sfintei cruci ca antidot la alimentele otravite de pe piata, parintele Arsenie Boca spunea in niste marturii (daca nu gresesc) ca acest antidot este pentru “noi ortodocsii”. Iar parintele Rafail Noica prin afirmatia sa ca: “– Toate se leaga si se dezleaga in duh si in nevazut … “ ne explica oarecum cum se face ca acest antidot este lucrator.

  14. @Mirela
    mai corect ar fi fost sa se spuna ca au REdescoperit… Ca de fapt este o reintoarcere la originile mai sanatoase…
    Doar stim ca in trecut, cand nu existau frigidere, condimentarea la greu a alimentelor, a carnii in speta, mai ales pe corabii, era o maniera foarte uzuala de conservare.

  15. @ emilian

    A manca sanatos, sau a renunta la carne, sau a deveni vegetarian nu au nici-o legatura cu postul.

    Faptul ca renunti la unul sau mai multe alimente nu inseamna ca postesti. Postul de mancare inseamna mult mai mult decat alegerea meniului zilnic.

    Postul nu inseamna inlocuirea unor alimente cu alte alimente. Postul inseamna infranare, inseamna lepadarea pentru o perioada de cele lumesti, materiale, si hranirea cu cele duhovnicesti, inseamna smerirea si micsorarea trupului pentru a creste sufletul.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/11/15/postul-craciunului-dezlegari-peste-fructe-de-mare/#comment-243621

  16. Pingback: CUM DEVII “OMUL RUSILOR” SI DE CE “BUTEAZA” ACTIVISTII “SISTEMULUI”? Adoptand atitudini incomode pentru mainstream, chiar si pe teme neutre ca “INDUSTRIA ALIMENTARA” - Recomandari
  17. Pingback: DEZECHILIBRUL HORMONAL: noua amenintare globala/ EROIZAREA TICALOSILOR IN PRODUCTIILE DE FILM SI TV/ Epidemie de DIVORTURI provocate de emigratie in Romania profunda/ DATELE BIOMETRICE – “cele mai sigure” pentru plăți financiare/ NSA a
  18. Deci chiar se poate trai fara carne.Eu am un an si doua luni de cand nu mai mananc carne si asta din cauza ca m-a invadat psoriazisul pe tot corpul.Medicii m-au indopat cu medicamente care mai rau mi-au facut.Nu mai am incredere in medici(este o afacere industria farmaceutica, ca si produsele din carne).Am ajuns la un cercetator care m-a convins sa renunt la carne macar pt.jumatate de an.Exact dupa jumatate de an, a inceput sa dea roade dieta mea cu ceaiuri, seminte, fructe si legume, si sa refac pielea din interior spre exterior.Toti medicii la care am fost, mi-au spus ca nu o sa-mi mai treaca niciodata psoriazisul si ca doar il pot tine sub control.GRESIT…..a disparut de parca nici nu a fost.Intr-adevar iti trebuie vointa si credinta in Dumnezeu si in leacurile care le-a lasat pe pamant pentru a vindeca orice boala. Noi trebuie doar sa ne documentam si sa constientizam.Nimic fara Dumnezeu !

  19. Pingback: VERDICT OFICIAL al OMS: CARNEA PROCESATA (mezelurile, carnea tocata etc.) si CARNEA ROSIE sunt CANCERIGENE! Centrul International de Cercetari asupra Cancerului recomanda “LIMITAREA CONSUMULUI DE CARNE”. “Fiecare portie de 50 de grame de
  20. ANY:cititi I corint 10, verset 31

  21. Pingback: PERICOLUL DIN MANCARE. Salamurile cancerigene si rosiile “de plastic”, stimulate artificial: “Şi chiar dacă plătim ceea ce consumăm, adevarata notă de plată nu vine imediat, vine încet şi în timp… Cum să creadă cineva c
  22. „Vin micuţi cu criză genitală, care constă în inflamarea glandelor mamare şi chiar secreţia unui lichid. Dacă acum cinci ani exista un caz la câteva luni, acum există şi 5-6 pe lună”, trage un semnal de alarmă endocrinologul pediatru Luiza Vitan.

    Glandele mamare încep să crească necontrolat când în corpul băieţilor se acumulează mai mult estrogen (hormonul sexual feminin) decât testosteron (hormonul sexual masculin).

    Începând cu pubertatea – 10 ani, în cazul fetelor şi 12-13 ani, în cazul băieţilor – organismul începe să fie agresat de hormoni”, explică prof. dr. Constantin Dumitrache, endocrinolog la Institutul Parhon din Bucureşti. „Şi băieţii, şi fetele au muguri mamari. La pubertate, la fete încep să evolueze, pe când la bărbaţi rămân acolo. Dacă se inversează raportul testosteron-estrogen, apar tulburări, mai ales la băieţi şi bărbaţi tineri”, precizează medicul.

    Profesorul Constantin Dumitrache, care a cercetat fenomenul, spune că „răul” se trage de la puii americani. „După `89, a fost o invazie de copane mari de pui, pe care le-am dat în special copiilor. După câteva luni, unul dintre doctorii noştri constata că numărul ginecomastiilor la băieţi crescuse fulminant”, spune prof. Dumitrache.

    Indiferent de modul de preparare, puiul cumpărat tot dăunează. „Nu sunt studii foarte clare, dar dacă veţi întreba părinţii cu ce îşi hrănesc copii, veţi observa că există o legătură foarte clară între consumul de carne de pui şi creşterea glandelor mamare”, adaugă medicul Luiza Vitan.

    Sânii revin la normal în câteva săptămâni sau chiar luni de la scoaterea puiului din alimentaţie.
    http://www.doctorulzilei.ro/care-sunt-alimtentele-care-contin-hormoni-si-ce-efecte-au-asupra-organismului/

  23. O comparaţie între “laptele modern” şi laptele din Mongolia, unde conform tradiţiei vacile sunt mulse doar cinci luni pe an şi doar la începutul gestaţiei, arată că laptele mongol are un conţinut mai scăzut de hormoni. Laptele degresat din America de Nord, însă, este o excepţie. Acesta are un conţinut hormonal la fel de scăzut ca cel din laptele mongol deoarece estrogenul se regăseşte în grăsimi.
    http://www.scientia.ro/biologie/alimentatie-sanatate/5959-laptele-hormonii-si-cancerul.html

    În ultimele decenii, studii de specialitate au evidenţiat existenţa unor riscuri pentru consumatorii de lapte şi produse lactate de a dezvolta anumite forme de cancer, mai ales în condiţiile utilizării laptelui de la vaci stimulate prin administrarea de hormoni.
    La actualele rase de taurine, producţia de lapte continuă şi după înţărcarea viţeilor, uneori până aproape de fătarea următoare.
    In ţările cu un consum mare de lapte, cum sunt: Norvegia, Rusia, Marea Britanie, Australia, SUA şi Canada, mortalitatea prin cancer pulmonar este mai mare decât în Japonia, ţară cu un consum de lapte net inferior, cu toate că aici consumul individual de ţigări este de aproape trei ori mai mare decât în ţările luate ca şi comparaţie.
    Făcând o comparaţie a preponderenţei unor forme de cancer care evoluează în prezent, cu cea a aceloraşi tipuri de cancer existente cu 50 de ani în urmă, se constată că, în prezent, prevalenţa acestora a crescut de 2-7 ori, ceea ce ar putea avea legătură cu extinderea perioadei de mulgere a vacilor până la peste 300 de zile pe an.
    https://www.revista-ferma.ro/articole/alimentatie/consumul-de-lapte

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare