SUA – STAT POLITIENESC. Michelle Obama indeamna copiii sa-si MONITORIZEZE FAMILIILE pentru GANDURILE INCORECTE POLITIC!

27-05-2014 1 minut Sublinieri

police-state

Saptamana trecuta, Michelle Obama a devenit subiectul titlurilor de prima pagina cand a cerut absolventilor de liceu sa-si monitorizeze familiile pentru ganduri si comportamente incorecte politice.

Pentru un jurnalist, acest indemn a fost mai mult decat un simplu comentariu improvizat. In opinia lui Cheryl Chumley de la Washington Times, autor al cartii “Statul politienesc SUA”, Michelle Obama a facut remarci care reflecta o tendinta accentuata in America de a tinti si ataca persoane pentru comiterea crima-ganditului.

“Indemnul lui Michelle Obama adresat copiiilor de a-si monitoriza membrii familiei pentru comentarii percepute drept rasiste este doar un alt mod prin care guvernul cauta sa se “injecteze” intr-o zona care nu-i apartine – familia americana”, a declarat Chumley pentru The Daily Caller Monday.

“A vedea pe prima doamna cum ne atentioneaza cu degetul trimitand tineretul american intr-un fel de expeditie in casele si gradinile familiilor noastre pentru a vana orice fel de gluma, insulta sau  superficiala, rasista, inseamna ca guvernare paternalista a luat-o razna – ceva ce e potrivit pentru romanul lui G. Orwell, nu pentru Casa Alba”, a spus Chumley.

Chumley considera ca asistam la o crestere tulburatoare a cazurilor in care figurile politice cele mai puternice iau la tinta persoane private pentru opiniile lor si folosesc agentiile guvernamentale si denunturile publice pentru a-si inimida oponentii si a-i reduce la tacere.

[…]

Jurnalistul de la Washington Times vede in crearea legilor hate crime primul pas in istoria tarii facut in directia atacarii gandurilor nepopulare si incorecte din America. 

“Ce-mi vine in minte cand ma gandesc la originea acestei tendinte crescatoare a guvernului de a controla discursul american si, prin extensie, gandurile, este momentul in care notiunea de hate crime a fost implementata in sistemul nostru penal – de parca actele violente comise din motive rasiale ar trebui sa fie incadrate intr-o categorie diferita de fapte penale, un fel de “extra-special penale””.

“Corectitudinea politica si politicienii au ingrosat aceasta naratiune in ultimii ani. Toti cei care folosesc tema rasismului intr-un mod frecvent sunt vinovati intr-un anumit grad de distrugerea libertatii de exprimare, facandu-i pe americani sa fie ingrijorati chiar si de ceea ce pot gandi.”

Si nu doar guvernul foloseste acest nou cod de limbaj, in opinia lui Chumley, ci si companiile private sunt la fel de complice in reglementarea limbajului care e considerat ofensiv de guvern si media. 

“Companiile private devin la fel de rele ca guvernul cand e vorba de a pune presiune pe libertatea de exprimare, mai ales cand sunt implicate vederi religioase – sau, mai nou, drepturile LGBT”, a afirmat Chumley. ” […]

In opinia lui Chumley, este de ajuns ca americanii sa fie fermi in opiniile si credintele lor pentru a rezista acestei incalcari a drepturilor individuale.

“Cand Dan Cathy, presedintele  Chick-fil-A, a ramas ferm in fata activitilor homosexuali, afacerea lui nu s-a prabusit. Mai degraba am vazut cum cei care cred in libertatea de exprimare s-au mobilizat si au ales serviciile  Chick-fil-A pentru a-l sprijini”, a spus autorul “Statului politienesc SUA”. “Singurul raspuns este refuzul de a ne lasa initimidati. Suntem o natiune fundamentala pe credinta ca drepturile provin de la Dumnezeu, nu de la guvern”. 


Categorii

1. DIVERSE, America, Corectitudine politica/ Marxism cultural, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Stat politienesc, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “SUA – STAT POLITIENESC. Michelle Obama indeamna copiii sa-si MONITORIZEZE FAMILIILE pentru GANDURILE INCORECTE POLITIC!

  1. Toate crimele sunt “hate crime”, nu exista “love crime”…

  2. Pretextul rasismului este folosit in promovarea supravegherii totale in sanatate. Noua lege a sanatatii obama care impune ca fiecare pacient sa aibe datele personale de sanatate transferate intro-o baza centraka de date. Profesionistii care se opun sunt concediati, hartuiti prin vizite in lipsa la domiciliu, autoturismele lor sunt vandalizate, iar cind continua sa dezvaluie marea minciuna din lege care sfideaza viata privata si confidentialitatea , acesti oameni sunt aruncati in inchisori, fara mandat de arestare, internati in spitale, etc.

    http://www.infowars.com

  3. Pingback: American ARESTAT pentru 30 de zile pentru ca a strans apa de ploaie pe proprietatea sa - Recomandari
  4. Pingback: CAZ INGRIJORATOR DE ABUZ ASUPRA FAMILIEI. Copii “confiscati” de autoritati pe motiv de “SUSPICIUNI” legate inclusiv de “VALORI MISTICO-RELIGIOASE”. Dezbatere la Universul Credintei cu Virgiliu Gheorghe [VIDEO] - Recoman
  5. Pingback: Un critic al MARXISMULUI deghizat in CORECTITUDINE POLITICA. Jordan Peterson, profesor la Universitatea din Toronto, despre psihologia RANCHIUNII la activistii progresisti si LEGILE PERICULOASE care obliga la folosirea pronumelor TRANSGENDER
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare