AUGUSTIN ZEGREAN, presedintele Curtii Constitutionale, despre DECALOG la sinagoga (VIDEO). Un foarte surprinzator discurs “INCORECT POLITIC” denuntand categoric FERTILIZAREA IN VITRO, CASATORIILE HOMOSEXUALE, LEGILE DESFRANARII si… DELATIUNILE DIN JUSTITIE

23-05-2015 1 minut Sublinieri


Augustin ZEGREAN, seful CCR, despre DECALOG la…

Din emisiunea “Exces de putere” cu Oana Stancu si Adrian Ursu – 22 mai 2015 (Antena 3)

participa si: Ovidiu Zara, Razvan Dumitrescu, Bogdan Chirieac

Discurs ieşit din comun al preşedintelui Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, la o dezbatere despre justiţie, organizată de Comunitatea Evreilor din România.

Invitat să vorbească despre decalog, Zegrean s-a lansat în explicaţii mai puţin obişnuite.

Acesta a susţinut că cele 10 porunci nu sunt respectate în societate şi a dat exemple şocante care faceau referire la prostituţie, homosexualitate şi la căsătoriile între persoanele de acelaşi sex. 

Președintele Curții Constituționale din România, Augustin Zegrean, a ținut un discurs la Templul Evreiesc, pe tema celor 10 porunci biblice.

Zegrean, a fost invitat alături de alte personalități, începând cu președintele și premierul României, să participe la dezbaterea ”Decalogul – fundament al justiţiei” organizat de Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România.

Vorbind despre cele 10 porunci, Augustin Zegrean a spus:

“Cele 10 porunci, decalogul, reprezintă prima mare încercare de codificare a legislației omenirii. În decursul vremii sigur că ele nu au fost respectate, cum nu sunt respectate nici în ziua de astăzi.

“Cinstește pe mama ta și pe tatăl tău, ca bine să-ți fie”. Cine o fi tatăl tău, când fecundarea a fost făcută in vitro? Cine o fi mama ta, când ai fost purtat în pântece de o mamă surogat? Dar dacă tatăl tău este un bărbat și mama ta este tot un bărbat? Dar dacă tatăl tău este o femeie și mama ta tot o femeie? Greu de ales cinstirea.

Să nu fii desfrânat este cea de-a șaptea poruncă. În ziua de astăzi, statele se forțează să aleagă legi ale desfrânării, pentru că se vorbește despre legea prostituției. Sigur că se și se practică. Dar când statele legiferează căsătoria între persoane de același sex, tocmai pentru a justifica libertatea de a-ți alege orientarea sexuală, cum rămâne cu porunca aceasta?“.

Zegrean la Sinagoga antena3


Categorii

1. DIVERSE, Cultura desfraului, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “AUGUSTIN ZEGREAN, presedintele Curtii Constitutionale, despre DECALOG la sinagoga (VIDEO). Un foarte surprinzator discurs “INCORECT POLITIC” denuntand categoric FERTILIZAREA IN VITRO, CASATORIILE HOMOSEXUALE, LEGILE DESFRANARII si… DELATIUNILE DIN JUSTITIE

  1. Vaaaai, vaaai! A pierdut sprijinul occidentului…
    Nu-i bai, l-a castigat pe al lui Dumnezeu, domnule draga!

  2. O surpriza placuta dl. Zegrean, f placuta!

    Eu am o problema: Bogdan Chireac asta nu trebuia sa fie demultisor in alta parte?? Intr-un loc din care nu se emit opinii si nu se fac analize, ci se ispasesc infractiunile. Gresesc? Imi scapa ceva?

    de fiecare data sunt uimita cand il revad la tv ca si cum momentul ala abject pur si simplu nu ar fi existat… Ce credibilitate, ce autoritate mai poate avea acest om?

  3. Din pacate domnule Zegrean,tot necredibil ati ramas in ochii mei.Singura “sansa de scapare” e demisia,dupa toate aberatiile comise de dumneata si acolitii tai de la Curte.

  4. Discursul a fost exceptional si spus unde trebuie sa fie auzit fiind si preluat de media. A afirmat niste adevaruri, a aratat o situatie actuala gresita,
    Nu am mai auzit un politician sa vorbeasca asa. Este singurul care a vorbit despre ceea ce multi vad ca se intampla.
    La polul opus s-a situat acest Chireac de care m-am lamurit si nu as vrea sa-l mai aud dandu-si cu parerea. Nici nu poate fi reprodus ceea ce debita acolo. Ar trebui sa-i fie rusine ca a ajuns in asa hal de slugarnic, acceptand non valorile impuse din occident cum zice el.

  5. Domnul Zegrean este un jurist extrem de competent dar, foarte ocupat.
    Nu a avut timp sa se documenteze in legatura cu ajustarile legislative operate de poporul lui Moise la anul de gratie 5748, adica in anul 1988, dupa Iisus Hristos.
    In respectivul an, Knessetul a legalizat casatoria persoanelor de acelasi sex si peste 10 ani, a legalizat adoptia. Rabinatul, deci cea mai inalta autoritate religioasa, a luat decizia de a recunoaste drept evrei copiii nascuti din mame ne-evreice, din motive de mame purtatoare ne-semite.
    Viltoarea reformelor a mers pana la acceptarea comercializarii unor obiecte sexuale kasher, menite sa “sanctifice numele divin” http://www.israelvalley.com/news/2015/06/04/46851/des-sex-toys-casher-made-in-israel-dans-bebetter2gether-com

  6. Pingback: Seful Curtii Constitutionale, intre “CALEA CORECTA A LUI DUMNEZEU” si “DREPTURILE OMULUI” pe tema CASATORIILOR GAY (Video)/ Ce a raspuns presedintele Iohannis petitiei Coalitiei pentru Familie | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare