Ca sa nu fie cele de pe urma mai rele decat cele dintai… UNDE SUNTEM, LA (mai mult de) UN SFERT DE VEAC DE LA DECEMBRIE `89? “O noua prigoana a crestinilor se profileaza la orizont, fata de care comunismul se va dovedi depasit”

21-12-2014 2 minute Sublinieri

imgsursa foto: Andrei Pandele/esquire.ro/ 21 decembrie 1990 (prima comemorare a revolutiei)

Ca sa nu fie cele de pe urma mai rele decat cele dintai

Mihai Cristea/ Familia Ortodoxa, decembrie 2014

La douazeci si cinci de ani de la jertfa tineri­lor din decembrie 1989, ne aflam, cumva, in fata unui nou inceput – sau asa am vrea sa cre­dem. Caci daca este sa tragem o linie si sa adu­nam, vom constata ca in toti acesti ani nu am facut altceva decat sa irosim darurile primite de la Dumnezeu, si nu de la acele puteri straine despre care putem spune astazi ca au organizat „revolta spontana” de la Timisoara si Bucuresti.

Au fost douazeci si cinci de ani in care liber­tatea am folosit-o ca acoperamant al minciunii si nedreptatii, a pacatelor de tot felul, pana la cele mai mari desfranari si ucideri.

Au fost ani in care posibilitatea de a crede liber si a propovadui Cuvantul lui Dumnezeu am irosit-o prin incapacitatea noastra de a-i face pe copiii nostri mai credinciosi, caci le-am pre­dicat din gura, fara faptele vii ale vietii noastre. Ani in care politicienii s-au folosit de Biserica pentru a-si atinge scopuri electorale, santajand sau seducand. Ani in care ne-am furat singuri caciula, lichidand intreaga economie care ar fi putut sustine material acest popor, si au fost la­sati astfel milioane de oameni pe drumuri — pe drumurile strainatatii.

Au fost ani in care poporul s-a inchinat mai curand la televiziune si la invatatura ei decat in biserici. Iar manelismul, minciuna, desfranarea si hotia au ajuns modele culturale vrednice de imitat de noua generatie, cu concursul aproape a intregii mass-medii.

Şi, mai ales, au fost ani in care poporul ro­man si-a ucis pruncii inca din pantecele maicii lor, de parca pentru aceasta s-ar fi luptat si s-ar fi murit in decembrie 1989, aruncandu-se ast­fel la groapa de gunoi mult mai multi romani decat traiesc astazi in Romania.

Cu alte cuvinte, foarte repede am uitat care a fost sensul jertfei acelor copii si tineri, man­cand cu lacomie din pomul divertismentului si al desfraului, al indiferentei fata de poruncile lui Dumnezeu. Pentru aceasta insa, pentru lepadarea noastra de Dumnezeul cel Viu, peste doua sute de mii de copii au fost crescuti fara unul dintre parinti sau chiar fara nici unul din­tre ei. Zeci de mii de fecioare si femei ale nea­mului nostru au fost batjocorite, transformate in obiecte sexuale, intrebuintate mai ales de straini. Acestia au ajuns stapani peste paman­turile noastre, iar noi, romanii, suntem raspan­diti printre straini. Bolile se inmultesc, iar sa­racia sporeste, si toate cele pe care Dumnezeu le-a aratat ca vor urma lepadarii de El nu lipsesc astazi din neamul nostru.

Conducatorii sunt, asadar, cei pe care i-am meritat si ii meritam in continuare. Prin urmare, nu de la alegeri, nu de la politicianism, ameri­cani, nu de la F.M.I. sau televizor ne poate veni salvarea, ci numai prin intelegerea faptului ca Dumnezeu este peste toti si toate—Atottiitorul, iar daca vrem ca viata noastra sa fie mai buna si lumea in care traim mai frumoasa, atunci sa ne intoarcem cu toata inima catre El.

[…].

Daca insa nu vom gasi puterea sa ne sfintim viata, daca nu vom afla posibilitatea de a ras­pandi mesajul acesta la cat mai multi romani, vom apuca, se pare, vremuri cu mult mai grele. O noua prigoana a crestinilor se profileaza la orizont, o prigoana a tot omul care mai incearca sa apere adevarul, sa iubeasca frumo­sul si sa se impotriveasca minciunii si raului. Comunismul se va dovedi depasit, nu numai pentru ca nu avea mijloacele de astazi pentru a controla constiintele, dar mai ales pentru ca pacatul in care se complace astazi omenirea a depasit orice limita si imaginatie a oamenilor care au trait vreodata pe acest pamant.

Acesta este gandul pe care dorim sa vi-l impartasim la douazeci si cinci de ani de la momentul in care unii au murit, poate cei mai buni dintre noi, pentru ca noi sa traim intr-o lume mai buna. Poate ca acesta este un alt mod de a vedea si evalua trecutul, prezentul si viito­rul lumii in care traim — altul decat cel oficial, cel de la televizor sau de pe Internet. Dar me­rita, credem noi, sa fie luat in considerare, ma­car acum, la sfarsitul a aproape un sfert de veac de incredere acordata lumii, mass-media si stapanitorilor ei, cu rezultatele pe care le-am vazut. Haideti sa incercam macar tot atatia ani ca sa ne incredem in Domnul Dumnezeu, in cu­vintele si poruncile Lui, si sa vedem cum ne va fi!

Acesta este apelul nostru catre poporul roman, al nostru, cei care de sase ani ne stra­duim sa constituim in sanul neamului nostru o familie ortodoxa, aluatul care, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate dospi intreaga framantatura. E nevoie insa de lacrimi si de multa rugaciune, caci pacatul mult s-a inmultit…

*

 


Categorii

Pagini Ortodoxe, Razboiul impotriva Romaniei, Sarbatori, comemorari, sfinti

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

25 Commentarii la “Ca sa nu fie cele de pe urma mai rele decat cele dintai… UNDE SUNTEM, LA (mai mult de) UN SFERT DE VEAC DE LA DECEMBRIE `89? “O noua prigoana a crestinilor se profileaza la orizont, fata de care comunismul se va dovedi depasit”

  1. Atâta timp cât pensia mai mare sau mai mică vine, atâta timp cât televizorul merge de dimineaţa până seară pe 135 de canale, atâta timp cât salariul la stat merge şi el binişor, nimic nu se va schimba.

    Cui îi pasă de cuvintele din articolul de mai sus, am mai spus-o şi mai demult, este o veselie pe stradă de nu am mai văzut de la revoluţie. Toată lumea râde şi vb. vrute şi nevrute, cum spuneam pensia vine regulat, salarul vine şi el, televizorul are o bogată ofertă, ce ne mai trebuie? Cine mai are timp de nişte amărâţi, când toată lumea discută despre Iohannis şi marile lui viitoare realizări, ghilimelele le puneţi voi unde credeţi de cuviinţă.

    Credeţi că stăpânii acestei lumii sunt proşti, o coajă de pâine se va găsi şi pentru săracanii de românii, la schimb pentru bogăţiile ţării lor luate pe mai nimic. Am văzut şi săracani fericiţi, pensia vine…

  2. E prima data cand citesc un sait de doua ori, si nu fiimdca n-am inteles cele scrise,ci fiindca nu-mi vine sa cred ca am ajuns la fundul sacului….prostiei,nerusinarii,apostaziei(desi ne credem mari credinciosi,ca popor),a indolentei,neantelepciuni si a tot intunericul iadului pe care il traim.Ne meritam soarta celor ce vor veni.Da,am irosit timpul mantuirii,acum vine plata.Timpul s-a comprimat,vom plati pt.toata istori caderii omenesti, fiindca ce va veni n-a fost de cand e lume,spun sfintii parinti.DOAMNE AJUTA!

  3. Foarte clar indemnul din articol. Absolut binevenit.

  4. E normal sa tune si sa fulgere in 21 decembrie?In Timis pe la 1 AM s-a intamplat asta…exact ca in 17 decembrie 1989(dupa spusele parintilor si cunoscutilor) .

  5. Pe vremea lui Ceausescu era la putere steaua cu 5 colturi adica comunismul, iar acum este steaua cu 6 colturi anarhia in spatele careia se afla satanismul.Asa a spus Arsenie Boca.Ne vom lupta cu satanistii pe fata.Nu il regret nici pe Ceuasescu(sa nu uitam ca el a ucis toata intelectulitatea Romaniei preoti, profesori, medici, si alti oameni de valoare si de aici accederea spre satanism,consecinta comunismului) dar vai ce va veni.Vom fi separati , cernuti cei care il Marturisesc pe Hristos de restul.

  6. Pe vremea comunismului au disparul oamenii valorosi care credeau in Hristos.( o completare la comentariul de mai sus.)

  7. @Emanuel!
    DA! Azi-noapte dupa ora 12,00 a batut vantul si a plouat in Timisoara, a plouat cu tunete si fulgere, lucru foarte rar intalnit pentru aceasta luna si parte a anului, cand se asteapta zapada si nu o astfel de ploaie…sotia s-a sculat si m-a trezit si pe mine spunandu-mi ca afara ploua cu tunete si fulgere…dar eu m-am culcat imediat si nu m-am dus la geam sa vad.
    Daca dupa spuele tale, Emanuel, asa s-a intamplat si in 17 dec.1989, inseamna ca poate Cel De Sus ne-a dat iarasi “un semn” inainte de “investirea” noului presedinte, avertizandu-ne ca incepe o “alta era” asemanatoare cu cea comunista…si ca era LIBERTATII cuprinsa intre DOUA PLOI cu tunete si fulegere care au avut loc intre lunile decembrie 1989 si respctiv luna decembrie 2014 cand iarasi a plouat cu tunete si fulegere in Timisoara…s-a incheiat…si urmeaza revenirea la un regim in care libertatea va fi din nou exilata si alungata din viata romanilor…

  8. @Orthodox

    Sau poate Dumnezeu ne comunica ca urmeaza vremuri grele(aici,dar si in lume,in special pentru Ortodoxie).Nu se pune problema de o noua revolutie,ci de ceva sinistru la nivel global.Faptul ca hahaitul de marinar provoaca Rusia pe final de mandat…imbacil pur.

    Nu dupa spusele mele,ci dupa spusele parintilor si a altor cunostinte care erau maturi in 89′.

    Acuma aud un imbecil care arata “cate calitati” are domnu’ Base ,printre care cele mai importante sunt,dupa cum va asteptati:
    1.Intarirea justitiei(sic)
    2.Intarirea parteneriatului cu NATO.Tipul recunoaste ca daca nu era permisa survolarea avioanelor NATO cand au bombardat Serbia(eu fiind chiar la granita cu Serbia) nu eram azi in NATO.Dupa parerea lui a fost o decizie excelenta a lui Constantinescu.CUm sa gandesti in halul asta.Am inteles ca idolatrizezi si pupi papucii Occidentalilor,dar totusi,exista un minim obraz(cred) cand vorbesti despre masacrareea de Sfintele Pasti a unor ortodocsi.Ne miram ca nu ne iubesc sarbii.Oricum n-au de ce.Ramane sa ne unim prin Ortodoxie,caci au avut mari sfinti(Sfantul Nicolae Velimirovici,Sfantul Iustin Popovici-tocmai ii citesc lucrarile incredibile)

    https://www.youtube.com/watch?v=SP1foKaXrdc

    Imi vine sa plang.Eu stau in Jimbolia(poti cauta pe Google Map) .Se auzeau bombele de parca erau langa noi.Dimineata urmatoare frunzele erau pe jos.Ploaie acida.Au bombardat puncte strategice,ca fabrici de chimicale,spitale .Pana in ziua de astazi se simt efectele,fiind o zona cu un risc mai mare de cancer la plaman.

    Cu lacrimi in ochi trebuie sa ma alaturi de sarbi si sa spun: Nu va vom uita niciodata!In timp ce specimenul din platou spunea ca a fost excelent….

    3.In timp ce UE tacea ,Basescu critica RUsia.Analistul considera ca e una din importantele bile albe a lui Basescu,care o sa atraga ajutorul “masiv al americanilor”.Noapte mintii

    Ce presa avem si noi…ai ai ai .Suntem in cadere libera ca neam.

    Sa tinem cu dintii de Ortodoxie.”Singura Ortodoxia” ,cum suna titlul unei carti.

  9. Saptamana asta la Sibiu: am vazut un stol de rate salbatice in migrare la marginea orasului; am vazut un salcam ce mi s-au parut a fi frunze fragede, sa zic de 2 saptamani sa fie frunzele, inghetand apoi la o ninsoare; acum doua zile am vazut inflorind angliceii in curte – niste flori de primavara; o gramada de copaci / pomi sunt inmuguriti.

    Recomand un site unde se poate observa evolutia fenomenelor naturale tot mai aberante si parca implinind proocirile Sfintilor despre vremurile din urma. Nu este un site ortodox, nici macar crestin, in pofida aparentei din titlu, dar cu grija in filtrarea informatiei utile din toata propaganda, poate fi folositor. Uzati doar de datele brute.

    http://www.sott.net/category/4-earth%252520&page=1407?page=2

  10. Toate incep sa o ia razna. Nu numai vremea, ci si animalele, pasarile, pestii, ce sa mai vorbim de oameni! Pe zici ce trece devin tot mai inclinati catre comportamente animalice. Toti sunt foarte nervosi si iuti la manie de parca nu ar mai putea sa se controleze. Se duce un razboi al orgoliilor cum nu mi-a fost dat sa mai vad pana acum.

    Un parinte rus trecut la Domnul si care a fost vazator cu duhul, spunea in urma cu vre-o 30 – 40 de ani, ca oamenii vor desfrana fara nici-o rusine si ca vor umbla goi pe strada. Dar cel mai rau este ca vor perverti si copiii. Si atunci cand vor perverti copiii, sfarsitul va fi aproape.

    Tot acest parinte zicea ca al optulea sinod va fi un sinod necurat si ca la acest sinod se va arata si antihristul. Spunea ca ar fi mai bine sa vina un razboi inainte de antihrist, caci astfel se vor mai lua din suflete si nu vor apuca sa-l vada.
    Sinodul a fost anuntat pentru anul 2016.

    Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=OHprja-Jf0c

  11. Dumnezeu ne da semne dar cati le vad si le iau in seama?

  12. >Ani in care ne-am furat singuri caciula, lichidand intreaga economie care ar
    >fi putut sustine material acest popor, si au fost la­sati astfel milioane de
    >oameni pe drumuri — pe drumurile strainatatii.

    In 1996, CDR-ul prelua o economie relativ functionala, si o tara cu 5 miliarde dolari datorii.
    CDR-ul lasa o economile dezintegrata, cu privatizari ‘de succes’ (Romtelecom, Romcim, Hotel Bucuresti, distrugerea si vanzarea la fier vechi in Ungaria a utilajelor agricole de la fostele IAS-uri ferme de stat, singurele producatoare efectiv de produse agricole la scara industriale; s-au distrus fermele de crestere a porcilor – Comtim devine Smithfield, combinatul sidelurgic Resita, combinatul Tepro unde un sindicalist este omorat la comanda de patronul ceh).
    Guvernul Nastase Vinde gaurile negre – SIDEX + alte sidelurgii; privatizeaza PTEROMUL (conditie de aderare UE); privatizari de Banci – ‘falimentate’.
    Guvernul Tariceanu vinde actiuni Petrom, vinde Tractorul Brasov- INCLUSIV BRANDUL la egipteni- vrea sa vanda CEC-ul bagat de pntcdistul Camenco Petrovici in scandalul FNI.
    Tot in perioada Tariceanu se modifica legea retorcedarilor in favoarea jefuitorilor din Romania si din afara ei mai ales (rechini imobiliari).
    Marile fabrici comuniste sunt taiate si date la fier vechi. in lucul lor apa Hipermarket-uri capitaliste si ‘centre de afaceri’ ale unor investitori multi din Israel.

    Dan Diaconescu a inventatiat peste 1100 de fabrici cu mai mult de 1000 angajati distruse, in parte la comanda externa.

    Inceputul marii privatizari incepe cu guvernul condus de actualul avicat al poporului, Victor Ciorbea, care cere ‘suplimentare de fonduri de la buget’ pt institurtia ce o conduce.

    NU VAD UNDE E VINA POPORULUI.
    PDSR-ul in perioada CDR a promis incetarea privatizarilor dupa model CDR (Patriciu), dar a facut exact pe dos.

  13. “… ani în care poporul şi-a ucis pruncii, încă din pântecele maicii lor”
    Da. Asta am făcut.
    Dar de ce ?
    De ce ne-am ucis pruncii chiar din pântecele mamei lor ???
    Ca să trăim noi (mai bine!!!). Să nu ne încurce. Să nu ne fie povară. Să ne facem de cap!!!.
    Ei bine. Asta am făcut.
    Şi din aceste motive. Şi ce am realizat ?
    La ce am ajuns ???
    La… exact inversul a ce am vrut.
    Robi la străini şi la stăpâni. Ruşinea lumii şi-a UE. Disprețuiți, învrăjbiți, sub jugul vămilor crescătoare, a prețurilor crescătoare, şi a scăderii nivelului de trai, sub vânzare, sub trădare, în mocirlă şi promiscuitate, în egoism diabolic şi dobitocesc… .
    Am primit arvuna celor ce ne aşteaptă.
    Şi totuşi… continuăm să ne ucidem pruncii în pântecle celei ce trebuie să fie mămă (şi nu-i).

  14. Pingback: PAPUSARII CU SUFLETE DE CAINI (1989, 2014, …) - Recomandari
  15. @evi

    Pentru UE suntem o rusine ca ortodocsi,nu ca facem avorturi,acesta fiind un drept “esential”(al diavolului),care “a lipsit” in comunism(se poate afirma in unele aspecte ca era comunismul “mai crestin ca Sfantul Petru”).

    Tocmai il auzeam pe Johannes asta vorbind despre victimele comunismului ,printre care se incadrau femeile “deschise la minte” care nu au inghitit campaniile pro-natalitate ale comunistilor …

    Pentru mine personal,daca nu ai fost prigonit pentru credinta ta curata Ortodoxa(oameni de rand,legionari,preoti) nu te poti numi “un mare martir al neamului” .Punct.Gheorghe Calciu e exemplul din lumea bisericeasca care nu a acceptat servilismul scarbos al unor preoti si ierarhi,iar pe plan cultural intern,Paul Goma .

  16. @e.vi.!

    Da! E.vi., asa este, romanii si-au UCIS vitorul!

    Si ceea ce este cel mai deranjant este faptul ca mentalitatea “PROavort” si “ANTINASTERI” si “ANTIcopii multi” este mereu ACTUALA in mintea si inima multora dintre romanii nostri care par ca sunt…”de treaba” si „romani adevarati” si mai ales este atat de prezenta si de „concreta” in gandirea multora dintre femeile romance casatorite si care sunt trecute de 30 de ani…
    Caci atunci cand numai aduci vorba, fie si numai in treacat, despre prunci sau avort, imediat vezi cum incep sa isi arate coltii, si sa trancaneasca mereu „placa” arhicunoscuta…”ca n-ai cu ce-i creste…” ca “azi este greu sa ai mai multi copii…” ca a avea mai multi copii inseamna sa ai o familie „grea” si sa ai o „viata tot grea…”,etc, incat ajungi sa te intrebi…daca oamenii acestia, respectiv „romanii acestia” MAI SUNT INTREGI si normali la minte?, si se mai gandesc oare si la viitorul tarii acesteia sau se gandesc numai la viata lor si atat…??
    Asa cum am mai spus si in alte comentarii, cand a venit vorba despre acest subiect nevralgic al „pruncilor” si al avorturilor, ATITUDINEA fata de prunci si fata de familie si fata de numarul copiilor arata ca un „barometru” cat de CRESTINA este in realitate populatia Romaniei…!
    Or, daca romanii si romancele de azi, si cu deosebire cei care sunt cassatoriti, NU VOR SA FACA COPII si fac doar avorturi (si inca intr-un numar si ritm inspaimantator de mare) ARATA ca in realitate ei, adica acesti romani, NU MAI AU DE A FACE CU ORTODOXIA, si NU SE MAI RAPORTEAZA LA EA, fiindca este imposibil ca acesti romani sa spuna ca ei RESPECTA Cuvantul SF. Scripturi si asculta de Biserica si sunt crestini ortodocsi „normali”, cand ei CONTRAZIC cu viata lor si mai ales prin savarsirea acestui infricosator pacat numit PRUNCUCIDERE, tocmai preceptele Crestinismului Ortodox, in care spun ca ei CRED…
    Savarsirea in numar mare a AVORTURILOR de catre femeile din Roania arata ca MULTI dintre ronmanii de azi S-AU LEPADAT in realitate DE HRISTOS si de Biserica Lui Ortodoxa si de Poruncile Lui, fiindca Hristos LE CERE romanilor CA SA AIBA CREDINTA in EL si sa-i RESPECTE Poruncile…, iar unele dintre aceste PORUNCI ale Domnului Hristos sunt tocmai „SA NU UCIZI !” si …”LASATI PRUNCII sa VINA la Mine…!”
    Asa cum spunea cineva in trecut…cele 23 de milioane de prunci romani avortati care sunt SUB PAMANTUL Romaniei…le fac viata iposibil de trait celor 23 de milioane de romani care traiesc deasupra pamantului Romaniei…
    Cate milioane de soldati si de intelectuali si de brate de munca am fi avut daca …acesti prunci AR FI FOST LASATI sa TRAIASCA…dar romanii nu i-au vrut…
    Asa ca Dumnezeu ii va pedepsi de nu vor mai avea romanii nici soldati care sa apere tara, nici muncitori care sa lucreze in economie, si nici intelectuali care sa perpetueze valorile neamulului…si nici CRESTINI in devenire…care sa lupte pentru Biserica…
    DUMNEZEUsa aiba mila de neamul acesta…care i-a incalcat si nesocotit VOIA si Poruncile…AMIN!

  17. Numai Dumnezeu stie cand vor fi timpurile de pe urma si cum sau cand ne va gasi sfarsitul pe fiecare dintre noi.

    “Bucurati-va pururea intru Domnul. Si iarasi zic: Bucurati-va.
    Ingaduinta voastra sa se faca stiuta tuturor oamenilor. Domnul este aproape.
    Nu va impovarati cu nici o grija. Ci intru toate, prin inchinaciune si prin ruga cu multumire, cererile voastre să fie aratate lui Dumnezeu.
    Si pacea lui Dumnezeu, care covarseste orice minte, sa pazeasca inimile voastre si cugetele voastre, intru Hristos Iisus.
    Mai departe, fratilor, cate sunt adevarate, cate sunt de cinste, cate sunt drepte, cate sunt curate, cate sunt vrednice de iubit, cate sunt cu nume bun, orice virtute si orice lauda, la acestea sa va fie gandul.
    Cele ce ati invatat si ati primit si ati auzit si ati vazut la mine, acestea sa le faceti, si Dumnezeul pacii va fi cu voi.” Filipeni 4

  18. Avorturi, adultere pe banda rulanta (aviz mai ales barbatilor, ca ei au tenddinta sa arunce cat mai abitir cu pietroaie!), turnatorii, compromisuri profesionale (de la mici la f mari si grave), acceptari si taceri complice, injuraturi cumplite si insulte, vrajitorii, desfrau, violenta casnica, violenta impotriva copiilor, lipsa de educatie morala si lipsa de blandete fata de copii, lipsa de ingrijire si mila fata de bolnavii din spitale sau conditionarea ingrijirii de mita (mama-mama ce-am mai vazut prin spitale, pe la infirmiere si asistente!!), ingrijitori de copii precum lupii paznici la oi (v caminele de copii dar nu numai: educatoare isterice, bunici care-si insulta nepotii, parinti care urla ca iesiti din minti la proprii copii) s.a..

    O propunere de lista (deschisa) pt cei care se intreaba, ingenuu, ‘unde e vina poporului?’ 🙂

  19. Asa este cum a spus ,,Sluga netrebnica”

  20. Pingback: DECEMBRIE 1989: LOVITURA DE STAT si EUFORIE REVOLUTIONARA, MEGA-DIVERSIUNE TELEVIZUALA LIVE si TERORISM DE STAT. Raportul lui IULIAN VLAD, fostul sef al securitatii, DESPRE INTALNIREA DE LA MALTA. Ceausescu “condamnat” de Gorbaciov? DOCUMENTAR
  21. Pingback: FOCUL JERTFEI SI AL IROSIRII – INTRE DECEMBRIE 1989 SI “REVOLUTIA” #COLECTIV: “Incendiul de la „Colectiv”, simbolic vorbind, inaugureaza probabil o noua perioada in istoria poporului român. UN NOU COMUNISM SE PREFIGUREAZA A SE
  22. Pingback: Selectii de PASTORALE la NASTEREA DOMNULUI (2015) ale ierarhilor români, din care RAZBATE DUH DE INGRIJORARE si se transmit cu gravitate AVERTISMENTE DUHOVNICESTI FATA DE INCERCARILE CARE SE PREGATESC BISERICII SI ROMÂNIEI: “Mărturisirea păcatel
  23. Pingback: LA 30 DE ANI. “Revoluţia nu ne-a fost „confiscată”, cum se spune, căci nu a fost niciodată a noastră. Vom deveni, pas cu pas, SCLAVI AI STRĂINILOR, asemenea poporului lui Israel, pentru că, înainte de toate, suntem sclavii propriilor pat
  24. Pingback: DUPĂ 30 DE ANI... SE ÎNCHIDE CERCUL. România complet confiscată, înrobită și pregătită deja de dezmembrare? CINE CONDUCE ROMÂNIA LA 3 DECENII DE LA "REVOLUȚIE" ȘI CE SIMBOLIZEAZĂ "EROAREA" GOOGLE CARE NE IDENTIFICĂ, EXACT
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare