Cazul ANDREEA BRADEANU (fosta SUTTON), mama careia statul britanic i-a pus BRATARA ELECTRONICA de infractori CA SA NU SE POATA APROPIA DE CEI 3 COPII, abuzati de un tata degenerat, CARE I-AU FOST LUATI in urma cu 7 ani: “După ce te omoară, după ce îți iau copiii, trebuie să le mai fi şi recunoscător!” (VIDEO)

21-07-2016 7 minute Sublinieri

Statul britanic i-a luat cei trei copii, iar încercările ei de a-şi face cunoscută povestea au fost pedepsite crunt. Andreea a fost arestată, pentru că şi-a postat cazul pe internet şi a cerut informaţii despre copii. În acest moment, ea nici nu ştie dacă cei mici au rămas împreună.

Drama prin care trece deveanca Andreea Sutton Brădeanu, stabilită cu traiul în Marea Britanie, pare a nu se mai încheia. După ce în 2009 i-au fost luaţi toţi trei copiii de către statul britanic, cu câteva zile în urmă, femeia a fost ridicată de la domiciliu şi arestată. Asta după ce un funcţionar de la protecţia copilului din Liverpool, oraşul în care locuieşte Andreea, a depus plângere că ar fi fost tracasat de către deveancă.

Arestată înaintea protestului

Andreea a fost arestată vineri, 8 iulie, chiar în ziua de dinaintea unui protest organizat la Bruxelles, la care urma să participe împreună cu alte persoane. Luni, 11 iulie, femeia a fost pusă în libertate, iar într-o postare de pe o reţea de socializare, deveanca arată că a fost arestată fără temei. În acelaşi mesaj deveanca scrie că i s-a dat drumul pentru a fi prezentă la un proces, în 8 septembrie, în care va fi dată sentinţa. Este vorba despre unul dintre numeroasele procese pe care Andreea le-a iniţiat în instanţele britanice pentru a-şi recupera copiii, luaţi de lângă ea de şapte ani, dar până acum nu a obţinut nici un rezultat.

Judecătorii o declară mamă iresponsabilă

Povestea Andreei începe la doar 16 ani, atunci când se căsătoreşte cu un englez, care s-a dovedit mai târziu a avea grave probleme mentale. După ce s-au descoperit aceste probleme, Andreea a divorţat la vârsta de 24 de ani. În acest context, statul englez a decis ca toţi cei trei copii ai devencei, un băieţel şi două fetiţe, să îi fie luaţi. La acea vreme, David avea opt ani, Naomi şase ani şi Victoria cinci ani. Chiar dacă a dovedit încă de pe atunci că poate avea grijă singură de copiii ei, judecătorii şi inspectorii de la serviciile sociale britanice nu au dat credit unei tinere mame românce şi au decis că este „incapabilă să-şi crească şi să-şi educe copiii”. La şapte ani de la aceste evenimente, Andreea încă se mai zbate să-şi recupereze copiii. S-a recăsătorit cu un tânăr român, au o viaţă normală şi sunt apţi să crească aceşti copii. Mai trebuie doar ca şi judecătorii englezi să fie convinşi de acest lucru. După ce i-au fost luaţi cei trei copii în anul 2009, Andreea Sutton Brădeanu a făcut mai multe recursuri la această sentinţă în încercarea de a-şi recupera băiatul şi cele două fiice. Niciodată nu a avut câştig de cauză, judecătorii motivându-şi decizia că Andreea ar fi o „mamă iresponsabilă, incapabilă să-şi crească şi să-şi protejeze copiii”.

Mama femeii îngrijorată

Mama Andreei Sutton Brădeanu, care locuieşte în Deva, este extrem de îngrijorată, mai ales după ce fiica sa a fost arestată. Femeia a participat la toate protestele organizate în Deva, pentru susţinerea familiei Bodnariu, un alt caz în care copiii au fost luaţi de lângă părinţii lor pentru a fi daţi în adopţie, de către statul norvegian de data aceasta. Contactată pentru a ne spune în ce situaţie se află fiica ei, aceasta ne-a relatat că după ce a fost arestată şi eliberată, Andreei i s-a interzis să vorbească despre copiii ei luaţi de către statul britanic. În aceeaşi zi în care fiica ei a fost arestată, i-au fost ridicate mai multe obiecte din casă, iar motivul pentru care poliţiştii britanici au procedat în acest fel nu-i era cunoscut. Acum, speră ca fiica ei să-şi recupereze cei trei copii, chiar dacă în lupta inegală dintre o mamă româncă şi autorităţile britanice, şanse de izbândă nu prea are.

andreea-bradeanu-la-observator-tv

Azi ma uitam prin documentele de tribunal (cazul meu cu copiii).

De odata m-am gandit…

Eu port bratara cu GPS care ma monitorizeaza non stop.
Eu…care am dus o viata zbuciumata si abuzata de fostul meu sot..rezultand ca autoritatile sa imi ia cei 3 copiii din grija mea.

Probabil el si autoritatile/protectia copilului sarbatoresc in momentul de fata…probabil…

Chiar cand am fost arestata cu ceva timp in urma de catre un politist neglijent…la scurt timp dupa am aflat ca el a murit.

Cu siguranta Dumnezeu nu zaboveste..si le va stinge lumina intr-o zi acestora.

Sper ca intr-o buna zi sa isi vada greseala ingenunchind in fata lui Dumnezeu pana nu va fi prea tarziu.

  • Agnus Dei:

Andreea Sutton Bradeanu – Sentinta: Monitorizare prin bratara electronica cu GPS

[…]

Astăzi a avut loc procesul initial in care s-a judecat cazul Andreei. Urmeaza un alt proces pe 8 septembrie:

Sunt inca aici slava Domnului. Ofiterul de probatie a spus ca nu s-au adunat acuzatiile sa fie hartuire si nici sa cauzeze traume cum au spus cei care au fetele. Raportul de la acest ofiter a fost foarte bun si pozitiv pentru mine. Mi-a dat sa fac 15 ore cu ofiterul de probatie, 3 ani sa nu intru pe strada unde stau fetele, sa nu-i contactez pe acesti oameni. Mi-a dat sa port bratara de urmarire 6 saptamani…. si amenda de £620 lire Andreea Sutton

si motivul pentru care i s-a pus aceasta bratara, ca Andreea sa fie monitorizata:

Bratara este sa se asigure ca nu merg sa imi vad fetele si ca nu intru pe strada lor….

[…]

Aceasta este povestea Andreei – Viata Noastra de iad in Anglia

Andreea Bradeanu – Arestul si convorbirea telefonica din inchisoare (Video)

PRF: Andreea Bradeanu Sutton, este intemnitata si sufera tratamente lipsite de orice strop de umanitate, pentru ca familia care ii tin copiii departe de ea si de mai bine de un an si jumatate nu i-a permis nici sa ii auda sau sa le scrie macar, acum s-au speriat de niste felicitari trimise de catre romanii milostivi care au transmis cordiale urari de ziua de nastere a uneia din fetele Andreei.

S-au speriat si au depus plangere pentru ca au PRESUPUS ei ca mama Andreea le-a dat adresa romanilor si ei se simt acum in nesiguranta. Sarmanele victime aparate cu asa mare rigoare de catre politie! Dar cu mama biologica cum ramane? – Mama careia i-au luat copiii numai pentru ca au PRESUPUS ei ca ea nu si-ar putea apara copiii de fostul sot (tatal lor) care a fost decazut din drepturile parentale. Deci vina nici nu i-au gasit-o ei ci pt ea au decis NUMAI din presupuneri.

Cat apara de tare statul parintii plasamentari de parintii biologici, dar biata mama aceasta nu sufera ea destul de dorul copiilor ei? Acum mai rabda si frig crunt in celula, nu i se dau paturi sau ce are nevoie, tremura pana nu mai poate, acces la telefon f limitat cu gardianul in umar, la aer 10 minute, n-o lasa nici sa-si ia pastilele de inima si restul afectiunilor dobandite in acesti 7 ani de disperare de cand se lupta cu un sistem putred nedrept si nemilos. O trateaza ca pe o mare criminala si o privesc de parca o strivesc cu ochi acuzatori ca pe o vinovata. Vinovata ca nu poate sa-si uite copiii si pentru ca ii iubeste?

I-au spus ca miercuri o duc la tribunal, sotului i-au spus ca luni o duc la tribunal. Saracii nici nu mai stiu ce sa creada. Isi bat joc in ultumul hal de oamenii cinstiti in timp ce pedofilii si toti deviatii sunt aparati si protejati ca o rasa pe cale de disparitie.

a.jpg

Cine vrea sa-i ajute sa isi ia un avocat care s-o apere pe Andreea, are aici mai jos datele pt donatii:

In caz ca nu merge PayPal cu adresa de email:
andreiabradeanu@yahoo.com
care a mers in iunie 2016, incercati cu punct:
andreia.bradeanu@yahoo.com

Pancarta cu care a protestat Andreea in Londra: Nu folosesc droguri, nu sunt o criminala, nu sunt alcoolica. Nu mi-am neglijat copiii. Nu puteti sa pedepsiti o mama si copiii ei care nu au facut nici un rau! Returnati copiii Sutton acasa!!

[…]

POVESTE MODERNĂ PENTRU SUFLETUL TĂU

A fost odată ca niciodată…
A fost o fată frumoasă, privind lumea cu ochii săi mari ṣi inocenți… Şi, pentru că a avut neṣansa să se nască într-o țară săracă – de fapt, o țară bogată, sărăcită de hoții săi!- a ales, într-o zi, să plece acolo unde nici nu gândise… Departe, peste mări ṣi țări!
Făt-Frumos nu a venit în viața ei pe un cal înṣeuat, aṣa cum vin toți feți-frumoṣii… Un bătrân pofticios, un senil, un dezaxat, un pedofil, o grămadă de vorbe care îl surpă chiar ṣi pe Dumnezeu!, i-a luat locul acestuia, din păcate…

… Ce s-a ales, însă, de visul său?… Cu inima sfărâmată, a crezut că poate merge mai departe. Că mirajul acelei Britanii despre care auzise numai în filme, va aduce, totuṣi, puțină lumină ṣi în viața ei! Sau, măcar puțină bunăstare, normalitate, tihnă ṣi siguranța zilei de mâine.

Andreea, aṣa se numea fata săracă din povestea noastră, n-a ṣtiut niciodată că insula în care plecase era chiar mai păcătoasă decât orice Atlantidă de care auzise vreodată în coşmarurile ei… N-a ṣtiut că iadul o aṣteaptă!

A strâns din dinți. Ca orice român pentru care suferința a devenit o obiṣnuință. Ca orice ființă umană care nu se mai poate împotrivi destinului implacabil ṣi plânge, privindu-ṣi pietrele de moară de pe umeri. Pietrele care i-au frânt aripile, odată. Zborul, de fapt.

În țara tuturor promisiunilor, Andreea a fost zdrobită de realitatea cruntă… Un pedofil care comisese chiar incest a fost demascat! Era chiar “Făt-Frumos”-ul său!

… Credeți că autoritățile britanice au ținut cont de faptul că o Ființă Umană, Andreea, murea chiar în fața lor? Credeți că a văzut cineva că se sfârşea pe picioare şi avea nevoie de ajutor? Credeți că i-a păsat cuiva de traumele ei?
Când mori instantaneu, indiferent de motive, nu mai ai nevoie de explicații. Pur şi simplu, mori!

a37… Au ales ceea ce a fost mai uşor pentru ei. Mai confortabil. Mai profitabil. Mai fără perdea. I-au luat copiii! I-au confiscat sufletul, omorând-o încă o dată! Executând-o!

I-au furat 3 (trei) copii!

… Mai exişti, Dumnezeule, pe undeva, în fața unor aşa nedreptăți, de nedescris?!

“Protecția Copilului” din Atlantida anglicană a crezut că Andreea va uita de copiii săi! A făcut nişte calcule ştiințifice potrivit cărora părinții proscrişi nu au niciun drept asupra copiilor lor, copii care sunt proprietatea statului!

Andreea, însă, a dezmințit, minciuna lor. Atunci când inima ta bate pentru copiii tăi, nicio inchiziție nu-ți poate interzice să te gândeşti la ei. Sunt copiii tăi! Sânge din sângele tău! Trup din trupul tău! Suflet din sufletul tău…

Aşa că, Andreea a devenit o rebelă, refuzând să uite de copiii săi. I-a căutat. Le-a spus că îi iubeşte. Le-a spus că este gata să moară oricând pentru ei.

… Ce este mai inuman decât să-i iei unui om propriii copii?! Să te joci cu viața lui, torturându-l, să-l cobori şi să-l urci de o mie de ori pe cruce?!

Andreea a vorbit… A încălcat omerta Serviciului de Protecție a copilului din Anglia! Adică, după ce te omoară, după ce îți iau copiii, trebuie să le mai fi şi recunoscător! Sau, dacă nu poți să-ți exprimi aceste sentimente de gratitudine pentru cei ce s-au jucat cu viața ta, măcar să taci! Să mori în linişte…

… Au urmărit-o. Au supravegheat-o. I-au ascultat convorbirile telefonice. I-au îngrădit drepturile…
(Care drepturi?! Că nu ai drept decât să mori sau să taci!…)

… Au trimis 4 (patru) polițişti s-o aresteze!
Andreea este o mână de om. M-am mirat, deci. De ce au trimis numai 4 (patru) tâmpiți, 4 (patru) gealați, 4 (patru) medievali s-o aresteze?! Puteau să trimită o companie întreagă cu mitraliere şi lansatoare de rachete, cu aruncătoare de grenade, s-o imobilizeze… Este prea puțin aşa! Pericolul este prea mare pentru ei. A-i fura copiii unei ființe umane, este un act de TERORISM.

Dar, ce a făcut scumpa justiție britanică după ce actul acesta de terorism s-a desfăşurat?! (Justiția aceasta care-i aruncă la groapa cu gunoi pe cei care sunt normali, pe cei care se opun promiscuității, pe judecătorii integri care nu vor să încheie un pact cu diavolul…).

Justiția britanică a amendat-o pe Andreea, prințesa noastră (Sic!), dar, a mai făcut un lucru… I-a pus cătuşe, brățară electronică pe picior, ca unui animal hăituit!

De ce?! Pentru că-şi vrea propriii copii. Pentru că vrea să le spună că nu i-a uitat. Că se gândeşte la ei. Că îi iubeşte, Doamne!

Andreea, bag de seamă, ai devenit indezirabilă!, deranjezi pre mult! Ei nu ştiu însă că te-au înnobilat cu suferința, Andreea! Ei nu ştiu că suntem alături de tine… Şi, suntem mulți!

… Ei nu ştiu că NOI, niciodată nu vom ceda! Că suntem determinați. Că poporul acesta, român!, se trezeşte, oriunde ar fi! Că vremuri noi ni se arată, Oameni!…

a146

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, George Alexander, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Cazul ANDREEA BRADEANU (fosta SUTTON), mama careia statul britanic i-a pus BRATARA ELECTRONICA de infractori CA SA NU SE POATA APROPIA DE CEI 3 COPII, abuzati de un tata degenerat, CARE I-AU FOST LUATI in urma cu 7 ani: “După ce te omoară, după ce îți iau copiii, trebuie să le mai fi şi recunoscător!” (VIDEO)

  1. Aparent teroristii si criminalii au drepturile “homului” respectate in lumea asta stramba mai mult decat acesti parinti nefericiti si copiii lor.

    Politia si justitia “gaystapovista” in actiune.

    Website-ul acesta este mult in fata mass mediei oficiale (si a fanariotilor de la putere) in apararea acestor oameni necajiti.

  2. “Pe cei curajosi cauta-i in puscarie, pe prosti – printre politruci!”
    (Alexandr Soljenitin, Argipelagul Gulag)

  3. Pingback: George Alexander: CUM PUTEM DORMI LINISTITI CAND NE STIM COPIII FURATI SI DISTRUSI IN “INCHISORILE” LOR? | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare